Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
600x 21x

"Goed en betaalbaar"

Bij toeval kwam ik op jullie site terecht en na wat rondkijken besloot ik de stap te wagen. Geen spijt van. Het gevraagde artikel kwam direct digitaal binnen en werkt prima.

"Snel en effectief"

Een aanwijzing op gevolgd en deze werd ten volle waar gemaakt. Snel en effectief, probleemloos aan het werk. Prijs zeer redelijk en je hoeft niet verder te zoeken.

"Goede keuze"

Hiervoor kun je niet illegaal gaan liggen rotzooien en het blijft werken zonder omkijken. En dat alles voor een redelijke prijs.

"Voordelige keuze"

De site kwam als goedkoopste bij mijn zoektocht daarbij ook een goede service! Daarom een aanrader voor het aanschaffen van Antivirus.

"Snel, efficiŰnt, goedkoop, degelijk"

Duidelijke omschrijving van mogelijkheden binnen het aanbod. Eenvoudige bestellingswijze, snelle levering, en binnen enkele tellen weer een beveiligde PC. Voor mij een prima service.

"Net als vorige keer zeer tevreden"

Nieuwe computer en net als de vorige keer Bitdefender internet security ge´nstalleerd. Weer fluitje van een cent! Snel, makkelijk en voor een leek probleemloos te doen. Werkt prima!

"Voordelige keuze"

Goedkoper dan Norton, maar op de site niet duidelijk wat verschillen zijn tussen de verschillende smaken van Norton. Via site van Norton vergelijking gemaakt.

"Snel geregeld, installeer instructies ondermaats"

Snel en eenvoudig Office 2013 gekocht via deze webshop. Installeer instructies kloppen niet en geen reactie op mail. Paar minuten later alsnog alles zelf geregeld.

"Weinig woorden nodig"

Goedkoop en snel. In vergelijking met anderen de goedkoopste. Ik heb minder dan 20 woorden nodig. De site wil meer...

"Eindelijk geslaagd"

Mijn bij een andere leverancier aangeschaft (Norton)antivirus beantwoordde totaal niet aan mijn verwachtingen, er was niet mee te werken en het belandde in de prullenbak. Uw antivirus werkte onmiddellijk snel en goed en ik zal dit zeker bij anderen aanbevelen. Top!

"Eindelijk geslaagd"

Mijn bij een andere leverancier aangeschaft (Norton)antivirus beantwoordde totaal niet aan mijn verwachtingen, er was niet mee te werken en het belandde in de prullenbak. Uw antivirus werkte onmiddellijk snel en goed en ik zal dit zeker bij anderen aanbevelen. Top!

"Voordelige keuze"

Na wat vergelijken deze aangeschaft. Echt een goedkope en complete antivirus van Norton. Scheelt tientje met de site van de leverancier. Grote klasse!

"Snel en goed"

Voor je Microsoft Office licentie hoef je de deur niet meer uit. Bestellen, betalen en per direct de licentiesleutel in je mailbox. En, niet onbelangrijk, goedkoper dan bij de retailers.

"Snel en goed geholpen"

Via beslist.nl als goedkoopste naar voren gekomen en als enige met een onmiddellijke digitale levering - Microsoft Office. Binnen no-time de code ontvangen via de e-mail. Perfect!

"Werkt prima!"

Heb ook Anti Virus moeten downloaden maar m.b.v. mijn account bij Norton werkte het gewoon prima. Oude scanner eraf en nieuwe erop. No problem

"Waardeloze service"

Afgelopen week wilde ik onze norton licentie verlengen maar de door jullie gestuurde link werkte niet en op advies een andere gekocht (antivirus ipv security) en toen begon de ellende. Halve dag kwijt door een niet werkende code, contact idd alleen via mijn mail mogelijk (erg lang wachten op antwoor... lees volledige review

"Top!!"

Gemakkelijk, goedkoop en snel!! Een aanrader voor iedereen, met welk systeem ook en voor mij al jaren de beste en goedkoopste.

"Niet werkende Kaspersky software en licenties."

Op zaterdag 27 december heb ik 10 licenties gekocht voor de antivirussoftware van Kaspersky. Echter na installatie bleken zowel de licenties als de software niet te werken. Mijn pc's (4stuks en 3 android telefoons) bleven na installatie de hele dag problemen geven. Met diverse foutmeldingen. Maandag... lees volledige review

"Snelle en laagdrempelige dienstverlening"

Aanschaf Anti-Virusprogramma. Drempel was wel het feit dat er nu alleen nog maar per IDeal betaald kan worden. Prima en snel antwoord op mijn vraag hierover via Team Support. Ook nog telefonisch contact gehad met het kantoor. Vriendelijke benadering. Na betaling zeer snelle en duidelijke afhandeling... lees volledige review

"Niet alle kosten overzichtelijk"

Heb een pakket aangeschaft via de site. Was goedkoper dan originele site. Helaas na bijkomende hosting en betaalkosten was het voordeel kleiner dan aanvankelijk vermeld. Let op, soms is een nieuw pakket goedkoper dan een verlenging.

"Snel makkelijk en goedkoop"

Uren zoeken naar de goedkoopste antivirus doe ik niet meer. Ik bestel voortaan gewoon hier, het is goedkoop en razend snel geregeld. Top

"Super"

Makkelijk en goedkoop, ook voor het verlengen van de software! De ideale manier! Een echte aanrader voor iedereen jong of oud! !

"Zeer tevreden"

Ideaal en goedkoop nieuw aanschaffen of verlengen! Ook goed opgelost nadat ik mijn product niet kon vinden in de mail, super service!

"Prima service"

Voor 2e jaar NIS gekocht. Verlengen is fluitje van een cent. Norton openen, klikken op verlengen, aan klikken 'ik heb al een code' , invullen en je hebt weer voor 365 dagen verlengd.

"TOP"

De aangeboden keuze was top. Snelle afhandeling , snel verstuurd. Nu nog andere software aanbieden en dan is het helemaal top .

"Antivirus gekocht"

Het pakket is voor alle systemen geschikt (Kaspelsky) op een windows ge´nstalleerd werkt. Op mijn mac werkt het niet kan het niet installeren, terwijl de min.vereiste wel kloppen. dit is een Min-punt. Heb verder ook geen contact gezocht. Bestelling zeer snel geleverd (plus)

Populaire categorieën

Antivirus 163 artikelen Office toepassingen 27 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 5 artikelen Hulpprogramma's 4 artikelen