registreren
Winkelwagen

    Team beslist.nl

    Beslist.nl sponsort sinds 2012 het schaatsteam van coach Gerard van Velde.

    Net als het bedrijf kenmerkt de sportploeg zich door snelheid, groei en een tomeloze ambitie.

    Dankzij beslist.nl heeft de ploeg vorig jaar de stap kunnen zetten van een groep talentvolle rijders met uitzicht op succes naar een gevestigde naam in het internationale schaatsen. Met wereldkampioen sprint Michel Mulder en Olympisch kampioen Mark Tuitert in de gelederen, en een coach die ook al bovenop de Olympus heeft gestaan, is Team beslist.nl een begrip in de sprintwereld.

    Beslist.nl profiteert op zijn beurt als oer-Hollands bedrijf weer van de bekendheid van het oer-Hollandse schaatsen. No-nonsense, dat past bij ons. Maar dan wel gepaard met topkwaliteit, deskundigheid en snelheid.

    Contactgegevens

    Eric de Jager

    Eric de Jager
    Mediazaken
    team beslist.nl
    eric@iskate.nl
    06-53636207

    Schaatsteam

    Coaches
    Gerard van Velde (30-11-1971)
    Palmares
    • 8x Nederlands kampioen 500 meter
    • 4x Nederlands kampioen 1000 meter
    • 6x Nederlands kampioen sprint
    • 1x Olympisch kampioen 1000 meter (2002)
    • 1x zilver WK afstanden 1000 meter (2003)
    • 1x zilver WK sprint (2003)
    Jurre Trouw (24-03-1984)
    Palmares
    • 1x Nederlands kampioen sprint junioren (2004)
    • 3x Top 10 NK sprint
    Rijders
    Mark Tuitert (04-04-1980)
    Palmares
    • 1x Nederlands kampioen sprint junioren (2004)
    • 1x Olympisch kampioen 1500 meter (2010)
    • 1x Nederlands kampioen allround
    • 1x Europees kampioen allround
    • 1x Wereldkampioen ploegenachtervolging (2005)
    • 2x winnaar World-Cupklassement 1500 meter
    • 1x winnaar World-Cupklassement ploegenachtervolging
    • 1x Wereldkampioen junioren (1999)
    • 1x zilver NK sprint (2010)
    • 1x brons NK sprint (2009)
    • 5x zilver NK afstanden 1500 meter
    Persoonlijke records
    • 500m | 35.20 | 2009 Heerenveen
    • 1000m | 1.07,84 | 2009 Calgary
    • 1500m | 1.42,87 | 2007 Calgary
    Michel Mulder (27-02-1986)
    Palmares
    • 2x Wereldkampioen sprint (2013, 2014)
    • 1x Olympisch kampioen 500 meter (2014)
    • 1x brons Olympische spelen 1000 meter (2014)
    • 1x Nederlands kampioen NK Sprint (2014)
    • 1x Nederlands kampioen 500 meter (2012)
    • 1x goud World Cup 500 meter
    • 1x zilver WK afstanden 500 meter (2012)
    • 1x zilver NK sprint (2012)
    Persoonlijke records
    • 500m | 34.26 | 2013 Salt Lake City
    • 1000m | 1.07,46 | 2013 Salt Lake City
    Hein Otterspeer (11-11-1988)
    Palmares
    • 1x brons WK sprint (2013)
    • 2x goud World Cup 1000 meter
    • 2x zilver World Cup 1000 meter
    • 1x brons World Cup 1000 meter
    • 1x zilver NK sprint (2012)
    • 1x brons NK sprint (2013)
    • 1x zilver NK afstanden 1000 meter (2013)
    • 1x brons NK afstanden 500 meter (2012)
    Persoonlijke records
    • 500m | 34.48 | 2012 Calgary
    • 1000m | 1.07,43 | 2013 Salt Lake City
    Sjoerd de Vries (15-06-1988)
    Palmares
    • 1x Wereldkampioen junioren (2007)
    • 1x winnaar World-Cupklassement ploegenachtervolging (2008)
    • 1x zilver World Cup 1000 meter (2012)
    • 1x brons NK sprint (2012)
    • 1x zilver NK afstanden 1000 meter (2012)
    • 1x brons NK afstanden 1000 meter (2013)
    • 1x brons NK afstanden 1500 meter (2012)
    Persoonlijke records
    • 500m | 35.01 | 2012 Calgary
    • 1000m | 1.07,72 | 2012 Calgary
    • 1500m | 1.45,54 | 2007 Calgary
    Jesper Hospes (19-10-1988)
    Palmares
    • 3x Nederlands kampioen kortebaan
    • 1x brons World Cup 500 meter (2012)
    Persoonlijke records
    • 500m | 34.50 | 2013 Calgary
    • 1000m | 1.10,24 | 2009 Calgary
    Jacques de Koning (09-12-1981)
    Palmares
    • 2x zilver NK sprint
    • 1x brons NK sprint
    • 2x brons World Cup 500 meter
    Persoonlijke records
    • 500m | 34.90 | 2008 Hamar
    • 1000m | 1.09,10 | 2003 Salt Lake City
    Thomas Krol (16-08-1992)
    Palmares
    • 1x Nederlands kampioen junioren (2012)
    • 1x zilver WK junioren (2012)
    Persoonlijke records
    • 500m | 35.40 | 2013 Heerenveen
    • 1000m | 1.09,23 | 2013 Heerenveen
    • 1500m | 1.47,14 | 2013 Calgary

    Voor de media is rechtenvrij beeldmateriaal van de ploeg, de coaches en de schaatsers te downloaden vanaf onze Flickr-site.

    Inloggegevens zijn te verkrijgen bij Eric de Jager, eric@iskate.nl