BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Ps4life.com | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 3x 3x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Trapje voor in zwembad."

22 juli een trapje voor in het zwembad besteld. Voor een bad van 91 cm hoog. Vandaag 24 juli is mijn kleinzoon er al vaak vanaf gesprongen. Dank jullie wel voor de snelle levering.

"Beroerd!"

Gekocht spel bevatte enorm veel reclame, werkte niet en ik krijg alsmaar geen reactie van de klantenservice. Verdenk ze ervan behoorlijk te zijn. Nooit iets bij kopen, dus!

"Snelle reactie en perfect bezorgd"

Ik heb via ps4life.com een crosstrainer gekocht de ct-6000. Lang getwijfeld of ik dit wel zou doen, maar toch gedaan. Werd de andere dag gebeld door een van hun medewerkers en zei dat ze die dag in de buurt waren en ze de crosstrainer konden afgeven. Geweldig de crosstrainer werd op afspraak geleverd... lees volledige review

"Artikel snel ontvangen en goede service. AANRADER"

Op 07-07-2014 een bolderkar besteld en al de volgende dag ontvangen. Helaas was de huif wat beschadigd ,na een mailtje krijg ik binnen 1 uur antwoord terug. Hierin stond een telefoonnummer waarmee ik contact op kon nemen. Dit nummer gebeld en afgesproken dat ze de volgende dag de huif kwamen omwisselen. En... lees volledige review

"Niets ontvangen"

31 maart wat besteld, geen bevestiging ontvangen via mail, geen antwoord op e-mail gehad, en telefonisch nog niet kunnen bereiken.

"Geld weg en geen spullen en bedrijf onbereikbaar"

Let op bestel niks bij dit bedrijf. Wij hebben een bestelling geplaatst maar niks ontvangen op mails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Voicemail inspreken wordt ook niet op gereageerd. Geld is dus foetsie!