Accense.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
86x 3x

"Niet tevreden"

Gisteren iets besteld en het pakketje zou vandaag komen...niet dus! Postnl heeft vertraging. Erg vervelend als je op spullen zit te wachten.

"Snel en goed"

Het product werd zeer snel geleverd nadat we het besteld hadden. Het is een uitgebreide en duidelijke website. Klasse ! 79723

"Super service"

Ik hoorde via 'n klant over Accense, Ik gebruik zelf vrij veel voedingssupplementen. Wat 'n aanbod! Ook aan verzorgingsprodukten etc. En....binnen 24 uur na bestelling, gewoon in huis! Ik ben zeer tevreden! kLANT NR. 80141

"Toet, Toet dat is snel!"

Zeer snelle afhandeling , en dan op de post die zelfde dag, dat noem ik nog eens een snelle bediening, Ja Ja.

"Ideaal"

Goede en overzichtelijke web site met een ruim assortiment aan artikelen. Snelle en goede levering, ik wordt en blijf vaste klant

"Zooooo snel!"

Zaterdagavond een bestelling geplaatst en, hoe is het mogelijk, maandag werd de bestelling al bezorgd! Zo snel had ik het niet verwacht.

"Perfect"

Perfect en snel op tijd geleverd, het kan toch echt niet veel beter !!!! Klasse gewoon en dan ook nog lekker goedkoop

"Wow, dat was snel"

Op zondagavond een bestelling gedaan en ik had het al op maandagmiddag in huis. En veel goedkoper dan de "voordeeldrogist" in het winkelcentrum. Ik kom zeker terug.

"Snelle levering!"

Netjes bezorgd. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis! Super! De volgende keer bestel ik weer bij Accense!

"Prima"

Snel geleverd. Netjes in de doos. Alleen was de link met wanneer de bezorging zou zijn vrij laat, dus niet een dag van te voren kunnen zien.

"Vaste klant!"

Altijd snelle en nette levering maar daarnaast ook een zeer gebruiksvriendelijke site! Ik ben al enige tijd klant en zal dat ook zeker blijven.

"Accense doet wat ze belooft."

Hoe snel wil je het hebben....'s middags besteld en de volgende dag bezorgd. Je word van elke fase op de hoogte gehouden via email. Helemaal top.

"Prima service en snelle levering"

Vooral snelle levering, ook in het buiteland zoals België Eenvoudige betaling via Internet, VISA en anderen Aan te raden voor vele producten in hun aanbieding

"Supersnelle levering"

Supersnelle levering. Zondag avond besteld en al de andere dag voor 12 uur geleverd. Sneller kan het echt niet! Geweldig product. goede zoek mogelijkheid en belangrijke merken. Ik ben zeer tevreden.

"Keurig en snel geleverd!"

Bestelling snel en keurig geleverd. Twee producten waren niet op voorraad, werd keurig op de site vermeld. Wel jammer dat deze niet nagezonden kunnen worden, zonder opnieuw te bestellen.

"Bliksemsnel"

Zondagavond besteld en maandagochtend al in huis. Echt geweldig snel. Sneller kan gewoon niet. Keurig verpakt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

"Supersnelle levering"

Gisteravond besteld en voor de middag al ontvangen! Wat een supersnelle service. Ik heb al vaker bij Assence besteld en ik ben erg tevreden. Als je op de prijsvergelijkings-sites kijkt, komt Assence ook heel voordelig uit de bus. Kortom, ik kan dit iedereen aanraden

"Levering"

Van de buren geprobeerd hypogeen been en voet creme besteld en in goede order ontvangen voor herhaling vatbaar zeer tevreden over het produkt aanbeveling bij andere mensen

"Super snelle levering en scherpe prijs"

Gisteravond besteld en daags erna om 10.00 uur al binnen. Ik zal zeker nog vaker bestellen op deze site. Hetzelfde product kost in de apotheek bijn €5.00 meer.

"Zelfs met de feestdagen!!!!"

Zelfs met de feestdagen is mijn bestelling snel en goed behandeld en afgeleverd. Dit was mijn eerste keer zeker weten dat ik terug kom. Top service, bedankt.

"Prima bedrijf"

Voor de 4e keer iets besteld bij dit bedrijf. Is m.i. de goedkoopste . Prima prijs/kwaliteit verhouding, nergens goedkoper gevonden. Supersnelle afhandeling. Dit keer overtrof de mijn stoutste verwachtingen. Tijdens de Kerst besteld en meteen de eerste werkdag daarna al geleverd. Het is een plezier om met dit bedrijf zaken te doen. Ga zo door!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Snelle levering"

Zondagavond besteld, maandag net na de middag binnen. Super snelle levering, correct verpakt. Zal het zeker bij bekende aanraden om hier eens te kijken.

"Súper!"

Binnen één week twee keer besteld en ik ben héél tevreden met de snelle service, de prima verpakking én, uitstekende prijzen....! Keek net op de site en zag een heel goede aanbieding die ik ook ga bestellen (om in voorraad te hebben) aangezien ik dat toch steeds nodig heb :-) Ik geef het ook zeker door aan een collega van me! Hartelijke groeten van Suzanne Perry, klantnr. 77691

"Niets op aan te merken!"

Al geruime tijd bestel ik producten voor mijn cliënten. De prijs is zeer gunstig en de levering snel. De kwalitatief goede producten die ik zoek kan ik hier ook meestal vinden. De keren dat ik gebeld heb met een vraag werd deze keurig afgehandeld. Top service!

"Snel, goed en scherp geprijsd ! Top !"

Mijn eerste bestelling bij Accense.nl, en niets teveel beloofd op de site. Zondag aan 't eind van de middag besteld, maandagmiddag al keurig verpakt in huis. En ook nog 15% goedkoper dan bij andere aanbieders. Hier kom ik zeker terug!

"Afhandeling bestelling"

Alweer voor de derde keer een bestelling geplaatst bij Accense. Prima prijsstelling en een uitstekende afhandeling: een klein uur na de bestelling kwam de mail van de verzending al binnen, inclusief track&trace link. Als het gaat zoals de vorige keren, wordt mijn bestelling morgen al bezorgd. Deze webwinkel is zeer aan te bevelen!!

Populaire categorieën

Voedingssupplementen 500 artikelen Geneesmiddelen 91 artikelen Gezichtsverzorging 17 artikelen Dierenapotheek 10 artikelen Afslankmiddelen 7 artikelen
Zelftesten 5 artikelen EHBO-producten 4 artikelen Bodylotions 3 artikelen Zonnebrandcrèmes 3 artikelen Stoppen met roken 3 artikelen
Crèmespoelingen 3 artikelen Sportvoeding 3 artikelen Kruiken 2 artikelen Hulpmiddelen 2 artikelen Glijmiddel 2 artikelen