Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
473x 22x

"Supersnel en gemakkelijk"

Na de betaling stond binnen een paar minuten de download link en code. Voor mij was het een kwestie van code kopiŽren en plakken en mijn pc was weer beschermd. Voor de helft van geld dat ik via de originele site zou moeten betalen.

"Hier moet je zijn !"

Kom de laatste jaren steeds mijn internet security (van Norton) hier aankopen. Het gaat hier om de originele Norton-software. De registratie gebeurt bij je Norton-account. Beste prijs en levering binnen 5 minuten. Zeer tevreden.

"Goedkoop en toch prima klantenservice."

Heb nu Norton voor ongeveer 50% van de prijs. Kreeg ook prima hulp van de klantenservice, Dennis, bij het installeren. Volgend jaar weer! Ger Boot, Breda.

"Zeer goede website"

Prima website , overzichtelijk en goedkoop. Veel aanbod en makkelijke bestelprocedure. Goedkoper dan officiŽle aanbieders. Ik bestel hier weer zeker de volgende keer.

"Top website!!!"

Zonder twijfel de goedkoopste prijs. Ik heb hier de office 365 gekocht en kreeg mijn licentiecode binnen 20 seconden in mijn mailbox. Echt een aanrader. Terwijl de office overal 70 euro kost heb ik hier maar 40 euro voor betaald.

"Goedkoop en duidelijk"

Gewoon een goed product met een duidelijke uitleg. Zal er volgend jaar waarschijnlijk weer bestellen. (...extra woorden voor opvullen review)

"Betrouwbaar en goedkoop"

Ik was eerst een beetje sceptisch maar ik heb het toch gedaan en ze zijn betrouwbaar en goedkoop. Ik zou het aan iedereen aanraden.

"Goed , snel , tevreden"

We doen al jaren zaken ;-) goedkoopste antivirus en dat klopt Je word ook nog tijdig gewaarschuwd, nog voor het programma zelf met een verlengingsvoorstel komt. Erg prettig.

"Geweldige website - duidelijk!"

Prima website en echt, maar dan ook echt de goedkoopste. Snelle afwikkeling. Voor de 2 keer een bestelling geplaatst en zeker niet de laatste. Perfect!!!

"Niks op aan te merken!"

Prima site, doet gewoon precies wat het belooft, nl een goedkoop maar goed antivirusproduct leveren. Precies hetzelfde programma als via de officiele leverancier maar goedkoper, heb net weer voor een jaar vernieuwd. Top!

"Snelle levering en goedkoop"

Office pakket voor mac inclusief licentie . Online aangekocht product dat digitaal gedownload moet worden. na betaling werd de link naar de download van het product direct naar mijn email verzonden. tevens was dit de goedkoopste aanbieder op dit moment kortom prima verkoper!

"Snel, goedkoop en eenvoudig."

Dit jaar opnieuw mijn abonnement via Goedkoopste Antivirus verlengd. Zeer snel en eenvoudig geleverd tegen de laagste prijs: klasse. Zeker voor een herhaling vatbaar.

"Wie is er goed?"

De verlenging van mijn contract voor een antivurus voor 3 PC's bij Norton zou me Ä 69,00 kosten. Ik ben gaan zoeken op internet en wat blijkt: Bij www.goedkoopste antivirus.nl krijg ik precies dezelfde antivirus (Norton Internetsecurity 3-PC) voor Ä 25,68 inclusief verzendkosten. Vijf minuten na de bestelling kon ik hem al installeren. Dat vind ik KLASSE !!!

"Te mooi om waar te zijn?!"

Bij het zoeken naar verlenging van mijn abonnement voor Office 365 stuitte ik op deze website. Prijs leek te mooi om waar te zijn. Heb altijd geleerd: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Was dus enigszins huiverig om mijn verlenging via deze website te regelen. Kende de... lees volledige review

"Office365"

Snelle levering, digitaal. Slechte opvolging op vragen en annulering van het office365 pakket. Verschillende vragen gesteld doormiddel van sturen e-mails. Een respons, maar verder blijft het stil. Dit terwijl je binnen de wettelijke periode je geld terug vraagt. Jammer, een gemiste kans. Weet niet of ik nog eens wat zal bestellen bij hen.

"Snel, goedkoop en makkelijk"

Voor de tweede keer mijn abonnement verlengd. gaat snel en goed via deze site. Snel geÔnstalleerd, werkt prima. nu nog kijken of de code ook op de andere twee computers werkt.

"Top"

Voor het tweede keer dat ik bij hun antivirus gekocht heb. En conclusie: snel, simpel en goedkoop. Absoluut een aanrader !!!

"Top winkel!"

Makkelijk online besteld, de antivirus is na bestelling direct te downloaden en installeren via een activatiecode en ze zijn inderdaad de goedkoopste op het internet :)

"Makkelijk,snel en het werkt ook nog"

Twijfelde over enige betrouwbaarheid omdat ik niet bekend was met deze website. Maar prima prijs en snel email met de code.

"Snel en adequaat"

Zodra ik iets had gekocht kreeg ik binnen een paar seconde de code doorgestuurd. bij vragen was er ook zeer snel een antwoord terug. klasse

"Norton binnen 5 minuten verlengd"

Lekker makkelijk. Code om Norton te verlengen via internet gekocht. Was ook goedkoper dan welke andere winkel dan ook. Binnen 5 minuten na betaling code binnen en verlenging bevestigd.

"Snelle levering, goedkoop en goed."

2x dat ik via Goedkoopste antivirus heb besteld. Via een simpele mail met de code is de verlenging zo geregeld en dat veel goedkoper dan bij Norton zelf.

"Vlot, snel en goedkoop"

Prima geregeld, besteld en binnen een paar minuten mail met code voor office365. Goedkoper dan via Microsoft zelf (blijf ik bijzonder vinden)

"Probleemloos, snel en voordelig"

Een nieuwe Norton besteld als verlenging van m'n bijna verlopen oude editie. Besteld, betaald per Ideal en een paar minuten later een mail met code en link binnen. De link gebruikt, de autorisatiecode gekopieerd en klaar om te downloaden. Dat Norton wat tegenstribbelt komt niet door de webshop, ik... lees volledige review

"Voor 2e jaar NIS aangeschaft"

Aanrader, voor een vriendelijke lage prijs wederom mijn Norton Internet Security sleutels aangeschaft.. Ik gebruik dit product al jaren. Als ik via de software bij Norton wil verlengen ben ik voor een 3 PC licentie ca. 40 Euro meer kwijt. Ik ben blij dat http://www.goedkoopsteantivirus.nl er is!!

"Scepsis misplaatst"

Voor mijn aanschaf wat kritische noten gelezen maar alles verliep naar wens prima afhandeling. En ook de prijsstelling zodanig dat niemand er aan kon tippen, zelfs niet met aanbiedingen.

Populaire categorieën

Antivirus 125 artikelen Office toepassingen 25 artikelen Online diensten 10 artikelen Creativiteit 5 artikelen Hulpprogramma's 4 artikelen