Fonq.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
23x 6x

"Super service"

Helaas was perongelijk verkeerde prullenbak geleverd.....een kort belletje en de volgende dag werd de goede geleverd. Verkeerde retour, en netjes bericht dat retour zending bij hun is binnen gekomen. Top geholpen aan de telefoon en snel geleverd

"Uitstekende service"

Omdat een bezorging in het buitenland fout ging werd die bestelling geretourneerd. De begripvolle en behulpzame klantenservice medewerkster besloot onmiddellijk een nieuwe zending in gang te zetten nog voor de andere was terugontvangen, zodat we niet langer dan nodig zouden moeten wachten op de volgende aflevering. Die keer verliep alles uitstekend. Puike service!

"Klantvriendelijk en betrokken"

Fonq weet hoe ze moet omgaan met haar klanten. Na een product te hebben gekocht bij Fonq, zag ik twee dagen later dat dit product in de aanbieding was. Het scheelde +- €15 maar toch.. Na een mail te hebben gestuurd naar de klantenservice kreeg ik snel een reactie dat ze zouden kijken of ik alsnog ge... lees volledige review

"Goede service"

De bestelling die ik geplaatst had kon niet worden geleverd. Gelukkig kon mij voor hetzelfde geld een goed alternatief worden geboden.

"Contact met FonQ"

Op 27 mei iets besteld levering zou 3 tot 9 dagen duren. Echter toen ik op 6, 7 en 8 juni telefonisch wilde vragen waarom de levering nog niet heeft plaats gevonden werd er niet opgenomen. Ook op mijn mailtje werd niet gereageerd. Kan de firma op geen enkele manier contacten.

Reactie van de webshop

Wat vervelend om te vernemen dat u geen contact heeft kunnen krijgen met onze klantenservice, onze excuses voor het ongemak. Door de grote drukte momenteel hebben wij helaas enige vertraging opgelopen. Inmiddels is uw e-mail in behandeling genomen en uw order geannuleerd.

"Zeer snelle en klantvriendelijke service"

Onze barbecue werd geleverd, maar helaas met een paar krasjes. Binnen een paar uur hadden we al een reactie van de Fonq klantenservice en hebben ze (na overleg met ons) de leverancier benaderd voor vervangende onderdelen. Fonq hield ons op de hoogte en we hadden echt het gevoel dat ze ons als indivi... lees volledige review

"Snelle service"

Bestelling kwam rechtstreeks van de leverancier. Dit verliep allemaal op rolletjes. Keurig gebeld wanneer het uitkwam etc. Leuke cadeau bon ontvangen keurig per koerier. Ga zo door.

"Fonq maakt verwachtingen meer dan waar"

Onlangs een bestelling geplaatst bij Fonq. De aflevering was helemaal zoals Fonq had beloofd op de site. In de betaling ging echter iets mis. Iets waar Fonq, denk ik, niets aan kon doen. Een mailtje was echter voldoende om het teveel betaalde bijna per omgaande weer terug geboekt te krijgen. Zo hoort het! Fonq heeft hiermee wat mij betreft het in haar gestelde vertrouwen meer dan waar gemaakt.

"Snelle service en een prima oplossing!"

Na mijn aankoop van een parasolhoes kwam ik met het dichtritsen van de hoes er achter dat de naad had losgelaten naast de rits en er een opening ontstond. 1 mailtje aan Fonq was voldoende om direct een reactie te rkijgen dat een vervangende hoes aan me zal worden toegestuurd. Kortom een zeer snelle en zeer goede oplossing geboden door Fonq, Helemaal toppie!

"Zeer en snelle afwikkeling"

Onze Lanaform Aroma Essence gaf na een paar weken geen kleurenlicht meer, een mailtje naar Fonq was voldoende om razend snel een nieuw binnenwerk te krijgen. Onze Lanaform Aroma Essence werkt beter, geeft meer en feller licht als voorheen. Het binnenwerk werd, nadat Fonq had gereageerd op mijn mail, binnen 48 geleverd. Zeer en snelle afwikkeling en alles kostenloos.

"Super service bij Fonq"

Een 1/2 jaar geleden bij Fonq een Gardena bladblazer gekocht met twee jaar garantie. Snelle levering van de aankoop. Na het winterseizoen deed de blazer het echter niet meer. Via de service pagina van Fonq het defect gemeld en met een paar werkdagen het retourformulier ontvangen. Defecte aparaat opg... lees volledige review

"Fijne webwinkel met groot assortiment"

Klantvriendelijkheid van Fonq is groot. De webwinkel heeft een fijn en groot assortiment. Ook de fysieke winkel in Utrecht is handig, vooral voor het direct ophalen van je aankopen.

"Goede snelle service"

Bij een gebrek aan mijn waslijn die ik vorig jaar had gekocht. werd er snel en accuraat gereageerd, om goede service te verlenen. Binnen 3 dagen oude waslijn opgehaald en binnen een week een nieuwe thuis gekregen. Super!!

"Reparatie blender"

Wij hadden via werkgever in december een Princess blender gekocht. Helaas gaf deze half maart de geest. Weggebracht naar Fonq. Was makkelijker dan verzenden naar Fonq. Met een week een andere machine retour. Zeer vlotte service. Helemaal tevreden, prima

"Snelle levering"

Een keukenmachine gekocht. In het weekend besteld, maandagochtend geleverd. Sneller kan niet. Het was ook heel netjes verpakt. Voor de rest nog geen ervaring met Fonq. Maar kennismaking was hoopvol voor de rest.

