Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Dr Brown's 270ml Brede Hals Fles WB91005-BEX

DR Brown's Brede hals fles 270 ml BPA- vrij 1st

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Zuigflessen

productinformatie
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Dr. Brown’s Brede halsfles 270 ml De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder (dus het babymondje gaat wat wijder open) en dat maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein. Een smalle of een brede fles? Je keuze kan ook bepaald worden door wat je zelf prettiger vindt vasthouden.

Eigenschappen:


- Dr Brown's 270ml Brede Hals Fles
- Helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen
- Optimaal behoud vitamine C, A en E
- Voedt vacuümvrij, zond
er luchtbelletjes
- Positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding
- Gepatenteerd ventielsysteem, bewezen werking
- Spenen voor verschillende fasen zijn apart verkrijgbaar
- Vaatwasserbestendig (bovenste rek)
- Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten
*Let op: de nieuwe én oude collectie spenen van Dr. Brown's past op deze flessen!
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Dr. Brown's Brede Halsfles 270ml
Met de Dr. Brown's brede halsfles ben je van alle gemakken voorzien gedurende het voeden van je kind. Door de gevormde speen en het ventilatiesysteem heb je een voortdurende stroom van voeding tijdens het zuigen. De vernieuwde fles kan ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt worden, net wat je makkelijk vindt. De baby drinkt rustiger, zo vermindert het darmkrampjes en spugen, en maakt het de overgang van borst- naar flesvoeding eenvoudiger. De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die borst- & flesvoeding afwisselen kiezen v
oor deze fles. De brede speen maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein.
Eigenschappen

- Gemaakt van BPA-vrij materiaal,
- Inhoud: 270ml,
- Wordt geleverd inclusief fase 1 speen, reinigingsborstel, dop & gebruiksaanwijzing,
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie,
Thema: Brede halsfles,
Kleurnaam: Transparant,
EAN Code: 0072239306475,
Artikelcode fabrikant: WB91005-BEX
Drogisterijaanbiedingen.nl zegt:Drogisterijaanbiedingen zegt:
Brede Hals Fles 270 Ml Bpa- Vrij van het merk Dr Brown'S. In deze verpakking zit 1st.
Plein.nl zegt:Plein zegt:
Dr. Browns Brede Halsfles 270 ml
Deze handige en fijne fles is breder dan de standaardfles. De bijbehorende speen is ook breder is waardoor het babymondje wijder open gaat. Dit zorgt ervoor dat de kans op tepel-speenverwarring extra klein is. Voor moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven is deze fles een ideale uitkomst. Nog een voordeel van deze fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden. Als je kindje ouder wordt en gewend is aan de voeding of dikkere voeding krijgt is dit makkelijker.

- Inclusief fase 1-speen en reinigingsborsteltje
- O
ok te gebruiken zonder ventilatiesysteem
- Bevat geen PBA, pvc, lood en ftalaten
- Helpt vitamine C, A en E te behouden
- Voedt vacumvrij, met positieve druk
- Helpt koliek, overgeven en zere oortjes voorkomen
n
Over Dr. Browns
Dr. Browns is een merk wat ontworpen is door de Amerikaanse arts Craig Browns. Wereldwijd worden de producten van Dr. Browns geadviseerd door artsen en worden ze veel gebruikt op kraamafdelingen en professionele kinderopvangcentra. De flessen van Dr. Browns hebben als enige een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van babys. Met dr. Browns voed je je kindje vacumvrij en zonder luchtbelletjes. Dit zorgt ervoor dat de vitamines C, A en E optimaal behouden blijven. Daarnaast helpt de fles darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes te voorkomen. Drinken uit de Dr. Browns fles is vergelijkbaar aan het krijgen van borstvoeding. Door de positieve druk die door het ventielsysteem ontstaat hoeft je baby niet hard te zuigen, de speen stimuleren is voldoende. Naast de voedingsflessen zijn er ook fopspeentjes en accessoires van Dr. Browns te verkrijgen.
Dr. Browns producten online bestellen
Dr. Browns producten online kopen doe je goedkoop, gemakkelijk en veilig op Plein.nl. Regelmatig hebben we een leuke Dr. Browns aanbieding op de site staan. Vandaag online producten van Dr. Browns besteld is morgen, mits voorradig, in huis.
Deonlinedrogist.nl zegt:Deonlinedrogist zegt:
Dr. Browns Fles Breed BPA Vrij is een bredere fles dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder. Dat houdt in dat het babymondje ook wat wijder open gaat, dit maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein. Het grote voordeel van deze vernieuwde fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden. Dit is vooral handig als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid. Ook bij het geven van een wat dikkere voeding is dit prettiger. Een smalle of een brede fles? Uw keuze kan ook bepaald worden door wat u zelf prettiger vindt vasthouden. Incl. fase 1-speen en reinigingsborsteltje.
Drbrown-shop.nl zegt:Drbrown-shop zegt:
De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder (dus het babymondje gaat wat wijder open) en dat maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein.1x 270 ml brede halsfles1x brede hals fase 1 speen1x reinigingsborsteltje Wetenschappelijk bewezenDr. Brown’s werd in 1996 ontwikkeld door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Op deze manier helpt de fles voedproblemen zoals darmkrampjes en overgeven voorkomen en blijven vitamine C, A en E optimaal behouden. De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen. Voorkomt voedproblemenHet unieke Natural Flow-ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, overgeven en boertjes voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen. Optimaal vitaminebehoud Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Andere babyflessen verliezen vitaminen tijdens het voeden. Ons ventielsysteem zorgt er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles. Dat geldt voor borst- én flesvoeding. Vergelijkbaar met borstvoeding De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt met succes gebruikt bij het (al dan niet noodzakelijk) geven van afwisselend borst- en flesvoeding. Kenmerken van Dr. Brown’s Brede halsfles 270 mlHelpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomenOptimaal behoud vitamine C, A en EVoedt vacuümvrij, zonder luchtbelletjesPositieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding Gepatenteerd ventielsysteem, bewezen werkingSpenen voor verschillende fasen zijn apart verkrijgbaarVaatwasserbestendig (bovenste rek) max. 60 gradenBevat geen BPA, pvc, lood en ftalatenKan ook zonder ventielsysteem worden gebruikt
Ikenik.nl zegt:Ikenik zegt:
De Dr. Brown's Brede Halsfles heeft een gevormde speen en een ventielsysteem die ervoor zorgt dat er een constante stroom van voeding is tijdens het zuigen. Hierdoor drinkt uw kindje rustiger en worden drampkrampjes en spugen minder. De fles kan ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt worden, net wat u prettig vind. De fles is eenvoudig schoon te maken en heeft een goede vorm om de fles vast te houden. De brede halsfles is een tikkeltje breder dan de standaardfles. Indien u over wilt stappen van borstvoeding naar flesvoeding is dit de ideale fles. Door de brede speen wordt de tepel-speenverwarring extra klein.De Brede Halsfles is gemaakt van kwalitatief BPA-vrij materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.

