Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Nuna Rebl Plus Slate 360° I-Size Autostoel 0-18 kg CS.36.002

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Autostoeltjes

productinformatie
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:Vanaf de geboorte tot maar liefst 4 jaar volledig zeker zijn van ultieme veiligheid en comfort voor je kindje op de achterbank of passagiersstoel? Dan kom je vanzelf uit bij de unieke Rebl Plus autostoel van Nuna. De Rebl Plus is een echte rebel onder de autostoelen doordat hij veiligheid en comfort meeneemt voorbij de vastgestelde normen. Hij is op iedere mogelijke manier aanpasbaar aan je kleintje en voldoet ruim aan de strenge I-size norm voor achterwaarts vervoer.

Doordat de Rebl Plus achterwaarts vervoer mogelijk maakt tot maar liefst 4 jaar overtreft hij ruim de vastgestelde I-size veiligheidsnorm. Met het 360° draaibare zitje is het erin zetten van je kleintje en het kiezen van rijposities in een handomdraai voor elkaar. Er kan gekozen worden uit maar liefst 7 verschillende zit- en ligposities zodat je kindje op iedere leeftijd zo comfortabel mogelijk zit. De 360° draaibare zitting en de 7 zit- en ligposities zorgen er ook voor dat, ongeacht de hoek van de achterbank, er altijd een mooie rechte zit mogelijk is.

De Rebl Plus komt wordt geleverd met een geïntegreerde basis met Isofix bevestiging en "true lock" technologie die zorgt voor een snelle, eenvoudige en zeer veilige installatie in de auto. Voor een zeer precieze aanpassing en een extra strakke installatie methode zijn de Isofix steunen maar liefst 9-voudig verstelbaar. Ter voorkoming van een foutieve installatie bevatten de stabiliteitspoten gekleurde indicators.

Het slimme Side Impact Protection systeem van Nuna biedt een superieure en volledige zijdelingse bescherming in combinatie met het gebruikte "tailor tech" geheugenschuim. Bij een botsing absorbeert de kreukelzone in de stabiliteitspoot de klap en vermindert hij de krachten op je baby. Rotatie van de Rebl Plus wordt bij een botsing vermindert door de onzichtbare geïntegreerde beugel en de kuip is, door de zeer veerkrachtige kunststof van topkwaliteit, duurzaam en zeer solide.

Ten behoeve van een perfecte pasvorm voor je kleintje zitten er uitneembare hoofd- en lichaamsteunen in de Rebl Plus en is de hoofdsteun met 1 hand eenvoudig te verstellen in maar liefst 7 posities. De gordelvakjes zorgen voor het eenvoudig in de autostoel zetten van je kleintje en met de geïntegreerde ergonomische voetensteun kunnen oudere kindjes zelf in de autostoel klimmen. De ventilatiesleuven in de kuip voeren de lichaamswarmte goed af tijdens zelfs de langste ritjes.

De Rebl Plus is dankzij de 'enhanced steel strength technology' veel steviger dan zijn voorganger, de Nuna Rebl. De Rebl Plus heeft een 35% sterker stalen frame en een kuip die 20% veerkrachtiger is dan zijn voorganger. De autostoel is hierdoor nog sterker in trekvastheid.

Eigenschappen:

