Parfum-id.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
12x 5x

"Slechte service, niets ontvangen."

Zeer slechte service!! Wacht nu al 10 dagen op mijn bestelling en er is nog steeds niets onderweg. Ik heb geprobeerd te bellen, maar ze hebben een storing!?? En ik heb 3 dagen geleden een mail gestuurd en ook niets op gehoord!! Vraag me af of ik ooit nog iets voor mijn geld terug zie.....weinig vertrouwen in.Heel jammer dit!

"Kut klantenservice"

Waardeloze klantenservice,niet leveren niet bereikbaar ,hoor naar verveling een onduidelijke vrouwenstem ? ff achter mijn oren krabben of ik hier ooit nog bestel. Wat denkt u ?

"Toppie!!"

Bij parfum-id 2 x een herengeur besteld. Prima mailcontact, zeer vriendelijk. Berichtje dat het pakje onderweg is met Track & trace. Zorgvuldig verpakt met factuur. Een aanrader !!!

"Slechte communicatie"

Heb 31 oktober 2 eau de Toilette besteld van Aramis en betaald. Zou een bevestiging krijgen per mail maar deze heb ik nooit ontvangen. Ook niet na de web-storing, die even later volgde. Ik kan niet volgen wanneer de bestelling geleverd wordt. Ben dus niet tevreden.

"Slechte service."

2 luchtjes besteld, na een week pas binnen en nog niet eens allebei! Wel allebei betaald. Webshop geeft niet thuis... Ik bestel niet meer via deze site.

"Goede communicatie en goede service."

Parfum-id houdt u goed op de hoogte van de verzendstatus. Ik had een klein probleempje dat door Parfum-id goed is opgelost, dit tot mijn tevredenheid. Volgende aankoop gerust weer bij hen.

"Super"

Snelle levering met duidelijke info betreffende datum, plaats en tijdstip van aflevering. Sceptisch vooraf betreffende product ivm lage prijs, bijzonder verrast over juistheid product. Chapeau!

"Groot assortiment, nette afhandeling van de bestelling"

Keuze uit een groot assortiment en alles met een snelle en nette afhandeling van de bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

"Incl BTW + tot 7 dgn levertijd vanwege lage voorraad = lage prijs"

Ik ben niet zo'n reviewer maar ik kijk er wel naar. En als ik dan onwaardheden zie wil ik daar wel op reageren. De prijzen bij Parfum-id zijn incl. BTW (bij afrekening krijg je wel de specificatie van de BTW zoals het hoort). Zie ook hun voorwaarden Artikel 9 lid 5. De in het aanbod van producten of... lees volledige review

"Prima!"

Kenzo pour homme 100 ml gekocht. Besteld en keurig via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Snel afgeleverd, dus prima service!

"EX-BTW???"

Da's lekker: adverteren met de laagste prijs en dan komt er nog BTW overheen. Volgens de warenwet is dat verboden. Teleurstellend!

"Onterecht twijfels"

Ik had mijn twijfels omdat dit de eerste keer was dat ik bij deze wenshop iets kocht. Achteraf was dit niet nodig. Bestelgemak Duidelijke webshop. Ik had mijn favoriete parfum snel gevonden. Levering Donderdagavond besteld, maandagochtend al geleverd. Aftersales Niet nodig gehad.

"Trage levering"

Trage levering! Bestelgemak Voor de 1e keer iets besteld. Zeer trage aflevering. Er zijn betere webshops! Levering Trage levering

"Top service"

Ik ben niet zo'n review type maar ik ben zeer tevreden dat ik het zeker aan een ander kan aanraden. Niet twijfelen gewoon doen + hele scherpe prijzen! Bestelgemak Bestelling geplaatst op basis van de reeds goede reviews. Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Levering Op het laatste moment heb ik nog een e-mail gestuurd met de vraag of het afleveradres veranderd kon ... lees volledige review

"Prettige winkelervaring"

Goede overzichtelijke site. als de prijzen zo goedkoop blijven kom ik hier zeker terug. Bestelgemak Ik had mijn parfum snel gevonden. groot aanbod. Levering Ruim binnen de tijd zoals aangegeven in het bestelproes. Aftersales Geen klachten. werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus met track en trace.

"Tevreden klant"

Een goede shop die er veel aan doet om mij als klant goed te helpen. Ik kom hier weer terug. Bestelgemak Duidelijke website met ruime keuze en lage prijzen Levering Op Zondag besteld en Woensdag in huis. geen klachten. Aftersales Vraag ivm levering voor verjaardag werd snel beantwoord.

"Paris Yves St. L"

Geur komt niet overeen zoals hij zou moeten zijn. Bestelgemak Paris Yves Saint Laurent besteld. Vrij vlot gekregen. Geur is niet zoals die moet zijn. Dus erg teleurgesteld. Levering Geur ikomt niet overeen.

"Een fijne kennismaling"

Voor mij de eerste keer dat ik hier een bestelling deed, maar al met al een prettige ervaring. Bestelgemak Ruime keuze en goede prijzen Levering Binnen 4 dagen goed verpakt geleverd. Aftersales Niet nodig gehad, maar werd wel goed op de hoogte gehouden van de orderstatus.