Denimplus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  8x 0x

  "Mooie webshop met top merken."

  Denim+ heeft een mooie webshop met allemaal topmerken tegen een goede prijs. Er is altijd wel iets bij wat je is en ze hebben een snelle afhandeling, echt een aanrader.

  "Denim ++"

  Dikke plus + voor de overzichtelijke site waar je de perfecte outfit kan vinden! De ideale party outfit of casual, they have it all! Zo besteld en snel in huis.

  "Mooie winkel met leuke sfeer"

  Denim+ is echt een prachtige winkel met een groot assortiment aan leuke merken. De sfeer is erg leuk en het is steeds weer fijn om terug te komen. De service is super, en daarom zou ik ook altijd voor Denim+ kiezen.

  "Denimplus(t)"

  De mooiste en hipste merken. Leuke broeken maar ook de juiste bijpassende accessoires. De site is overzichtelijk en een snelle levertijd. Alleen maar pluspunten!

  "Top webshop ;)"

  Alle merken die mijn hartje begeert en gewoon een heel mooie, gebruiksvriendelijke webshop! En elke keer als m'n bestelling binnenkomt voel ik me een beetje jarig door de mooie verpakking en persoonlijke noot.

  "Denim) Pluspunten"

  Mooie selectie van hippe en kwalitatieve merken. Snelle levering en de pakketjes zijn altijd zorgvuldig verpakt. Ook leuk om iemand cadeau te doen!

  "Alles trends van nu!"

  Denimplus gaat goed mee met de tijd, alle trends van nu zijn te verkrijgen. Ik bestel regelmatig hier niet alleen voor mezelf maar voor het hele gezin. Aanrader!

  "Super"

  Overzichtelijk & hele goede service. Pakket was ook erg leuk ingepakt, met een persoonlijk kaartje! Ik ga hier zeker vaker bestellen. Voor mij een van de betere webshops!

  Populaire categorieën

  Tops 251 artikelen Broeken 148 artikelen Jassen 93 artikelen Shirts 56 artikelen Truien 49 artikelen
  Kousen & Sokken 46 artikelen Sjaals 38 artikelen Riemen 31 artikelen Armbanden 24 artikelen Jurken 23 artikelen
  Mutsen 17 artikelen Sneakers 16 artikelen Rokken 13 artikelen Gilets 11 artikelen Onderbroeken 10 artikelen