BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Niet meer actief op beslist.nl

SmartDeals.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 7x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Voor de kerst leuke gadgets gekocht"

Afgelopen december heb ik bij deze winkel een aantal producten besteld. Een speciale portemonnee, een bier opener en een luchtje. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

"Helemaal goed. Aanrader!"

Begin vorige week een popcorn machine gekocht. Snel in huis en helemaal goed verpakt. Tevreden met het product. Ik raad dit zeker aan aan vrienden en familie.

"Helemaal tevreden en naar wens!"

Ik heb een bestelling gedaan bij deze shop. Een buikspierplank. Tevreden over de prijs en daardoor besteld. Levertijd was erg snel en zou daarom zeker nog een keer bestellen!

"Snel in huis! Origineel product!"

Voor een verjaardag den te gekke gadget gekocht bjj deze shop. Had het snel in huis en de ontvanger van het cadeau is er blij mee. Kom zeker ook terug!

"Supersnelle levering! Helemaal happy"

Bokshandschoenen besteld bij deze winkel, ik had ze snel in huis. Was alleen niet thuis dus volgende dag. Goed verpakt en ik ben tevreden over het product en deze winkel.

"Voor herhaling vatbaar!"

Afgelopen week een parfum besteld van Nina Ricci. Heb het binnen 24h al thuis bezorgd gekregen. Het parfum is heerlijk en het was goed verpakt. Zeker nog eens bestellen!

"Snelle Levering"

De bestelling binnen 24h al in huis! Goed verpakt en zeer tevreden over de levering. Kwaliteit van het product was goed. Zeker voor herhaling vatbaar!