BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 414x 19x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Snel en betrouwbaar."

Al jaren klant , even inloggen , ideal betaling en je code voor download word verzonden na betaling, Gemakkelijk , scherp van prijs ! en goed , wat wil je nog meer?

"Tevreden klant kwaliteit"

Ik ben al aantal jaren klant nooit klachten. Alles wordt binnen enkele minuten geregeld. Heel erg tevreden. Ook betrouwbaar en kwaliteit Klasse ???

"Prima ervaring"

Virus scanner besteld en alles binnen nog geen half uur werkend. Prima ervaring dus! Meer woorden eigenlijk niet dus nodig.

"Al jaren klant, snel, goedkoop... TOP !"

Ik ben al enige jaren klant en heb niets anders dan lof. Alles correct, snel en gemakkelijk afgehandeld. Ik heb tot nu toe nog nergens een betere prijs gevonden voor mijn Norton Security Pack. Doe zo voort !

"Makkelijk en snel geïnstalleerd"

Voor minder geld het Norton met paar handelingen zelf geïnstalleerd op mijn laptop. De bevestiging en code kwamen snel binnen op mijn mail. Geen klachten

"Goed en snel op de mail!!"

Een nieuwe antivirus besteld en deze was met ongeveer 2 uur ( bestellen, betalen, installeren) actief op mijn pc. Dit is zeker aan te bevelen om hier een bestelling te plaatsen. Klasse en goede service.

"Geen zaken mee doen!! Geld is weg."

Na bestelling geplaatst te hebben. Norton sleutels via mail binnen maar deze werken niet. Mail verstuurd met deze klacht. Hier geen reactie op gekregen. Zeer slechte zaak hierdoor geld weg ( 75,00). Ik raad deze webshop dan ook ten strengste af om zaken mee te doen.

"Zeer snelle service"

Al een paar jaar bestel ik online mijn antivirus programma. Heel makkelijk. Na de betaling kun je de nieuwe software gelijk downloaden. Super.

"Snelle download en super tevreden"

Ik heb reeds voor de 2e keer Norton security bij jullie aangeschaft. Maar nu ook met beveiliging van 4 smartfones. en mijn laptop Ik ben super tevreden over de service en snelle download en prijs. ga zo door Een dikke 10

"Geen idee"

Je krijgt een code van 25 letters en cijfers en er wordt niet om gevraagd !!??? Geen idee of het nu goed is geinstalleerd.

"Norton Security"

Norton Security aangeschaft, superfijne pakket. Zeer prettig in gebruik en geen vervelende toestanden met telebankieren. . veilig en super tevreden afhandeling van goedkoopste Antivirus.

"Al voor 3e jaar , snel en betaalbaar"

Met een kwartiertje en ca. 35 heb je weer een jaar Norton protectie voor 5 apparaten thuis via e-mail. De code kan via kopieren snel ingevoerd worden in de PC. Dit produkt is elder vaak behoorlijk duurder!

"Antivirus"

Goed service en contact en snelle levering de anti virus van Norton die ik had besteld kon ik vrijwel meteen dl en gebruiken.

"Snel, makkelijk en goedkoop"

Alweer voor het tweede jaar zo besteld, werkt perfect. Binnen 10 minuten alles geregeld en werkend. 5 pc beschermd voor weinig geld.

"Prima bescherming"

Ik gebruikte eerst mcafee met ieder jaar weer een prijzige verlenging. Heb nu op advies deze aangeschaft, en ben zeer tevreden. Het was snel geregeld. Top

"Snel en efficient"

De service die mij er aan herinnerde dat ik wederom via de goedkoopste kon verlengen hielp en was prettig. Daarna makkelijk geregeld en efficiënt.

"Top website"

Ik gebruik het al jaren en uittest tevreden, goedkoper vindt je echt niet. Na bestelling wordt het snel geleverd en elke jaar wordt je aan herinnert per mail om je product te verlengen. Kortom goed en goedkoop met prima service.

"Goedkope officiele versie van Office"

Na m'n Office-problemen met Windows 10: betaling ca. 70. Supersimpel goedkope officiële versie van Office 2016 downloaden, binnen een kwartier was ik klaar en kon ik werken! Topklasse, en heel eenvoudig allemaal. Geen kennis nodig, dit kan je oma van 80 nog.

"Prima geregeld en goedkoop."

Alles werkt perfect en razendsnel. Ook belangrijk, voor mij, goed te begrijpen. Webwinkel ook prima in orde. Overzichtelijk en veel keuze.

"Super!"

Inderdaad: een stuk goedkoper dan verlengen via Norton zelf, en super makkelijk geleverd via de mail. Ik ben helemaal tevreden! Volgend jaar weer!

"Prima adres voor goedkoopste antivirus"

Deze 'jongens maken helemaal waar wat ze claimen. Wat een verschil met de officiele prijzen van Norton! En na de bestelling binnen no-time de licentie in je mailbox. Een regelrechte aanrader!

"Goede service,inderdaad de goedkoopste,"

Nog belangrijker!! Een hele goede support, zowel telefonisch als via e-mail; werkt perfect Ik doe dit voor de tweede keer.

"Snelle levering!"

Veel goedkoper en supersnel de link in de mail. Helemaal top!! zeker weer voor herhaling vatbaar, veel goedkoper dan via de originele website van Norton

"Klopt allemaal, goedkoop,snel,veilig"

Het is inderdaad waar wat iedereen schrijft, het is snel, de goedkoopste, goede service, fijne winkel en veilig betalen. Hoop na een jaar een goede verlenging te scoren/

"Gemak"

Ze zeggen wel eens gemak dient de mens. Nou dit is zo'n webshop. Snel, duidelijk en 'n mooie prijs super gewoon.

"Het klopt inderdaad, goedkoop en snel"

Heb tot nu toe steeds anti-virus bij hen het goedkoopst gevonden. Levering gebeurt per mail vrijwel direct na betaling. Een prima bedrijf dat haar naam waarmaakt.

Populaire categorieën