BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Autobandenmarkt.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 100x 9x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Helemaal fijn!"

Zoals eerder: makkelijk te vinden site. Op de site zijn de banden die ik wil snel te vinden. Goede, dus lage, prijs. Even gedachte dat leveren lang zou gaan duren: 24 november tot 1 december van leverancier tot mijn huis. Maar via tracking systeem te volgen: banden 27/11 te leveren en ze zijn nu ook keurig thuis afgeleverd. Volgende keer weer zo.

"Prima prijzen, late levering"

Website is dik in orde. Overzichtelijk en makkelijk. Prijzen zijn concurrerend. De snelheid van leveren voldoet echter niet. Op de Website wordt een leveringstermijn van een paar dagen voorgesteld. Na bestelling blijkt het anderhalve week te zijn. Afspraak met garage daardoor moeten afzeggen.

"Top goedkoop en snelle levering"

Blij dat het zo kan. Thuis laten afleveren en vervolgens garage gebeld om te laten monteren, ga zo door!! Ook deze aangesloten garage kon snel acteren.

"Geen volgende keer meer"

Er voor de tweede keer besteld en weer een behoorlijke vertraging, (langer als een week), klantenservice gebeld een 020 nummer vervolgens een engels sprekend persoon aan de lijn met als verzoek om later terug te bellen, dan zou er iemand zijn die ned. spreekt klacht ingediend maar tot op heden slechts een kopie als bervestiging dat ik hem heb verstuurd of dat hij in behandeling is genomen

"Lage prijs en goede kwaliteit"

Echt lage prijzen en veel keuze, zowel voor de auto als voor de motorfiets. De productie data ( staat op de band) zijn recent, dus geen "oude belegen" uit oude voorraad. Betalen via ideal gaat zonder problemen. Wel is het zaak om de site van de leverancier regelmatig te volgen voor de juiste leverdatum. Meestal binnen 6 dagen.

"Goedkoop en goed"

Lagere prijs heb ik nog niet kunnen vinden, goed op de hoogte gehouden van de verzending. Rechtstreeks uit Duitsland, kan iets vlotter.

"Laagste prijs - minder snelle levering"

Wil je de laagste prijs dan is Autobandenmarkt.nl een uitstekende site. De zoekmogelijkheden zijn ook prima. Heb je de banden snel nodig dan moet je ergens anders bestellen. Op maandag eind van de middag heb ik de banden besteld en betaald. Op dinsdag zie ik de bevestiging van de bestelling staan met... lees volledige review

"Snel en prima"

Snel geleverd en prima kwaliteit 4 nieuwe winterbanden en een stuk goedkoper dan ieder ander. Volgende keer zeker weer het overwegen waard

"Juiste prijs, snelle levering"

Vier complete winterwielen besteld. Keurig verpakt, compleet en tegelijk geleverd. Goede prijsstelling en je kunt er van op aan dat je de door jouw gewenste kwaliteit krijgt. De ADAC / ANWB adviseren om geen banden te accepteren die 3 jaar of langer geleden geproduceerd zijn; rubber verouderd ook. De... lees volledige review

"Enquête eerder dan de banden"

Ik krijg nu een enquête over de tevredenheid terwijl ik de banden ivm de vele aanvragen zoals gezegd word dus nog niet eens heb ontvangen

"Goed en snel"

Prima kwaliteit en redelijk snel geleverd. Overzichtelijke procedure en gemakkelijk om met behulp van sw site een garage in de buurt te vinden.

"Erg goed!"

Ik heb al 2x bij hun besteld en beide keren was ik een heel stuk goedkoper uit dan bij ieder ander. Daar boven op kwam ook dat ze veel sneller leverden dan aangegeven, dat kwam mij echt heel goed uit!

"Gewoon top"

Online besteld, scherpe prijs, alle beloften nagekomen, super blij met de Vredenstein Quatrac 5. Zal zeker weer gebruik maken van deze leverancier!

"Goede levering"

Makkelijk bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering, ruime keus in montage partners. Vorige week besteld en mooi op tijd afgeleverd.

"Goedkoper kan niet"

Via internet besteld en met cc betaald. Binnen 4 dagen banden bij afleveradres en binnen een dag gemonteerd. Rappe boel..

"Goed en goedkoop"

Snelle service, laagste prijs, perfecte site om banden te bestellen als je precies weet wat je zoekt. Bestel er al een aantal jaren nu naar volle tevredenheid!

"Makkelijk en snel"

Je kunt zelf de testen bekijken op hun site over de banden om zo een keuze te maken. Vervolgens een montage partner kiezen en klaar!

"Kennis ontbreekt"

Prima levering, maar met vragen over de banden is de service erg slecht. Er is geen kennis, ze kunnen niet adviseren.

"Ze waren okay."

Twee van de vier banden waren niet aan gekomen dus moet ik zelf een solutie oplossen. De banden zelf zijn goed en ben ik blij met de prijs dat autobandenmarkt kunnen verdienen.

"Vlot en prima prijs/kwaliteit"

Vlotte levering, ruime keuze en prima prijs/kwaliteit verhouding. ook in de garage waar montage plaatsvond prima geholpen al met al heel tevreden

"Goede leverancier"

Een vertrouwd adres om je banden goedkoop, snel en veilig te kopen. Een aanrader voor iedereen die banden nodig heeft

"Autoband bestelling"

Ik vind dat een website goed en duidelijk moet functioneren en deze website is Prima! Snelle en correcte levering direkt bij de garage.

"Snel en makkelijk"

Winterbanden besteld en montagebedrijf opgegeven bij baansteeauto in Purmerend. Velgen gebracht en volgende dag weer opgehaald. Bij elkaar heeft het een week geduurd. Toppie.

"Kwaliteit en prima prijs"

Voor dit geld koop je nergens anders A-merk banden, de helft bespaard op de prijs van de merkdealer en een snelle levering via GLS.

"Wat via mijn garage niet mogelijk was!"

Mijn garage kon de banden voor mijn oldtimer niet leveren. Autobandenmarkt kon het wel. Binnen een week aan huis geleverd, keurig in het plastic verpakt.

"Levering matig"

Prima prijs, maar levering tijd vind ik helemaal niet goed. ook reactie op email kwam veel te laat en dan ook met een hele algemene onzinnige tekst.

Populaire categorieën