BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

TelecomShop.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 11x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Geweldig"

Bestelling nog niet ontvangen maar nu al zijn al mijn verwachtingen overtroffen. Duidelijke site en prima service. Snelle en volledige antwoorden. Helemaal top!

"Geen negatieve dingen"

Snel geleverd en de telefoon voldoet prima. Ik ben blij dat de kleur ook goed is want dat kon ik vanaf het plaatje niet goed beoordelen

"Overzichtelijke website"

Via de website heb ik een hele gave cover voor mijn iphone gevonden en direct besteld. Dit ging makkelijk en 2 dagen laer kreeg ik hem in de bus.

"Supersnelle levering"

Maandagavond een hoesje besteld en de volgende dag had ik hem al in huis terwijl er op de website een levertijd van 2 tot 3 werkdagen stond.

"Netjes op tijd"

Mijn bestelling was netjes op tijd geleverd en ben er blij mee. De hoesjes zijn precies zoals ik ze wilde.

"Goed advies"

Bedankt voor het goede avies omtrent de nieuwe headset. Hij zit precies goed. Ik zal deze ook aan mijn collega's adviseren

"Aanrader"

Mijn bestelde case werd na 2 dagen geleverd, precies zoals op de site vermeld stond. Als het de volgende dag was geweesg had ik een Klasse gegeven. Maar dit is ook goed hoor.

"Prima"

Geen klachten, alles netjes en op tijd geleverd. Ik heb er direct mee gebeld en dat ging zoals verwacht ook goed.

"Snel geleverd !"

Dank je wel voor de snelle levering. Ik had op 2 tot 3 dagen gerekend maar de volgende dag kwam een chauffeur de nieuwe toestellen al leveren. Bedankt voor de snelle service

"Goed advies via chat"

Via de online chat op de webshop was het mogelijk om een goed advies te krijgen over het product dat ik wilde bestellen.

"Goede service"

Geen opmerkingen Bestelgemak De site heeft een online chat mogelijkheid wat ik erg fijn vond om voor de bestelling nog even een vraag te stellen over de levertijd. Levering Volgende dag werd er al geleverd terwijl ik de dsg erna pas had verwacht.