Hificorner.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
2x 2x

"Terrible!!"

Product paid and ordered 20 days ago, never delivered. Almost no reaction on the mails, no promised calls back, had to cancel the order. Terrible service.

"Onbetrouwbaar: slechte levering en service"

Van de 6 producten die ik bestelde was er een fout, en twee helemaal niet bezorgd. Wacht al een week op een oplossing. Op mails wordt nauwelijks gereageerd. Als je het risico wilt lopen op een slechte levering en lang wilt wachten op een oplossing is het de juiste webshop.

"Snelle Levering"

We een onkyo cinemaset gekocht bij hifi-corner en moet zeggen dat ze een zeer snelle levering hebben. Het product werd in een perfecte staat afgeleverd. Vergeleken met andere leveranciers, was het product bij hifi-corner het scherptst geprijst.

"Goede info, snelle levering"

Goede webshop met een duidelijke specialisatie. Dit geeft meteen ook vertrouwen over de kwaliteit van de aangeboden producten. Goede (eerste) ervaring, kortom een aanrader. Bestelgemak Overzichtelijke webshop met duidelijke specialisatie. Prijzen zijn zeer goed. Bestellen is eenvoudig en er worden veel betaalmet... lees volledige review

Populaire categorieën

Speakers 462 artikelen Home Cinema 151 artikelen Koptelefoons 129 artikelen Versterkers 105 artikelen LED-TV's 92 artikelen
Receivers 91 artikelen AV beugels 90 artikelen Kabels 80 artikelen CD-spelers &.. 40 artikelen Kasten 36 artikelen
Elektra 36 artikelen DVD- & Blu-ray.. 28 artikelen Mediaspelers 18 artikelen Stereo's 11 artikelen Tuners 11 artikelen