Nextdeal.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
124x 6x

"Snelle service!"

Nog nooit met Next Deal iets besteld. Snelle levering van de goederen en kwalitatief zeer goed verpakt. Grote klasse. Ga zeker nog meer via deze snelweg bestellen!

"Snelle service"

Na een wat mindere ervaring in de kerstperiode nogmaals een camera besteld bij nextdeal. 1 minuut voor 5 besteld en de volgende ochtend al in huis .

"Heel goed"

Ik had het zondag besteld, kreeg het eigenlijk dinsdag binnen maar toen was ik er niet. Ik kon gelukkig heel mooi opgeven wanneer ik wou dat het aankwam en woensdagmiddag kwam mn pakketje aan, precies zoals ik wou! Snelle verzending dus, goede prijs en stevig verpakt!

"Snel geleverd en defect onderdeel snel vervangen"

Bestelde telefoon werd snel geleverd. De cover van de telefoon bleek echter krom te zijn waardoor deze niet goed aansloot. Na melding werd de defecte cover kosteloos terug gestuurd en twee dagen later werd een goede cover geleverd. Dus naast goede prijs / kwaliteit verhouding ook nog eens goede service.

"Hell goed en heel snel"

Het aankoop op deze site was heel goed en zonder problem. Jammer dat de levering niet was zoals het in hun site was beschreven (zie hieronder) --------------- De bestelling is verzonden met GLS, in de regel bezorgt GLS uw zending binnen 24 uur nadat het bij ons is opgehaald (BelgiŽ 48 uur). Er word... lees volledige review

"Prima!"

Everything was OK. Fast delivery, full product with accesories very good contact with backoffice. I'm full satysfaing on my all order!

"Prima service!"

Goed geÔnformeerd over de status van de bestelling. Helaas had de pakketdienst iets vertraging, waarschijnlijk door de feestdagen. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik heel snel antwoord met juiste informatie.

"Zoals het hoort"

Overzichtelijke site, snelle levering. Zoals het hoort. Alleen jammer dat ik niet met creditcard kan betalen. Verder niets op aan te merken.

"Snel, gemakkelijk"

Op donderdagavond besteld en op vrijdagmorgen thuis ontvangen. En dit tijdens de feestdagen op het einde van het jaar. Knap !

"Prima levering, zou alleen een ander pakketdienst gebruiken"

Pakket geleverd zoals toegezegd op de site. Alleen de pakketdienst (GLS) had het pakketje van mij en mijn mam omgewisseld waardoor die van mij aan de deur werd geleverd en die van mijn man bij de ophaalpunt. Ik qas blij... hij niet :-)

"Zeer tevreden"

Op donderdag avond laat cadeau besteld voor mij schoonzoon en zaterdag al in huis en nog helemaal goed ook.Ik blij.

"Zeer tevreden"

Besteld alles tot a tot z kunnen zien was eerder dan men zegt ook gls had ik geen ervaring mee maar kon niks van zeggen nee zeer tevreden en bestelling meer waard ook heel veel voordeel met een anders wat ik bestelde scheelde bijna 20 euro met een ander nee per toeval ondekt deze site

"Develo 500 av set"

Paar dagen geleden hebben we een set develo 500 av wireless besteld voor een heel goede prijs. Helaas de voorraad was leeg en dus met 3 dagen vertraging hebben hem keurig ingepakt thuis ontvangen en gelijk in gebruik genomen. NLgebruikshand was niet aanwezig maar we zijn toch genoeg slim en dus geen probleem. Serviceline is heel goed bereikbaar en behulpzaam. We zijn goed tevreden met hun dienst.

"Snelle levering"

Zeer tevrede snelle levering goede verpakking nederlandse beschriiving gebruiksaan wijze je kan ook goed je bestelling volgen wij gaan zeker weer een bestelling doen

"Goedkoop en snel geleverd!"

Prima product, snel geleverd en niet duur. Ik had er ook nog een vraag over, telefonisch contact opgenomen en prima uitleg gekregen.

"Top!!"

Van alle aanbieders was Nextdeal het goedkoopste. Ze hebben een duidelijke website, met heel veel keuze mogelijkheden. Een snelle levering.

"Goedkoop en snelle levering"

Van alle aanbieders was Nextdeal het goedkoopste. Ze hebben een duidelijke website, met heel veel keuze mogelijkheden. Een snelle levering.

"De goedkoopste en met een zeer snelle levering"

Ik bestel wel vaker bij Nextdeal, zoals gebruikelijk een van de goedkoopste en met een heel snelle levering Dus met andere woorden ik ben zeer tevreden en zal Nextdeal zeker dit kenbaar maken bij familie en vrienden

"Helemaal goed!"

Snelle service, duidelijke communicatie naar mij toe, opties om hen te bereiken zonder problemen en had mijn product snel in huis!

"Braun scheerkop en schoonmaakvloeistof besteld. Snelle levering."

Van alle aanbieders had Nextdeal, de gunstigste prijs. Bovendien snel geleverd. Niets op aan te merken. Volgende keer bestel ik weer !

"Super snel en goedkoop"

HP printer besteld. En die was er supersnel. De prijs was ook nog eens een van de gunstige die ik kon vinden. Wat wil je dan nog meer ? Lovend dus !

"Voor herhaling vatbaar!"

Het was voor de eerste keer dat ik iets bestelde via beslist.nl. Maar ik zal er beslist vaker iets bestellen. Ze doen wat ze beloven en ook telefonisch contact verloopt prettig en to the point.

"Prettig om daar iets te bestellen"

Correcte afhandeling snel compleet goed verpakt scherpe prijs alles klopte, ga zeker daar meer bestellen. met zo'n groot assortiment is het geen probleem om het artikel wat je wil kopen te vinden.

"Zeer goede webshop"

Het is mij zeer goed bevallen, al was ik een beetje angstig met het bestellen van een product , na de berichten gelezen te hebben over sommige spook webshops die op dit moment zijn. ik zal deze web shop zeker aanraden. Met een goede servies de dag erna thuis word bezorgt.

"Een volgende keer weer"

Overzichtelijke site met concurrerende prijzen.Bestelling werd prima volgens afspraak bezorg. Wordt in het vervolg vaker geraadpleegd. Kortom: zoals het hoort

"Niks aan te merken, prima service"

Mijn bestelling werd volgens afspraak de volgende dag perfect geleverd. Ik zou niet twijfelen hier nogmaals te bestellen of de winkel aan te raden aan anderen

Populaire categorieën

Printersupplies 942 artikelen Kabels 652 artikelen Cameratassen 508 artikelen Camerafilters 500 artikelen Accu's 432 artikelen
Memorysticks 379 artikelen Cases & hoesjes 378 artikelen Statieven 259 artikelen Screenprotectors 233 artikelen Harde schijven 175 artikelen
Camera lenzen 164 artikelen Koptelefoons 158 artikelen Stereo's 156 artikelen Gereedschap 153 artikelen Mobiele telefoons 143 artikelen