BESLIST.NL IS BESLISSEN MET ZEKERHEID
Ruim 10.000 shops. 25 miljoen producten. Altijd de beste deal voor jou.
Ik beslis graag met zekerheid Michel Mulder
Olympisch kampioen
Al jaren actief op beslist.nl

Webstore.be | shop reviews

Bekijk de producten »
Klasse shop 73x 5x
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review

"Probleem genereus opgelost"

Tablet gekocht via Webstore.be, het ging defect na iets meer dan een jaar. Binnengebracht bij Van Roey in Turnhout (de fysieke winkel van Webstore). Het toestel bleek niet herstelbaar en ze hebben het volledig terugbetaald. Dat vind ik heel genereus. Tussen het binnenbrengen en het verdict 'onherstelbaar'... lees volledige review

"Super Service"

Mijn harde schijf crashte tijdens mijn zomervakantie. Gelukkig was daar de webshop die voor mij meteen een vervangend exemplaar had! Goeie service ontvangen en de volgende dag kon ik mijn laptop weer volledig gebruiken!

"Vriendelijk, goede uitleg"

Vriendelijk personeel dat ons een goede uitleg gaf over de verschillende printers en wat je ermee kan. Alles werd vergeleken en we gingen naar huis met een goede printer en een goed gevoel.

"Verkoop"

Zeer aangenaam ontvangst. Ik werd meteen geholpen. Ze probeerden me zo snel mogelijk te helpen. Ze maakten mij ook bewust dat een herstelling mogelijk geen goed idee was dus ze denken echt aan de klant en niet aan het geld verdienen voor het bedrijf

"Is it good?"

Webstore is een goede winkel met alle nodige dingen die een computer/technolie fanaat verlangt in mijn opinie. ik moet zeggen dat ik als klant tevreden ben over de kwaliteit en prijs van de producten ik heb er een laptop, een muis en een muismat van en ze werken allemaal nog prima en heb bijna nooit... lees volledige review

"Top kwaliteit"

Toen ik in de webstore kwam voelde ik me direct thuis met zo een bekwaam en vriendelijk personeel ze kennen hun job en ze zijn van alles op de hoogte wat ze verkopen echt bekwaam personeel.

"De ideale site voor mensen met geduld"

Over het algemeen is webstore.be zeer handig, met zijn vele voordelen. Want bij elk apparaat kan je wel een paar foto's zien, daarnaast zie je ook ineens al de specificaties, die zeer grondig zijn uitgewerkt: gaande van grootte tot types. Wat ik wel mis zijn de kwaliteitsbeoordelingen. Bij de meeste... lees volledige review

"Top!"

Pas een HP probook 650 gekocht en prima geholpen, zowel qua keuze als service. Ook nadien toen bleek dat er nog een probleempje was met Windows 10 werd dat snel en vakkundig verholpen. Zeer tevreden klant dus.

"Klasse"

Ik kwam in de Webshop aan , echt een heel mooie en goede winkel,de medewerkers helpen je graag!Je verveelt je daar ook echt nooit om rond te kijken , die goeie kwaliteiten kan je denk ik echt nergens anders vinden.Een mediawinkel om trots op te zijn.

"Perfecte service"

Toen ik daar kwam zag ik onmiddellijk wat ik nodig heb de service is heel goed niemand die onbeschoft deed en zo goedkoop als iets

"Zeer snelle bediening!"

Heb mijn Ipad hier naartoe gebracht om te repareren en kreeg een zeer snelle en klantvriendelijke bediening. ik heb enkel nog terug moeten komen voor het knopje dat nog los zat te repareren, maar kreeg hier geen vergoeding voor en moest maar enkele minuten wachten.

"!!!!!!! KLASSE !!!!!!!"

Voor het eerst is iets gekocht en echt super ben heel blij dat ik het hier heb gekocht!! het is het klantvriendelijk en heel duidelijke informatie!! ben heel blij met men aankoop!!!

"WEBSTORE.BE"

Altijd een goede service en waar je steeds snel wordt geholpen! Doe zo voort! Ik kom zeker nog terug! Ook aanrader voor herstellingen!

"Snel en correct !"

Op zoek naar laptop voor zoon efficiënt, snel en tevens deskundig geholpen door dynamische medewerker. juiste toestel aan een scherpe actieprijs

"Klantvriendelijk, duidelijke informatie."

Voor het eerst een aankoop gedaan op webstore.be. Zeer tevreden hierover. Geven voldoende informatie en zijn zeer klantvriendelijk. Onze computer was gebruiksklaar! Hebben zelfs voor ons de gekochte programma's geprogrammeerd. Tot hiertoe geen problemen ondervonden. Ons zien ze beslist terug voor een volgende aankoop.

"Beste winkel ooit"

Die winkel is echt de beste ooit in heel de wereld ik zal echt de nummer moeten zijn in de wereld

"Prima service"

Webstore.be geeft n prima service. Je hebt absoluut niet het gevoel n nummer te zijn. Ze leggen ook alles uit in mensentaal!

"Service is top"

De service en klantvriendelijkheid zijn prima, grote zaak, bekwaam personeel, goed bereikbaar en grote eigen parking in Turnhout en Geel . Van Roey, topzaak. De verdiende prijzen en awards zijn door hard werken meer dan verdiend .

"Een winel naar mijn hart!"

Kom regelmatig en graag in de Webstore. Indien gewenst kan ik rustig rondneuzen, maar er is altijd vakkundig advies in de buurt. Prijzen zijn scherp en voldoende voorraad. Vooral de ruim voldoende serviceafdeling maakt dit onze voorkeurs winkel.

"Klasse echt waar"

Ik heb er niet veel woorden aan vuil te maken het is gewoon geweldig je komt binnen en je word onthaalt als de koning super !!!! ??????

"Webstore.be"

Onderscheidt zichzelf van andere webshops door de goede service. De verkopers zijn niet opdringerig maar staan klaar wanneer je vragen hebt. De helpdesk is een grote meerwaarde aan de winkel! Problemen met een toestel, op zoek naar iets... zeker niet twijfelen om eens langs te komen!!

"Webstore Turnhout: snelle bediening"

Zodra je binnenkomt, word je vriendelijk onthaalt. Er wordt geluisterd naar je wensen en men laat de alternatieven zien. De keuze is snel gemaakt en je loopt tevreden buiten.

"Zeer goed verder geholpen"

Eerlijkheid, hulpvaardigheid en respect is iets wat een verkoper moet hebben. Dat is hier zeker aanwezig. Eerlijkheid: als je deze printer koopt, betaal je volgende week de helft. Moest hij dit niet gezegd hebben en ik de week nadien binnengestapt zijn. Zou ik vrij kwaad zijn. Hulpvaardigheid: meelopen... lees volledige review

"Perfecte service"

Bij mijn aankoop kreeg ik persoonlijke begeleiding van de verkoper. Zijn productkennis wat indrukwekkend. Zo kon ik het toestel kiezen dat het best aan mijn behoeften voldeed. Een aanrader.

"Perfecte service"

Bij mijn aankoop kreeg ik persoonlijke begeleiding van de verkoper. Zijn productkennis wat indrukwekkend. Zo kon ik het toestel kiezen dat het best aan mijn behoeften voldeed. Een aanrader.

"Goede service"

Bij het binnenkomen heb je altijd een vriendelijke goedendag. In de winkel zelf den duidelijk overzicht en als je iets niet weet is er altijd iemand die je komt helpen. Wat ik belangrijk vind is dat ze effectief meelopen en niet op hun stoel blijven' zitten. Altijd goede en vriendelijke bediening.