Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Difrax Natural 1-2-3 Doseer Flessenspeen 2 stuks 120-674

Difrax Flessenspeen Natural 1-2-3 2 stuks

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Flessenspenen

productinformatie
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Met deze Natural 1-2-3 flessenspeen van Difrax doseer je, met behulp van de bijbehorende ring, precies de gewenste hoeveelheid voeding voor je kindje en bepaal je daarmee ook de stroomsnelheid van de voeding. Hij is geschikt voor dunne en dikke voeding, waardoor je zowel melkvoeding als de papfles kunt geven.

Deze flessenspeen heeft een ronde, tepelvormige speen die lijkt op een moederborst. Ook heeft hij een speciale, zachte coating waardoor jouw kindje een betere grip krijgt. Hierdoor zal je baby snel wennen aan het drinken uit een fles en is borst- en flesvoeding goed te combin
eren.

Je kunt de doseerspeen in drie standen gebruiken:
- Stand 1: voor vloeibare en dunne voeding (kleine opening)
- Stand 2: voor (licht) ingedikte voeding (medium opening)
- Stand 3: voor ingedikte en dikke voeding (grote opening)

Je zet hem gemakkelijk op juiste stand door de doseerring iets los van de fles te draaien. Vervolgens draai je de speen naar de gewenste stand. Daarbij kijk je naar de cijfers op de speen: I, II of III. Wanneer je de gewenste stand ingesteld hebt, kun je de ring weer vastdraaien. Het is van belang dat je kijkt naar de cijfers op de speen en niet naar de cijfers op de ring. Deze cijfers moeten onder het neusje van je kindje komen te staan wanneer je begint met voeden.

In deze 1-2-3 flessenspeen hoort een spleetje te zitten. Mocht dit niet zichtbaar zijn, dan zit het waarschijnlijk nog aan elkaar vastgeplakt doordat de speen nog niet eerder gebruikt is. Je lost dit eenvoudig op door even met duim en wijsvinger in het topje van de speen te knijpen.

De flessenspeen past op de smalle Natural S-flessen van Difrax met een inhoud van 170 ml, 240 ml en 250 ml, en gebruik je in combinatie met de 1-2-3 Natural doseerring. Geschikt voor kindjes met een leeftijd vanaf 3 maanden.

Eigenschappen:


- Difrax Natural 1-2-3 Flessenspeen, 2 stuks
- Kleur: Transparant
- Materiaal: Siliconen
- Met zachte coating voor extra soft grip
- Zelf drinksnelheid bepalen d.m.v. 3 standen
- Geschikt voor dunne en dikke voeding
- Past op Difrax S-Flessen Natural (170 ml, 240 ml en 250 ml)
- Gebruik in combinatie met 1-2-3 doseerring
- Leeftijd: 3+ maanden

