Boek-plus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  47x 0x

  "Bestelling"

  Het is grandioos dat het zo snel bezorgt word, en keurig verpakt. een heel dikke pluim, ga zo door mensen

  "Prima en goedkoper dan elders door gratis verzending"

  Snel, de volgende dag in huis. Boek was heel en goed verakt. Goedkoper dan elders (bol.com, etc). Daarom waardeer ik Boek-plus met: Klasse.

  "Helder, simpel en snel!"

  Ik kende deze website nog helemaal niet. Vriend wees me er op. Wat een verademing! zo helder en goed opgezet. Ik vond snel het boek dat ik zocht. Geen afleidende informatie, gewoon snel en goed boeken bestellen, hulde!

  "Super snelle service"

  Boek dat ik zocht, was zo gevonden en dan ook nog zonder verzendkosten de volgende dag al in huis. Super!

  "Super snel"

  Super snelle levering van mijn boek en goed verpakt zonder bezorgkosten, wat wil je als klant nog meer. Hartelijk dank Boek - plus. Min puntje;(niet voor Boek - plus) de postbezorger gooit het zonder aan te bellen door de brievenbus en daardoor was de hoek beschadigd. (een boek is best wel zwaar) Misschien een tip om op de verpakking te zetten?.

  "TEVREDEN"

  Keurig verpakt, beschadiging onmogelijk. Snel geleverd. Zal zeker nog wel eens 'n boek bestellen. GEEN PORTOKOSTEN, JE BESTELT DAN OOK EERDER OP DEZE MANIER.

  "Super klasse!"

  Het wordt misschien n tonig, maar weer een snelle aflevering conform de afspraak , houden zo! Bijzonder handig dat als het pakket niet door de brievenbus kan, je kan zien op de link wanneer je pakket wordt thuis bezorgd.

  "Bestellen "patroontekenen"

  k was zeer verrast dat ik mijn bestelling zo snel in huis had. Chpeau, ik ben al heftig aan de gang. Zeer goede service dus. In voorkomend geval zal ik zeker Boek-plus weer opzoeken.

  "Uitstekend"

  Prima prijs en geen verzendkosten. Snelle levering en goede ontvangst. Kortom.... prima service. Een web shop om vaker te bezoeken

  "Klasse"

  Na eerst bol. com en bruna bestelling voor een boek te hebben gegeven en alle twee niet konden leveren konden julie dat wel prima ben zeer tevreden over julie

  "Niets dan lof."

  Snelle en correcte levering, voor mij was het de eerste bestelling bij deze webshop, maar alles in uitmuntende staat, kortom voor herhaling vatbaar.

  "Snelle, goede levering"

  Goede ontvangst en snelle levering. Boek ziet er prima uit. Fijn dat er geen portokosten aan verbonden waren. Dit maak het kopen bij Boek-plus aantrekkelijk.

  "Niets dan lof!!"

  Aan de uitsluitend positieve reacties heb ik niets toe te voegen!! In alle opzichten een meer dan tevreden klant!

  "Snel, goed en goedkoop"

  Ik kan kort zijn: beste webshop die ik tot op heden heb meegemaakt. Supersnelle levering, vlekkeloos product, de laagste verkoopprijs en geen verzendkosten.

  "Super!"

  Snelle en correcte afhandeling. Het boek is trouwens ook zeker de moeite waard. Dhr. Otten geeft blijk van veel kennis.

  "Super, snel en dus betrouwbaar"

  In 1 woord: Uitstekend. op de avond besteld en al de volgende morgen in huis. Snel en dus betrouwbaar. Meer kunnen we er niet van zeggen.

  "Snel en vlekkeloos"

  Zeer snelle levering, degelijk verpakt. Artikel in perfecte staat. Ook eerdere communicatie per mail verliep vlot en zeer klantvriendelijk. keurig. Voortaan kijk ik eerst bij Boek-plus, ben inmiddels vaste klant.

  "Lees je gek"

  Super, boek plus. Jullie bezorgen, leveren echt snel. En alles nog netjes en goed verpakt ook. Ga zo door dan blijf ik zeker bestellen. Als boek van m'n favoriete schrijfster er is, tnieuwste boek , dan melden jullie dat zelfs. Super klasse!!!!!!

  "Pijlsnelle levering"

  Ik ben super enthousiast. Geen verzendkosten, pijlsnelle levering en afspraken worden nagekomen. Een echte aanrader dus. Je hoeft echt niet naar Bol.com te gaan!

  "Niet doen opa"

  Ben tevreden Bestelgemak Bestelde in het weekend en toch de volgende dag boek in huis, Geweldig! Levering Vlug, goed vepakt en geen fouten gemaakt met de bestelling. wat wil een mens nog meer. Aftersales Niet van toepassing

  "Gerda van Wageningen :"" Verboden brieven.""

  Boek-plus is voor ons een uitstekende webshop geworden voor nieuwe boeken. Bestelgemak Zeer correct en overzichtelijk. Levering Onze lievelings schrijfster. Zeer prettig om te lezen.

  "Thea Stilton - Heksen van fantasia 3 De heks van klank en toon"

  Eenvoudig bestellen, snelle levering. Wat wil je nog meer. Bestelgemak Het boek snel gevonden en het bestellen ging heel eenvoudig Levering Het boek hebben wij heel snel ontvangen.

  "Saigoku Nooteboom"

  Top Bestelgemak Het was de 1e keer, en zeker niet de laatste. Top service, en razend snel, dank . Levering Zeer Snel. Aftersales Ok

  "Vriendelijke en goede klantenservice"

  Dit was mijn eerste bestelling met een e-bon bij Boek-plus. De levering en klantenservice zijn uitstekend. Bestelgemak De site is wel overzichtelijk, maar ik vergiste me bijna (dacht ik) bij het bestellen met een e-bon. Dit gaf verwarring en een dubbele bestelling, maar via een e-mail aan de klantenservice werd ... lees volledige review

  "Kleding als Taal"

  Er heb niets te wensen, zo zou alles moeten gaan! Bestelgemak Fluitje van een cent! Levering Nergens zo snel

  "Sterrenkunde jaarboek 2014"

  Zoals eerder gezegd; waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Aanrader! Bestelgemak Zeer makkelijk om te bestellen. Niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan! Levering Nette en snelle aflevering. Ene dag besteld, volgende dag in huis in een goede verpakking. Er mag alleen wel iets van opvulling in de verpakking ... lees volledige review

  Populaire categorieën

  Boeken 10 artikelen