Bekijk specificaties »

Microsoft Word 2010 ( 059-07968 ) Licentie

910
Meest gekocht
Bekijk Toepassingen top 10 »
Geen reviews
Schrijf een review »
0x
0x

Top 3 meest gekocht


Microsoft Office Home and Student 2013 ( 79G-03602 ) Licentie
Microsoft Office Home and Business 2013 ( T5D-01626 ) Licentie
Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 ( GZA-00284 ) Licentie
Expert reviews
Consumenten reviews
63.067 shoppers lezen jaarlijks reviews over office toepassingen op beslist.nl
Specificaties
Product omschrijving In Word 2010 vindt u makkelijker en sneller de gewenste informatie. Met de nieuwe en verbeterde zoekfunctie kunt u voortaan een overzicht van zoekresultaten weergeven in ťťn deelvenster en elk afzonderlijk resultaat openen door hierop te klikken. In het verbeterde navigatiedeelvenster wordt uw document visueel weergegeven, zodat u snel kunt bladeren, sorteren en vinden wat u zoekt.

In Word 2010 kunt u op een totaal andere manier met anderen aan een document werken. Met cocreatie kunt u tegelijkertijd met anderen documenten bewerken en ideeŽn delen. U kunt ook bekijken of anderen die met u samenwerken aan een document beschikbaar zijn, en u kunt eenvoudig een gesprek starten zonder dat u Word hoeft te verlaten.

Publiceer uw documenten online zodat u deze kunt openen, bekijken en bewerken vanaf vrijwel elke computer of uw Windows-telefoon. Met Word 2010 kunt u op meerdere platforms en apparaten profiteren van een toonaangevende documentinterface.

Met Word 2010 kunt u opmaakeffecten als schaduw, schuine rand, gloed en reflectie net zo eenvoudig toepassen op documenttekst als vet of onderstrepen. U kunt spellingcontrole uitvoeren op tekst met visuele effecten, maar ook teksteffecten toevoegen aan alineastijlen. Veel effecten voor afbeeldingen zijn nu ook beschikbaar voor tekst en vormen zodat u naadloos al uw inhoud op elkaar kunt afstemmen.

Word 2010 biedt meer opties waarmee u de visuele impact van uw documenten kunt vergroten. Kies uit tientallen aanvullende SmartArt -afbeeldingen om indrukwekkende diagrammen te maken door eenvoudigweg een lijst met scheidingstekens te typen. Gebruik SmartArt om basistekst met scheidingstekens om te zetten in boeiende documenten waarmee u uw ideeŽn beter overbrengt.

Met de nieuwe functies voor fotobewerking in Word 2010 kunt u foto's invoegen en bijsnijden of foto-effecten toepassen zonder extra software voor fotobewerking. U kunt eenvoudig foto's aanpassen met besturingselementen voor kleurverzadiging en -temperatuur. U beschikt ook over verbeterde functies waarmee u eenvoudiger en nauwkeuriger afbeeldingen kunt bijsnijden en corrigeren zodat u een eenvoudig document verandert in een kunstwerk.

Hebt u wel eens lang aan een document zitten werken en dit vervolgens gesloten zonder het op te slaan? Geen probleem. In Word 2010 kunt u conceptversies van onlangs bewerkte bestanden net zo eenvoudig herstellen als dat u een bestand opent, zelfs als u het document nooit hebt opgeslagen.

In Word 2010 kunt u effectief werken en communiceren in verschillende talen. Vertaal een woord, zin of document eenvoudiger dan ooit. Configureer aparte taalinstellingen voor scherminfo, Help-inhoud en weergeven. En profiteer van aanvullende ondersteuning voor Engels als tweede taal met afspelen van Engelse tekst naar spraak.

In Word 2010 kunt u schermafbeeldingen vastleggen en invoegen zodat visuele illustraties in een handomdraai worden geÔntegreerd in uw documenten. Wanneer u een tabletapparaat gebruikt, zoals een Tablet PC of Wacom-tablet, beschikt u over verbeterde hulpmiddelen waarmee u inkt net zo eenvoudig kunt opmaken als vormen.

De toegankelijkheid van de functies in Word 2010 is verder verbeterd. De nieuwe weergave Backstage van Microsoft Office vervangt het traditionele menu Bestand zodat u documenten met slechts enkele muisklikken kunt opslaan, delen, afdrukken en publiceren. Met het verbeterde lint hebt u nog sneller toegang tot uw favoriete opdrachten door tabbladen aan te passen of de interface aan te passen aan uw werkstijl.

Algemene productdetails

Benodigd besturingssysteem Microsoft Windows 7 ▪ Microsoft Windows Vista ▪ Microsoft Windows XP SP3
Detailgegevens systeemvereisten Microsoft Windows Vista / XP / 7 - 500 MHz - RAM 256 MB - HD 1.5 GB
Merk Microsoft
SKU 059-07968

Algemene kenmerken

Categorie Office toepassingen
Subcategorie Office toepassingen - tekstverwerking
Taal/talen Single Language

Software

Aantal licenties 1 PC
Licentieprijs Volume / Niveau C
Licentieprogramma MOLP: Open Volume
Licentietype Licentie
Platform Windows

Systeemvereisten

Benodigd besturingssysteem Microsoft Windows 7 ▪ Microsoft Windows Vista ▪ Microsoft Windows XP SP3
Detailgegevens systeemvereisten Microsoft Windows Vista / XP / 7 - 500 MHz - RAM 256 MB - HD 1.5 GB