registreren
Winkelwagen

  Vindiqoffice.com | shop reviews

  Bekijk de producten »
  0x 0x

  "Super prijs , super levering!!!!"

  Helemaal gelukkig met deze service!! Snelle levering en een super prijs en super kwaliteit! Voor alle kantoorbenodigdheden heb ik mijn site gevonden! Toppie!!

  "Super service"

  Bij meerdere webshop besteld echter alleen bij Vindiq office een snelle levering en het juiste artikel ontvangen dank je wel voor de super service !!

  "Super service"

  De bestelling werd snel geleverd. Volledig buiten hun schuld ging het transportbedrijf meerdere keren de mist in, maar de zeer alerte reacties maakten dat volledig goed. Groot assortiment, scherpe prijzen, super service. Tot een volgende keer!

  "Snelle levering tegen de laagste prijzen"

  Gistermiddag besteld en vandaag mijn bestelling in huis. Zowel de prijs als de kwaliteit zijn in orde. Aanrader voor zowel particulier als zakelijke klant!

  "Een webshop die zelfs meedacht."

  Wat een enorme keuze. Om 14.00 bestelde ik en de volgende ochtend om 9.30u had ik het al in huis. Ik bestelde oa een whiteboard en markers. Door onwetendheid had ik verkeerde markers gekozen. Kreeg een telefoontje om mij te attenderen. Dat is nou meedenken ( die andere stiften die ik had willen bestellen kon je niet wissen) volgende bestelling weer bij VindiQ office.

  "Wat een service!"

  Voor onze voetbalvereniging waren we op zoek naar papier en plakkaatverf voor de paasactiviteit. We wisten niet goed hoeveel verf we nodig hadden om ongeveer 100 kinderen een paasmandje te laten vouwen en daarna beschilderen. Tijdens het telefonisch contact werd er met ons meegedacht en hebben we... lees volledige review

  "Snelle levering"

  Uitgebreid assortiment, veel voorraad, fijn overzicht in de shop zelf en snelle levering, mijn standaard webshop voor kantoorbenodigdheden! Aan te bevelen voor iedereen. Verzending is ook altijd goed stevig en beschermend verpakt.

  "Snelle service"

  Snel in huis en snelle en correcte afhandeling van onze klacht Bestelgemak Een paar weken geleden een whiteboard besteld. Helaas was bij het transport de punten beschadigd geraakt. Na foto's te hebben gestuurd kregen we een geheel nieuwe binnen een week nadat de eerste bezorgd was! Prima service en snelle beantw... lees volledige review

  Populaire categorieën

  Opbergmiddelen 2.088 artikelen Printersupplies 1.615 artikelen Knutselartikelen 1.402 artikelen Postartikelen 781 artikelen Stiften 704 artikelen
  Pennen 636 artikelen Notitieblokken 556 artikelen Papierwaren 311 artikelen Schoonmaak 223 artikelen Bureaus 199 artikelen
  Kasten 183 artikelen Nietmachines 168 artikelen Wandborden 164 artikelen Potloden 150 artikelen Stempels 118 artikelen