- Groep 0/1 Autostoel 0-18 kg
- Geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar
- Voldoet aan de strenge I-size norm voor achterwaarts vervoer
- 360° draaibaar zitje
- 7 verschillende zit- en ligposities
- Altijd een mooie rechte zit ongeacht de hoek van de achterbank
- Zeer makkelijk erin zetten van je kleintje
- Geïntegreerde basis van Isofix bevestiging en "true lock" technologie
- Zeer snelle, eenvoudige en veilige installatie
- 9-voudig verstelbare Isofix steunen voor precieze aanpassing en extra strakke installatie
- Stabiliteitspoten met gekleurde indicators voor correcte installatie
- Side Impact Protection systeem voor volledige zijdelingse bescherming
- "Tailor tech" geheugenschuim voor superieure zijdelingse bescherming
- Kreukelzone in stabiliteitspoot absorbeert de klap en vermindert de krachten op de baby
- Geïntegreerde beugel vermindert rotatie bij een botsing
- Duurzame en zeer solide kuip van zeer veerkrachtig kunstof van topkwaliteit
- Inclusief uitneembare hoofd en lichaamssteunen
- Hoofdsteun in 7 positiefs te verstellen met 1 hand
- Met gordelvakjes
- Geïntegreerde ergonomische voetensteun voor zelfstandig in de stoel klimmen
- Lichaamswarmte wordt afgevoerd door de ventilatiesleuven
- 5-punts gordel groeit met alle leeftijden mee
- Inclusief unieke geventileerde autostoelhoes
- Wasbare bekleding
- 35% sterker stalen frame en 20% dikkere stalen kuip t.o.v. de reguliere Nuna Rebl
- Afmetingen: 64 x 46 x 65,2 cm
- Gewicht: 13,5 kg
- Achterwaarts vervoer aanbevolen gebruik: 40-105 cm, van geboorte tot 4 jaar/19,5 kg
- Voorwaarts vervoer aanbevolen gebruik: 80-105 cm/19,5 kg
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:Nuna Rebl Plus Autostoeltje Het Nuna Rebl Plus Autostoeltje biedt vanaf de geboorte tot en met de vierde verjaardag van je kindje een veilige zitplaats in de auto voor je kindje. Het autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm en zorgt ervoor dat jij je kindje langer achterwaarts kunt vervoeren, namelijk totdat je kindje 105 cm lang is. Vanaf 80 cm kun je je kindje ook voorwaarts vervoeren. De Nuna Rebl Plus is de opvolger van het Nuna Rebl Autostoeltje. Deze vernieuwde versie is uitgevoerd met een 20% dikkere stalen wand en een 35% sterker stalen frame en is sterker in trekvastheid. Veiligheid Niet alleen het achterwaarts vervoeren maakt de Nuna Rebl Plus een veilige autostoel. Dankzij het tailor tech geheugenschuim wordt je kindje optimaal beschermd bij een zijwaartse aanrijding. De stabiliteitspoot met kreukelzone voorkomt dat het autostoeltje naar voren kan kantelen en absorbeert de klap. De geïntegreerde stalen beugel zie je niet, maar is er wel. Hij vermindert rotatie bij een botsing. Installatie in de auto Het Nuna Rebl Plus Autostoeltje bevestig je in mum van tijd door middel van Isofix. De verstelbare Isofix steunen zorgen ervoor dat je de autostoel altijd perfect kunt installeren. Het autostoeltje kan zowel voorwaarts als achterwaarts geïnstalleerd worden. Comfort De ventilatiegleuven in de kuip van het Nuna Rebl Autostoeltje zorgen ervoor dat je kindje het niet te warm krijgt in het autostoeltje. De bekleding van de Nuna Rebl is verwijderbaar en wasbaar, dus je kindje zit altijd in een schoon en fris autostoeltje. Gebruiksgemak Het Nuna Rebl Plus Autostoeltje kan 360° draaien, ideaal bij het installeren van je kindje in de autostoel! Ook wanneer je kindje groot genoeg is om zelf in het autostoeltje te klimmen is dit erg handig. De Nuna Rebl Plus heeft een handige indicator die laat zien of je de autostoel juist bevestigd hebt. {{babypark_advantages}} Eigenschappen - Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar (18,5 kg) - 360° draaien: dus instappen gaat gemakkelijk - Installatie met Isofix - Tailor tech geheugenschuim voor optimale bescherming bij zijwaartse aanrijding - 5-punts gordel met gordelpads - Stabiliteitspoot met kreukelzone om klap te absorberen - Geïntegreerde stalen beugel vermindert rotatie bij een botsing - Indicators voor juiste installatie - Geïntegreerde beugel vermindert rotatie - In 7 standen verstelbare hoofdsteun - Instelbare slaapstand (7 standen) - Verwijderbare en wasbare hoes - Inclusief extra luchtdoorlatende bekleding - Voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm
Babyhuyswebshop.nl zegt:Babyhuyswebshop zegt:De Nuna Rebl Plus is sterk, slim en overtreft de i-size veiligheidsnorm
Onze nieuwe REBL plus 360° autostoel is slim in te stellen zodat uw kleintje langer, veiliger(!), achterwaarts vervoerd kan worden. Ontwikkeld om premium bescherming te blijven bieden als ze groeien — met serieus stevige staalkracht technologie — kunt u relaxen en genieten van elk magisch moment tijdens elk ritje, vanaf de geboorte totdat ze 4 jaar oud zijn.
kenmerken Nuna Rebl Plus
staalkracht technologie
- uniek
- 360° draaibare zitting
- met één hand zevenvoudig verstelbare hoofdsteun
- inclusief extra luchtdoorlatende bekleding en hoofdsteun cover
- ingebouwde ergonomische voetsteun
- ventilatie sleuven
- handige gordelhouders
- negen standen ISOFIX grendels

