Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  617x 18x

  "Gaan voor de snelle euro"

  Heb een week geleden per ongeluk het verkeerde pakket gekocht waar ik helemaal niets mee kan. Van service hebben ze hier niets begrepen. Ze zeggen dat ze er niets aan kunnen doen(het lijkt meer op willen doen) aangezien iemand anders mij heel gemakkelijk kon helpen. Mocht je een officepakket willen aanschaffen, doe het dat via de site van Microsoft maar niet via deze beunhazen!

  "Lekker snel en makkelijk"

  Ging allemaal lekker snel en makkelijk. PC, mobiel en tablet voorzien van antivirus. we kunnen er weer een jaartje tegen. ook makkelijk is de systeemscan.

  "Voordelig en snel, goede service"

  Was op zoek naar een goede maar niet te dure Norton anti virus. Na bestellen en betalen direct een mail met de downloadgegevens en een code. Kon Norton anti virus meteen downloaden. en installeren.Tot nu toe zeer tevreden. Aanrader!

  "Snel, voordelig en prima service"

  De key voor IS voor 3 PC's werkte niet. Het normale telefoonnummer van de shop gebeld. Binnen 5 minuten via e-mail nieuwe sleutel ontvangen. Fantastisch!

  "Was op zoek naar een goede maar goedkope Norton anti virus.Hier gevonden.Kon de Norton meteen downloaden.Ben er heel blij mee ."

  Was op zoek naar een goede maar niet te dure Norton anti virus. Op deze website gevonden. Het gemak dient de mens. Kreeg de code toegestuurd zodat ik de de Norton anti virus versie meteen kon downloaden.Tot nu toe zeer tevreden.Aanrader!

  "Helder, duidelijk en niet duur!"

  Onze PC kan er weer een jaartje tegen! Zo geregeld en niet duur! En volgend jaar weer een reminder voor verlenging, ideaal.

  "Scheelde bijna 2/3e van de normale verlengprijs, dus super!"

  Mijn antivirus moest verlengd worden. Dat wordt keurig aangegeven door de leverancier. Het wordt heel makkelijk gemaakt om automatisch te verlengen. Ben toch even gaan googelen om prijzen te vergelijken en kwam bij deze site uit. In plaats van ik geloof €69,- betaalde ik nu inclusief alle kosten €2... lees volledige review

  "Scherp geprijst & snelle levering"

  Top webshop met voornamelijk een van de laagste prijzen in het land. Ik bestel regelmatig en op pricewatch is goedkoopsteantivirus.nl toch een van de betere resellers.

  "Eenvoudig betrouwbaar en supersnel"

  Norton besteld via deze webshop op zondag eenvoudig te bestellen en supersnelle levering binnen 5 minuten via E-mail en ook nog de goedkoopste ..... Toppie zeer aan te bevelen....

  "Eenvoudig en super snel"

  Norton besteld via deze webshop. Goedkoopste webshop die ik tegenkwam. De licentie werd snel toegezonden (binnen 5 minuten na betaling). Mij zien ze terug.

  "Snel, Betrouwbaar en de Beste prijs"

  Eerste keer hier bestelling geplaatst Norton Internet Security, de beste prijs, snelle reactie en sleutel ontvangen. werkt prima, zeer aan te bevelen!

  "Goed goedkoop geweldig"

  Net zoals vorig jaar Norton antivirus besteld, direct antwoord en productkey ontvangen. In een mum van tijd 3 computers weer voor een jaar beveiligd. Nergens deze service voor deze prijs kunnen ontdekken!

  "Nieuw, goedkoop & goed, snelle levering"

  Na wat onderzoek over betaalwijze & uitvoering geprobeerd met goed gevolg. Duidelijke instructies voor uitvoering en duidelijke info over wat er geleverd wordt op moment van bevestiging van de betaalopdracht.

  "Veilige website die snel levert. Betrouwbaar!"

  Site en programma(Norton) werken prima. Aanklikken, bestellen en via i-deal betalen. Meteen daarna had ik de productsleutel in mijn postvak en kon ik Norton internet Security (Engels) weer voor een jaar gebruiken op 3 computers thuis. My computer save, me happy!.

  "Goed"

  Site ziet er onbetrouwbaar uit maar wat je er voor terug krijgt is super. Lekker goedkoop zonder poespas. Kan iedereen aanraden daar hun antivirus te kopen.

  "Goedkoop, snel en makkelijk"

  Een dag voor het aflopen van mijn abonnement, bestellen, betalen en downloaden. Kan er weer een jaartje tegen. Zeker de goedkoopste, super snel en absoluut gemakkelijk.

  "Prima prijs en snel geregeld"

  Bestellen, aanklikken, licentiecode invullen en ik kan weer een jaar voorruit. Ik ga zeker volgende jaar hier weer gebruik van maken. Prima service

  "Snel de internetsecurity geupdate..."

  Aanklikken, bestellen en via i-deal betalen. Meteen daarna had ik de productsleutel in mijn postvak en kon ik Norton internet Security weer met een jaar verlengen onder mijn Windows 8.1 Dus zeer tevreden. Werkt prima.

  "Goedkoop en snel geregeld"

  Als bestaande gebruiker van goedkoopste antivirus kreeg ik een email dat mijn NIS nog 30 dagen geldig was. De abonnementsverlenging was in een paar minuten geregeld. Alles wordt duidelijk en eenvoudig aangegeven. Super service!

  "Makkelijk en snel"

  Binnen een paar minuten heb je besteld, betaald en ontvangen. Dat geeft de mogelijkheid om op de laatste dag van je oude virusscanner een nieuwe te kopen. Doe het niet eerder, want de teller gaat gelijk lopen.

  "Super website; zeer scherp geprijsd!"

  Norton Internet Security 2014 voor 3 PC's voor de duur van één jaar via deze website besteld en tegen een prijs dat je bijna denkt 'dit kan niet kloppen'!? Door levering van de licentiecodes per e-mail zeer snelle afwikkeling. Ook het betalingsproces werkt prima en snel. Een mooie meevaller in deze toch al dure tijd!

  "Tevreden"

  Ik heb Norton internet security gekocht en alles is naar tevredenheid gegaan. Ik kan het anderen aanbevelen, goede duidelijke website en snelle digitale levering.

  "Snelle levering, goede prijs."

  Internet Security besteld, voor een goede prijs. Goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Snelle levering werkt perfect. Uiterst tevreden over product en afhandeling. Aanrader.

  "Snel en goed"

  Fijn dat ik op deze manier kon ontsnappen aan de min of meer gedwongen winkelnering van Norton, met bijbehorende prijs. Nu kon ik voor minder dan de helft van de prijs en net zo snel mijn antivirus verlengen. Prima.

  "Supersnelle levering, werkt prima"

  Supersnelle levering, werkt prima, geen dvd's meer die blijven liggen, goedkoop in aanschaf, makkelijk te vinden in de zoekmachines

  "Update norton antivirus"

  Normaal zat ik uren te klooien om ieder jaar mijn Norton abonnement te verlengen totdat ik op deze site terecht kwam. zo gemakkelijk en snel is het mij nog nooit gelukt. helemaal geweldig, top, bedankt

  Populaire categorieën

  Antivirus 105 artikelen Office toepassingen 28 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 7 artikelen Hulpprogramma's 5 artikelen