Bodoos.nl | shop reviews

Bekijk de producten »
7x 0x

"Goede prijs en snelle levering"

Zeer scherp in prijs, standaard voordeliger uit! Dit in combinatie met een snelle levering en goede service. Afhalen ook geen probleem.

"Vriendelijke prijs en prima webshop!"

Mooie webshop, bestelproces was heel helder. Kreeg snelle reactie en afspraak om af te halen was zo gemaakt. Ik ben zeer tevreden dus kan Bodoos.nl aanraden.

"Prima prijs zeer vlotte levering"

Reeds meerdere malen al besteld bij deze site en steeds voor concurerende prijzen en vlotte levering. Service prima kan desnoods zelf ophalen. Na de zoveelste bestelling en zeer goede ervaringen dus nu eindelijk een passende review, Ik kan zeker deze site aanbevelen.

"Klantvriendelijke en betaalbare webshop"

Klantvriendelijke webshop met veel keus in het assortiment. En als er iets niet op de site staat wordt er gekeken of het product toch te leveren is en hoe snel dit te leveren is! Wij zijn erg tevreden met de gekochte producten. Wij komen hier zeker terug!

"Top!"

Snelle levering tegen een hele lage prijs! Ook krijg je snel een reactie terug als je een prijs opvraagt van een artikel welk niet op hun site staat.

"Klasse shop"

Betaalbare speelgoed webwinkel. Snelle levering en ook snelle reactie op vragen via de website. Wij komen hier zeker vaker terug want deze site is de moeite meer dan waard. Met vriendelijke groet.

"Prima, betaalbare webwinkel!"

Prima, betaalbare webshop! Bestelgemak Goed en betaalbaar! Levering Keurig verpakt en snel geleverd.

Populaire categorieën

Bouwstenen 42 artikelen Speelgoedvoertuigen 35 artikelen Gezelschapsspellen 30 artikelen Poppen 19 artikelen Knutselartikelen 12 artikelen
Dekbedovertrekken 11 artikelen Trampolines 9 artikelen Tassen 8 artikelen Pyjama's 8 artikelen Keukengerei 8 artikelen
Servies 6 artikelen Ballen 5 artikelen Accu's 5 artikelen Muziekspeelgoed 4 artikelen Doeken 4 artikelen