Boek-plus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
47x 3x

"Snel en goed"

Een duidelijk site waarop gemakkelijk je product te vinden is. Daarnaast een vlotte en prima service, ondanks betaling met acceptgiro.( Kan helaas niet altijd meer!!) Een aanrader voor een ieder! .

"Een vlotte en keurige levering"

Via E-bon kwam ik uit bij Boek-plus.nl en gelijk mijn bestelling geplaatst. Hier heb ik geen spijt van gehad. De ene dag besteld, de volgende dag het pakket in huis. Ga zo door.

"Snelle levering, prima service!"

Ik ben heel tevreden over de service van Boek-plus, snelle en gratis levering en supersnel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Geen verzendkosten en snelle levering"

Ik heb al diverse boeken bij hen gekocht en was altijd zeer tevreden. De prijzen zijn redelijk en er zijn geen verzendkosten, ook niet als je maar één boek koopt.

"Niets mis mee."

Prima online shop en snelle levering. Ga zeker nog vaker bestellen via de online shop. Ook geen verzendkosten, is ook prima. Klasse.

"Prima!"

Prima online shop met veel aanbod en een snelle, kosteloze levering! Daar kan bol.com nog iets van leren! Ga zo door!

"Balen"

De kartonnen verpakking was veel te groot voor het boek, waardoor het boek te los kwam te liggen. Het boek is daardoor beschadigd aangekomen, erg jammer van mijn nieuwe boek.

"Snelle levering"

Snelle levering en het scheelt dat er geen verzendkosten zijn, ook als je maar een boek koopt. Bij andere boekensites is dat vaak pas vanaf een bepaald bedrag.

"Positief"

Snelle levering. belachelijk grote verpakking voor een klein boek kon wel door brievenbus maar is minder milieu vriendelijk . Verpakking aanpassen aan product

"Onbekend, maar niet onbemind"

Verrassend aanbod aan boeken, en de afhandeling (incl. het op de hoogte houden van de levering) is zoals je verwacht; uitstekend!

"Aardig bedoeld"

Boek keurig op tijd, ruim ingepakt, kon niet door de brievenbus, bij buren achtergelaten.Volgende keer s.v.p. een bericht IN MIJN brievenbus, zodat ik weet dat het pakje bij de buren is. Ik woon nl 10 min.lopen van mijn brievenbus.Hoogachtend

"Weer super netjes en snel ontvangen."

Ga zo door, dan blijf ik bestellen. Ook erg goed dat je krijgt te horen wanneer er een boek bij jullie, leverbaar is.

"Gemakkelijk te kiezen en snelle en kosteloze bezorging"

Belangrijk is ook het artikeloverzicht en hoe je kan kiezen; dat is goed geregeld. Verder is het bestellen, gemakkelijk betalen, snel bezorgd en geen bezorgkosten. Toch een aangenaam punt.

"Binnen 24 uur en zonder verzendkosten"

Ruime keuze. Snelle bezorging. Geen verzendkosten. Ideaal! Waarom nog bij een andere site bestellen? Goed alternatief voor Bol bij kleinere bestellingen tussen €10 en €20

"Snel en zonder verzendkosten"

Snelle levering, goed verpakt en zonder verzendkosten. Bedankt voor de service. Het is een aanrader. Mocht het nodig zijn dan kom ik hier weer terug.

"Zeer snelle levering""

23 december besteld en toch 24 december al in huis. En dat in die drukke tijd. Perfect. Het was de 1e keer, maar zeker niet de laatste.

"Prima"

Een mooi boek gekocht met e-bon. Snel geleverd en goed verpakt. Ander pluspunt: geen verzendkosten! Daardoor zeker goedkoper dan concurrenten.

"Netjes bezorgd"

Bedankt voor de snelle levering. ben niet zo lang van stof, dus 20 woorden is best veel, met vriendelijke groet

"Netjes bezorgd"

Ik wilde iemand een boek toesturen. Het werd keurig op tijd bezorgd op het door mij opgegeven adres. Ook fijn dat geen bezorgkosten worden gegeven. Ik zet een link op mijn website om de door mij geschreven boeken door Boek-plus te laten bestellen.

"Snelle levering voor prima prijs"

Van mijn e-bon 3 boeken besteld. De keuze was uitgebreid en de prijzen zijn gewoon. De boeken zijn snel geleverd en zagen er netjes uit.

"Mijn bestelling kwam snel en keurig bezorgd aan! klasse."

Hier kan Bol.Com een voorbeeld aan nemen! Ik weet wel waar ik in het vervolg mijn bestellingen ga plaatsen, hoef ik niet een hele week erop te wachten!

"Prima regeling en keurig op tijd ontvangen."

Prima mijn eerste ervaring. Het boekje was keurig op tijd. Zeker een webshop om nog eens weer gebruik van te maken.

"Goede assortiment en service"

Ik ben heel tevreden; het was makkelijk te bestellen en de volgende dag was mijn pakje thuis. Ik vond het ook heel goed om een email te ontvangen dat mijn bestelling verzonden was. Wat ik ook te gek vind is dat boven de 10€ de verzendkosten gratis zijn. Het was de eerste keer dat ik een bestelling had geplaatst op deze webshop en het is zeker niet de laatste.

"Ruiling"

Het vereerde boek besteld voor Sinterklaas,jammer. Na een mail mocht ik het terug sturen . Ik kreeg een mail dat men het boek hadden ontvangen,en ze sturen het juiste boek op. Dit boek is 3. euro duurder ,maar dat hoefde ik niet te betalen. Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt. dat vind ik echt servi... lees volledige review

"Besteld en twee dagen later was het bezorgd. Pluim."

Het is een prachtige dichtbundel die ik heb aangevraagd. Kon na de snelle bozorging meteen gaan genieten van de prachtige gedichten.

"Makkelijk en snel"

Het boek besteld en de volgende dag al bezorgd. En zonder bezorgkosten, dat maakt het voor mij aantrekkelijk een volgende keer hier weer te bestellen.

Populaire categorieën

Boeken 72.167 artikelen Tijdschriften 15 artikelen Bladmuziek 14 artikelen Kalenders 6 artikelen Posters 4 artikelen