Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
545x 26x

"Snel en simpel en voor een prima prijs."

Ik voel me een stuk veiliger met de bitdefender op mijn pc. Ik vind dit een aanrader. Gr Au3

"Ben er blij mee."

Leuke prijs,betaalbaar makkelijk in gebruik.Had ik eerder moeten doen.Op de t.v. zeide ze dat het de beste is.Leuk prijsje voor betaald

"Koopje van het jaar"

Geweldig product voor de prijs van voor de oorlog. Prima Via een vriend attent gemaakt op dit voordelige product. Jaren een te veel betaald.

"Juiste keuze gemaakt"

Grote klasse, snelle levering en resultaten!!!!!!! Prima prijs-kwaliteit verhouding en belangrijk....niet duur, door vrienden op jullie site gewezen en ik ben ze er enorm dankbaar voor.

"Snelle levering, voor een super scherpe prijs!"

Voor het 2e jaar nu licenties gekocht voor een aanzienlijk lagere prijs! Waarom duur kopen als het goedkoop kan? Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier voor een eerlijke prijs Antivirus licenties te kopen.

"De link verloopt na een tijd"

3 licenties bitdefender gekocht... na 1,5 jaar was de 3e ( 2 in gebruik) niet meer te downloaden. ze hebben me wel geholpen, maar die zijn ook niet altijd te bereiken

"Gewoon goed"

Maak al jaren gebruik van deze site en nooit problemen gehad. Via de mail ontvang je de sleutels, en het stappenplan maakt het eenvoudig. Kan eigenlijk niet mis gaan. Aanrader!

"Perfecte levering tegen een scherpe prijs!"

Voor het 2de jaar onze Norton anti-virus hier besteld. Binnen enkele minuten de digitale codes ontvangen. En het werkt weer.

"Slecht bedrijf na klacht geen response. Verlenging via norton was veel goedkoper geweest. Nee geen volgende keer meer."

Check uw aanbieding ook bij uw software provider. In mijn geval was dat aanzienlijk goedkoper geweest. Bij reclamatie geven ze bij de goedkoopsteantivirus niet thuis wat erg flauw is.

"Supersnelle levering"

Heb nu ook office 365 gekocht voor mijn gezin, en net als bij mijn andere aankopen waaronder Norton antivirus had ik binnen 5 minuten de downloadlink en de activatie sleutel in de mail, en dat voor veel minder dan bij de "officiŽle" winkel van microsoft

"Goedkoop(ste), eenvoudig en snel"

Herinneringen als je abonnement afloopt (ook al is het niet het product van "Goedkoopste Antivirus" zelf), met een eenvoudige link en instructies. Geen ervaring met support. Ook alle lof voor Kaspersky trouwens, nieuwe installatie zonder verwijdering van de oude versie ging snel en soepel.

"Goedkoop en supersnel"

Via email meteen je pakket binnen na je bestelling. Alles wijst zich vanzelf, in een paar klikken ben je klaar.

"Tevreden klant"

2e keer dat ik wat koop bij deze website. Goed product en snel geinstalleerd zonder problemen. Ik ben er blij mee.

"Snel en zeer eenvoudig"

Verlening aangeboden nadat ik vorig jaar veel goedkoper norton anti virus had aangeschaft. klik en klaar, eenvoudig en goedkoper dan de rest. echt een aanrader

"Verlenging"

Prijs stond niet vermeld bij het verlengingsaanbod (meteen in de mail). Gemiste kans. Snelle reactie op mijn mail en correcte afwikkelong nieuwe bestelling. Dus abonnment verlengd.

"Snelle reactie & goede service"

Ik heb sinds kort een MAC en had de niet-MAC versie gekocht. Ik kreeg erg snel een vriendelijke mail terug: het was geen probleem! Ben blij met mijn aankoop!

"Heel tevreden"

Pas Norton Internet Security verlengd. Alles liep super vlot. Mijn product was meteen gebruiksklaar en dat voor een zacht prijsje! Een aanrader!

"Tevreden klant."

2e keer dat ik wat koop bij dit website van goedkoopsteantivirus.nl. ik zal blijven kopen hier. Want het is goedkoop en kwaliteit wat ze aanbieden.

"G Data Internet Security"

Goed produkt en snel en geinstalleerd .Alles vlot en zonder problemen verlopen .En dat voor een goede prijs pc voor een jaar .

"Snel en goed"

Snel, goedkoop en direct te gebruiken. Alles werkt feilloos. Goed om op deze manier ieder jaar te updaten. Alles direct via de mail.

"Goed kwaliteit voor een scherpe prijs"

Een week geleden AVG internet security gekocht. 2 jaar voor 3 PC's. Kwam per toeval op jullie site uit, maar heb geen spijt. Verschillende producten waar goed geordend en het aanbod was compleet.(niet op elke site kon je deze versie voor 2 jaar en 3 PC's krijgen) Bestelling, levering en betaling lie... lees volledige review

"Verlengingsaanbod bij Norton Symantic was veel goedkoper geweest"

Na div herinneringsmails van 'goedkoopsteantivirus.nl" dat verlengen veel goedkoper is via hun bleek niet waar. 57 euro tegen 19,95 euro bij Norton zelf dus, zelfde product en licensies. Op mijn mails wordt niet gereageerd als ik om uitleg vraag. Dus advies is om het verlengingsaanbod tegen het lich... lees volledige review

"Snel besteld en een aantrekkelijke prijs"

Nadat ik mijn laptop van een snelle SSD-schijf had voorzien en Windows had geÔnstalleerd, had ik een Antivirus pakket nodig. Ik koos voor Norton Internet Security. Na bestelling en betaling kreeg ik meteen 2 e-mails. Een met een link naar de software en een met de productsleutel. Ik ben tevreden.... lees volledige review

"Binnen 10 minuten je antivirus weer up to date"

Snel, gemakkelijk en goedkoop. Binnen 10 minuten na aanmelden op de site van "goedkoopste antivirus" was gekochte programma geinstalleerd en mijn computer weer u beveiligd.

"Beveiliging snel en goedkoop geregeld!"

Je wilt je pc natuurlijk goed beveiligen en zo kan dat snel en voor een scherpe prijs. Aanrader voor iedereen die met een gerust gevoel wil computeren.

"Simpel en de voordelig, wat wil je nog meer"

Gewoon goed. Geen fratsen gewoon de voordeligste. Bij het einde van de licentietermijn krijg je netjes een melding met de nieuwe voordeligste prijs voor verlenging. Scheelt geen tientjes maar is wel de goedkoopste.

Populaire categorieën

Antivirus 156 artikelen Office toepassingen 27 artikelen Online diensten 8 artikelen Creativiteit 5 artikelen Hulpprogramma's 4 artikelen