Let op: Je gebruikt de Difrax Natural 1-2-3 flessenspeen in combinatie met de Difrax Natural 1-2-3 doseerring. Let daarbij ook op de fles die je gebruikt. De Natural fles heeft namelijk een andere ring dan de Wide fles van Difrax.
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:
Difrax Flesspeen soft 1-2-3 natural Ronde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles.De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren. Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaalt u zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden. Voor melk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat u de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van uw baby houdt. I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding eruit komt II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit III = verticaal en daarmee is het gat het grootst. Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren. Samenstelling Bpa vrije siliconen. Gebruik Door de 1-2-3 ring open te draaien, kan de 1-2-3 doseerspeen natural in de gewenste stand gedraaid worden voor en tijdens het voeden. Fabrikant Difrax BV Rembrandtlaan 42 3723 BK Bilthoven
Amazon.de zegt:Amazon.de zegt:
Met de 1-2-3 doseerbare breedroger Natural van Difrax kunt u de hoeveelheid voedsel doseren en zelf bepalen hoe snel uw baby drinkt. Zo kan de uitstroomsnelheid aan de zuigkracht van uw kind worden aangepast. Ook tijdens het voeden instelbaar. Geschikt voor S-fles Natural 170 ml en 250 ml. Met de 1-2-3 doseerzuiger wendt uw baby zich snel aan het drinken uit een brede fles. De zuiger heeft een grote gelijkenis met de moederborst. Hij is rond, heeft de vorm van een borstwart en is gemaakt van zacht, veilig silicone. Op basis van deze feiten kunnen borst- en flesvoeding goed gecombineerd worden. Let op de lijnmarkering op de doseerzuiger. Het is belangrijk dat u de strepen onder de neus van uw baby houdt. I = Strich is horizontaal zo komt het minste voedsel uit II = Strich is schuin het komt iets meer voedsel uit III = verticaal zo is het zuiggat het grootste gebruik van de 1-2-3-ring voor u S-fles Natural om de zuiger goed te plaatsen.
Drogist.nl zegt:Drogist zegt:
Difrax Speen soft kers 123 2st op voorraad. Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis. Gratis verzending vanaf 20,-
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Difrax Flessenspeen Soft Kers 123, Ronde tepelvormige speen van Difrax waardoor baby’s snel wennen aan het drinken uit een fles. De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren. Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaal je zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden. Voor melk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat je de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van je baby houdt. I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding eruit komt II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit III = verticaal en daarmee is het gat het grootst. Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren. Let op! Wordt per twee stuks geleverd. Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie,
Model - Type: Difrax Flessenspeen,
EAN Code: 8711736025374
Viata.nl zegt:Viata zegt:
Difrax Flessenspeen Natural 1-2-3.
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:
Deze Difrax 123-speen kunt u in 3 drinksnelheden instellen. U past dan de uitstroomsnelheid aan aan de zuigkracht van uw baby. Wanneer u deze flesspeen op de Difrax handgreepfles wilt gebruiken, heeft u speciale Difrax 123-ring Natural om deze doseerspeen goed te positioneren.
Borstvoeding gecombineerd met flesvoeding
De Difrax 123-speen Natural heeft een zachte, ronde, tepelvormige speen die lijkt op de moedertepel. Dit zorgt voor een verhoogde acceptatie van de fles en een verminderde weigering van de borst. Dus dankzij deze speciale flesspeen kunt u borstvoeding perfect combi
neren met flesvoeding.
Vanaf 3 maanden
Deze Difrax doseerspeen is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden, die normaal of snel drinken.
Geschikt voor dunne en dikke voeding
Deze Difrax flesspeen is geschikt voor dunne voeding, zoals moedermelk of kunstvoeding (water met melkpoeder. Ook kunt u deze speen als papspeen gebruiken voor dikkere voeding.
Drinksnelheid aanpassen
Deze Difrax 123 speen kunt u in 3 drinksnelheden instellen. Op de speen zit u in streepjes de standen aangegeven:
- Horizontaal streepje, voor de laagste drinksnelheid
- Schuin streepje, voor de gemiddelde drinksnelheid
- Verticaal streepje, voor de hoogste drinksnelheid en voor papvoeding
Zorg ervoor dat het gewenste streepje onder het neusje van uw baby staat voor de juiste drinksnelheid.
BPA-vrij
Natuurlijk zijn Difrax flesspenen gemaakt van BPA-vrije siliconen. BPA is de afkorting voor de stof Bisphenol-A.
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:
Ronde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles. Flesspeen soft 1-2-3 natural. Kenmerken: Difrax per 2st. EAN: 8711736025374. Groep: Difrax baby peuter zuigflessen spenen.
Difrax Flesspeen soft 1-2-3 natural
Ronde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles.De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren.
Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaalt u zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden.
Voor m
elk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat u de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van uw baby houdt.
I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding eruit komt
II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit
III = verticaal en daarmee is het gat het grootst.
Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren.

Samenstelling
Bpa vrije siliconen.

Gebruik
Door de 1-2-3 ring open te draaien, kan de 1-2-3 doseerspeen natural in de gewenste stand gedraaid worden voor en tijdens het voeden.

Fabrikant
Difrax BV
Rembrandtlaan 42
3723 BK Bilthoven
Babyhuiscasita.nl zegt:Babyhuiscasita zegt:
Difrax Flessenspenen Natural 2 stuks Kers 1-2-3

Met deze Difrax Flessenspenen Natural 1-2-3 speen doseer je de uitstroomsnelheid van de voeding al tijdens het voeden. Zo bepaal je dus zelf de drinksnelheid van je baby, precies passend bij de zuigkracht van je baby. D
eze Difrax flessenspenen Natural 1-2-3 is ideaal wanneer je baby in het begin een sterke zuigkracht heeft, maar minder krachtig gaat zuigen naarmate je langer aan het voeden bent (bijvoorbeeld omdat je baby moe wordt).
Vergeet niet de 1-2-3 ring te gebruiken. Deze heb je nodig om de flessenspeen gemakkelijk tijdens
het voeden te kunnen draaien. Verkrijgbaar in de maten doseerspeen Natural en doseerspeen Wide
TIP: Wil je tijdens het voeden de positie van de 1-2-3 flessenspeen aanpassen? Zet de fles dan altijd rechtop en draai de buitenste ring een kwartslag open. Plaats de flessenspeen in de gewenste stand en draai de buitenring goed vast.
Elke fase van uw baby vraagt om een andere flessenspeen. Difrax heeft daarom een breed assortiment siliconen flessenspenen. De spenen lijken op de moederborst, waardoor je baby eenvoudig aan de flessenspeen went en gemakkelijk kan drinken. De flessenspenen van Difrax zijn BPA-vrij, geur- en smaakloos, makkelijk uit te koken en zonder risico op latexallergieën.
De verschillende maten flessenspenen: Small flessenspeen: voor normale drinkers vanaf 0 maanden of voor snelle drinkers. Geschikt voor dunne voeding. Medium flessenspeen: vanaf drie maanden, of als small te langzaam gaat. Geschikt voor dunne en dikke voeding. Large flessenspeen: vanaf drie maanden, of als medium te langzaam gaat. Geschikt voor dikke voeding. 1-2-3 doseerspeen: met deze flessenspeen kun je de uitstroomsnelheid aanpassen. Zo bepaal je de drinksnelheid van je baby, ook tijdens het voeden. Difrax

