Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  669x 23x

  "Norton, binnen no-time!"

  Ik was haastig op zoek naar een virusscanner nadat de gratis proefversie die bij mijn nieuwe laptop zat verlopen was. Ik vond binnen tien minuten deze website en binnen vijf minuten de scanner die ik nodig had. Kostte overigens ook geen drol, wat goed uitkomt want ik ben student. Overigens is het he... lees volledige review

  "Norton Security op 3 computers"

  Ik heb gezocht naar de goedkoopste versie van Norton Security, voor alle drie de computers hier in huis. Ik krijg niet de indruk dat deze download onder doet voor een versie die ik rechtstreeks bij de Nederlandse importeur bestel en die ongeveer tweemaal zo duur is. Voor dit geld kun je het risico op malware en een geplunderde bankrekening niet lopen.

  "Snel, makkelijk en niet te duur"

  Veel goedkoper dan waar dan ook, snel geleverd (download). Geen kleine lettertjes. Het zelfde product maar dan goedkoper en meteen bruikbaar.

  "Veel voordeel !"

  Zooo, dit scheelt écht een hoop geld op een paar potjes vitamines ! Goed en redelijk snel geleverd. Overzichtelijk en veel keuze, handig hoor :)

  "Snel, betrouwbaar en zeker waar voor je geld. Support ook prima"

  Na downloaden had ik een vraag en die werd snel en adequaat opgelost. Klasse!! Dus absoluut een aanrader voor deze software van Norton.

  "Prima"

  Snel, zonder poespas, precies geleverd wat ik zocht, alles werkt.. erg goedkoop in vergelijking met de rest van alle aanbieders.. ja gewoon geen klachten!

  "Bitdefender"

  Shop heeft snel geleverd. Maar met het antivirusprogramma is mijn hele computer gecrashed. Blijkt niet samen te kunnen met defender die al op windows 8 zit. Alle documenten kwijt en nu bij de reparateur.

  "Al jarenlang plezier van"

  IS gewoon de goedkoopste. Plus de service van een jaarlijks mailtje om de licentie te verlengen. Alles verloopt vlekkeloos! Dit is een tevreden klant.

  "Snel en duidelijk"

  Deze website was voor mij nieuw. Ik had heel snel een softwareprogramma nodig en ben uitgegaan van de reviews en die waren vooral met een snelle levering. Met 2 min. had ik de licentie binnen. TOP!

  "Helemaal OKE"

  Duidelijke website tot nu toe geen licencie problemen. Prima webshop dus voor software dus wat mij betreft een aanrader.

  "Goed en goedkoop"

  Kreeg melding voor automatische verlenging Norton Internet Security, schrok van de prijs. Ben gaan zoeken voor een handmatige verlenging en kwam uit bij Goedkoppantivirus.nl

  "Overzichtelijk, goede prijs en duidelijke email"

  Ik zocht een aanbieding voor Bitdefender voor 5 pc's. Zij bieden niet alleen voor de 5 pc's, ook nog eens een aanbieding, top!

  "Snelle afhandeling bestelling,"

  Voor de eerste keer deze aanbieder. Snelle afhandeling bestelling, daarna alleen nog downloaden en je bent klaar. Prima prijs kwaliteit verhouding

  "Snel, voordelig en goed"

  Ik heb deze aanbieder vorig jaar gevonden. Erg tevreden over gemak, snelheid en prijs. Dus nu weer hier vlot nieuwe licenties besteld.

  "Prima"

  Goeie prijs kwaliteit verhouding . Makkelijk te bestellen via de website, supersnelle levering via de mailbox en waar voor je geld.

  "Goed"

  Snelle levering alleen de extra kosten zijn apart. Duidelijke website tot nu toe geen licencie problemen. Prima webshop dus voor software

  "Gewoon goed"

  Prima service. Had de vorige keer al via Goedkoopste Antivirus aangeschaft. Kreeg nu zelfs een reminder dat mijn licentie verliep en gelijk een link naar het produkt om deze licentie te verlengen. Gewoon perfect!.

  "Goedkoop en snel"

  Ik heb een office sleutel en bitdefender sleutel aangeschaft. Office sleutel vlekkeloos alleen bitdefender kreeg ik een sleutel van 2012. Gebeld daar over. En opgelost. Dus kan wel zeggen goede after sales service.

  "Na bestelling snel afgehandeld"

  Installatie is snel gedaan, of alles goed werkt moet natuurlijk in de toekomst blijken. minpunt van de site: eerder gestelde vraag aan de site is nooit beantwoord en bij eventuele problemen is geen telefoonnummer ter beschikking dus dan maar afwachten of er ooit gereageerd wordt

  "Goedkoop en snel geleverd"

  Besteld, binnen 1minuut werd de licentie code in mijn digitale brievenbus bezorgt en na 2 minuutjes was mijn verlenging geregeld. Snel en makkelijk dus. Ik vond wel vreemd die bijkomende bestelling kosten, toch blijft het goedkoop.

  "Met een druk op de knop"

  Makkelijk te bestellen (met een druk op de knop), supersnelle levering (via de mailbox) en waar voor je geld. Goeie prijs kwaliteit verhouding

  "Snelle levering"

  Ik had betaald en 2 seconden later kon ik hem al downloaden super snel en goed werkend aan te raden aan anderen

  "Scherpe prijs, nog snellere levering!"

  Kaspersky Internet Security 2015 besteld bij goedkoopste antivirus en gelijk de key ontvangen waarna de updates werden binnengehaald bij Kaspersky. Top geregeld! Aanrader.

  "Snel geleverd en geinstalleerd"

  Superhandig!, snel geleverd en meteen geinstalleerd. werkt perfect! Geweldig, nu voor redelijke prijs toch anti-virus op de laptop. Wel vreemd dat er nog betalingskosten bijkomen, maar toch altijd nog veel goedkoper dan bij Norton.

  "Website voldoet niet aan minimale eisen van transparantie"

  Website voldoet niet aan de eisen van deze tijd. Niet transparant. Geen adres of telefoonnummer te vinden. Geen keurmerk van een webshop.Wekt geen vertrouwen. Nodigt niet uit om te winkelen. Wel op tijd geleverd.

  "Super, snel geregeld"

  Snelle bezorging via e-mail, niet meer langs de mediamarkt hoeven te gaan... een verademing! En een snelle installatie van het programma. Ja, dat ga ik vaker doen

  Populaire categorieën

  Antivirus 96 artikelen Office toepassingen 28 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 6 artikelen Hulpprogramma's 3 artikelen