Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Maxi-Cosi AxissFix Air - Nomad Grey

649,-499,-
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: 1 - 2 weken
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Babyhuiscasita.nl:Klantbeoordeling Babyhuiscasita: (31)
Autostoel met Airbags

Extra veiligheid voor je kindje met de AxissFix Air. Bij een aanrijding komen er enorme krachten vrij, om je kindje optimaal te beschermen is het gebruik van deze autostoel echt aan te raden! Mocht je een aanrijding hebben, dan detecteren de Isofix punten van deze stoel de klap. De geïntegreerde airbags, die onzichtbaar verstopt zitten in de schouderpads, blazen op en vullen zich met lucht op borsthoogte van je kindje. 0,08 seconde na de aanrijding wordt zowel de nek als het hoofdje maximaal ondersteunt. Direct daarna lopen de airbags leeg, zodat er geen ver
stikkingsgevaar is. Een ideale peuter autostoel met veiligheidsprestaties door naleving van de nieuwste i-Size autostoel , en 360° draaibare stoel voor het beste gebruiksgemak ooit! De Fix wordt geleverd met isofix voor een gemakkelijke en veilige autostoel installatie. Naar achteren gericht reizen tot ca. 2 jaar om hoofd- & nekbeveiliging te verbeteren. De autostoel groeit mee met je kindje van 61 tot en met 105 cm. Te gebruiken vanaf 4 maanden tot ongeveer 4 jaar.

Samengevat enkele kenmerken van de AxissFix:
* tegen de rijrichting in tot ong. 2 jaar (87cm), voor extra bescherming van het hoofdje en de nek,
* de stoel kan 360 graden draaien, om je kindje makkelijker in de stoel te plaatsen
* tegen de rijrichting in van 61-87cm (4mnd tot max. 2jaar), met het verkeer mee vanaf 15 mnd tot 105 cm.
* in hoogte verstelbare gordels en hoofdsteun.
* ISOFIX bevestiging i.c.m. een TopTether
* leverbaar in diverse kleuren
Wat is i-Size ?
i-Size (of UN R129) is de naam van de nieuwste regelgeving over de veiligheid van autostoeltjes. Deze richtlijn is sinds juli 2013 van kracht en biedt op verschillende manieren extra bescherming, vooral doordat kinderen tot en met 15 maanden achterwaarts worden vervoerd - in plaats van tot 9 of 12 maanden zoals de voorgaande EU-verordening voorschreef.
Waarom is achterwaarts vervoer veiliger ?
Recent onderzoek heeft uitgewezen dat achterwaarts vervoer van baby's veiliger is tot minimaal 15 maanden. Alleen dan is zijn de nekspieren sterk genoeg om de impact van de vrijgekomen krachten bij een frontale botsing op te vangen. Deze bepaling binnen i-Size geeft aan dat baby's ten minste de eerste 15 maanden achterwaarts vervoerd moeten worden. Bij een frontale botsing wordt de impact over het hele lichaam verspreid en het hoofd wordt opgevangen. Het klapt niet naar voren bij achterwaarts vervoer en kan hoofd- en nekletsel voorkomen. Dit is met name voor baby's belangrijk met hun relatief zware hoofd.

Waarom is een nieuwe standaard noodzakelijk ?
1. Betere bescherming bij grotere krachten van frontale en zijdelingse botsingen en veel betere bescherming van hoofd en nek
2. i-Size vereist het gebruik van ISOFIX, waardoor de kans dat een autostoeltje verkeerd wordt bevestigd minder groot is dan bij stoeltjes die met autogordel worden geïnstalleerd
3. Bescherming bieden tegen zijdelingse aanrijdingen
4. Voorkomen dat ouders te vroeg overstappen naar een groter stoeltje
5. Het is onze plicht; sociaal, politiek en ethisch gezien is het onze plicht om op alle vlakken van het leven steeds hogere veiligheidsnormen te ontwikkelen
Op welke manier heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de nieuwe Europese i-Size-wetgeving ?
Als toonaangevend fabrikant van kinderautostoeltjes met jarenlange ervaring beschikt Maxi-Cosi over een ultramodern Technical Centre in Frankrijk dat alles omvat wat nodig is voor het ontwikkelen en testen van autostoeltjes. Vanwege deze faciliteit en onze ervaring en expertise op het gebied van het ontwerpen en produceren van kinderautostoeltjes is Maxi-Cosi ingeschakeld door de UNECE om mee te werken aan het ontwikkelen en opstellen van de nieuwe i-Size-norm.
Eén van de belangrijkste bijdragen die Maxi-Cosi leverde, was het voorstellen en definiëren van regels voor autofabrikanten met betrekking tot compatibiliteit met de ISOFIX-afsteunpoot. Een afsteunpoot voorkomt dat het autostoeltje voorwaarts draait bij een ongeval.
Verder adviseerde Maxi-Cosi een procedure voor zijdelingse botsproeven in te voeren die door andere deskundigen op Europees niveau werd overgenomen. Wij hebben ook bijgedragen aan de nieuwe classificatie van producten op basis van lichaamslengte (in plaats van op gewicht) door de resultaten te verstrekken van een 3D-meetonderzoek onder meer dan 2000 kinderen vanaf hun geboorte tot 12 jaar oud.

