BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Boek-plus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 42x 2x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Goede webshop"

Al meerdere malen via deze site besteld, altijd snelle levering, groot assortiment. Enig nadeel is inderdaad dat je geen bestelbevestiging krijgt.

"Planteboek"

Geen mail ontvangen na betaling, geen enkele bevestiging. Zelf nog een mail gestuurd, telefonisch niet bereikbaar, mail twee keer niet doorgekomen. Uiteindelijk wel het boek ontvangen, maar ik denk niet dat ik nog een keer zal bestellen. Basj.

"Uitstekende afhandeling bestelling"

Uitstekende afhandeling van de bestelling, De levering vond binnen 36 uur plaats. Het boek was goed verpakt. Aan te bevelen web winkel. P.s. Niet alle boeken van Nic. Klei zijn hier verkrijgbaar.

"Snelle levering, geen verzendkosten"

Kinderboek gekocht. Prima, snelle levering, geen verzendkosten. Duidelijke website waar ook vanaf een smartphone heel gemakkelijk is te bestellen. Het assortiment aan boeken zou nog wel iets breder/groter mogen zijn. Maar dat staat los van deze bestelling.

"Snelle nette levering!"

Boek voldoet aan de omschrijving, snelle, nette levering in goede verpakking. Bestelproces gaat makkelijk en goed overzicht van aanbod. Zeer tevreden.

"Snelle levering van m'n boek"

Makkelijke site, meteen na m'n bestelling een mail gehad met mijn bestelling. Een snelle levering van m'n boek! Boek kon mooi door de brievenbus. Verder ook nog een mail gehad met de factuur. Prima service!

"Klasse!"

Formaat doos voor klein boekje was ook probleem voor mijn brievenbus. Mede door klantvriendelijke benadering bij retourzending een zeer tevreden klant.

"Prima service."

Duidelijke site. Na bestelling altijd een e-mail ter bevestiging (met factuur). Boeken altijd snel geleverd. Al vaak besteld, nog steeds zeer tevreden!

"Goed"

Had alleen een iets kleinere doos gepakt voor een manga boekje die door de brievenbus past dat kon deze niet verder ben ik heel tevreden en erg blij dat het zo op deze manier kan.

"Tevreden"

Goede service, Duidelijke communicatie, een goede, snelle levering, kortom ik ga zeker weer iets bestellen. assortiment zeer omvangrijk. Altijd iets te vinden!

"Boeken sneller in de bus dan mijn email"

Via E-bon boeken besteld en ik had ze na 2 dagen al in huis. Top, zeker voor herhaling vatbaar. Er was 1 niet op voorraad en ik heb van de mogelijkheid gebruik gemaakt, om me via de email op de hoogte te houden als het boek binnen is. Goede service.

"Loftuiting."

Een en al lof over de service en aflevering van prachtige boeken. Meer boeken hier ? Ja.dus waar wachten we op ?

"Geweldig"

Correct afgehandeld. Alles zoals afgesproken. Duidelijk en vlot. De keuze uit het aantal titels van boeken is enorm. Op deze manier van kopen is het een fluitje van een cent.

"Snel en goed"

Een duidelijk site waarop gemakkelijk je product te vinden is. Daarnaast een vlotte en prima service, ondanks betaling met acceptgiro.( Kan helaas niet altijd meer!!) Een aanrader voor een ieder! .

"Een vlotte en keurige levering"

Via E-bon kwam ik uit bij Boek-plus.nl en gelijk mijn bestelling geplaatst. Hier heb ik geen spijt van gehad. De ene dag besteld, de volgende dag het pakket in huis. Ga zo door.

"Snelle levering, prima service!"

Ik ben heel tevreden over de service van Boek-plus, snelle en gratis levering en supersnel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Geen verzendkosten en snelle levering"

Ik heb al diverse boeken bij hen gekocht en was altijd zeer tevreden. De prijzen zijn redelijk en er zijn geen verzendkosten, ook niet als je maar één boek koopt.

"Niets mis mee."

Prima online shop en snelle levering. Ga zeker nog vaker bestellen via de online shop. Ook geen verzendkosten, is ook prima. Klasse.

"Prima!"

Prima online shop met veel aanbod en een snelle, kosteloze levering! Daar kan bol.com nog iets van leren! Ga zo door!

"Balen"

De kartonnen verpakking was veel te groot voor het boek, waardoor het boek te los kwam te liggen. Het boek is daardoor beschadigd aangekomen, erg jammer van mijn nieuwe boek.

"Snelle levering"

Snelle levering en het scheelt dat er geen verzendkosten zijn, ook als je maar een boek koopt. Bij andere boekensites is dat vaak pas vanaf een bepaald bedrag.

"Positief"

Snelle levering. belachelijk grote verpakking voor een klein boek kon wel door brievenbus maar is minder milieu vriendelijk . Verpakking aanpassen aan product

"Onbekend, maar niet onbemind"

Verrassend aanbod aan boeken, en de afhandeling (incl. het op de hoogte houden van de levering) is zoals je verwacht; uitstekend!

"Aardig bedoeld"

Boek keurig op tijd, ruim ingepakt, kon niet door de brievenbus, bij buren achtergelaten.Volgende keer s.v.p. een bericht IN MIJN brievenbus, zodat ik weet dat het pakje bij de buren is. Ik woon nl 10 min.lopen van mijn brievenbus.Hoogachtend

"Weer super netjes en snel ontvangen."

Ga zo door, dan blijf ik bestellen. Ook erg goed dat je krijgt te horen wanneer er een boek bij jullie, leverbaar is.

"Gemakkelijk te kiezen en snelle en kosteloze bezorging"

Belangrijk is ook het artikeloverzicht en hoe je kan kiezen; dat is goed geregeld. Verder is het bestellen, gemakkelijk betalen, snel bezorgd en geen bezorgkosten. Toch een aangenaam punt.