Nuna Rebl Plus, strak design
- serieus sterkere verbeteringen…
- sterker in trekvastheid*
- 20% dikkere stalen wand*
- 35% sterker stalen frame*
- serieus sterk stalen frame en ultra veerkrachtige, topkwaliteit kunststof kuip zorgen samen voor superieure bescherming
- voldoet aan en overtreft de i-size norm door achterwaarts vervoer mogelijk te maken vanaf de geboorte tot 4 jaar (40-105 cm)
- gepatenteerd tailor tech™ geheugenschuim en uitneembare hoofd- en lichaamssteunen bieden utltieme zijdelingse veiligheid
- volledige zijdelingse bescherming dankzij Nuna’s slimme SIP systeem met eps energie absorberend schuim
- true lock™ installatie technologie zorgt voor snelle, eenvoudige en veilige installatie met de ISOFIX bevestigingspunten van de auto
- vijfpuntsgordel groeit mee
- kreukelzone in de stabiliteitspoot absorbeert kracht en minimaliseert de krachten op de baby
- ingebouwde veiligheidsbeugel helpt rotatie verkleinen bij een botsing
- 360° draaibare zitting en zevenvoudig verstelbare zitpositie zorgen voor makkelijk het kind erin zetten
- gekleurde indicators op de stabiliteitspoot en ISOFIX bevestigingen verminderen gebruikersfouten
- *REBL plus upgrades in vergelijking met REBL

Model: Rebl Plus
Kleur Fabrikant: Slate
Kadocus.nl zegt:Kadocus zegt:Autostoel Nuna Rebl Plus Slate
De autostoel Nuna Rebl Plus zorgt voor optimale veiligheid onderweg. Deze autostoel voldoet niet alleen aan de nieuwste I-size norm maar overtreft deze zelfs! Hierdoor kunt u de Nuna Rebl Plus achterwaarts gebruiken voor uw kindje vanaf geboorte tot 4 jaar.
De Plus variant van de Rebl is nóg sterker dan zijn voorganger. De autostoel is voorzien van extra sterke staalkracht technologie om uw kleintje in elke gewenste positie optimaal te beschermen.

Technologie
De autostoel Nuna Rebl Plus is voorzien van de nieuwste technologie en materialen. Zo is de kuip gemaakt van kunststof en verstevigd met staal zodat dit zorgt voor extra versterking. In de kuip is gebruik gemaakt van tailor tech™ geheugenschuim en EPS energie absorberend schuim voor optimale zijdelingse bescherming. Daarnaast zijn in de kuip ventilatiesleuven aangebracht voor een goede luchtcirculatie.

Bevestiging
U bevestigt dit autostoeltje door middel van de Isofix ankers aan de stoel. Isofix bevestiging zorgt ervoor dat de autostoel vastgezet wordt aan de carrosserie van de auto, hiermee staat de autostoel dus erg stevig in de auto. De Nuna Rebl Plus is voorzien van een steunpoot die zorgt voor extra stabiliteit maar die er ook voor zorgt dat bij een aanrijding de klap wordt geabsorbeerd.
Uw kindje kan in deze autostoel veilig bevestigd worden door middel van de 5-puntsgordel. De hoofdsteun is met slechts één hand in 7 posities te verstellen waardoor dit stoeltje perfect meegroeit met uw kind.
De veiligheidsindicatoren in de autostoel laten u gemakkelijk zien of de stoel veilig is bevestigd. Zo zit u altijd gerustgesteld achter het stuur.

360° draaibaar
Doordat u de autostoel 360° graden kunt draaien, is het erg gemakkelijk om uw kindje in en uit het autostoeltje te halen. Ook als uw kind ouder wordt, kan hij of zij gemakkelijk in de autostoel klimmen door het voetensteuntje.
Wanneer uw kindje in de autostoel zit, hoeft u deze slechts nog een kwartslag naar achteren of naar voren te draaien.
Algemene productdetails
MerkNuna
KleurGrijs
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.