Zeg je Difrax, dan denk je aan babyproducten. En niet zomaar babyproducten, maar hele vrolijke en hippe producten voor baby's. Want Difrax wil zich onderscheiden. Zij willen anders zijn dan anders, vanuit een diepgewortelde passie. Daarom maakt Difrax mooie, trendy babyproducten, maar ook innovatieve babyproducten. Altijd met nèt dat beetje extra, om het leven van kind en ouder zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken! 
Difrax is er al bijna 50 jaar voor baby's. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, toen Dippy en Frank van Eijkelenborg met hart en ziel een handelsonderneming in babyproducten startten. ‘Di’ van Difrax kwam van Dippy, ‘Fra’ van Frank en de X stond voor de naam van de (toen natuurlijk nog onbekende) opvolger. De eerste producten waren katoenen wattenstaafjes en babyrammelaars. Later kwam daar een uitgebreid assortiment babyproducten bij.
Inbegrepen items: 2 stuks
Wasvoorschrift: Afwasbaar, uitkookbaar
Gewicht: 0.5 gr.

Gezondmarkt.nl zegt:Gezondmarkt zegt:
Difrax Flesspeen soft 1-2-3 natural
Ronde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles.De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren.
Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaalt u zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden.
Voor melk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat u de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van uw baby houdt.
I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding eruit komt

II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit
III = verticaal en daarmee is het gat het grootst.
Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren.

Samenstelling
Bpa vrije siliconen.

Gebruik
Door de 1-2-3 ring open te draaien, kan de 1-2-3 doseerspeen natural in de gewenste stand gedraaid worden voor en tijdens het voeden.

Fabrikant
Difrax BV
Rembrandtlaan 42
3723 BK Bilthoven

Inhoud: 2st
Voordeligfit.nl zegt:Voordeligfit zegt:
Difrax Flesspeen soft 1-2-3 natural

Ronde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles.De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren.

Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaalt u zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden.

Voor melk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat u de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van uw baby houdt.

I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding er
uit komt

II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit

III = verticaal en daarmee is het gat het grootst.

Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren.

Samenstelling
Bpa vrije siliconen.

Gebruik
Door de 1-2-3 ring open te draaien, kan de 1-2-3 doseerspeen natural in de gewenste stand gedraaid worden voor en tijdens het voeden.

Fabrikant
Difrax BV
Rembrandtlaan 42
3723 BK Bilthove
Merk: Difrax
Inhoud: 2st
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:
Met deze Natural 1-2-3 flessenspeen van Difrax doseer je, met behulp van de bijbehorende ring, precies de gewenste hoeveelheid voeding voor je kindje en bepaal je daarmee ook de stroomsnelheid van de voeding. Hij is geschikt voor dunne en dikke voeding, waardoor je zowel melkvoeding als de papfles kunt geven.
Mooigezond4u.nl zegt:Mooigezond4u zegt:
Difrax Flesspeen soft 1-2-3 natural

Ronde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles.De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren.

Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaalt u zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden.

Voor melk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat u de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van uw baby houdt.

I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding er
uit komt

II = schuin streepje, er komt iets meer voeding uit

III = verticaal en daarmee is het gat het grootst.

Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren.

Samenstelling
Bpa vrije siliconen.

Gebruik
Door de 1-2-3 ring open te draaien, kan de 1-2-3 doseerspeen natural in de gewenste stand gedraaid worden voor en tijdens het voeden.

Fabrikant
Difrax BV
Rembrandtlaan 42
3723 BK Bilthove
Merk: Difrax
Inhoud: 2st
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:
Difrax Flesspeen soft 1-2-3 naturalRonde tepelvormige speen waardoor baby's snel wennen aan het drinken uit een fles.De speciale zachte afwerking voelt aan als de moederborst. Hierdoor zijn borst- en flesvoeding goed te combineren.Met de drie standen speen (| =klein gaatje, || =medium gaatje en ||| =groot gaatje) bepaalt u zelf de hoeveelheid en snelheid van het voeden.Voor melk en pap vanaf 0 maanden. De bedoeling van de doseerspeen is dat u de streepjes (op de speen zelf te zien) onder het neusje van uw baby houdt.I = streepje horizontaal waardoor de minste voeding eruit komtII = schuin streepje, er komt iets meer voeding uitIII = verticaal en daarmee is het gat het grootst.Gebruik de speciale 1-2-3 ring om de speen goed te positioneren.SamenstellingBpa vrije siliconen.GebruikDoor de 1-2-3 ring open te draaien, kan de 1-2-3 doseerspeen natural in de gewenste stand gedraaid worden voor en tijdens het voeden.FabrikantDifrax BVRembrandtlaan 423723 BK Bilthoven
Algemene productdetails
Merk Difrax
Soort Spenen
Soort spenen Flessenspenen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.