Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  573x 18x

  "Goede prijs, snelle service"

  Enkele weken voor mijn anti-virusprogramma verliep, informeerde Goedkoopste Antivirus mij al via email dat ik bij hun voor een aantrekkelijke prijs een nieuw kon bestellen. Ik heb op zondag het anti-virusprogramma bij hen besteld en betaald via iDeal en kreeg per omgaande via email de productsleutel... lees volledige review

  "Heel goed te doen"

  Snel en goedkoop en makkelijke installeren op 3 computers prima gegaan en bedankt voor de snelle levering ,volgende keer weer op dezelfde manier , met vriendelijke groeten

  "Perfect"

  Weinig toe te voegen. Snel goedkoop => perfect. Waarom zou je betalen voor de zgn retail versies. Om iets te verlengen geen duur 'product nodig'.

  "Prima"

  Een stuk goedkoper dan de andere sites en meteen een mail met de sleutels en links om te downloaden, erg tevreden.

  "Super!"

  Bestellen betalen en binnen een minuut heb je de link even installeren en klaar! en dat voor een goedkope prijs super toch

  "Gaat eenvoudig, goedkoop en snel"

  Na wat googelen kwam ik deze site tegen. Scheelt een hoop geld met het verlengaanbod wat ik van Norton kreeg (als trouwe klant?) Was eenvoudig te bestellen en te installeren, had eigenlijk alleen de productsleutel nodig. Top product voor topprijs

  "Nieuwe Antivirus programma"

  Antivirus programma gekocht en betaald, binnen een paar minuten de link, downloaden, klaar., en dat tegen een scherpe prijs. Prima. Volgende keer weer.

  "Verlenging"

  Antivirus was verlopen, ik heb net als vorig jaar hier een nieuwe besteld. En goedkoper dan elders. Ik ben zeer tevreden.

  "Antivirus verlopen, zo opgelost"

  Antivirus software gekocht. binnen enkele minuten vond ik een download link en de licentiecode in mijn inbox. Het enige nadeel is dat er extra kosten worden gerekend voor het afrekenen met iDeal... toch jammer want hierdoor werd het prijsverschil tussen deze site en de andere aanbieders verlaagt van 25% naar 5%.

  "Goedkoop en snel"

  Via deze site een Anti virus programma gekocht, Goedkoop, direct ontvangen en dus meteen te installeren. Ik zal volgende keer zeker weer via jullie bestellen.

  "Goede service"

  Office 2013 Standard besteld en binnen 5 minuten licentie binnen, top! Erg handig als je direct een licentie nodig hebt :)

  "Goede sneller service"

  Anti virus programma gekocht, gelijk betaald en binnen 5 minuten gelijk in de mailbox binnen klaar om te downloaden en te installeren

  "Prima beveiliging"

  Dik tevreden met deze beveiiging. makkelijk besteld en geinstalleerd adviseer dit ook aan vrienden en bekenden ik hoop nog lang van jullie diensten gebruik te maken

  "Snelle afhandeling"

  Dat is prettig Snel en nog goedkoop ook.geregeld. Binnen enkele minuten een nieuw antivirusprogramma in huis. Van harte aanbevolen. SNEL EN nog goedkoop ook.

  "Snel en goedkoop Norton Internet security verlengen."

  Wederom een key gekocht voor update van Norton Internet Security. Kwestie van betalen en wachten op de E-mail, die na een paar minuten in de Mailbox zit.

  "Top"

  Jaarlijks goedkoop en snelle service bij deze site norton internet security verlengen. Erg blij met de site. Snelle en goede service. Top!!

  "Mooi"

  Key gekocht voor update van norton internet security. Na betaling had ik binnen een paar minuten de key al binnen. Norton geupdate en werkt weer voor 1 jaar op 3 pc's

  "Prima geregeld !"

  Hoi , Ik ben al vier jaar trouwe klant van dit bedrijf en mag zeggen tot op heden geen enkele onaangename verrassing bij de aankoop en aftersale service . Zelf gebruik ik AVG antivirus en het werkt buiten gewoon fantastisch . Echt een aanrader voor zij die niet kunnen beslissen welke antivirus ze moeten aanschaffen .

  "Goed, snel correct"

  Prima website. Werkt als een trein. Lof. Heerlijk snel en je hoeft er niet voor uit je stoel. En dat is soms wel zo gemakkelijk.

  "Snelle levering"

  Een goedkoop product , snelle levering en goede service , wat wil je nog meer. Een aanrader voor iedereen , er is totaal niets op aan te merken.

  "Norton internet security"

  Via de site besteld Norton internet security, eerst via mail enkele vragen gesteld, deze werden snel en goed beantwoord. bestellen snel een eenvoudig. mail met gegevens voor download was snel binnen , na de betaling te hebben gedaan. 2 weken later, toen oude virusscanner was verlopen, zonder problemen en snel geinstalleerd.

  "Super en goedkoop"

  Voor de het tweede jaar besteld en werkt correct. iemand zo als ik en geen computer deskundige bent kan het zelfs doen

  "Norton antivirus"

  Ik wist niet wat ik zag, zó goedkoop, dus prima beschermd voor weinig geld kan ook!!! Helemaal top, volgend jaar weer, ik ben vaste klant :)

  "Downloadlink werkte niet goed"

  Vlotte afhandeling, maar wel een probleem met de download-link Deze bleek alleen maar de oude Nortonversie te verwijderen. Met wat kunst en vliegwerk heb ik de nieuwe sleutel wel kunnen gebruiken voor een installatie

  "Tuut, tuut, tuut verslagen"

  Hallo dit is een snellere afhandelaar dan het vroeger alom bekende bekende Tuut tuut tuut. Zeer tevreden. Aanbevelenswaardig, voor ieder die leest en mag verspreiden.

  "Snelle afhandeling"

  Goed product Norton Internetsecurity 2014, heb 3 licenties genomen, nergens vindt je het goedkoper, heb mijn kennissen deze website aangeraden, ook voor andere producten.

  Populaire categorieën

  Antivirus 105 artikelen Office toepassingen 32 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 7 artikelen Hulpprogramma's 6 artikelen