SmartDeals.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
7x 1x

"Voor de kerst leuke gadgets gekocht"

Afgelopen december heb ik bij deze winkel een aantal producten besteld. Een speciale portemonnee, een bier opener en een luchtje. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

"Helemaal goed. Aanrader!"

Begin vorige week een popcorn machine gekocht. Snel in huis en helemaal goed verpakt. Tevreden met het product. Ik raad dit zeker aan aan vrienden en familie.

"Helemaal tevreden en naar wens!"

Ik heb een bestelling gedaan bij deze shop. Een buikspierplank. Tevreden over de prijs en daardoor besteld. Levertijd was erg snel en zou daarom zeker nog een keer bestellen!

"Snel in huis! Origineel product!"

Voor een verjaardag den te gekke gadget gekocht bjj deze shop. Had het snel in huis en de ontvanger van het cadeau is er blij mee. Kom zeker ook terug!

"Supersnelle levering! Helemaal happy"

Bokshandschoenen besteld bij deze winkel, ik had ze snel in huis. Was alleen niet thuis dus volgende dag. Goed verpakt en ik ben tevreden over het product en deze winkel.

"Voor herhaling vatbaar!"

Afgelopen week een parfum besteld van Nina Ricci. Heb het binnen 24h al thuis bezorgd gekregen. Het parfum is heerlijk en het was goed verpakt. Zeker nog eens bestellen!

"Snelle Levering"

De bestelling binnen 24h al in huis! Goed verpakt en zeer tevreden over de levering. Kwaliteit van het product was goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

"Geen spullen, geen geld"

Een zeer slechte ervaring met deze winkel. Je verwacht als iemand iets niet op voorraad heeft en de klant heeft hier wel voor betaald, dat je netjes je geld terug krijgt. Nou niet bij Smartdeals. Bestelgemak Levering Geen spullen, geen geld. Wacht nu al ruim 2 maanden Aftersales Slecht, niet telefonisch te bereiken. Email reageren ze niet op.