BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Niet meer actief op beslist.nl

Update.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 17x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Zeker snel !"

Super snel geleverd, en dat binnen de 24 uur nog wel. Top ! Ook de hele transactie en vervoer mooi overzichtelijk

"Snelle bezorging"

Dinsdagmiddag besteld en donderdagochtend in huis. 's ochtends mail dat de levering zal plaats vinden , Telefoontje gehad dat de zending onderweg was geopend en deze retour gaat, en dat er nieuwe zending direct verstuurd wordt. en de nieuwe zending was donderdag ochtend binnen. Prima services ,

"Prima aflevering na fout van mezelf"

Ik had een fout in mijn bestelling gemaakt door de foute postcode. Dit is door Update.nl en Transmission keurig opgelost. Ik heb het pakketje in goede orde ontvangen. Een grote duim voor jullie.

"Prima"

Ik heb een SSD gekocht bij deze firma en dat is prima verlopen en snelle verzending (gratis verzendkosten) Het zelfde product was bij Alternate exact vijf euro duurder. Kom zeker terug bij Update.nl!

"Perfect"

Prima webwinkel en -zaak, zowel voor privé als zakelijke bestellingen: verdienen meer dan een vette 9, maar er moet nog wat te verdelen overblijven ondanks dat het nauwelijks beter kan!!

"Goede snelle service"

Bestellen is gemakkelijk en de aflevering was keurig verzorgd. Wij zijn netjes op de hoogte gehouden betreft de verloop van onze bestelling. Ik zou zeggen; ga zo door !

"Goedkoopste webshop die ik ken"

Goede service afgeleverd binnen de afgesproken tijd. gekozen voor deze webshop omdat de AMD fx-8350 hier het goedkoopste was 152 euro.

"SSD Samsung 840 EVO series 120GB"

Dinsdagmiddag besteld en woensdagochtend in huis. 's ochtends mail dat de levering tussen 10.40 en 12.40 zal plaatsvinden. Geen poespas, gewoon doen wat je beloofd.

"Geen of slechte informatie en geen levering tot nu toe"

Op woensdag 28 mei printer besteld voor 17.30u. Alleen mail met orderbevestiging gehad. Donderdag was Hemelvaartsdag, vrijdag geen printer, zaterdag geen printer, maandag geen printer, dinsdag 3 juni nog steeds geen printer, geen bericht en geen info over leveringssituatie. SLECHT / SLECHT / SLECHT!

Reactie van de webshop

Geachte heer Roos, Tot onze spijt hebben wij uw review gelezen op Beslist.nl. Uiteraard is het uw goed recht om hier uw ervaringen te plaatsen. Echter op het moment dat u bij ons uw bestelling heeft geplaatst, heeft de door u bestelde printer, al bij ons in bestelling gestaan. Dit wordt duidelijk op onze site weergegeven. Bij het artikel staan 2 gele balletjes, u kunt het artikel wel al bestellen maar is nog niet bij Update.nl op voorraad. Bij de verwachte ontvangstdatum wordt aangegeven wanneer wij het artikel verwachten te ontvangen. Vandaag hebben wij de door u bestelde printer ontvangen en zullen deze vandaag aan u verzenden, naar verwachting zal de printer morgen bij u worden aangeboden. Met vriendelijke groet, Update.nl

"Snelle en goede webshop"

Heb een accesspoint bij hen besteld. Helaas werkte de eerste versie van het apparaat niet goed en de tweede ook niet, maar dat had niets met Update.nl te maken, maar met de infrastructuur bij mij thuis. Zonder extra kosten kreeg ik een ander apparaat toegestuurd en ook mijn geld is inmiddels weer naar mij terug overgemaakt. Ook werd ik prima door de helpdesk geholpen. Klasse!

"Alles uitstekend verzorgd"

Uitstekende webshop met zeer scherpe prijzen. Beter kan gewoon niet Bestelgemak Beter dan dit kan niet. Zeer scherpe prijsstelling, prima terugkoppeling over bestelling en verzending. Volgende dag in huis. Kom hier zeker weer terug Levering Zeer snel, volgende dag in huis en uitstekende informatie

"Perfecte website"

Geen op of aanmerkingen, zou hier zeker weer bestellen. Bestelgemak Overzichtelijke site. Op zondagavond besteld. Keurig maandagavond klokslag 20.00 een mail met de track en trace code. Dinsdag geleverd. Niets op aan te merken. Levering Snelle levering. Zondagavond besteld, dinsdag in huis.