Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  652x 21x

  "Snel en correct"

  Ik heb een Norton antivirus besteld. Betaald via ideal en 2 min. later kon ik het al installeren! Makkelijk zonder problemen !!

  "Goed en goedkoop."

  Ik gebruikte mijn aankoop om via de chat van Norton er een verlenging bij te laten zetten. Even heen en weer chatten. Gedaan. Ik doe dit vaker en in de toekomst gewoon meer

  "Snel en goedkoop"

  Er kwamen wel een paar euro bij, maar nog steeds goedkoop. Na 5 min CODE + downloadlinks binnen. Vond de site erg overzichtelijk, snel het juiste product gevonden.

  "Snel en goed"

  Norton internet security is goed. Goed betaalbaar product via deze aanbieder. Duidelijk en snel geleverd. Weer een jaar beveiligd voor 3 pc's.

  "Niks kopen hier!!"

  Antivirus bitdefender besteld binnen paar minuten een mail gekregen met een link om de software te downloaden en een code erbij die ik volgens de mail bij stap 3 moet invoeren. Alleen kan ik de code nergens invoeren. Hele programma lopen doorzoeken nergens waar ik de code kan invoeren. Tijdens het i... lees volledige review

  "Prima webshop"

  Heb een AVG antivirus 2014 besteld; de code was er binnen een minuut en vijf minuten later was m'n pc weer beschermd. Sympathieke prijzen en vlotte levering, zeker aan te bevelen.

  "Goedkoop en snel geleverd"

  Nadat mijn computer besmet was geraakt met een virus direct een pakket besteld. De goedkoopste op het web en direct geleverd. Top!

  "SNEL"

  Het uitzoeken en de beslissing nemen was makkelijk het betalen is makkelijk en na het betalen met vijf minuten bericht met licentie code en dat ik hem binnen kan halen met een link perfecte snelheid.

  "De Goedkoopste Anti-virus"

  Ik heb deze Norton Antivirus een week geleden gekocht. En deze versie is beslist de goedkoopste en de beste, was gemakkelijk te downloaden en werkt als de beste ieder keer de nieuwste antivirus downloaden en een snelle scan of een systeemscan uitvoeren!! EEN AANRADER!!

  "Goed en goedkoop."

  Door een kennis geattendeerd op de site, snelle levering en goedkoop. Dit blijkt helemaal te kloppen, licentienummers kreeg ik direct doorgestuurd per mail. Ben zeer tevreden en zal hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

  "Een héle goeie"

  Ik heb jullie maar gelijk bovenaan de lijst van favoriete websites gezet, goedkoop en snel, da's een goeie man! Heb ik nu 20 woorden?

  "Goedkoper kan bijna niet"

  Door mijn zwager geattendeerd op de site goodkoopste antivirus en dat bleek ook zo te zijn! Norton antivirus en Office 365 home besteld. Kreeg de licentienummers meteen in een mail gestuurd. Ideaal! echt heel tevreden hiermee!

  "Goedkoop en snelle levering"

  Snelle levering, idd goedkoop en geen problemen met het activeren van licenties. Al eerder gebruik gemaakt en weer een goede ervaring.

  "Netjes"

  Een Norton antivirus code besteld bij deze site. Binnen een uur had ik de bestelde code binnen en had ik een nieuw antivirus programma op mijn computer. Snelle service, legitieme code. Super, volgend jaar ben ik hier weer aan het goede adres!

  "Levering snel maar verder geen vragen stellen aub!"

  Levering ging prima. Alleen toen ik twee keer telefonisch vragen probeerde te stellen over installatie wist men of het antwoord niet of begon men te schreeuwen dat ik het zelf maar moest uitzoeken en werd de hoorn eropgegooid. Vreemde ervaring. Succes met opstarten zou ik zeggen. ..

  "Prima webshop!"

  Men doet wat men belooft, een goed product, snel geleverd en de laagste prijs! Zeker voor herhaling vatbaar! Zeer tevreden.

  "Prima"

  Ik had ruim binnen 24 uur antwoord op mijn vraag via de mail. Na betaling in no time de bestelling binnen via de mail. Nog niet geactiveerd, ruim van te voren aangeschaft

  "Goed en snel"

  Ik had vorig jaar al mijn Norton bij deze firma gekocht , er was nog wel een andere firma die goedkoper was . Maar ik had toch meer vertrouwen in goedkoopsteantivirus.

  "Goedkoper kan het idd niet"

  Ik kwam op deze site via een google ad, en het grappige was dat de goedkoopste norton verlenging die ik via tweakers.nl kon vinden nog steeds 2x zo duur was als op deze site. Ook de eerste keer dat google ads nuttig zijn.

  "Toffe bitdefender"

  Na soepele installatie van bitdefender geen ongewenste flauwekul meer gezien (of gemerkt ) op mijn computer.geen last van storende binnendringers tijdens internetten is een verademing. klasse!!

  "Met hulp geinstalleerd"

  Bestellen online is zo gebeurd. Installeren was iets lastiger. Met hulp van een kennis is het gelukt. Volgend jaar weer maar dan Norton internet security per post.

  "KOOP HIER NIET"

  KOOP HIER NIET. Een week geleden mijn norton antivirus verlengt n.a.v. een email verstuurd naar mij door dit bedrijf. Helaas kwam ik er na de aankoop achter dat dit een andere licentie betrof dan wat ik had. Direct hierna een email gestuurd naar 'info@goedkoopsteantivirus.nl' , met de vraag of ik... lees volledige review

  "Snel en goed"

  Via jullie shop heb ik binnen no-time mijn Norton Virusscanner kunnen updaten. Net geprijsd en het scheelt weer naar de winkel op en neer rijden. De volgende keer kom ik zeker terug Jeroen

  "Makkelijk en betaalbaar"

  Nog niet eerder een aankoop gedaan bij Goedkoopsteantivirus.nl maar de eerste is nu een feit, ben er tevreden mee! Website is overzichtelijk, prijzen zijn daarnaast zeer acceptabel, en er is meerdere keus tussen verschillende pakketten.

  "Snel,simpel en niet duur"

  Bitdefender antivirus besteld, meteen een mail met linkpgestuurd gekregen en binnen 10 minuten draaide mijn scanner al. Erg tevreden. Aanrader

  "Snel, simpel en . . . goedkoop"

  Gebruik al jaren Norton Internet Security 1 user, 3 pc. Steeds weer een bedrag voor iets dat nodig is, maar wel wat kost. Deze keer gekozen voor deze download versie: veel goedkoper en erg snel. Extra voordeel is dat Norton al op de pc staat, dus alleen even de nieuwe sleutel invoeren en Norton draait weer voor een jaar. Een kind kan de was doen ;-)

  Populaire categorieën

  Antivirus 98 artikelen Office toepassingen 26 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 6 artikelen Hulpprogramma's 3 artikelen