Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
577x 24x

"Beveiliging snel en goedkoop geregeld!"

Je wilt je pc natuurlijk goed beveiligen en zo kan dat snel en voor een scherpe prijs. Aanrader voor iedereen die met een gerust gevoel wil computeren.

"Simpel en de voordelig, wat wil je nog meer"

Gewoon goed. Geen fratsen gewoon de voordeligste. Bij het einde van de licentietermijn krijg je netjes een melding met de nieuwe voordeligste prijs voor verlenging. Scheelt geen tientjes maar is wel de goedkoopste.

"Zoals het moet zijn !"

Kaspersky Antivirus gedownload snel, gemakkelijk en super voordelig. Volgend keer ga ik dit zeker weer doen via deze site. Hartelijk bedankt.

"Kei goed"

Kei simpel. zoek wat je nodig bent klik op bestel betaal en hoppa in je mail. Super toch makkelijker kan haast niet

"Goedkoop en snel goed beveiligd!"

Net Norton verlengd via goedkoopsteantivirus.nl. Kreeg voor het eindigen van mijn abonnement een link gemaild en was binnen 5 minuten weer eenvoudig beschermd tegen de scherpst mogelijke prijs.

"Snel, veilig en goedkoop"

Ook dit jaar weer gebruik gemaakt van Goedkoopsteantivirus.nl. Heb zelf nog een vergelijken of het elders sneller en goedkoper kan maar nee. Het is een kwestie van kueze maken, digitaal afrekenen en downloaden (nieuwe) antivirus. Binnen 5 minuten ben je tegen laagste kosten professioneel beveiligd.

"Snel, goed en goedkoop"

Snel geleverd, goed geregeld en vooral goedkoop. De winkel mag voor wat betreft de keuze nog wat groter worden. Ga zo door.

"Gewoon goed"

Zoals al gezegd, gewoon goed, geen gedoe, direct geleverd (had een upgrade van de nieuwste kaspersky AV) en scherp geprijsd.

"Bitdefender"

Bitdefender antivirus plus 2015.geinstalleerd en werkt prima..ik ben zeer tevreden over de website.mijn laptop.werkt voor 100% zeer tevreden.en dat allemaal via de mail.

"Snelle levering download en licentiecode."

Microsoft Office Thuisgebruik & Zelfstandigen 2013 aangeschaft. Prima service, binnen een half uur de mail met de link en de licentiecode. Ge´nstalleerd, en draaien. Top!

"Snel verlengd!"

Mooi goedkoper dan van Norton zelf. Alleen bij de installatie liep de computer vast. Via helpdesk van Norton weer aan de praat gekregen.

"Norton antivirus"

Goede website besteling gedaan en binnen 2 minuten had ik het Norton Antivirus via de mail binnen prima service top.

"Handige site geen gedoe directe levering"

Heb op deze site al een aantal malen Office of een virusscanner bestelt. Lekker snel direct een download link per mail. Geen gedoe met wachten op een cd of dvd. Ook nog aantrekkelijk geprijsd.

"Norton"

Nieuwe virusscanner Norton er op gezet makkelijk maar computer is wel trager geworden. Verder afwikkeling met betrekking tot aankoop prima.

"Even moeten kijken hoe het progamma kon bestellen en kon betalen"

Als je het door hebt dan is het met 5 min gebeurt het installeren - activeren met de code dit al voor de 3 keer achter elkaar

"Binnen 5 minuten weer verlengd !!"

Reeds voor het 2e jaar via Partnershopper mijn anti-virus verleng voor een aantrekkelijk bedrag. werkt in mijn ogen perfect en binnen 5 minuten een mail met code en mijn pc weer beschermd !! Superrrrrr

"Snelle leverong en simpel te installleren"

Snelle levering voor een mooie prijs heel eenvoudig te installeren en je kunt er weer een jaar tegenaan met een prima beveiliging

"Geen enkele hulp bij problemen"

Het downloaden van het Norton 360 programma was geen probleem, installeren ook niet, maar om de activatiecode werd nooit gevraagd waardoor her programma maar een dag geldig was. Ik heb een mail met verzoek om assistentie gestuurd via de website van partnershopper, kreeg ontvangstbevestiging maar daa... lees volledige review

"Onduidelijke omschrijving"

Ik wilde het vorig jaar bij jullie bestelde abonnement van het Antivirus programma van Norton verlengen, kreeg daarvoor een herinnering van jullie, bestelde en betaalde het en ontvang, via de mail tot mijn grote verbazing precies het zelfde product als vorig jaar.

"Gewoon goed"

Gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed gewoon goed

"Goede keuze"

Anti virus digitaal geleverd binnen enkele minuten. Sneller en goedkoper dan bij de leverancier zelf. Geen spijt van, doe het volgend jaar weer zo.

"Heel wat duurder dan vroeger + geen mail reactie"

Jaren Vaste klant Maar nu (2015) heel wat duurder (Norton)... Geen Reactie Op Mail Heel wat Links op de site niet Ok...

"Zou wat helderder en duidelijker mogen zijn."

Prima product ! maar het is erg onduidelijk dat eerst oude virusscan geheel verwijderd moet worden,het is voor de "eenvoudige gebruiker" niet echt simpel te vinden..Het zou veel zoeken en ergernis besparen .Het zou het fijnste zijn als de nieuwe scan over de oude heen gezet zou kunnen worden,bv doo... lees volledige review

"Beste keuze"

Nieuwe pc, oude antivirus verlopen hiervia snel en makkelijk een goede nieuwe gevonden! erg handig en betrouwbaar, kwam hier per toeval terecht

"Goed en betaalbaar"

Bij toeval kwam ik op jullie site terecht en na wat rondkijken besloot ik de stap te wagen. Geen spijt van. Het gevraagde artikel kwam direct digitaal binnen en werkt prima.

"Snel en effectief"

Een aanwijzing op gevolgd en deze werd ten volle waar gemaakt. Snel en effectief, probleemloos aan het werk. Prijs zeer redelijk en je hoeft niet verder te zoeken.

Populaire categorieën

Antivirus 153 artikelen Office toepassingen 27 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 5 artikelen Hulpprogramma's 4 artikelen