Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Vsm Calendulan Billenzalf Kind (40g)

Door invloeden van buitenaf kan je huid soms behoefte hebben aan extra bescherming en een intensieve verzorging. Voor de intensieve verzorging van je huid kun je Derma Calendulan zalf gebruiken. De verschillende Derma Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.- Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid- Legt een beschermend laagje op de billetjes- Calendula helpt de huid herstellen- Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik- Te gebruiken vanaf 0 jaarIngredientenParaffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorvitan stearate, cera alba, alcohol, calendula officinalis extract, aqua.GebruikBij elke luierwisseling een flinke laag VSM kind calendulan billenzalf op de huid aanbrengen.Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.Na opening 12 maanden houdbaar Ga naar Koopjesdrogisterij.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 1033 reviews »
Levertijd: 1 werkdag
4,65
5,81
Bij je thuis voor 9,60
Thuiswinkel Waarborg
Koopjesdrogisterij.nl
"Onbekend" 0 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
5,79
5,81
Bij je thuis voor 10,74
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Plein.nl
"Onbekend" 0 reviews »
Levertijd: 1 werkdag
4,92
5,79
Bij je thuis voor 8,87
Thuiswinkel Waarborg
Bestel bij Diodrogist.nl

Prijzen voor Vsm Calendulan Billenzalf Kind (40g) 8 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Vsm Calendulan Billenzalf Kind (40g)  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 9,60
Levertijd: 1 werkdag
5,814,65
"Onbekend"
Maat: 40 gram  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 10,74
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
5,815,79
"Onbekend"
VSM Kind Calendulan Billenzalf  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 8,87
Levertijd: 1 werkdag
5,794,92
Maat: 40G  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 10,65
Levertijd: Voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!
5,814,70
"Aardige shop"
VSM Calendulan billenzalf kind  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 9,69
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
4,74
"Klasse shop"
VSM Derma Calendulan Billenzalf Kind 0-4  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 9,11
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
5,16
"Aardige shop"
Maat: 40G  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 12,77
Levertijd: Op werkdagen en op zondag voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!
5,815,78
"Klasse shop"
Maat: 40G  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 11,80
Levertijd: Op werkdagen en op zondag voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!
5,85
Specificaties
Algemene productdetails
Merk VSM
Koopjesdrogisterij.nl zegt: Koopjesdrogisterij zegt: Door invloeden van buitenaf kan je huid soms behoefte hebben aan extra bescherming en een intensieve verzorging. Voor de intensieve verzorging van je huid kun je Derma Calendulan zalf gebruiken. De verschillende Derma Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.- Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid- Legt een beschermend laagje op de billetjes- Calendula helpt de huid herstellen- Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik- Te gebruiken vanaf 0 jaarIngredientenParaffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorvitan stearate, cera alba, alcohol, calendula officinalis extract, aqua.GebruikBij elke luierwisseling een flinke laag VSM kind calendulan billenzalf op de huid aanbrengen.Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.Na opening 12 maanden houdbaar
Ga naar Koopjesdrogisterij.nl
Plein.nl zegt: Plein zegt: Billenzalf
VSM Calendulan Billenzalf beschermt, verkoelt en verzacht de tere babyhuid. Het beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid bij luieruitslag. De zalf bevat zinkoxide dat een beschermend laagje op de billetjes legt waardoor urine en ontlasting minder schade aan de huid brengen. Calendulan Billenzalf is geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik voor kinderen van 0-4 jaar.nDosering
Maak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een washandje of babydoekje, ook als je kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag Calendulan billenzalf aan. Wil je extra voorzichtig omgaan met gevoelige plekjes, breng dan een dikke laag zalf aan op een gaasje en leg deze tegen de billen. Bij een volgende verschoning kun je het gaasje gemakkelijk verwijderen.Samensteling
Calendulan billenzalf is een plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 5 gram Calendula officinalis extract (goudsbloem). Andere ingredienten zijn: paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorbitan stearate, cera alba, alcohol, aqua.Wat moet je verder nog weten over dit product?

- Dit is een gezondheidsproduct.
- Lees hier de gebruiksaanwijzing

Ga naar Plein.nl
Diodrogist.nl zegt: Diodrogist zegt: Billenzalf. VSM Calendulan Billenzalf beschermt, verkoelt en verzacht de tere babyhuid. Het beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid bij luieruitslag. De zalf bevat zinkoxide dat een beschermend laagje op de billetjes legt waardoor urine en ontlasting minder schade aan de huid brengen. Calendulan Billenzalf is geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik voor kinderen van 0-4 jaar.
Mooigezond4u.nl zegt: Mooigezond4u zegt: Door invloeden van buitenaf kan je huid soms behoefte hebben aan extra bescherming en een intensieve verzorging. Voor de intensieve verzorging van je huid kun je Derma Calendulan zalf gebruiken. De verschillende Derma Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.
- Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid
- Legt een beschermend laagje op de billetjes
- Calendula helpt de huid herstellen
- Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik
- Te gebruiken vanaf 0 jaar

Ingredienten
Paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorvitan stearate, cera alba, alcohol, calendula officinalis extract, aqua.
Gebruik
Bij elke luierwisseling een flinke laag VSM kind calendulan billenzalf op de huid aanbrengen.

