BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen

Benvandijk.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
3x 0x

"Top service met laagsteprijsgarantie"

Ik ga altijd naar Ben van Dijk als ik de producten eerst wil voelen en ervaren, zo ook met een nieuwe stofzuiger die voor mij nu zonder zak moest zijn. In de winkel kwam ik toch op deze Bosch uit omdat ie stiller was, kleiner, mooier, maar ook beter met energie en beter op tapijt. Pas bij de kassa merkte ik dat hij intussen 65 euro goedkoper was geworden, een zeer aangename verrassing!

"Top service!"

Ik ben zeer tevreden over Ben van Dijk. De service is erg goed en ze zijn echt gericht op klanttevredenheid. Ik had een vraag via de site gesteld, en had hier vrijwel direct antwoord op. Ook de persoonlijke bezorging en installatie was erg goed. Top!

"8KG Was/droog combinatie WD806P4SAWQ"

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs. Er wordt van tevoren een mail gestuurd met aflever . Keurig geleverd volgens afspraak. Netjes in het huis gezet. Helemaal top.

Populaire categorieën

Koelkasten 181 artikelen AV beugels 68 artikelen LED-TV's 55 artikelen Keukenmachines 47 artikelen Speakers 41 artikelen
Wasdrogers 36 artikelen Wasmachines 35 artikelen Stofzuigers 26 artikelen Kabels 20 artikelen Koptelefoons 20 artikelen
Elektrische.. 14 artikelen Bridges & routers 14 artikelen Home Cinema 13 artikelen Geheugenkaarten 10 artikelen Stereo's 9 artikelen