Boek-plus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
50x 0x

"Perfect"

Zeer snelle levering en geen bezorgingskosten.Deze webshop verdient aanbeveling.Het was niet mijn eerste aanschaf bij Boek-plus en zeker niet mijn laatste.

"Snelle service"

en een erg leuk boek!! Mijn dochter is er enorm blij mee en zuinig op. De tekeningen zijn leuk en de toon van het boekje is vriendelijk en uitnodigend.

"Snelle service!"

Prima webshop, duidelijke contactinformatie, een correcte en snelle levering! Keurig verpakt en ook nog eens zonder verzendkosten. Deze webwinkel is zeker een aanrader!

"Supersnel geregeld!"

Was een voor mij onbekende webwinkel. De eerste bestelling was zeer snel geregeld en geleverd! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Boek-plus!

"Top"

Had mijn bestelling super snel in huis en ook nog zonder bezorgkosten. Zal zeker vaker van boek-plus gebruikmaken als ik nog eens een boek wil bestellen!

"Mark Pietersen"

Een perfecte website. Simpel en snel. En de Klantenservice is top. Perfecte afhandeling van vragen via e-mail. Maartje is mijn favoriet! :)

"Bestelling"

Het is grandioos dat het zo snel bezorgt word, en keurig verpakt. een heel dikke pluim, ga zo door mensen

"Prima en goedkoper dan elders door gratis verzending"

Snel, de volgende dag in huis. Boek was heel en goed verakt. Goedkoper dan elders (bol.com, etc). Daarom waardeer ik Boek-plus met: Klasse.

"Helder, simpel en snel!"

Ik kende deze website nog helemaal niet. Vriend wees me er op. Wat een verademing! zo helder en goed opgezet. Ik vond snel het boek dat ik zocht. Geen afleidende informatie, gewoon snel en goed boeken bestellen, hulde!

"Super snelle service"

Boek dat ik zocht, was zo gevonden en dan ook nog zonder verzendkosten de volgende dag al in huis. Super!

"Super snel"

Super snelle levering van mijn boek en goed verpakt zonder bezorgkosten, wat wil je als klant nog meer. Hartelijk dank Boek - plus. Min puntje;(niet voor Boek - plus) de postbezorger gooit het zonder aan te bellen door de brievenbus en daardoor was de hoek beschadigd. (een boek is best wel zwaar) Misschien een tip om op de verpakking te zetten?.

"TEVREDEN"

Keurig verpakt, beschadiging onmogelijk. Snel geleverd. Zal zeker nog wel eens 'n boek bestellen. GEEN PORTOKOSTEN, JE BESTELT DAN OOK EERDER OP DEZE MANIER.

"Super klasse!"

Het wordt misschien n tonig, maar weer een snelle aflevering conform de afspraak , houden zo! Bijzonder handig dat als het pakket niet door de brievenbus kan, je kan zien op de link wanneer je pakket wordt thuis bezorgd.

"Bestellen "patroontekenen"

k was zeer verrast dat ik mijn bestelling zo snel in huis had. Chpeau, ik ben al heftig aan de gang. Zeer goede service dus. In voorkomend geval zal ik zeker Boek-plus weer opzoeken.

"Uitstekend"

Prima prijs en geen verzendkosten. Snelle levering en goede ontvangst. Kortom.... prima service. Een web shop om vaker te bezoeken

"Klasse"

Na eerst bol. com en bruna bestelling voor een boek te hebben gegeven en alle twee niet konden leveren konden julie dat wel prima ben zeer tevreden over julie

"Niets dan lof."

Snelle en correcte levering, voor mij was het de eerste bestelling bij deze webshop, maar alles in uitmuntende staat, kortom voor herhaling vatbaar.

"Snelle, goede levering"

Goede ontvangst en snelle levering. Boek ziet er prima uit. Fijn dat er geen portokosten aan verbonden waren. Dit maak het kopen bij Boek-plus aantrekkelijk.

"Niets dan lof!!"

Aan de uitsluitend positieve reacties heb ik niets toe te voegen!! In alle opzichten een meer dan tevreden klant!

"Snel, goed en goedkoop"

Ik kan kort zijn: beste webshop die ik tot op heden heb meegemaakt. Supersnelle levering, vlekkeloos product, de laagste verkoopprijs en geen verzendkosten.

"Super!"

Snelle en correcte afhandeling. Het boek is trouwens ook zeker de moeite waard. Dhr. Otten geeft blijk van veel kennis.

"Super, snel en dus betrouwbaar"

In 1 woord: Uitstekend. op de avond besteld en al de volgende morgen in huis. Snel en dus betrouwbaar. Meer kunnen we er niet van zeggen.

"Snel en vlekkeloos"

Zeer snelle levering, degelijk verpakt. Artikel in perfecte staat. Ook eerdere communicatie per mail verliep vlot en zeer klantvriendelijk. keurig. Voortaan kijk ik eerst bij Boek-plus, ben inmiddels vaste klant.

"Lees je gek"

Super, boek plus. Jullie bezorgen, leveren echt snel. En alles nog netjes en goed verpakt ook. Ga zo door dan blijf ik zeker bestellen. Als boek van m'n favoriete schrijfster er is, tnieuwste boek , dan melden jullie dat zelfs. Super klasse!!!!!!

"Pijlsnelle levering"

Ik ben super enthousiast. Geen verzendkosten, pijlsnelle levering en afspraken worden nagekomen. Een echte aanrader dus. Je hoeft echt niet naar Bol.com te gaan!

"Niet doen opa"

Ben tevreden Bestelgemak Bestelde in het weekend en toch de volgende dag boek in huis, Geweldig! Levering Vlug, goed vepakt en geen fouten gemaakt met de bestelling. wat wil een mens nog meer. Aftersales Niet van toepassing

Populaire categorieën

Boeken 56.668 artikelen Bladmuziek 9 artikelen Notitieblokken 6 artikelen Gezelschapsspellen 4 artikelen Tijdschriften 4 artikelen
Babyboekjes 4 artikelen Posters 4 artikelen Kalenders 3 artikelen Bouwstenen 2 artikelen Agenda's 2 artikelen