Autobandenmarkt.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
133x 4x

"Goedkoop en snel"

De banden waren gemakkelijk besteld en snel bezorgd bij een partner welke deze gemonteerd en afgeleverd had. Dit alles tegen een goede prijs.

"Snelle en perfecte levering Uniroyal vierseizoenenbanden"

Ik heb de banden besteld en binnen een paar dagen waren ze al afgeleverd bij het bedrijf waar montage plaats zou vinden. Makkelijk dus, je kunt ze thuis geleverd krijgen maar ook op locatie waar ze gemonteerd worden. Van goedkope B-merken tot de beste A-merken, handig zoeken via de configurator op d... lees volledige review

"Zo hoort het"

Zeer snelle levering voor lage prijs. Winterbanden op lichtmetaal. Elk wiel afzonderlijk verpakt...Top!! Ik hoef voor een volgende keer niet verder te zoeken.

"Goed, goedkoop en lekker makkelijk !"

Dit was reeds de 6e set banden die ik via Autobandenmarkt besteld heb. En weer een supersnelle levering bij het bandenbedrijf dat ik uitgezocht had. Kreeg na 3 dagen netjes een telefoontje van de fa Vejon in Lelystad dat de banden er al waren. Geen gesleep met banden of gedwongen thuis blijven wacht... lees volledige review

"Goede webshop"

Verzorgde zending winterbanden, tegen een super scherpe prijs. In 6 dagen bezorgd en netjes verpakt! Volgende keer weer bestellen bij delticom.

"Goedkoop(er) en snel"

Dit was nu de 7e keer dat ik bij autobandenmarkt.com nieuwe banden heb besteld. altijd goed en snel geleverd. De montage partners proberen nog wel eens om extra btw te vragen, maar bij het noemen ervan wordt het meestal verrekend (denk dat Autobandenmarkt daar streng mee omgaat)

"WAUW, Supersnelle levering, perfecte service, fenomenale prijzen.. WAUW"

Supersnelle levering, binnen 20 uur banden in huis. Mailtje met een technische vraag werd binnen 1 minuut beantwoord. En ze hebben messcherpe prijzen. Ga zeker vaker bestellen bij ze.

"Prima!"

Super snelle levering. Alles te vinden, elke merk en type van de banden, geen problemen met service. Goede website. Ik kom zeker terug.

"Snap niet dat dit uit kan"

Complete set winterbanden met velg gekocht. Als je kijkt hoe duur deze in Nederland zijn, snap ik niet dat er in Nederland nog banden worden verkocht. Volgende keer weer naar autobandenmarkt.nl.

"Waar, voor je geld"

Voor het eerst via internet banden gekocht ,ik wasaangenaam verrast door de snelle levering , en bijbehorende service.In het vervolg ,ga ik meer van deze mogelijkheid gebruik maken

"Opnieuw aangenaam verrast"

Opnieuw banden bij autobandenmarkt.nl gekocht en opnieuw aangenaam verrast. Snel, goed en enorm scherp geprijsd. En een erg prettige website met veel informatie. Mijn complimenten!

"Snelle levering (binnen 16 uur) na iDeal betaling"

Banden super snel geleverd. Was reeds mijn 5e set die ik daar kocht (ik wissel nogal vaak van auto en rij met winterrubber). Prijs is bijna altijd het scherpst en DOT is erg recent (DOT is datum van fabricage).

"Perfect!!"

Uitgebreid assortiment aan banden en zeer snelle levering. Hier kun je heel veel geld besparen op je banden. Stukken voordeliger dan bij de garage en grote namen.

"Banden waren vervormd, retourneren erg slecht!"

De banden die ik besteld had hadden in een ingedrukte wang. Hierdoor waren ze niet te monteren. Dit gemeld, vervolgens formulier ingevuld. De bezorger kwam maar één band ophalen ondanks dat het om 4 banden ging (fout van autobandenmarkt). Vervolgens een lang traject af moeten gaan voordat ik mijn ge... lees volledige review

"Vlekkeloos en prima prijs"

Dit was de eerste keer dat ik via internet banden kocht en het verliep prima. Het was perfect voor mij dat de banden afgeleverd werden bij de door mij gekozen garage (Roos in Almere) en ook daar ging alles soepel. Ik heb hiermee zo'n 150 euro bespaart voor het vernieuwen van 4 banden tov mijn standaard garage.

"Supersnelle levering en prijs kwaliteit zeer goed"

Ik had op 28 aug. 2 banden besteld en op 1 september al binnen Vorig jaar ook 4 winterbanden met stalen velgen voor maar € 400,-- ook zeer goed. Autobandenmarkt ga zo door een dikke 10. De site is ook erg overzichtelijk.

"Goed geregeld"

Goed en snel prijs is goed keuze is ruim gewoon een goede webshop die ook goed duidelijk is en overzichtelijk gewoon goed bezig

"Goed prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering"

Ik bestel regelmatig banden bij autobandenmarkt.Goede site met snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Echt een aanrader. Ben heel tevreden,

"Goed en snel"

Banden - 6 stuks- zijn goed en snel geleverd. Als je weet wat je nodig is het een zeer goed alternatief voor de bandenbedrijven. Mits je een montageadres hebt.

"Snel en betrouwbaar"

Net als de vorige keren snel en betrouwbaar geleverd, tegen een lage prijs. Montage nu op een ander adres laten doen, net zo probleemloos.

"Even goed als de 2 vorige keren"

We zijn net zo tevreden als de vorige keren. Beslist een aanrader als je weet welke banden je wilt hebben en er op kan wachten.

"Snel en Goedkoop!"

4 banden, binnen 3 dagen geleverd. perfecte kwaliteit banden, wat is de auto nu heerlijk stil! de banden waren per 2 in plastic verpakt, dinsdag nacht besteld, 1e2 kwamen donderdag, 2e set vrijdag begin van de middag :)

"Snelle levering"

Vorige week banden besteld na 3 dagen al bij het afleveradres. Goede prijs/kwaliteits verhouding. De zelde banden als in de garage maar een stuk goedkoper. Prima website en duidelijk. Ben zeer tevreden.

"Goed en goedkoop"

Goede en snelle levering als je per ongeluk iets fout doet bij de bestelling wordt dit snel en professioneel opgelost klantenservice is goed bereikbaar

"Prima prijs"

Binnen 3 dagen in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding. All season banden gekocht. Ben benieuwd naar de duurzaamheid.

"Snelle levering teleurstellende klantenservice"

Voor de tweede keer in korte tijd SUV banden besteld bij Autobandenmarkt.nl. Banden werden snel geleverd dus dat was geen probleem. Ik had twee keer dezelfde banden besteld en de tweede keer waren ze per band circa 25 euro duurder. Dit terwijl op de Duitse site van het bedrijf de betreffende banden... lees volledige review

Populaire categorieën

Autobanden 35.891 artikelen Motorbanden 5.119 artikelen