"Vele uurtjes kinderplezier!"

De 'Mickey Mouse Clubhouse' speeltent is bijzonder makkelijk en snel op te zetten, het klapt als het ware in één sprong in elkaar. Er is slechts een plastic roe in twee delen bijgevoegd, heel éénvoudig in elkaar te zetten en wordt vast geklit op de tent.

"Goede service!"

Van 2 glazen deksels van onze pannen werd binnen de garantietermijn het glas mat. Gemaild met foto's erbij. Per mail werden we goed op de hoogte gehouden van de stappen die werden ondernomen. En na enige tijd kregen we 2 nieuwe deksels opgestuurd!

"Snelle service, nadat ik artikel heb ger"

Ik had een fitness apparaat besteld dat mij tegenviel toen ik het in huis had. Het werd prima op afspraak geleverd. Nadat ik had uit gezocht hoe ik moest retourneren, hoefde ik alleen maar de reden en het order nummer op te geven. Ik kreeg de dag daarna al een retourcode, waarmee ik het pakket kon t... lees volledige review

"Snelle & Goede Service!!"

Aantal weken geleden een klok gekocht via Fonq. Helaas liep de klok telkens vast, gisteravond telefonisch contact gehad. Tot mijn verbazing vanmorgen al een nieuwe klok binnen en een retour formulier voor de defecte. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren, Top service.

"Topservice"

Ik en mijn 2 zussen kregen van Fonq 3 nieuwe fluitketels van Le Creuset nav een klacht. Het duurde wel even maar we zijn erg blij met de service!

"Prima klantenservice!!"

Product besteld, volgende dag netjes afgeleverd. Door omstandigheden wilde ik het retourneren, ging prima. Mails met vragen aan klantenservice werden altijd binnen 1 dag helder en duidelijk beantwoord, ook in het weekend. Men dacht actief mee. Kijk, zo hoort het, is helaas bij veel andere webshops niet zo goed geregeld. Hulde aan fonQ.

"Goede feedback"

Na het stellen van een open vraag met betrekking tot levering van productonderdelen direct antwoord gekregen. Helaas konden ze me niet helpen maar het feit dat er toch de moeite wordt genomen adequaat antwoord te geven en een doorverwijzing te geven naar de importeur getuigd van goede service. Ik zou om deze reden zeker zaken willen doen met ze in de toekomst.

"Beschadigd artikel ontvangen hoor maar niets"

Dinsdag wandrek ontvangen. Bij aankomst direct al zichtbaar dat de hoek beschadigd was gezien het karton daar al kapot is. Direct foto's gemaakt en email verstuurd en in de verpakking gelaten. Inmiddels donderdagavond tot op heden nog geen antwoord. Beetje belachelijk ligt hier nu een grote doos te... lees volledige review

Reactie van de webshop

Beste I. van Manen, Vervelend om te vernemen dat u nog geen antwoord heeft ontvangen, excuus hiervoor. Uit onze gegevens blijkt dat u inmiddels een mail heeft ontvangen met de retourgegevens. Op dit moment kampen wij ner een mail achterstand, we werken hard om het in te lopen maar dat duurt helaas langer dan verwacht. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Wij hopen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Met vriendelijke groet, Het fonQ.nl team!

"Perfect!"

Mooie site en producten makkelijk te vinden. Zondag bestelling geplaayst in de avond en maandag om 11 's ochtends al thuis. Dat is perfect! Zeker vaker gebruik maken van deze service.

"Bad service!"

Called for 4 times for an order, and over promise on something they can't deliver. As a customer, i just want to know when i will get my order, not telling me "oh, your order are strange"

Reactie van de webshop

Dear miss Chong, We are very sorry to hear that your order has not been delivered and that you've been misinformed. Our sincerest apologies. We would kindly ask you to send your order number to webcare(a)fonq.nl so we can look into it and provide you with more information. Kind regards, The fonQ.nl team!

"Slecht"

Ik heb op 4 november 2014 bestelling geplaatst bij fonQ..zou 3 a 9 dagen levertijd zijn ik heb toen op 14 november gebeld omdat ik nog niks binnen heb gehad de klantenservice zei dat het de dag er na zou komen dus 15 e november 2014 bij mij thuis afgeleverd zou worden nog niks gehad ik weer gebeld 1... lees volledige review

Reactie van de webshop

Beste heer Deu, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Het spijt ons dat wij uw product niet op tijd hebben kunnen leveren en dat u er voor gekozen heeft de bestelling te annuleren. Wij zijn sinds kort overgegaan op een nieuw orderverwerkingssysteem en waarschijnlijk heeft uw probleem hier ook mee te maken. Wij zijn druk doende dit op te lossen en doen ons uiterste best om het in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het fonQ.nl Team!

Populaire categorieën

Stoelen 4.966 artikelen Matrassen 2.425 artikelen Tafels 1.352 artikelen Kasten 571 artikelen Barbecues 522 artikelen
Bedden 361 artikelen Bedbodems 303 artikelen Koffers 300 artikelen Tassen 268 artikelen Keukenmachines 264 artikelen
Tuingereedschap 255 artikelen Koffiezetapparaten 218 artikelen Bankstellen 209 artikelen Stofzuigers 208 artikelen Polshorloges 208 artikelen