registreren
Winkelwagen

  Boek-plus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  56x 0x

  "Snelle, goede levering"

  Goede ontvangst en snelle levering. Boek ziet er prima uit. Fijn dat er geen portokosten aan verbonden waren. Dit maak het kopen bij Boek-plus aantrekkelijk.

  "Niets dan lof!!"

  Aan de uitsluitend positieve reacties heb ik niets toe te voegen!! In alle opzichten een meer dan tevreden klant!

  "Snel, goed en goedkoop"

  Ik kan kort zijn: beste webshop die ik tot op heden heb meegemaakt. Supersnelle levering, vlekkeloos product, de laagste verkoopprijs en geen verzendkosten.

  "Super!"

  Snelle en correcte afhandeling. Het boek is trouwens ook zeker de moeite waard. Dhr. Otten geeft blijk van veel kennis.

  "Super, snel en dus betrouwbaar"

  In 1 woord: Uitstekend. op de avond besteld en al de volgende morgen in huis. Snel en dus betrouwbaar. Meer kunnen we er niet van zeggen.

  "Snel en vlekkeloos"

  Zeer snelle levering, degelijk verpakt. Artikel in perfecte staat. Ook eerdere communicatie per mail verliep vlot en zeer klantvriendelijk. keurig. Voortaan kijk ik eerst bij Boek-plus, ben inmiddels vaste klant.

  "Lees je gek"

  Super, boek plus. Jullie bezorgen, leveren echt snel. En alles nog netjes en goed verpakt ook. Ga zo door dan blijf ik zeker bestellen. Als boek van m'n favoriete schrijfster er is, tnieuwste boek , dan melden jullie dat zelfs. Super klasse!!!!!!

  "Pijlsnelle levering"

  Ik ben super enthousiast. Geen verzendkosten, pijlsnelle levering en afspraken worden nagekomen. Een echte aanrader dus. Je hoeft echt niet naar Bol.com te gaan!

  "Niet doen opa"

  Ben tevreden Bestelgemak Bestelde in het weekend en toch de volgende dag boek in huis, Geweldig! Levering Vlug, goed vepakt en geen fouten gemaakt met de bestelling. wat wil een mens nog meer. Aftersales Niet van toepassing

  "Gerda van Wageningen :"" Verboden brieven.""

  Boek-plus is voor ons een uitstekende webshop geworden voor nieuwe boeken. Bestelgemak Zeer correct en overzichtelijk. Levering Onze lievelings schrijfster. Zeer prettig om te lezen.

  "Thea Stilton - Heksen van fantasia 3 De heks van klank en toon"

  Eenvoudig bestellen, snelle levering. Wat wil je nog meer. Bestelgemak Het boek snel gevonden en het bestellen ging heel eenvoudig Levering Het boek hebben wij heel snel ontvangen.

  "Saigoku Nooteboom"

  Top Bestelgemak Het was de 1e keer, en zeker niet de laatste. Top service, en razend snel, dank . Levering Zeer Snel. Aftersales Ok

  "Vriendelijke en goede klantenservice"

  Dit was mijn eerste bestelling met een e-bon bij Boek-plus. De levering en klantenservice zijn uitstekend. Bestelgemak De site is wel overzichtelijk, maar ik vergiste me bijna (dacht ik) bij het bestellen met een e-bon. Dit gaf verwarring en een dubbele bestelling, maar via een e-mail aan de klantenservice werd ... lees volledige review

  "Kleding als Taal"

  Er heb niets te wensen, zo zou alles moeten gaan! Bestelgemak Fluitje van een cent! Levering Nergens zo snel

  "Sterrenkunde jaarboek 2014"

  Zoals eerder gezegd; waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Aanrader! Bestelgemak Zeer makkelijk om te bestellen. Niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan! Levering Nette en snelle aflevering. Ene dag besteld, volgende dag in huis in een goede verpakking. Er mag alleen wel iets van opvulling in de verpakking ... lees volledige review

  "Arrogant, Ronald Meester"

  Bestelgemak en prompte levering. Bestelgemak Ik kreeg het boek in één keer op mijn pc. Het bestellen was een fluitje van een cent! Levering Volgende dag onmiddellijk in de bus! Aftersales Geen gebruik van hoeven maken, maar ik neem aan dat het gladjes verloopt.

  "Philips Research 100 jaar uitvindingen die er toe doen"

  De Site is overzichtelijk, het boek snel gevonden en besteld. Bestelgemak Boek in een paar klikken besteld Levering De volgende dag thuis bezorgd

  "Samsung voor senioren"

  Niets op aan te merken Bestelgemak Gedaan wat gedaan moest worden Levering Volgende dag Aftersales Geen klachten

  "Reisboeken"

  Doet zeker niet onder andere boekenwinkels. Kom er zeker nog eens terug! Bestelgemak Prima service , snel en makkelijk.Niks aan toe te voegen! Levering Binnen 2 dagen zonder verzendkosten! Aftersales Snel antwoord gekregen na mijn schrijven. Prima!

  "Snelle service"

  Snel en makkelijk in gebruik. Geen verzendkosten...zie je niet vaak! Bestelgemak Spreekt allemaal voor zich. Levering Snelle levering. Omslag van het boek was alleen wel wat beschadigd. Waarschijnlijk doordat hij in een wat te ruime doos door de brievenbus is gegaan.

  "Super"

  Voor boeken een super online winkel! Bestelgemak Mooie overzichtelijke site in de sfeer van een goede boekhandel Levering Snel en op tijd

  "Veg en Persepolis"

  Prima! Bestelgemak Erg makkelijk en bezorgen snel! Levering Kreeg van elk product een email en waren allen snel geleverd. Aftersales Ik heb hier geen gebruik van hoeven maken.

  "Hartschrift"

  Vlot verstuurd, zending in orde, alles o.k Bestelgemak Alles duidelijk en overzichtelijk Levering Volgende dag in de brievenbus Aftersales Nvt

  "Sonia Choquette kaarten"

  Snel en overzichtelijk!!! Bestelgemak Ik ben dik tevreden. De levering was snel en netjes. De site is overzichtelijk. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht. Levering Een dag later had ik de kaarten in huis. Geweldig!!! Aftersales N.v.t.

  "Correct en netjes"

  Netjes en correct.Vlot en met mailtjes waar jou product is.Dik tevreden. Bestelgemak Correct en netjes .Besteld en twee dagen later thuis.Met track en trace nummer.En mails dat het in behandeling en verstuurd is. Levering Na twee dagen thuis.Netjes verpakt.

  "Zeer tevreden die mooie boek."

  Ik ben erg tevreden deze boek. Groetjes Bestelgemak Zeer tevreden boek en erg mooi. Levering is goed en verzenden ook. Groetjes. Levering Zeer goed Aftersales Heb geen klachten meer,

  Populaire categorieën

  Boeken 45.466 artikelen Gezelschapsspellen 5 artikelen Tijdschriften 4 artikelen Speelboekjes 3 artikelen Agenda's 2 artikelen