Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  632x 19x

  "Makkelijk, snel en goed"

  Zoals altijd verloopt je Norton Antivirus op een ongelukkig moment. Dus geen tijd om naar de winkel te gaan. Blij dat ik bij jullie zo goed, snel en goedkoop geholpen ben.

  "Snel en goedkoop, top"

  Voor de tweede keer Norton aanschaft hier. Duidelijk hoe te downloaden voor een zachte prijs. Volgende keer kom ik hier weer terug.

  "Kwaliteit voor een relatieve lage prijs"

  Ik heb deze site gebruikt om Panda voor 5 pc's te downloaden het heeft mij voor 2 pc's incl. Norton antivirus veel moeite gekost om de software te downloaden omdat de link die ik kreeg om te activeren een foutmelding gaf. Nadat ik eerst de gratis versie Panda vanaf internet had ge´nstalleerd en daar... lees volledige review

  "Makkelijk en snel."

  Onlangs Norton Internet Security 2014 besteld. Na betaling direct een download-link gekregen. Programma downloaden, installeren, activeren en draaien maar. Een aanradertje dus!

  "Heel goed, snel en de allergoedkoopste"

  Ik moest mijn Norton antivirus/internetsecurity voor een jaar verlengen en dat kostte bij Norton zelf bijna 65 euro. Toen ben ik gaan zoeken en vond goedkoopsteantivirus nl oftewel partnershopper. Hier kostte dezelfde beveiliging minder dan de helft. Voor 24,48 en een paar euro kosten erbij was ik v... lees volledige review

  "Voor een lage prijs en In een paar stappen weer een jaar veilig"

  Alles staat goed uitgelegd na betalen (wat helaas wel een paar euro kost) krijg je download informatie en voor je het weet ben je weer een jaar beveiligd dit is ondanks de toeslag volgens mij echt de goedkoopste!

  "Snelle levering goedkoop en goed"

  Ik shop al langer bij deze leverancier en ben hier zeer tevreden over. Ik hoef niet zelf ieder jaar opnieu op zoek te gaan waar ik die goede en goedkope levering vandaan had, heerlijk zoals dat gaat, een reminder als de anti virus op zijn eind loopt. BEDANKT!

  "Snel en goedkoop en goede anti virus"

  Simpele bestelling, klik op link in de email downloaden, code invoeren en klaar. in 5 minuten 50% bespaart op Norton internet security

  "Goedkoop aanschaffen van een antiviruspakket"

  Let wel op de prijzen hoe ze op de site staan, blijft echter wel zo dat je snel en zeer goedkoop een goed antivirus pakket kunt aanschaffen. Had mijn Norton internet security binnen een half uur na aanschaf binnen.

  "Norton Internet Security 2014 3-PC (downloadversie) 1 jaar aangeschaft"

  Jammer, dat er geadverteerd wordt met prijzen ex BTW en administratievekosten (?) 'Wees eerlijk en plaats de totaalprijs bij de advertentie!'

  "Makkelijk en snel"

  Stuk goedkoper dan norton zelf. Ook geen gedoe met bestellen van software op disc en wachten op de post. Gewoon per mail een sleutelcode en klaar.

  "Supergoedkoop en vooral erg snel en eenvoudig!"

  Norton wil me altijd laten verlengen voor een belachelijk bedrag maar ik wist dat het vele malen goedkoper kon. Nu een 3-user account voor een 3de van de prijs van een 1 user account via Norton. En 5 min later is alles betaald en ge´nstalleerd. Geweldig! Een aanrader voor iedereeN!

  "Goede kwaliteit & vlijmscherp geprijsd!"

  Norton anti virus verlenging aangeschaft, prijs is echt killing voor conculega webshops. Downloaden was een eitje en alles is weer up 2 date! Aanrader voor een ieder ?

  "Goedkoop en goede service"

  Betrouwbare web shop met goedkope (legitiem) software. Prima service en ondersteuning bij download en installatie van de antivirus software. Een echte aanrader.

  "Had mijn twijfels maar die waren ongegrond"

  Ik had betaald voor een download upgrade van Norton Antivirus die 3 x goedkoper was dan via de update van Norton Anti Virus zelf dus ik was erg benieuwd of het zou gaan werken. Toen kwam de mededeling dat er een technische storing was en ik de volgende dag mijn activatie code kon downloaden. Toen da... lees volledige review

  "Aankoop office 365"

  Geen enkel probleem tegen gekomen en in 10 minuten aankoop geregistreerd en kon weer verder werken, dus ben ik tevreden

  "Kon geen goedkopere vinden."

  Omdat Bitdefender als goede virus scanner uit de bus komt. Gezocht naar een goede aanbieding. Kwam toen op deze site en heb Bitdefender Antivirus Plus 2014 3pc's 2 jaar aangeschaft. Verliep vlotjes allemaal. Jammer van die euro 2,99 extra kosten.

  "Zo goedkoop dat ik twijfelde of het wel klopte"

  Prima service, goede informatie, prima betalingsmogelijkheden, geringe extra kosten, soepele verlenging huidige licentie. 1 verbeterpunt: ik heb 10 minuten gechat met de Norton helpdesk om de resterende dagen van mijn vorige licentie mee te kunnen nemen. Top leverancier ?

  "Ook na een technisch probleem goede service"

  Na de aankoop, was het niet mogelijk om direct te downloaden. Dat zag er dus niet goed uit. Gelukkig, na 1/2 dag kwam de melding dat er een technische storing was en werd er duidelijk aangegeven wanneer opgelost. Uiteindelijk na 1.5 dag, link gekregen en alles werkt prima.

  "Bok gibi yarrak gibi"

  Is zo goed en snel wauwwww betrouwbAr echt Ik zeg doen doen :-))) ja ik vind het perfect en heel goed en heel snel inorde

  "Goedkoopste"

  Goedkoopste en snelle service. Kon niks goedkopers vinden op het internet en gaat nog makkelijk ook. Raad het iedereen aan. Makkelijk te installeren en volgend jaar updaten na nieuwste versie. Verder is norton een goed programma

  "Spot goedkoop"

  Heb vorig jaar Norton antivirus gekocht (was heel goedkoop) en kreeg vorige week een mailtje dat mijn licentie zou verlopen en dat ik via deze site ook heel goedkoop mijn licentie kon verlengen, meteen gedaan, heel simpel en super snel en uiteraard heel goedkoop

  "Goedkoop, snel en betrouwbaar"

  Ik zocht zelf naar ene goedkopere manier dan Ç69.99 om mijn virusscanner abbonent te updaten en dan vrag je je af of deze site wel betrouwbaar is. Ik ben echter niet teleurgesteld. Na +/- had ik mijn code binnen via email en was mijn scanner met een jaar verlengt. Aanrader.

  "Snelle levering"

  Goede prijs, intu´tief bestellingsproces en snel! Na betaling was de levering vrijwel meteen doorgezet. Het gaat hierbij om een licentie bestelling.

  "Goede prijs/kwaliteits verhouding"

  Goede prijs en makkelyk te bestellen.. was zo geregeld, en kan er 3 computers mee beveiligen. Zeker een aanrader en zou het in de toekomst weer kopen.

  "Geweldig snel!"

  Ik vind dit echt een voorbeeld site, je koopt iets veel goedkoper dan bij andere shops, en je krijgt hem ook nog per direct in je e-mail, dus al met al een top site!

  Populaire categorieën

  Antivirus 101 artikelen Office toepassingen 28 artikelen Creativiteit 7 artikelen Hulpprogramma's 6 artikelen Online diensten 4 artikelen