Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
674x 24x

"Top voor veel minder"

Verwonderlijk dat je zoveel kan besparen door op deze site software te kopen. Gewoon de bekende merken maar dan 25-30% goedkoper. Je bent een dief van je eigen portomonnai als je daar niet in mee ga.

"Snel"

Bestelling binnen 10 minuten binnen net als het vorige jaar zeer snel en gemakkelijk te installeren en je word gewaarschuwd al je beveiliging bijna is afgelopen.

"Makkelijker kan het niet!"

Binnen het uur op 3 pc's geinstalleerd zonder problemen! Toppie!! Een aanrader voor iedereen en de prijs is ook gunstig!

"Erg goed"

Inmiddels voor de 3e keer verlengd. Niet duur en binnen een kwartier werkte het perfect. Ik raad het mijn familie en kennissen ook aan.

"Goed"

Klasse shop al 3 keer eerder gedaan snelle levering en de prijs is ook scherp daar worden wij blij van .

"Erg handig"

Het bestellen en ontvangen van het product per mail is mij goed bevallen. Je bent zo klaar en hebt je computers in no time opnieuw beveiligd.

"Norton antivirus"

Gemakkelijk besteld, snelle levering, binnen twee dagen was het pakket binnen, antivirus programma bevalt goed, echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

"Een code + downloadlink. Meer heb je niet nodig"

Een code en een downloadlink per mail. Meer heb je niet nodig. En nog voordelig ook. Minder belastend voor het milieu.

"Goedkoop, snel en betrouwbaar!"

Bij bestellen van Norton Internet Security was het buitengewoon snel geregeld. Binnen enkele minuten middels email het bestelde binnen en via een bestaande account snel ge´nstalleerd. Een aanrader!

"Niks op aan te merken"

Snel goedkoop in een paar klikken kun je gelijk aan de slag PRIMA Voor mij als leek geen enkel probleem om het product te instaleren

"Goedkoop en snel"

Op zoek naar een snelle en goede beveiliging voor je PC, dan ben je hier aan het goede adres. Na betaling direct de downloadlink en de code ontvangen en ik kon aan de slag.

"TIP TOP"

Super goed, snel en volledig. Kortom TIP TOP in ORDE Ik kan andere dit zeer zeker aanbevelen. Verder weet ik niet meer wat ik moet schrijven maar moet nu aan de 20 woorden komen.

"Maakt zijn naam waar"

Goedkoopste antivirus website die er bestaat en super snel en handig en goedkoper dan in winkels! had kis 2015 is besteld binnen 2 minuten binnen op de email! Daar word ik als icter die laptops en pc verkoopt en repareert blij van!

"Ontevreden"

Mooie website maar vervelend dat zij niet telefonisch te bereiken zijn.... dit vindt ik zeer klant onvriendelijk, ik hoop dat ze hier in de toekomst rekening mee kunnen houden

"Prima geregeld!"

De aankoop ging snel en verliep vlekkeloos. De AV software is ook goedkoper dan in winkels. Ga het de volgende keer ook doen.

"Snel en zeker"

Voor het 2e jaar Kaspersky I.S. besteld, en dat gaat snel, makkelijk en het is ook nog goedkoper. En daar wordt ik blij van.

"Correcte levering, vlot zaken doen!!"

Kende de site niet, via beslist erop terecht gekomen en uiteindelijk mijn Norton download besteld. Na betaling via Ideal was de mail met document betreffende de software binnen vijf minuten binnen.. Naar de winkel gaan vergt meer tijd! Kortom..KLASSE.

"Super snel geleverd"

Al enige malen bij deze webshop besteld,zoals gewoonlijk super snel en zonder problemen geleverd,en ook nog eens super goedkoop.Dit maal Kaspersky internet security 2015.

"Goede service en communicatie"

Product ( Norton) had zeer goede prijs. Bestelling verliep soepel, foutje bij levering werd zeer snel opgelost. Kom zeker terug bij Goedkoopste Antivirus indien ik iets nodig heb uit hun pakket

"Zonder twijfel gewoon goed!"

Ik had mijn twijfel of Bitfender zo goedkoop ook goed zou kunnen zijn. Het kan! Het is vlot en zonder probleem gelopen.

"Snel en goedkoop"

Snelle levering. Update voor Norton Internet security voor 1 jaar. Binnen 5 minuten orderbevestiging, code ontvangen na 1 uur. Kind doet de was. Maar bovenal goedkoop!

"Norton"

Waarom zou je je licentie via Norton verlengen als je het veel goedkoper en gemakkelijker kan doen via Partnershopper.nl? Blij dat ik deze site vorig jaar ontdekte. Nu voor de tweede keer verlengd op deze manier.

"Norton internet security"

Op Google gezocht goedkoopste antivirus voor norton internet security voor 3 pc voorbetaald en gelijk codes ingevoerd en kon weer 365 dagen vooruit

"Snel en Goedkoop"

Voor de vierde keer verlenging van Bitdefender gekocht. Voor een mooie prijs. Bitdefender Internet Security is een zeer goed programma. Al met al ben ik zeer tevreden.

"Snel en goedkoop"

Binnen 2 minuten de code voor een nieuw jaar Norton Internet Security voor 3 pc's, da's zoals internetshoppen zou moeten... En bij eerste onderzoek de goedkoopste aanbieder. Dus helemaal tevreden.

"Gewoon Goed !!!"

Goedkoopste antivirus is gewoon goed, ik heb dit jaar weer mijn Norton antivirus bij deze webwinkel gekocht en ben weer even tevreden als vorig jaar. Inderdaad de goedkoopste en de service is perfect, volgend jaar gewoon weer Norton kopen bij Goedkoopste Antivirus

Populaire categorieën

Antivirus 107 artikelen Office toepassingen 28 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 6 artikelen Hulpprogramma's 3 artikelen