BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 430x 15x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Goedkoop en snelle levering"

Opletten bij norton internet security na verlenging ben je de resterende dagen kwijt in mijn geval 35 dit is bekend bij norton en werd tydens een chat direct opgelost prima dus !!!

"Prijs/Kwaliteit"

Waarom meer betalen als nodig is. Ik ben al jaren klant bij Norton en verleng aan het einde van het abonnement. Deze vraagt aan een klant 70 euro voor verlenging. Hier ben ik 39,99 kwijt voor dezelfde service, hoe bedoelt u? In je oren knopen en gelijk kopen.

"Prima!"

Verleden jaar voor het eerst gebruik gemaakt van Goedkoopsteantivirus.nl door het bestellen van een Norton suite. Dat is dus uitstekend bevallen. Het is goedkoper dan een abonnement bij Norton. Dit jaar weer gedaan en zonder problemen gedownload en geïnstalleerd./ Super!

"Zeer tevreden"

2 jaar geleden via de site G-Data voor 2 jaar gekocht. Installeren ging snel en het was goedkoper. Was nu weer aan verlengen toe. Ging weer via de site en was ook zo weer gebeurd.

"Helemaal top!"

Ik heb op deze site norton gekocht in het begin had ik een probleem. Ik stuurde een email naar het aangegeven emailadres en kreeg snel een antwoord en mijn probleem was opgelost. Echt een top service

"Efficient,makkelijk,goedkoper"

Het is erg makkelijk te doen als je betaald hebt en de code ontvangen hebt! het is tevens goedkoper dan de merken zelf, is vertrouwd, service is prima en snel gefikst, binnen 15 minuten met alles bij elkaar gebeurt . En ze zijn duidelijk op hun website en de info ook

"Nog steeds tevreden"

Spijtig dat er een verschil in prijs bestaat tussen dezelfde aangeboden software op de Belgische en Nederlandse site van de goedkoopste antivirus. Steeds correcte levering.

"Super snel geregeld"

Office pakket gekocht op de cite direct netjes de factuur ontvangen en apart de code, installeren en meteen aan de slag. Erg tevreden

"Goed!"

Goede en snelle service, niet duur, wel jammer van de 4.99 handlingkosten (excl. BTW!)

"Prima levering!"

Week geleden Norton aangeschaft, snelle bevestiging en downloaden maar ... Mooi op tijd om de virussen en spam tegen te gaan.

"Prima site snelle levering!!"

Prima!!

"Norton security Deluxe"

Deze website blijkt te vertrouwen. Producten werken goed en direct. Is goedkoper dan anderen. Ik had alleen wat problemen met de invoering van de activatiecode.[productkey] Deze werd eerst niet geaccepteerd.Later wel om onduidelijke reden Vorig jaar had ik hetzelfde probleem. Wellicht kan dit nog opgelost worden............

"Levering Microsoft office"

Goede prijs. Snelle levering.

"Geweldig !"

Deze shop is geweldig ! Werkt heel snel binnen 5 minuten of sneller werkt de anti virus al. Super makkelijk en de goedkoopste ! Aanrader voor iedereen. Ik baalde wel van 1 ding dat is dat ik zondag het voor 6 euro goedkoper zag. 3 dagen erna was het duurder geworden. Stom dat ik het niet meteen had gekocht.

"Werkt prima!"

Norton Internet Security besteld en direct na betalen een mail ontvangen met een download link en de licentie sleutel. Werkt als een speer en dat voor nog niet eens de helft van de prijs die ze bij Norton vragen voor een update van hetzelfde product.

"Snelle service"

Snelle service, betaald en heel snel had ik de code binnen

"Prima service"

Goede levering en werkt gelijk perfect

"Snelle service"

Even zoeken op internet en deze site was de goedkoopste. Na de betaling kreeg ik na een paar seconde al een mail met de code. Helemaal blij met de goede service

"Prima service"

Office 365 voor een jaar gekocht, prima prijs. Direct software-key ontvangen op de mail. Werkt naar behoren.

"Snel geregeld"

Na betaling had ik snel de code binnen uitstekend

"Goede prijs kwaliteitverhouding"

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en ook snelle levering! Je kunt heel snel over het product beschikken.

"Erg goed"

Ik had na betaling vlot een mail. Snel en goedkoop

"Zeer tevreden over deze webwinkel"

Bestellen ging gemakkelijk

"Snel geregeld"

Goede prijs, snel geregeld, werkt prima, een aanrader!

"Zeer aantrekkelijke prijs"

Een zeer aantrekkelijke prijs voor een officieel product. Goedkoper dan bij de concurrent. Alles digitaal geregeld. Per email krijg je een link om de software te downloaden samen met de license key.

"Uitstekende prijs en snelle levering"

Een snelle levering en uitstekende prijs voor de aangekochte producten.