Goedkoopsteantivirus.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
485x 23x

"Norton"

Voor het 2de jaar hier de norton security besteld. Je krijgt een mail als herinnering als het jaar bijna verlopen is erg handig. Snelle levering via mail erg netjes.

"Norton internet"

Voor het 2de jaar via deze site een norton virus scanner besteld. Werkt echt top. Snel in huis via de mail. En je krijgt een mail als herinnering dat je dat je weer een nieuwe bestelling kan plaatsen omdat je jaar weer bijna verlopen is. Al met al helemaal blij met deze site.

"Goede prijs en Snelle service"

Norton internet Security gekocht bij dit bedrijf. Ik maakte een fout bij de bestelling en zij hebben binnen 1 uur het opgelost. Top Service dit raad ik iedereen aan!

"Antivirus aanschaf"

Goed betaalbaar, zeer snelle levering, goede kwaliteit en zeker een aanrader wat mij betreft. Dat je binnen 5 minuten het pakket in je mail hebt is top! Bedankt

"Norton pakket"

Snel via internet aan te schaffen, goedkoper en goed en redelijk snel te installeren. En dat zijn de twintig woorden....

"Niet de goedkoopste, geen reactie op vra"

SW werd snel geleverd, achteraf niet de goedkoopste. Er wordt op 3 verschillend info/support email adressen totaal niet gereageerd op een gestelde vraag.

"In no time geÔnstalleerd en het werkt!"

Het hele proces neemt slechts enkele minuten in beslag en binnen de kortste keren is je computer beschermd tegen virussen en andere narigheid. Aanrader!!

"Microsoft Office 365 licentie"

Verlenging Office 365 voor maximaal 5 computers. Gezocht en bij goedkoopste antivirus terechtgekomen. Waarom ruim Ä 30,00 meer betalen. Prima afgehandeld!

"Eenvoudig te bestellen en snel in huis"

Met een paar klikken heb je je bestelling snel binnen. Online betalen en via de e-mail ontvang je de code.

"Snelle levering"

Ik heb Norton security gekocht, installatie op vaste PC en laptop geen probleem. Installatie op tablet geeft veel problemen. Tot op heden niet gelukt.

"Tevreden"

Na bestelling en betaling kreeg ik meteen een mail met hierin de link en activatiecode. Werkt snel en makkelijk. Bedankt

"Fijn dat ze nakomen wat ze zeggen!"

Wie heeft nou altijd in de gaten dat je computerbeveiliging afloopt? Mijn kinderen niet. En dan is deze webwinkel toch wel een uitkomst. Binnen 5 minuten je beveiligingssleutel ontvangen en dat 24/7 - perfect gewoon.

"Snel NIS op de computer."

Via deze site NIS ( Norton internet security) gekocht en meteen goed voor elkaar. Snelle levering en geen gedoe achteraf. Leveren dat beloofd wordt. De volgende keer weer bij dit bedrijf. Bedankt em\n een pluim.

"Snelle levering"

Na betaling via ideal kreeg ik een minuut daarna een link per mail voor de download van de software. werkte prima

"Goede en snelle service"

Zeer tevreden over de geleverde koop en volgens afspraak geleverd en makkelijke installatie te volgen volgens de instructie op de mail

"Attent, gemakkelijk en betrouwbaar."

Bedankt voor de tip de antivirus via uw website te bestellen en nog goedkoper ook. Bestellen was en installeren was een fluit van een cent, en Kaspersky voldoet uitstekend.en niet duur.

"Goede levering, maar niet binnen 5 min."

Prima levering. Duurde wel langer dan 5 minuten. Toen gaan lezen op andere sites en daar stonden toch wel wat negatieve berichten. Uiteindelijk is eea netjes geleverd en alles werkt super!

"Voor de tweede keer"

Ik ben zeer tevreden anders zou ik niet nogmaals een bestelling hebben gedaan. Jammer dat de prijs waarmee reclame wordt gemaakt niet de daadwerkelijke prijs is als je de bestelling doet. Hierover een mail gestuurd met de vraag hoe dat komt maar hier nooit antwoord op gekregen. Terwijl als je de bestelling doet dit super verloopt.

"Supersnelle levering"

Ik heb deze leverancier via google gevonden. Ben zeer tevreden, want mijn bestelling is zeer correct en snel geleverd. Ik zal deze leverancier dus ook aan mijn familie en vrienden bekend maken. Indien ik software matige artikelen nodig heb zal ik dan ook altijd is bij deze leverancier gaan zoeken. Ga zo door met deze service!

"Veilig, vlug en voordelig"

Bestellen, betalen en binnen vijf minuten activeren, via de per mail ontvangen download link en activatiecode. En dat voor een wel heel concurrerend bedrag!

"Snelle en nette service."

Binnen enkele momenten geregeld en je kan weer een jaar vooruit. Vooral goede service. Ga zeker door met deze aanbiedingen. Bedankt.

"Goedkoop maar wel kwaliteit"

Online levering, snel weer beveiligd met de officiŽle anti-virus pakketten voor een veel lagere prijs. Stop de minimale kosten, die je extra betaald voor iDeal, gewoon in de prijs. Maakt het allemaal nog transparanter en voorkom je onverwachte kosten mee !!!! Verder zeer aanbevelingswaardig

"Snel"

Bestellen, betalen en binnen kwartier de licentie in je mailbox. Je kan dus direct aan de slag en weer een jaar beveiligd

"Correct en accuraat!"

Licentie voor Norton werd meteen na aankoop digitaal geleverd. Betaling correct afgehandeld. Doet wat het beloofd. Wat wil je nog meer!?

"Snelle levering, scherpe prijs!"

Mijn Kaspersky Internet Security licentie liep af. Ik wil er weer voor even vanaf zijn, dus maar meteen voor 2 jaar verlengd. Direct na betaling krijg je de nieuwe code binnen. Opgevoerd binnen Kaspersky en we kunnen er weer even tegen! Dik tevreden en mocht ik weer wat nodig hebben kijk ik eerst op goedkoopste anti4us!

"Prima product, goede service"

Je ontvangt tijdig een herinnering als je licentie bijna verloopt. Site is duidelijk en bestellen gaat eenvoudig en snel. Ik had alleen een klein probleem met het installeren.

Populaire categorieën

Antivirus 126 artikelen Office toepassingen 29 artikelen Online diensten 10 artikelen Creativiteit 5 artikelen Hulpprogramma's 4 artikelen