BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou. Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 434x 22x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Scherpe prijzen en goede service!"

Wat mij betreft een prima webshop. Ik maak er al enkele jaren gebruik van en steeds zijn zij weer de goedkoopste. Ga zo door!

"Goed geholpen"

Ik kreeg het zelf in eerste instantie niet voor mekaar ,later bleek dat ik het wel goed had gedaan kreeg onmiddellijk hulp van norton van Maarten en die heeft mij heel goed geholpen ,alleen hadden zij het heel druk zodoende duurde het even voor dat hij mij kon helpen Maar Maarten heeft mij heel goed en snel geholpen nog bedankt

"Via een vriend de tip gekregen en TOP!!"

Na de upgrade naar windows 10 bleek mijn licentie van Office niet meer te werken/geldig die ik bij mijn laptop had gekregen. Door mega afhaneklijk te zijn van deze software had ik snel een nieuwe licentie nodig. voor een top prijs en mega snel kon ik weer verder binnen 1 uur!

"Snel en goed"

Prima snel , goede prijs, maar de set van norton security voor 3 pc's was er niet meer, waar hij er 2 weken ervoor nog wel was , voor de rest snel en goedkoop

"Heel snel en scherp geprijsd"

De code komt per ommegaande per mail. Prima webshop. Een echte aanrader. Ik ga ervan uit dat bij verlening de prijs net zo scherp zal zijn

"Snel en goedkoop!"

Super snelle levering van Norton Internet security 2.0. Betalen en 5 minuten later op de mail, wat wil je nog meer?

"Sneller kan niet"

Sneller kan een levering niet plaatsvinden en dat tegen een super voordelige prijs. Top. Voor eenieder die goedkope software wil aanschaffen een aanrader.

"Werkt goed, maar wel duurder"

Prima levering en ook de installatie verliep vlot. Wat minder leuk was, is dat de prijs in een jaar tijd bijna verdubbeld was

"Aanschaf en verlenging van Office 365"

Super voordelige en snelle afhandeling van de aankoop. Dit bespaard gewoon serieus geld met de standaard prijs. Geen enkele reden om elders de aanschaf te doen!

"Antivirus goed en goedkoop"

Werkt perfect antivirus van Norton voor 3 computers besteld al voor het tweede jaar, 5 minuten later had ik al de product sleutel. en lekker goedkoop een dikke 10

"Top shop"

Supergoedkoop Office365 kopen en een makkelijke snelle elektronische levering! Ben benieuwd of volgend jaar de verlenging van het abonnement ook via deze site en prijs kan?

"Geweldige site"

Mijn aangekochte software binnen 3 minuten geleverd, sneller kan volgens mij niet. Ik prijs de site "Goedkope Antivirus" bij iedereen aan.

"Uitstekend"

Ik heb microsoft office besteld, voor de prijs die veel lager is als ik het elders heb gezien, ik kreeg de code om office te activeren meteen per mail. Dus niet het doosje met daarin een kaartje met code met de post. Dit is veel sneller en die verpakking is totaal overbodig. Supper

"Me too: 100%"

Ook ik heb bij Goedkoopste Antivirus een licensiesleutel voor Office 365 gekocht. Snel, gemakkelijk, voordelig. En eh... ik schrijf dit pas nu ik van Microsoft de bevestiging heb dat mijn abonnement verlengd is. ;-)

"Perfect!"

Office 365 on line besteld, licentie via mail gekregen dus meteen aan de slag, en nog veel goedkoper dan de concurrentie.

"Top!"

Via de mail de code voor de lisentie en het werkte in een keer! Ik ben zeer tevreden en dan voor een stuk minder geld dan in de winkel!!!

"Snel, eenvoudig en goedkoop"

Was wat sceptisch vanwege de prijs en bang dat het weer een instinker zou zijn. Toch geprobeerd. En waarempel... Het werkte in een keer. Je krijgt dus wat ze beloven.

"Laagste prijs"

Twee jaar geleden aangeschaft, inmiddels voor de tweede keer verlengd. Nog steeds de laagste prijs. Moest wel de software eerst updaten voor de key werkte.

"Eenvoudig, goedkoop en supersnel!"

MS Office 365 tegen het laagste tarief dat ik op dat moment kon vinden, simpel te bestellen en direct geleverd.

"Snel, makkelijk en ook nog goedkoop!"

Norton is eigenlijk altijd en overal best duur, maar niet bij Goedkoopste Antivirus: snel te bestellen en het wordt supersnel geleverd. Wel alles digitaal d.m.v. een link, wat echter geen enkel probleem oplevert. Versie bijna verlopen? Er komt een keurige herinnering. Een prima zaak en een echte aanrader.

"Goedkoop en snelle levering"

Op Internet de juiste Norton internet security en virus scanner uitgezocht. Was het goedkoopst op de site Goedkoopsteantivirus.nl. Levering binnen enkele minuten na betaling. Wat wil je nog meer. Volgende keer ga ik weer naar deze site!

"Zeer tevreden over prijs en levering"

Vorig jaar een probleemtje maar perfect opgelost dit jaar ging het van een leien dakje , de aanbiedingen zijn goedkoop , makkelijk , en snel geleverd

"Nieuwe licentie vaak goedkoper"

De licentie Keys heb je heel snel binnen via de mail en voor een prima prijs. Let op, dat verlenging on-line bij de fabrikant soms wel bijna 2x zo duur is als het bestellen van een nieuwe licentie via deze site!

"Snel en goedkoop"

Goedkoopste aanbieding van Microsoft Office 365, snelle reactie op mijn aankoop met email met inlog gegevens. Niet op aan te merken.

"Top prijs en snelle levering"

Was op zoek naar verlening licentie office 365. Hier voor de goedkoopste prijs, snelle levering met code per mail. Helemaal top!

"Snel en betrouwbaar"

Wij hebben MS office 365 gekocht en na betaling was de email met download link en licentie binnen enkele minuten ontvangen. Prima service dus. De prijs was ook een stuk goedkoper als elders, alleen wel jammer dat je moet betalen voor betalingen met ideal. mvg Tracey