BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

TodoTipo.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Prima shop 85x 1x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Snel & prachtig service"

3 kleine bestellingen. Alle leveringen binnen de 48u na bestelling

"Alles goed geregeld"

Prima

"Goed te vinden, duidelijk site."

Keuze makkelijk te maken, de gebruikelijk mogelijkheid van betalen met de extra optie dit te doen in de banksite. Levering zoals vermeld de volgende dag. todo tipo ik zal deze site bewaren.

"Complete product info, snelle levering"

Snel gevonden wat ik zocht. Uitstekende gedetailleerde informatie over het gewenste produkt. Goed verpakt in dubbele dozen. Snelle levering.

"Goed product, snelle levering."

Ook via mail nog contact gehad. Vriendelijk verder geholpen.

"Snelle levering en overzichtelijke site."

Zakelijke order. Snel gevonden wat ik zocht voor een nette prijs. Nog even zorgen dat er een logo op de digital factuur komt en dan is het Klasse...

"Snelle levering"

Materiaalfoutje snel opgepakt met retourservice

"Helder en betrouwbaar"

Product besteld, volgende dag in huis. Onlangs de duidelijke handleiding toch de klantenservice moeten bellen. Werd snel geholpen en er werd geduld genomen. Probleem snel gefixed.

"Heel snelle service"

Nooit zo snel verwacht. Std verzending vanuit Nl is altijd traag => hier bliksemsnel.

"Vlotte levering"

Een paar koolstoffilters besteld voor de afzuigkap op 30-12-2015, zo rond 14:00u. Werd volgende dag netjes afgeleverd.

"Prima service !!"

De wekker die we bestelden bleek niet goed te functioneren, maar werd door todotipo zonder veel plichtplegingen vervangen . Het nieuwe exemplaar bereikte ons nog net voor de feestdagen, klasse !!

"Snel gelevert"

Helemaal naar verwachting

"Precies op tijd geleverd"

Maar moet ik ze nog op laden of zitten ze al vol

"Levering verkeerd gelopen !"

De levering is verkeerd gelopen. Ik heb de klantedienst van todo tipo gecontacteerd en blijkbaar is de levering de mist ingegaan bij BE Post. De klantendienst van Todo Tipo beloofde mij, om de levering in orde te brengen. Hopelijk kan ik asap een positieve beoordeling schrijven.

"Uitstekende service"

Aangezien de HDMI ingang van mijn beamer defect is en repareren te duur zou worden, heb ik een HDMI naar VGA convertor bij todo tipo besteld om mijn beamer toch in de thuis situatie te kunnen blijven gebruiken (AVR naar beamer). Product werd snel en goed geleverd. Helaas leek de convertor niet te werken,... lees volledige review

"Snelle levering"

Top product

"Snelle levering"

Bestelling keurig en snel bezorgd. Dat het product volledig voldeed aan onze wens is natuurlijk ook geheel meegenomen. Maar zeker een aanrader.

"Levering als beloofd."

Correcte levering zoals wordt beloofd, ook precies op de door mij gekozen dag en goed verpakt (Denkend aan het milieu mag de verpakking 50% kleiner).

"Klasse produkt"

Een klasse produkt met een snelle levering en goede afhandeling , prijs kwaliteits - produkt bestellingen hier herhaalbaar . bedankt voor alles groetjes........

"Perfect en betrouwbaar."

Voor 17.00u besteld en netjes de volgende dag in huis. En ook voor een goede prijs! Dus een volgende keer zal ik het zeker niet nalaten hier iets te bestellen.

"Zoals gedacht betrouwbaar"

Super snel en de juiste producten geleverd. ik kom indien nodig nog wel een keer terug. Ook de prijs is aantrekkelijk

"Bestelbaar waar winkels falen"

Heb een product kunnen bestellen bij todo tipo dat nergens in winkels te koop meer was, een snelle levering en concurerende prijs maakt deze site tot een echte trekker om eens vaker artikelen te zoeken waarvan anderebn zeggen dat ze niet meer leverbaar zouden zijn.....

"Uitstekende service!"

Binnen een dag na bestelling alles binnen voor een scherpe prijs. Zeer klantvriendelijke benadering bij vragen over producten. Kortom klasse!

"Zeer goede service"

Goede snelle levering en klachtafhandeling. Fijn bedrijf!! Ga zeker vaker bestellen. de bestelde klok liep niet goed en na terugsturen zonder probleem een nieuwe ontvangen.

"Super snel binnen gekregen"

Mooi om te weten dat dit betrouwbaar is om te bestellen ! En snel zonder extra kosten zeker voor herhaling vatbaar.....

"Prima service"

Top service je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden over je levering !!!. Alleen jammer dat er geen type bij staat voor een extra camera