Bodoos.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
11x 0x

"Perfecte service"

Een snelle en betrouwbare levering tegen een uitstekende prijs, ook voor het speelgoed dat niet op de website staat vermeld.

"Super snel"

Spullen van Ajax bij bodoos besteld.. Snelle levering en een super goeie prijs... Thanks? Mocht ik weer iets nodig hebben weet ik jullie te vinden

"Klantvriendelijk en betrouwbaar"

Zeer snelle levering en snel reactie op de e-mail om vragen te beantwoorden. Ik hou deze site absoluut in de gaten!!

"Super!!"

Bodoos geeft veel service en bovendien is de prijs zeer scherp. Ze kunnen bijna alles leveren op aanvraag. Dus verlanglijstjes toesturen!!

"Goede prijs en snelle levering"

Zeer scherp in prijs, standaard voordeliger uit! Dit in combinatie met een snelle levering en goede service. Afhalen ook geen probleem.

"Vriendelijke prijs en prima webshop!"

Mooie webshop, bestelproces was heel helder. Kreeg snelle reactie en afspraak om af te halen was zo gemaakt. Ik ben zeer tevreden dus kan Bodoos.nl aanraden.

"Prima prijs zeer vlotte levering"

Reeds meerdere malen al besteld bij deze site en steeds voor concurerende prijzen en vlotte levering. Service prima kan desnoods zelf ophalen. Na de zoveelste bestelling en zeer goede ervaringen dus nu eindelijk een passende review, Ik kan zeker deze site aanbevelen.

"Klantvriendelijke en betaalbare webshop"

Klantvriendelijke webshop met veel keus in het assortiment. En als er iets niet op de site staat wordt er gekeken of het product toch te leveren is en hoe snel dit te leveren is! Wij zijn erg tevreden met de gekochte producten. Wij komen hier zeker terug!

"Top!"

Snelle levering tegen een hele lage prijs! Ook krijg je snel een reactie terug als je een prijs opvraagt van een artikel welk niet op hun site staat.

"Klasse shop"

Betaalbare speelgoed webwinkel. Snelle levering en ook snelle reactie op vragen via de website. Wij komen hier zeker vaker terug want deze site is de moeite meer dan waard. Met vriendelijke groet.

"Prima, betaalbare webwinkel!"

Prima, betaalbare webshop! Bestelgemak Goed en betaalbaar! Levering Keurig verpakt en snel geleverd.

Populaire categorieën

Speelgoedvoertuigen 35 artikelen Bouwstenen 30 artikelen Gezelschapsspellen 26 artikelen Poppen 18 artikelen Knutselartikelen 15 artikelen
Dekbedovertrekken 13 artikelen Tassen 11 artikelen Trampolines 9 artikelen Activity centers 9 artikelen Pyjama's 9 artikelen
Keukengerei 8 artikelen Accu's 5 artikelen Ballen 5 artikelen Servies 5 artikelen Handschoenen 4 artikelen