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.
Na opening 12 maanden houdbaar
De-drogisterij.nl zegt: De-drogisterij zegt: Beschermt en verzacht de schrale, rode gevoelige huid, met name op babybilletjes. Calendulan billenzalf kind. Kenmerken: VSM per 40g. EAN: 8728300895622. Groep: VSM baby peuter verzorgend.
Door invloeden van buitenaf kan je huid soms behoefte hebben aan extra bescherming en een intensieve verzorging. Voor de intensieve verzorging van je huid kun je Derma Calendulan zalf gebruiken. De verschillende Derma Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.
- Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid
- Legt een beschermend laagje op de billetjes
- Calendula helpt de huid herstellen
- Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik
- Te gebruiken vanaf 0 jaar

Ingredienten
Paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorvitan stearate, cera alba, alcohol, calendula officinalis extract, aqua.
Gebruik
Bij elke luierwisseling een flinke laag VSM kind calendulan billenzalf op de huid aanbrengen.

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.
Na opening 12 maanden houdbaar
Drogisterij.net zegt: Drogisterij.net zegt: VSM Derma Calendulan Billenzalf Kind 0-4 kleiner dan p groter dan Calendulan billenzalf beschermt verkoelt en verzacht de tere babyhuid. Het bevat zinkoxide voor een beschermend laagje op de billetjes. Calendulan billenzalf is geschikt voor langdurig dagelijks gebruik. kleiner dan br/ groter dan kleiner dan /p groter dan kleiner dan b groter dan Toepassing kleiner dan /b groter dan kleiner dan br/ groter dan VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf beschermt en verzacht de schrale rode en gevoelige huid met name op babybilletjes. kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan b groter dan Ingredinten kleiner dan /b groter dan kleiner dan br/ groter dan Calendulan billenzalf is een plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 5 gram Calendula officinalis extract goudsbloem. Andere ingredienten zijn: paraffinum liquidum petrolatum zinc oxide sorbitan stearate cera alba alcohol aqua. kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan b groter dan Dosering en gebruiksaanwijzing kleiner dan /b groter dan kleiner dan br/ groter dan Maak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een washandje of babydoekje ook als je kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag Calendulan billenzalf aan. Wil je extra voorzichtig omgaan met gevoelige plekjes breng dan een dikke laag zalf aan op een gaasje en leg deze tegen de billen. Bij een volgende verschoning kun je het gaasje gemakkelijk verwijderen. kleiner dan br/ groter dan kleiner dan br/ groter dan Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. kleiner dan /em kleiner dan p groter dan Calendulan billenzalf beschermt verkoelt en verzacht de
Byfit.nl zegt: Byfit zegt: Door invloeden van buitenaf kan je huid soms behoefte hebben aan extra bescherming en een intensieve verzorging. Voor de intensieve verzorging van je huid kun je Derma Calendulan zalf gebruiken. De verschillende Derma Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.
- Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid
- Legt een beschermend laagje op de billetjes
- Calendula helpt de huid herstellen
- Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik
- Te gebruiken vanaf 0 jaar

Ingredienten
Paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorvitan stearate, cera alba, alcohol, calendula officinalis extract, aqua.

Gebruik
Bij elke luierwisseling een flinke laag VSM kind calendulan billenzalf op de huid aanbrengen.

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.
Na opening 12 maanden houdbaar
Deweegschaal.nl zegt: Deweegschaal zegt: Door invloeden van buitenaf kan je huid soms behoefte hebben aan extra bescherming en een intensieve verzorging. Voor de intensieve verzorging van je huid kun je Derma Calendulan zalf gebruiken. De verschillende Derma Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. - Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid - Legt een beschermend laagje op de billetjes - Calendula helpt de huid herstellen - Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik - Te gebruiken vanaf 0 jaar Ingredienten Paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorvitan stearate, cera alba, alcohol, calendula officinalis extract, aqua. Gebruik Bij elke luierwisseling een flinke laag VSM kind calendulan billenzalf op de huid aanbrengen. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C. Na opening 12 maanden houdbaar
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.