BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

Duopenrose.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
2x 1x

"Supersnelle service"

Ik heb bij DuoPenrose een gedenksieraad gekocht. De as is bij mij thuis opgehaald, ik was erg blij dat dit mogelijk was omdat ik het liever niet wilde opsturen. De as is er vervolgens erg mooi ingeharst en werd supersnel thuis geleverd. De communicatie was perfect.

"Losse steentjes in armband, slechte bereikbaarheid."

Hopen nog op een adequate afhandeling. Bestelgemak De bestelling is zo gepiept, maar dan..... Levering Snel geleverd, volgende dag in huis. Aftersales De elementjes laten al los, vallen spontaan uit de armband. Site niet te bereiken, telefonisch ook niet. Slechte kwaliteit. En bij het "swarovski" zet ik ook zo mijn vraagtekens.

Reactie van de webshop

Wij hebben het geld direct geretourneerd en het product uit onze schappen gehaald. Wij zijn 24/7 bereikbaar per e-mail. Het beantwoorden van de e-mails doen wij zo vaak en zo snel als mogelijk maar altijd op binnen 24 uur.

"WAUW wat een goede service"

Ik heb een ketting met gravure besteld bij deze winkel. Daarbij kreeg je standaard 1 glasplaatje om de gravure te beschermen. Ik kreeg er 2 omdat ik beide zijdes had laten graveren. Ik twijfelde erg over de lengte van de ketting, was geen probleem er werden gewoon 2 lengtes opgestuurd zodat ik zelf ... lees volledige review

Populaire categorieën

Sieraden accessoires 403 artikelen Urnen 128 artikelen Oorbellen 87 artikelen Kettingen 79 artikelen Ringen 52 artikelen