Conrad.be | shop reviews

  Bekijk de producten »
  69x 12x

  "Perfect"

  Conrad levert altijd op tijd en correct, zeer veel keuze. Heb nog nooit problemen gehad bij een bestelling. Niet altijd de goedkoopste maar meestal zijn de prijzen zeer correct. Ik kijk altijd eerst bij Conrad alvorens naar een andere website te gaan maar dan bestel ik uiteindelijk toch bij Conrad,... lees volledige review

  "Zeer tevreden"

  De bestelling was in orde en correct op tijd zoals voorzien, en zeer goed ingepakt. Dank u voor de producten,goede prijs kwaliteit.

  "Traag"

  Wat mij de laatste tijd opvalt is dat er verschillende dagen overgaan tussen bestelling en levering! Spijtig Voor sommige producten een zeer goede prijs, andere vrij duur.

  "Super!"

  Bij Conrad vindt je super producten die je elders niet vindt. Niettemin zijn er ook wel die wat duurder zijn. Algemeen genomen: altijd eerst bij Conrad kijken voor men beslist. Levertijden zijn meer dan OK, en als je genoeg besteld krijg je 't gratis thuis!

  "Perfect"

  Bestelde goederen correct en snel geleverd, een bedrijf dat heel veel aan te bieden heeft. Conrad is een echte aanrader!

  "Zoals van Conrad verwacht."

  Alles prima geleverd zoals aangeboden. Meer moet dat niet zijn. De prijs is fair, de service is dat ook. Houden zo !

  "Perfect van A tot Z"

  Ik bestel regelmatig bij Conrad. Het enige wat ik kan zeggen is, perfect van A tot Z, zowel wat betreft: aanbod, prijzen, betaling en levering. Nog nooit een kat in een zak gekocht, door de correcte en uitgebreide informatie die bij ieder artikel gegeven wordt.

  "Teverden klant"

  Reeds verscheidene keren bestelden wij bij Conrad, en steeds was het resultaat prima: aantrekkelijke prijzen, correcte levertijden, goed materiaal. Zeer uitgebreid gamma producten, ook zaken die moeilijk terug te vinden zijn in de winkels. Het doorlopen van het aanbod in de website is een aangenaam tijdverdrijf.

  "Tevreden klant"

  Reeds verscheidene keren bestelden wij bij Conrad, en steeds was het resultaat prima: aantrekkelijke prijzen, correcte levertijden, goed materiaal. Zeer uitgebreid gamma producten, ook zaken die moeilijk terug te vinden zijn in de winkels. Het doorlopen van het aanbod in de website is een aangenaam tijdverdrijf.

  "Zoals het hoort!"

  Perfecte afhandeling alweer! Snelle en correcte levering. Juiste beschrijving van het artikel en een zeer correcte prijs. Woorden schieten mijn tekortschietingsvermogen te binnen om Conrad de eer aan te doen, die het verdient (alsook om aan m'n 20 woorden te komen die je minimaal moet gebruiken in deze review; al zit ik er ondertussen al over).

  "Deurbel"

  Deze bel op 120 V vond ik bij Conrad aan de juiste prijs. Deze was dan ook snel besteld en geleverd.

  "Betrouwbaar en erg groot assortiment."

  Erg groot assortiment en pittig geprijsd, spijtig is de leveringstijd rond de 4 dagen. Begrijpelijk daar hun magazijn in zuid Duitsland gevestigd is.

  "Perfect"

  De volledige bestelling is snel geleverd. Het leuke is dat boven een bepaald bedrag geen transportkosten worden gerekend en de prijzen zijn al zo scherp. Ook met Sofort betaling geen extra kosten. Zo moet het!

  "Voldeed mijn verwachtingen"

  Ik kreeg alles van mijn bestelling toegestuurd en snel. Slechts van 1 product maakte ik me vooraf een andere voorstelling, maar dat zou in een Brico/Gamma/bouwmarkt ook gebeurd zijn... met andere woorden: als je enkel producten online bestelt die je vooraf kent, zal alles dik in orde zijn.

  "Geen gezeik."

  Uitzoeken. Bestellen. Betalen. Ff wachten en in huis. No nonsens. Meer moet het ook niet zijn. Zeer tevreden zeer scherpe prijzen. Enne ze hebben bijna alles.

  "Belofte maakt schuld"

  De gemaakte afspraken over timing en kwaliteit zijn perfect nagekomen. Geen loze beloftes, maar de daad bij het woord, zo hoort het. Keep up the good work ! ;-)

  "Bij Conrad zit je "PRIMA""

  Ik ben reeds jaren klant bij CONRAD. Hierdoor mag Conrad me bij de "tevreden klanten" rekenen. Afhandelingen van bestellingen zijn steeds vlot en correct verlopen. Dus één conclusie "PRIMA"

  "Compleet"

  De bestelde producten waren goed uitgelegd op de webshop, en alles word zeer goed verpakt en geleverd tot aan de deur.. Goed bezig conrad !

  "Goede prijzen en een vlotte levering."

  Ik ben heel tevreden over de service van Conrad, de leveringen verlopen heel korrekt en zeer snel, het is een aanrader voor iedereen. Proficiat. Peeters Hugo.

  "RONDUIT SLECHT"

  HEB MIJN LEVERING TERUG MOETEN STUREN OMDAT DEZE NIET VOLLEDIG WAS IPV AANVULLENDE LEVERING TE KRIJGEN DUURDE VERSCHILLENDE DAGEN EN HERINNERINGEN PER MAIL VOORDAT IK EEN ANTWOORD KREEG HEB RETOUR GEZONDEN MAAR SINDSDIEN NIETS MEER VERNOMEN GRAAG TERUGSTORTING VAN HET REEDS BETAALDE BEDRAG IK WENS... lees volledige review

  "Alles is prima verlopen"

  Van bestelling, betaling tot en met levering is alles vlot verlopen. Ik zal zeker in de toekomst nog gebruik van maken.

  "Snelle levering"

  Speelgoed bestel voor mijn kleinzoon ; had het binnen de belofte tijd en mooi stevig ingepakt tegen beschadiging . Hij is erg blij met de cadeau en ik ook met de snelle levering.

  "Alles vlot verlopen, snelle levering."

  Alles vlot verlopen, snelle levering, bestelling (smartphone)voldeed aan de verwachtingen dankzij de uitgebreide uitleg bij het product op de website.

  "Alles vlot verlopen"

  Mijn bestelling is voor verlopen ik heb geen problemen met de producten en weet dus niet of de dienst Naverkoop in orde is

  "Goede en correcte afhandeling"

  Opzoeken en vergelijken vlot, Prijs competitief en een vlotte bestelling. Betaling zonder problemen, levering zonder problemen. Verder kan ik iedereen aanraden om Conrad zeker tot zijn regelmatige leveranciers te rekenen.

  "Vlot behandeld"

  Alles heel goed verlopen,maar 20 woorden kan ik daar niet over zeggen.dan kan ik beter een boek schrijven. ok de de de de

  Populaire categorieën

  Klusaccessoires 19.379 artikelen Gereedschap 12.152 artikelen Elektra 6.469 artikelen Kabels 4.172 artikelen RC bestuurbare.. 4.052 artikelen
  Modelspoor 3.065 artikelen Binnenverlichting 2.896 artikelen Discolampen 1.245 artikelen Kampeerartikelen 1.206 artikelen Cases & hoesjes 1.189 artikelen
  Accu's 1.095 artikelen Auto-accessoires 1.000 artikelen Postartikelen 978 artikelen Buitenverlichting 888 artikelen Beveiliging 805 artikelen