Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
666x 23x

"Prima shop"

Goedkoopsteantivirus.nl doet precies wat ze zeggen, namelijk bekende antivirus software leveren tegen een lage prijs. Levering van de code gaat snel, via email, en dat is alles wat je nodig hebt. Ze waren ook zo slim om me op tijd te herinneren dat ik via hen ook weer een verlengcode van Norton antivirus kon bestellen.

"Zeer tevreden en snelle levering"

Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit. De webshop is zeer duidelijk. Je betaalt meteen en een minuut later krijg je al de code.

"Exact zoals beschreven"

Inderdaad de goedkoopste. Zodra je betaald hebt, ontvang je een link in de mail, waar je de software (in meerdere talen) kunt downloaden en de activatiecode. Beter en sneller is niet mogelijk. Absolute aanrader!

"Heel makkelijk"

Op deze site gewezen door de klantenservice van Microsoft. Niet alleen de goedkoopste, maar voor mij als computer analfabeet heel makkelijk te instaleren. Top.

"Een prima adres voor heel betaalbare software"

Zoals je het graag wilt: bestellen, betalen en direct daarop een mail met het gevraagde product. In dit geval code invoeren voor het verlengen van NIS 2014

"Goede levering, prima product"

Via mail een link ontvangen om het te kunnen downloaden, waarna het razendsnel op m'n computer stond en ik het kon installeren. Vorig jaar ook al via Goedkoopsteantivirus.nl besteld, en het was toen zo goed bevallen dat ik het nu weer deed. Een aanrader! :)

"Zoals je 't graag wilt hebben"

Gewoon super, uitgebreide keuze, goedkoop, duidelijk en zeer goede service. Hadden het bestelde niet op voorraad, boden meteen een alternatief aan. Deze was duurder dan het bestelde maar kon deze gewoon krijgen zonder bijbetaling. Kreeg ook snel en duidelijk bericht over mijn bestelling, zoals ik h... lees volledige review

"Geweldig"

Grote keuze in virusscanners super snelle levering en daarbij ook nog super goedkoop Kon gelijk aan de slag met installeren van de software.

"Super!"

Al meerdere keren gebruik van gemaakt! Super makkelijk, super snel en super goedkoop!! Beter dan andere aanbieders van antivirus die maar halve codes geven.

"Gewoon doen! Niet verder zoeken."

Goed en zeer voordelig. Bij producten die een verloopdatum hebben ontvang je automatisch een herinnering per e mail inclusief een link zodat je direct weer het juiste product kunt bestellen. TOP!

"Niets op aan te merken"

Kiezen, bestellen, betalen, downloaden en werken. Zo simpel en snel verliep het. Als mijn laptop nu vrij blijft van virussen ben ik maximaal tevreden.

"Doen wat ze beloven"

De aangeboden producten kent iedereen, maar hier vind je ze inderdaad goedkoper. snel en correct. activiatiecode in de mailbox en klaar is koen. :-))

"Snel, betrouwbaar en voor de laagste prijs"

Ik gebruik nu voor het tweede jaar een Norton antivirus via Partnershopper Goedkoopste antivirus. Ik ben er zeer tevreden mee. Het is allemaal snel geregeld en binnen enkele minuten is je PC voor een jaar weer virusvrij. En dat voor een prima prijs.

"Helemaal goed!"

Ik bestelde Office 365 en kreeg na betaling meteen de link om te downloaden. Ik kon meteen aan de slag. Fijn!

"Top"

Norton besteld en binnen paar minuten was pc beveiligd! Ben zeer tevreden! Je hoeft niet te reizen en amper te wachten, gewoon perfect!

"Toppertje"

Ik gebruik nu voor het tweede jaar een antivirus via Partnershopper Goedkoopste antivirus. Ik ben er zeer tevreden mee. Het is allemaal snel geregeld en binnen enkele minuten is je PC voor een jaar weer virusvrij. En dat voor een zeer goedkope prijs.

"Goedkoop en snel"

Nu al enkele keren besteld. Het is super goedkoop en binnen enkele seconden heb je de productcode in je mail en kun je aan de slag. Super!

"Het lijkt te mooi maar het is echt waar, update geslaagd"

Update werkte precies zoals de versie gekocht in de winkel alleen nu tegen lagere prijs. Verwijderen van oude virus software + installatie nieuwe + update binnen halen en scannen. Geen centje pijn

"Top!"

Gemakkelijk, snel en een super voordelige prijs! Ruim aanbod, dus voor ieder wat wils. Als het tijd wordt voor een verlenging kom ik zeker terug!

"Goede kwaliteit voor super prijs"

Van de week gedownload en werkt goed, en krijg ook nog eens antwoordt niet het Nederlands zoals het hoort voor oudere. is het kopen waard. Th v Veen

"Prima deal!"

Product van topkwaliteit voor minder geld, altijd mooi meegenomen. (meer woorden heb ik er niet voor nodig, dus dat was het)

"Toppie"

Was de goedkoopste en was eerst huiverig,maar via mail code gehad en was binnen 5 minuten gelukt. Helemaal toppie!!! Aanrader voor iedereen.

"Gewldige deal"

Vorige week gedownload en direkt toepasbaar, heel handig en voor een scherpe prijs. Deze site is aan alle kennissen en vrienden aan te bevelen.

"Top voor veel minder"

Verwonderlijk dat je zoveel kan besparen door op deze site software te kopen. Gewoon de bekende merken maar dan 25-30% goedkoper. Je bent een dief van je eigen portomonnai als je daar niet in mee ga.

"Snel"

Bestelling binnen 10 minuten binnen net als het vorige jaar zeer snel en gemakkelijk te installeren en je word gewaarschuwd al je beveiliging bijna is afgelopen.

"Makkelijker kan het niet!"

Binnen het uur op 3 pc's geinstalleerd zonder problemen! Toppie!! Een aanrader voor iedereen en de prijs is ook gunstig!

Populaire categorieën

Antivirus 102 artikelen Office toepassingen 24 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 5 artikelen Hulpprogramma's 4 artikelen