BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Niet meer actief op beslist.nl

Battal.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Aardige shop 38x 20x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Besteld: niets ontvangen en geen reactie"

Ik heb op 14 januari ter waarde van bijna 200 euro lampen besteld en betaald. Er is nooit iets binnen gekomen. Heb minimaal 5 keer gemaild en ook diverse keren gebeld. Ook 2 keer te woord gestaan per telefoon en vervolgens gebeurd er niets. Dit is de meest slechte shop uit m'n internet historie!

"Zeer ONklantvriendelijk bedrijf!"

Terwijl de website vermeldt dat de bestelling snel geleverd wordt bleek dat niet zo te zijn. Na mail van mijn kant, geen reactie. Omdat ik het product toen ergens anders heb gekocht (en wel volgende dag binnen!) heb ik laten weten mijn geld terug te willen. Geen reactie, behalve dat ik een mail ontving... lees volledige review

"Verzending snel afwachten wat je krijgt"

Ik had iets besteld in een bepaalde kleur, na 2 dagen had ik het pakketje in huis. De snelheid is dus niks op aan te merken. Echter het product kwam in twee verschillende kleuren, beide niet de kleur die ik had besteld. Foutje kan gebeuren....jammer genoeg totaal geen reactie op de twee mailtjes die... lees volledige review

"Verzending snel afwachten wat je krijgt"

Ik had iets besteld in een bepaalde kleur, na 2 dagen had ik het pakketje in huis. De snelheid is dus niks op aan te merken. Echter het product kwam in twee verschillende kleuren, beide niet de kleur die ik had besteld. Foutje kan gebeuren....jammer genoeg totaal geen reactie op de twee mailtjes die... lees volledige review

"Organisatie 0.0"

4 weken geleden bestelde ik iets op die site na 2 weken niets te hebben gehoord eens gebeld was niet verstuurd alles ging in orde komen 2 weken verder nog steeds niets wat een amateursite

"Voor Kerst alles ontvangen!"

Ik heb meerdere producten besteld bij dit bedrijf en gebeld of alles voor Kerst geleverd kon worden. Ze hebben aangegeven dat het heel hectisch was en dat de bestellingen wat later geleverd konden worden. Dit komt door dat ze zelf druk zijn en de pakketdienst zelf ook. Toch besteld en vandaag alles ontvangen!... lees volledige review

"Waar is Battal. Waardeloos"

Battal op 8 december besteld 3 dagen levertijd nu nog niets gehoord of ontvangen ?! Geen antwoord op mails. Waardeloos Waar moet ik zijn ?

"Battal is een prima shop"

Voor de tweede keer in zes maanden bestelling gedaan en weer binnen een dag of vijf geleverd. Deze Nederbelg is tevreden over Battal.nl!

"Nog steeds aan het wachten"

Reorganisatie of niet dat zou niks uit mogen maken, als je een levertijd van 24/48 uur beloofd en ik zit nog steeds te wachten vanaf 25 november dan raakt m' n geduld wel op. Ik zou het wel heel fijn vinden als ik mijn kweeklamp welke overigens al direct betaald is heel snel mag ontvangen en misschien kan ik dan WEL een goede review plaatsen, Voor op dit moment slechte service!

"Gewoon goed en nergens goedkoper kunnen vinden."

Epistar led lamp Schijnwerper met 2000 lumens besteld. Ben er dik tevreden over, veel licht en dat maar met 20 watt. Heb er net nog vier bij besteld wel even gezocht of het nog goedkoper kon maar niet kunnen vinden.

"Late levering, geen reactie klantenservice"

Levering na anderhalf week nog niet binnen, en geen reactie na 2x gemaild te hebben. Ze reageren gewoon niet. Flut webshop, hier koop ik nooit meer

"Led panelen zijn perfect!"

Heb eerst gebeld voor informatie led panelen. Ze hebben de juiste kleur geadviseerd welke in mijn praktijk past. Ze passen perfect en de lichtkleur koud/wit ook! Binnen twee dagen had ik ze binnen en de mintage is erg makkelijk.

"Led panelen zijn perfect!"

Heb eerst gebeld voor informatie led panelen. Ze hebben de juiste kleur geadviseerd welke in mijn praktijk past. Ze passen perfect en de lichtkleur koud/wit ook! Binnen twee dagen had ik ze binnen en de mintage is erg makkelijk.

"Nette levering!"

