Bodoos.nl | shop reviews

  Bekijk de producten »
  0x 0x

  "Prima prijs zeer vlotte levering"

  Reeds meerdere malen al besteld bij deze site en steeds voor concurerende prijzen en vlotte levering. Service prima kan desnoods zelf ophalen. Na de zoveelste bestelling en zeer goede ervaringen dus nu eindelijk een passende review, Ik kan zeker deze site aanbevelen.

  "Klantvriendelijke en betaalbare webshop"

  Klantvriendelijke webshop met veel keus in het assortiment. En als er iets niet op de site staat wordt er gekeken of het product toch te leveren is en hoe snel dit te leveren is! Wij zijn erg tevreden met de gekochte producten. Wij komen hier zeker terug!

  "Top!"

  Snelle levering tegen een hele lage prijs! Ook krijg je snel een reactie terug als je een prijs opvraagt van een artikel welk niet op hun site staat.

  "Klasse shop"

  Betaalbare speelgoed webwinkel. Snelle levering en ook snelle reactie op vragen via de website. Wij komen hier zeker vaker terug want deze site is de moeite meer dan waard. Met vriendelijke groet.

  "Prima, betaalbare webwinkel!"

  Prima, betaalbare webshop! Bestelgemak Goed en betaalbaar! Levering Keurig verpakt en snel geleverd.

  Populaire categorieën

  Bouwstenen 39 artikelen Speelgoedvoertuigen 34 artikelen Gezelschapsspellen 29 artikelen Poppen 18 artikelen Knutselartikelen 13 artikelen
  Dekbedovertrekken 11 artikelen Keukengerei 8 artikelen Tassen 8 artikelen Pyjama's 7 artikelen Servies 6 artikelen
  Knuffels 5 artikelen Accu's 5 artikelen Trampolines 5 artikelen Activity centers 4 artikelen Speeltoestellen 3 artikelen