BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Broedersgezondheidswinkel.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Onbekend 4x 0x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Een buitengewone veelzijdigheid"

Het aanbod van gezonde producten is gigantisch en de uitleg over de producten is erg goed. Ik koop er graag, want ik weet dat het van goede kwaliteit is. Als ik iets even niet weet te vinden, word ik meteen geholpen en eventueel geadviseerd over het product. Het personeel is zeer klantvriendelijk.

"Klant staat voorop"

Broeders Gezondheidswinkel is het voorbeeld van Nederland als het gaat om klantvriendelijkheid. Welk tijdstip je ook de winkel binnenstapt, ze zijn altijd vrolijk en bereid al je vragen te beantwoorden hoe vaak je de vraag ook stelt. Ook de producten zijn natuurlijk top en biologisch!

"Buitengewoon klantvriendelijk en zinvol!"

Broeders Gezondheidswinkel is een uitstekende gezondheidswinkel voor zowel bio-bewuste klanten als klanten die meer willen leren over een verstandige en gezonde leefstijl. Met hun ruime assortiment van meer dan 10.000 producten is het haast onmogelijk om niet te vinden waar je naar zoekt. Dit kan bijvoorbeeld... lees volledige review

"Zoals altijd, prima verlopen"

Bestel regelmatig bij Broeders en levering en service zijn prima! Daarnaast kunnen ze altijd een goed advies geven als je ergens mee zit.