Led panelen met opdruk besteld en wat hebbe dingetjes. Ik had ze de volgende dag netjes binnen. Bedankt voor de snelle en goede service

"GOEDE KWALTIJD LED PANELEN!"

25 stuks led panelen besteld. Na drie dagen is het netjes afgeleverd en alles werkt na behoren! Bedankt voor de goede sneller service.

"Waardeloos Bedrijf"

Op 6 September bestel ik bij Battal een lamp en krijg daarvan meteen een bevestigingsmail. Bij 99 % van alle postorderbedrijven krijg je binnen 2 werkdagen je bestelde spullen binnen of krijg je te horen wanneer het uitgeleverd wordt indien het niet op voorraad is. Bij Battal niet. Wanneer we na 6 dagen... lees volledige review

"Goede Shop"

Een UFO kweeklamp LED besteld van 90 watt, en een week later was het binnen. Battal.nl is zeker een aanrader!

"Waardeloze firma"

Na 4 dagen zelf gebeld of mijn bestelling ontvangen is. Zelf geen ontvangst bevestiging gekregen . Uiteindelijk die vage klantenservice aan de lijn , ik citeer ; volgens mij is het verstuurd. Aan volgens mij heeft de klant niks. Mijn ervaring na de eerste bestelling bij deze firma , NOOIT MEER.

"Nette snelle levering"

Had om 5 uut besteld de volgende ochtend had ik het binnen! Super snelle levering! Bedankt! Product is ook super en het werkt prima.

"Onduidelijkheid over leveringstijd"

Op 8 mei heb ik een bestelling geplaatst maar tot op heden geen levering ontvangen. Een week geleden een maili gestuurd met de vraag wanneer ik de levering kan verwachten. Kreeg weliswaar een antwoord dat ik de levering spoedig mogelijk kan verwachten maar wat is spoedig, vind dit weinig concreet. Op... lees volledige review

Reactie van de webshop

Geachte heer R.S., Wij hebben u via mail de status van uw bestelling laten weten. Wij hebben het nogmaals vandaag naar u verzonden.

"Informatieplicht!"

Ik heb een bestelling gedaan op 22 april en alles direct betaald. Na 10 mails en 4 eenzijdige telefoons sta ik vandaag 13 Mei nergens. Battal laat na de klant te informeren. Battal heeft een werkpunt inzake communicatie & opvolging.

Reactie van de webshop

Geachte heer Content, U kunt uw bestelling volgen via de traceercode. U woont in België dus het kan wat langer duren dan normaal.

"Tyfus bedrijf"

Wat een schijt tyfus bedrijf is Battal. Zeer maar dan ook echt zeer slechte service. Levertijd komen ze niet na. Contact via de mail is niet mogelijk en als je belt dan krijg je maar vage antwoorden. Never nooit daar iets bestellen!!!!

Reactie van de webshop

Geachte heer Klein, Wij hebben uw bestelling zsm verzonden. U gaf aan dat u deze nog niet heeft ontvangen en uit vertrouwen hebben wij het nogmaals naar u toegestuurd. Een beter service kunnen wij u niet aanbieden.

"Goede en snelle service"

Gebelt over een bestekset. Heb gevraagt om foto's om beter in details te kunnen zien. Deze hebben ze binnen een half uur gestuurd! Daarna besteld en ik had de volgende dag in huis. Super service!

"Zeer vriendelijke behulpzame service. blij dat dit toch kan!!!"

Als je in nederland in een winkel om service vraagt, vallen vaak de winkelruiten eruit. Alsof je loopt te vloeken. Vriendelijkheid is met een lamp te zoeken. Battal.nl kent gelukkig wel deze cobinatie. Top!!

"Led lamp"

Ik heb een huisnummer ledlanp beateldbij Battal.nl. lamp viel mij tegen omdat het voor mij onvoldiende licht gaf. Gemaild dat ik deze kon ruilen met een andere lamp die ik gezien heb op de website. De volgende dag werd er door een pakketdienst de lampen omgeruild! Terplekke! Super service en ben dik tevreden over de lamp die ik nu ben.

"Met nieuwsgierigheid afgewacht."

Battal.nl kende ik niet. De site ziet er wel goed uit. Ik was op zoek naar een Tonific body massage en dit bedrijf bied het goedkoopst aan. Toch besteld rond 16:30uur en ik had het vandaag om 10:00uur in huis. Super service!