BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Niet meer actief op beslist.nl

Pdawereld.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Prima shop 45x 4x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Geen enkele reactie meer van PDA-wereld!! Misschien failliet?"

Totaal geen reactie meer van PDA-wereld nu mijn telefoon kapot is. Ze zijn steeds aan het verbouwen. Waarom geeft zo'n zaak niet gewoon toe dat ze failliet zijn?

"Geen enkele reactie meer! Verbouwen? Al zo lang? Failliet?!"

Ik heb 3 weken geleden een mail gestuurd omdat de oplader van mijn iPhone echt kokend heet wordt tijdens opladen & gaat zoemen als 10 muggen bij elkaar wanneer hij vol is. Hij laadt dus wel op, gelukkig. Maar ik wil wel graag daarvoor een nieuwe! Ook de oplader bij hun gekocht om op te laden in de auto... lees volledige review

"Geen contact meer"

Ik heb drie weken geleden mijn smartphone teruggestuurd voor een camerafout. Een aantal dagen een mail gestuurd om te vragen of ze hem goed hebben ontvangen. Volledige radiostilte. Ik begin ervoor te vrezen. telefonisch krijg je hen ook niet vast. Enkel een bandje. Ik denk dat ik misschien eens naar eindhoven ga rijden om daar waarschijnlijk voor een gesloten deur te gaan staan.

"Geen contact meer mogelijk"

Iemand nog recente ervaringen met deze webwinkel? De website vermeldt al een aantal weken dat er een verbouwing gaande is, en ik zit met een te repareren nexus 4 maar krijg geen enkele reaktie op mijn emails. Deze telefoon had ik reeds teruggestuurd voor reparatie, maar ik kreeg deze ongerepareerd weer... lees volledige review

"Prijs op beslist.nl lokkertje"

Volgens Beslist.nl kost deze gsm 79,95 incl verzenden. Ga je echter naar de site van PDA wereld dan kost de telefoon opeens 99,95... Kijk dat noem ik nou lokken onder valse voorwendselen..

"Scherpe aanbiedingen en goed product"

Samsung Galaxy S4 Mini besteld en netjes binnen de termijn van 5 werkdagen geleverd. Goed verpakt en telefoon voldoet volledig aan de verwachting. Erg tevreden over deze webshop!

"SUPER SNELLE LEVERING EN UITERST CORRECT!!"

De Zaterdagavond 2 smartphones besteld, de Zondag betaald, de Dinsdagmorgen via GLS aangeboden bij mij in West-Vlaanderen, Belgie! SUPER SNEL! Bedankt

"Super snelle service"

Ik heb onlangs een nieuwe telefoon besteld via de website. Na betaling om 20.30 uur 's avonds werd de telefoon de volgende dag om 12.00 afgeleverd. Ik ben super tevreden.