BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Sinds kort op beslist.nl

SinQel.com | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 25x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Snel en goede service"

Prima service en snelle levering

"Super service"

We hadden iets besteld en bij levering bleek dat het het verkeerde artikel was. Na een telefoontje kregen we alsnog het juiste artikel geleverd en we mochten het verkeerde artikel ook nog houden. Dit noem ik nog eens een geweldige service.

"Goede service"

Snel geleverd goede service

"Snel en goed"

Snelle en zeer goede levering. geen problemen gehad.

"Een aanrader !!!!"

Een zeer betrouwbare website met supersnelle verzending en verzorgde verpakking. Perfekte omschrijving van het artikel.Een tevreden klant !!!! ZEKER een aanrader.

"Betrouwbaar en snelle verzending"

Verschillende keren lego besteld bij SinQel. Voordeel is dat het drempelbedrag voor gratis verzending niet al te hoog is (50,-). Verder een betrouwbare zaak tot zover. Hun klantenservice nog niet hoeven te raadplegen. Alles is gewoon gegaan zoals het hoort :-)

"Uitstekende site , zeer gemakkelijk en v"

Super ik ben blij dat dit bestaat, zowel tijd en geld uitgespaard, in de toekomst zal ik steeds deze website raadplegen vooraleer ik iets bestel.

"Prima!"

Correcte behandeling van bestelling, Correcte aflevering. Aan te bevelen. Leuke sinterklaasverrassing: klasse. Vlug geleverd: één dag. Goed verpakt. Het was een fijne kennismaking.

"Kan niet sneller en beter"

Dinsdag speelgoed besteld, direct bevestiging, aflevering de volgende dag. Sneller kan niet. Wat een gemak en wat een service. Ga zo door.

"Dik in orde"

Snelle levering, goeie prijs, prima materiaal, leuke site. Een aanrader. En als ik 20 woorden moet typen, dan herhaal ik even: Snelle levering, goeie prijs, prima materiaal, leuke site. Een aanrader.

"Zeer tevreden!"

Van begin tot eind Prima! Volgens afspraak,snel en keurig verzorgd. Een opmerking: wat is het extra nut van een review van min.20 woorden? Irritatie opwekken?

"Snelle levering zonder problemen"

Het speelgoed dat ik besteld had, is snel en juist geleverd! Ik ben zeer tevreden over het product en de service.

"Besteld......direct in huis!!!!!"

Prima website, we hebben de ene dag het speelgoed besteld en het werd de volgende dag al bezorgd.....en heel wat goedkoper dan bij de concurrent,

"Professioneel"

We hebben de bestelling volgens de regels der kunst kunnen plaatsen en vervolgens binnen de afgesproken tijd kunnen ontvangen. Perfect zoals de bestelling , betaling en communicatie is geregeld.

"Leuke site, vrolijke kleurtjes,duidelijk"

Je hebt een duidelijk overzicht van artikelen met afbeeldingen. Bestellen is erg simpel en de levering was correct. Ik ga beslist de volgende keer weer hier bestellen.

"Prima website"

Het gewenste artikel was gemakkelijk te vinden en voor een goede prijs. Bestelprocedure was overzichtelijk en het bestelde product was na 1 dag geleverd

"Goede website"

Overzichtelijk indeling van de artikelen, goede prijs, goede communicatie via email over de voortgang van de bestelling en het artikel was netjes verpakt en de volgende dag al geleverd

"Fantastisch geweer"

Het nerf geweer is fijn in gebruik en werd snel bezorgt. Hij schiet hard en fijn maar niet te hard en dat is fijn voor kinderen. Het is niet al te duur en een goed leuk product voor kinderen.

"Goeie site"

Het in heel goedkoop en het werkt ook goed en je kunt ook heel veel spullen kopen zoals nerf en een bal buiten speelgoed

"Snelle service en waar voor je geld!"

Duidelijke website waarop ook duidelijk staat aangegeven wanneer het bestelde product geleverd wordt en wat ook daadwerkelijk klopt! Daar kan je van op aan en dat is fijn. Bovendien leuke producten met ook leuke prijzen!

"Snelle levering SinQel artikel"

SinQel heeft mij blij verrast door de bestelde pyjama de volgende dag keurig al te leveren. Het artikel voldoet aan mijn verwachting.

"Snel gekomen"

De bestelling was snel gekomen het was wel wat onduidelijk over een of andere code maar verder was het goed . De bestelling zat in een goede doos en er kon makkelijk betaald worden

"Review"

Een review hoort over het artikel te gaan en niet over de site of levering, nu weet ik nog niet of ik het artikel aanschaf omdat niemand zegt of het artikel goed is of niet.

"SUPERSNELLE LEVERING"

PRODUKT VOLDOED ONDANKS DE LAGE PTIJS AAN DE VERWACHTINGEN BEN ZEER TEVREDEN OVER DE SNELLE LEVERING EN RAAD BIJ ANDEREN AAN OM BIJ DEZE WEBSITE BESTELLINGEN TE PLAATSEN

"Prima service!"

Niet de eerste keer, en het wordt zeker niet de laatste keer dat we er wat besteld hebben! Goede, snelle aangetekende levering, zo hoort het!