Eigenschappen
- Gemaakt van BPA-vrij materiaal
- Inhoud: 270ml
- Wordt geleverd inclusief fase 1 speen, reinigingsborstel, dop & gebruiksaanwijzing
- Kan gewassen worden in de vaatwasser ( bovenste rek )
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:
Merk: DR Brown's
Inhoud: 1st

Helpt voedproblemen en zere oortjes voorkomen
De Amerikaanse arts Craig Brown bedacht in 1996 het Natural Flow-ventielsysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt zere oortjes voorkomen.

Helpen belangrijke vitaminen te behouden
Dr. Brown’s helpt als beste belang
rijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada*. Ons ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden.

De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder (dus het babymondje gaat wat wijder open) en dat maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein.

Het grote voordeel van deze vernieuwde fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden.
Dit is vooral handig als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.
Ook bij het geven van een wat dikkere voeding is dit prettiger.

Fabrikant
Baby Case
Dorpsweg 78
1697KD Schellinkhout
Babyplezier.nl zegt:Babyplezier zegt:
De Dr Brown fles met brede hals 270 ml Incl. fase 1-speen en reinigingsborsteltje.
Het grote voordeel van deze vernieuwde fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden.
Dit is vooral handig als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.
Ook bij het geven van een wat dikkere voeding is dit prettiger
Bestel evt. ook extra spenen mee, belangrijk is het dat u deze om de 6 weken vervangt

De uitleg en ontstaan van de fles:
De Amerikaanse arts Craig Brown ontwikkelde in 1996 de babyfles met Natural Flow-vent
ielsysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden.Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt zere oortjes en oorontsteking voorkomen.
Optimaal vitaminebehoud
Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada.
Waar andere babyflessen vitaminen verliezen tijdens het voeden, zorgt ons ventielsysteem er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles.
Vergelijkbaar met borstvoeding
De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding.
De baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt met succes gebruikt bij
het (al dan niet noodzakelijk) geven van afwisselend borst- en flesvoeding.
Breed assortiment
Dr. Brown’s heeft o.a. standaardflessen en brede halsflessen, glazen flessen (alle 120/240 ml) en een
prematuurflesje (60 ml), speciaal voor premature baby’s en baby’s met een verminderd zuigreflex
Ook vergemakkelijkt het prematuurflesje de overgang van sondevoeding naar genormaliseerde voeding. Dankzij het
ventielsysteem wordt het geven van borstvoeding in de toekomst niet ‘onmogelijk’ gemaakt. De bijbehorende
prematuurspeen zorgt ervoor dat voeding nooit te snel doorstroomt.
En zo werkt Dr. Brown’s:
1. Lucht gaat naar binnen via de speenring -maar komt niet in de (borst)voeding terecht.
2. De lucht wordt via het ventielsysteem naar de ruimte boven de (borst)voeding geleid. Essentiële voedingstoffen blijven behouden.
3. De baby drinkt op een natuurlijke manier, zonder negatief vacuüm en luchtbelletjes én zonder de negatieve gevolgen daarvan, zoals darmkrampjes, overgeven en zere oortjes.
4. De voeding druppelt uit de fles; het ventielsyteem zorgt voor positieve druk, vergelijkbaar met het geven van borstvoeding.
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:
DR Brown's Brede hals fles 270 ml BPA- vrij. Kenmerken: DR Browns per 1st. EAN: 0072239306475. Groep: DR Browns baby peuter zuigflessen spenen.
Helpt voedproblemen en zere oortjes voorkomen
De Amerikaanse arts Craig Brown bedacht in 1996 het Natural Flow-ventielsysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en
dat helpt zere oortjes voorkomen.
Helpen belangrijke vitaminen te behouden
Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada*. Ons ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden.
De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder (dus het babymondje gaat wat wijder open) en dat maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein.
Het grote voordeel van deze vernieuwde fles is dat deze ook zonder het ventilatiesysteem gebruikt kan worden.
Dit is vooral handig als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.
Ook bij het geven van een wat dikkere voeding is dit prettiger.

Fabrikant
Baby Case
Dorpsweg 78
1697KD Schellinkhout
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:
De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder en dat maakt de kans op tepel-speenverwarring extra klein.
Algemene productdetails
Merk Dr. Brown's
Soort Zuigflessen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.