Autobandenmarkt.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  130x 3x

  "Super service"

  Super service. Snel besteld en Snel geleverd. Had 4 banden besteld. De site is ook duidelijk en geen gedoe met bank dingen en dergelijke!!!!! TOP TOP TOP Ordernummer: RD19931087

  "TOPPIE!"

  Super service. Snel besteld en Snel geleverd. Had 2 banden besteld. De sit is ook duidelijk en geen gedoe met bank dingen en dergelijke!!!!! TOP TOP TOP

  "Autobanden"

  Autobanden besteld en binnen 3 dagen bij het garagebedrijf afgeleverd. Direct daarna laten monteren, prima gedaan. Op naar de volgende bestelling.

  "Klasse"

  Tot nu toe en ik bestel al meer dan 4 jaar hier mijn banden, de beste prijs voor kwaliteitsbanden en levering ruim binnen de gestelde tijd. Normaal binnen twee dagen, terwijl een week als levertijd wordt gesteld. Autobandenmarkt.nl voor mij de eerste keus.

  "Super top!! Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding."

  Ruime keuze en scherp geprijsd.Snelle levering. Goede reviews en ruim bestand met banden montage bedrijven.Goed werkende web shop met ruime keuze aan (merken) banden. Zeker een aanrader!!!

  "Top"

  Duidelijk site genoeg keus in goed koop banden voor scooter en gratis levering alles top dus niets meer aan toe te voegen

  "Eenvoudig en efficient."

  Ik heb 2 banden besteld. Eenvoudig. Snelle levering. Dat geld ook montage bij BOS autobanden in Mijdrecht. Geen wachttijd. De volgende 2 banden gaan zeker weer Autobandenmarkt

  "Prima service"

  Ik heb hier reeds 2x banden besteld. Snelle levering conform afspraken. Zelfde geld voor montagepartner Bandenhotel in Sittard. De volgende keer weer Autobandenmarkt!

  "Prima"

  Meerdere keren banden besteld. Scherpe prijzen, eenvoudig vergelijken op de site en altijd sneller dan beloofd afgeleverd bij het montagebedrijf

  "Goed snel en betrouwbaar"

  Heb zowel auto als motorbanden besteld en alles ging elke keer goed. Zijn nieuwe banden en geen overjarige en voor een mooie prijs.

  "Goede levering"

  Goede en snelle levering van mijn Falken 175/70 R13's. Netjes verpakt en veel sneller geleverd dan aanvankelijk aangegeven. Prijs pas ook perfect. Voor mijn andere auto zal ik ze ook zeker bij Autobandenmarkt.nl bestellen.

  "TOP"

  Motorband snel geleverd. Geen oude band waar de dealers voor waarschuwen, maar gloednieuw. Productiejaar 2014 (zie DOT op de band). Montage door garage uit de buurt. TOP!

  "Prima prijs"

  2e keer 4 banden besteld. Mooie prijs, snel en keurig afgeleverd. volgende set word waarschijnlijk ook daar besteld. goede garage gevonden via de site.

  "Help mee aan het betaalbaarhouden van auto rijden!!"

  We hebben al een aantal keren bestellingen bij ze gedaan,en zijn zeer tevreden over prijs en leversnelheid! Ook een adres om ze te laten monteren was zo gevonden.

  "Snel, makkelijk en goed"

  2e keer 4 banden besteld. Mooie prijs, snel en keurig afgeleverd. Volgende keer weer. Garage heb ik niet nodig omdat ik de banden bij een maatje kan doen.

  "Lekker makkelijk"

  Makkelijk met uitzoeken en bestellen. Prima en vlotte verzending en traject goed te volgen. Handig dat lokale garage werkzaamheden kan uitvoeren en je van te voren de prijs weet.

  "Bijna perfect"

  Ik heb al 3 keer bij autobandenmarkt besteld en elke keer werden de banden snel geleverd (binnen 4 werkdagen). Ik ben zeer tevreden en blijf klant.

  "Goede prijzen, uitstekende levering."

  Ik heb hier al een complete winterset gekocht en onlangs nieuwe zomerbanden. Beide keren tot volle tevredenheid. Banden en wielen worden netjes afgeleverd en veel goedkoper dan bij de plaatselijke bandenboer. Aanrader!

  "Scherpe orijzen en vlotte levering"

  Ik heb in de afgelopen 3 jaar meer malen banden besteld en tot nu toe zeer tevreden. Gelukkig geen ervaring met de service van Autobandenmarkt dus kan daar geen mening/ervaring over melden, maar ga er vanuit dat dat ook wel goed zit. De website is ook duidelijk, overzichtelijk en simpel doorheen te lopen.

  "Snel, goedkoop en betrouwbaar"

  Al jarenlange trouwe klant. Uitgebreid assortiment, snel en goedkoop geleverd bij de werkplaats bij mij in de buurt. Super service en betrouwbaar.

  "Alles toppie!"

  Auto banden er gekocht voor een betaalbare prijs verder een correcte afwikkeling. een snelle levering en wat ik ook handig vond is dat er een link bij zit waar je een monteer afspraak kunt maken dicht bij je in de buurt.

  "Snel, goedkoop en een garage in de buurt voor service!!!"

  Ik heb mijn motorbanden gekocht. Zeer goedkoop. Mooie banden. Via de website een garage in de buurt gevonden die de banden netjes gemonteerd heeft.

  "Snel, goed en waar voor je geld"

  Voor de tweede keer banden besteld en super snel afgeleverd, de banden zijn goedkoop en goed van kwaliteit. Betrouwbare bandenwinkel.

  "Kwaliteit"

  De manier waarop ze werken, heel netjes en precies. De velgen worden met zorg behandeld tijdens het monteren van de band, zodat ze niet beschadigd raken. En de wiel bouten worden eerst met de hand aangedraaid, ter voorkoming van beschadiging van het schroefdraad. Ik ben blij dat er nog vakmensen zijn die liefde hebben voor het beroep.

  "Gewoon goed en snel."

  Voor de zoveelste keer banden besteld en netjes en op tijd afgeleverd, de prijs is stukken goedkoper dan elders. Betrouwbare bandenwinkel. Voor herhaling vatbaar.

  "Snel en goedkoop!"

  Ik koop al jaren mn autobanden bij autobandenmarkt.nl en dat bevalt uitstekend. Voordelige banden en snel geleverd. Nu heb ik de nieuwe Pirelli's gekocht met een enorme korting! Echte aanrader.

  Populaire categorieën

  Autobanden 36.012 artikelen Motorbanden 5.164 artikelen