BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Niet meer actief op beslist.nl

Megadealshop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 13x 2x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Nooit weer"

De cartridge HP 300XL werd niet herkend in mijn printer bij navullen met de navulinkt was de cassette onbruikbaar. De inkt droogde te snel op mijn contactformulier kreeg ik geen antwoord

"Correct en Supersnel."

Meerdere jaren bestel ik mijn inkt cartridges bij megadealshop en het altijd top !! Dit keer zelfs na vier uur in de middag besteld, de volgende middag om twee uur op de mat... super toch !!

"Rectificatie"

Zaterdags iets besteld en zou dinsdag geleverd worden, maar er kwam niets. maar eind van de week kwam het pakketje alsnog.het was netjes verpakt dus alleen wat vertraging.

"Pas op."

Zaterdag 5-12-2015 cartridges besteld. zouden dinsdag geleverd worden maar heb niks gekregen. Op hun website is ook geen telefoonnummer te zien.

"Niet, of flink vertraagd, geleverd"

Zondagmorgen om 9.00 uur een bestelling geplaatst. De bestelling zou binnen 1 of 2 dagen afgeleverd worden. Het is nu vrijdag 13:15 uur en tot op heden nog niets ontvangen. Ook geen mededeling dat de levering vertraagd zou zijn.

"Refill Brother LC-985 inktcartridges"

Opmerkingen over gebrekkige informatie: - Geen melding dat het product verstuurd is. - Betere documentatie m.b.t. het maximaal vul-niveau. Wat is vol? Beter is een juist vul-niveau op de inktcartridges omschrijven of aangeven.

"Top levering"

Ik bestel nu voor de 2e keer omdat de 1e keer prima was verzorgt,ook de prijs van het huismerk is zeer aantrekkelijk.Hopelijk gaat het deze keer weer goed,dan hebben ze mij als vaste klant

"Prima levering volgens bestelling"

Ik bestel elk jaar huismerkinkt voor Canon printer mg5150 2 sets =10st Als je bij de bestelling opgeeft dat je geen black nodig hebt maar extra magenta dan wordt dit geregeld voor dezelfde setprijs. Prima!

"Geen reactie"

Ik heb op 8 september een cartridge besteld en nog steeds niets ontvangen,terwijl ze adverteren met levering binnen 1 tot 2 dagen. Ik heb inmiddels 3 keer per mail gevraagd waar mijn bestelling blijft en er wordt niet gereageerd. Ik voel me bekocht en als klant niet serieus genomen en bestel voortaan gewoon weer bij 123inkt.nl

"IK ZIT TE WACHTEN OP EEN BESTELLING!!"

Woensdag 19 augustus 2015 heb ik ruim voor 15:00h een bestelling met cartridges geplaatst. Order 32638. Op de website staat dat ik de bestelling een dag later zou moeten hebben, maar we zijn nu zaterdag en ik heb nog steeds niks. Op mail wordt niet gereageerd en ook telefonisch zijn ze onbereikbaar.... lees volledige review

"Wel betaald maar niet leveren"

Inktvullingen besteld, na 1 week nog niets vernomen, mail gestuurd:reactie per telefoon, gele inktvulling niet op voorraad en wanneer leverancier levert?. Andere opgestuurd en het bedrag zou teruggestort worden, inmiddels 4 mails en 4 weken verder: niets dus. Slechte service en niet reageren op mails. Hier... lees volledige review

"Niets bestellen bij deze shop!!!!!"

Ik had per ongeluk het verkeerde besteld en na enig mailcontact kon ik het terugsturen. Mijn geld heb ik na ruim een maand nog niet terug Ik had inmiddels ook al nieuwe besteld. (nu spijt van). Ik heb diverse keren gemaild maar geen enkele reactie. Telefonisch ook niet bereikbaar.

"Snelle levering , product doet het niet"

Heb cartridges besteld , en deze in de printer gedaan . de printer herkend de cartridges niet. bedrijf ( megadealshop) gemaild of ik iets verkeerd doe , maar het ze reageren niet . jammer ...

"Waar blijft mijn bestelling"

Order nr.32052 nog niets ontvangen Order datum 2015-05-20 A3 Glanzend fotopapier 155g graag met spoed op sturen of mijn geld terug

"Zeer snelle levering"

Bestelling op o1 o5 2015 gedaan en op 02 05 2015 al in de brievenbus. Super .Dit is al mijn derde bestelling en ben dik tevreden.

"Prima!!"

Snel geleverd, goede kwaliteit inkt, de goedkoopste! Geen problemen met haperende chips. Gewoon goed en prima. Ik blijf vaste en tevreden klant.

"Slechte service"

Ik heb mijn bestelling afgebroken om dat ik met ideaal of vooruit moet betalen ik doe hier niet aanmee ik wil op fracktuur en anders niet

"TOp !!!"

Dit is echt het goedkoopste adres voor inktcardridges voor mijn Canon-printer. Goedkoopste, snel geleverd, gratis verzonden en goede kwaliteit. Hun huismerk is ook gewoon van goede kwaliteit, doen het altijd prima. Vroeger wel eens last gehad met mijn HP-printer, maar dat lag aan het merk HP (opzettelijk disfunctioneren als er geen originele cartridge wordt ingezet).

"Geen levering"

Op 13-01-2015 geld overgemaakt voor Canon Carthridges. Order 30771.Nu op 31-01-2015, nog steeds niets ontvangen. Vaak gemaild, geen reactie, ook niet via Kiyoh, Misschien krijg ik nu wat te horen?

"Verkeerde levering, geen reactie klantenservice"

Heb Canon 551 refills besteld maar krijg 520 serie. Dat past niet. Heb klantenservice gemaild als ook bericht via reactie pagina achtergelaten. Na 5 dagen nog steeds geen bericht (ook niet eens bevestiging ontvangst). Order 31023. Misschien krijg ik op deze manier response? En ben benieuwd naar de oplossing.

"Kopen bij MEGADEAl.nl een groot succes!"

Bestelling geplaats op Vrijdagmorgen 16-01-2015 voor 12.00 uur, Op Zaterdagochtend 17-01-2015 geleverd. Dat is pas service ! 4 x 5 cartridges voor mij Canon MP550 printer, het "eigen merk" van Megadeal, daar kan je je voordeel mee doen.

"De levering is oke, kan nog geen oordeel geven over het materiaal."

Nog geen oordeel over het belegerden, is nog niet gebruikt, Het oordeel daar over komt laten. In ieder geval de leveringloopt perfect.

"Bestelling"

Mijn eerste indruk van mijn bestelling is goed Kwaliteit moet ik nog afwachten maar naar informatie van kennissen zouden die ook goed moeten zijn

"Epson cardridge"

Prima geregeld! Snel geleverd en werkt perfect. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Dus de volgende keer, zal ik weer gebruik maken van de levering.

"Tevreden klant"

Ik bestelde fotopapier ( al meerdere keren) Heel tevreden. Ga zo door! Alles netjes op tijd in huis en goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

"Epson cartridge"

Zeer snel betrouwbaar,ga zeker weer bestellen en zeer goedkoop goede communicatie snelle mails met vr groet francisca tot gauw weer