Waarom vervangt de nieuwe i-Size-wetgeving de eerdere ECE R44/04-richtlijn niet?
De twee normen zullen voorlopig naast elkaar bestaan. De i-Size-norm geldt uitsluitend voor ISOFIX-kinderautostoeltjes. De ECE R44-standaard zal nog een tijd van kracht blijven voor met de gordel bevestigde stoeltjes en oudere ISOFIX-stoeltjes.
Dit is nodig zodat ook bezitters van oudere auto's (die geen ISOFIX-verankeringspunten hebben) kunnen blijven voldoen aan de veiligheidsvoorschriften zonder verankeringspunten te moeten inbouwen.
Op dit moment wil de EU alleen stimuleren dat consumenten bij voorkeur ISOFIX-stoeltjes gebruiken. In de toekomst zullen naar verwachting uitsluitend nog ISOFIX-stoeltjes voldoen aan de veiligheidswetgeving van de EU. Gratis Bezorgen

Babyhuis Casita bezorgt gratis je producten aan huis. Bestel vandaag nog voor 16.30 uur je product en je hebt het deze morgen al in huis. Babyhuis Casita is je betrouwbare leverancier voor al je babyspullen. Ben je op zoek naar een boxkleed of een leuke kinderstoel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gewicht: 12.5 kg
Leeftijd kind: 4 mnd - 4 jaar
 • Merk:Maxi-Cosi
 • Kleur:Grijs
 • Opties:Isofix
 • Productlijn:Maxi Cosi AxissFix Air
productinformatie
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje
Het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar (61-105 cm). Tot je kindje 87 cm is kun je de autostoel achterwaarts gebruiken. Daarna is het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje te gebruiken als voorwaartse autostoel.
Veiligheid
Het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Hierdoor weet je zeker dat je je kindje veilig met deze autostoel kunt vervoeren. Uniek aan het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje zijn geïntegreerde airbags. Het autostoeltje is tot 87 cm
(circa 2 jaar) achterwaarts te gebruiken en kan vervolgens tot 105 cm als voorwaarts gerichte autostoel gebruikt worden.
{{babypark_advantages}}
Installatie in de auto
Met behulp van Isofix en een Top Tether kun je het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje in je auto installeren. De autostoel kan zowel achterwaarts als voorwaarts gebruikt worden. De autostoel is compact vormgegeven en is daardoor ook geschikt voor kleinere auto’s.
Comfort
De hoofdsteun van het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje is in hoogte verstelbaar zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning krijgt. De zitting van de autostoel is 10° achterover gekanteld waardoor je kindje ook heerlijk kan slapen in het autostoeltje. Zo heeft je kindje jarenlang een veilige én comfortabele zitplaats in de Maxi-Cosi AxissFix Air autostoel.
Gebruiksgemak
Het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje is erg handig in gebruik omdat de autostoel 360° kan draaien. Hierdoor kun je je kindje heel eenvoudig op een veilige manier in het autostoeltje bevestigen. De bekleding van de autostoel kan verwijderd en gewassen worden.
Eigenschappen

- Geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar,
- Vanaf 61 cm zowel achterwaarts (tot 87 cm) als voorwaarts (tot 105 cm) te gebruiken,
- Eerste autostoel met geïntegreerde airbags,
- 360° draaibaar,
- Bevestiging met Isofix en Top Tether,
- Uitwasbare bekleding,
- Verstelbare hoofdsteun,
- Ook geschikt voor kleinere auto’s,
- Voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm,
- Hoge stoelpositie in de auto,
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie,
EAN Code: 3220660284993,
Artikelcode fabrikant: 8023712110,
Groep: Groep 0/1,
Lengte kind: 61 - 105 cm,
Leeftijdscategorie: 4 mnd - 4 jaar,
Kleurnaam: Nomad Grey,
Voldoet aan i-Size norm: Ja,
Bevestigingswijze: Isofix,
360° draaibaar: Ja,
Type gordel: 5-punts veiligheidsgordel,
Rijrichting: Voor- en achteruit,
Hoofdsteun: Ja,
Inclusief zitverkleiner: Ja,
Slaapstand: Ja,
Bekleding wasbaar: Ja,
Gewicht: 12,5 kg,
Afmetingen: Lengte: 55 cm, Breedte: 44,5 cm, Hoogte: 65 cm
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Axissfix Air: De eerste autostoel met airbags!
In de Maxi Cosi Axissfix Air wordt je kindje maximaal beschermd dankzij de revolutionaire Maxi-Cosi Air Safety Technology. Wanneer je kindje voorwaarts gericht in een autostoel zit komen er heftige krachten vrij bij een aanrijding. Het kwetsbare hoofdje en nekje van je kind worden in geval van zo'n aanrijding in de Maxi Cosi Axissfix Air optimaal beschermd dankzij de geïntegreerde airbags, onzichtbaar verstopt in de schouderpads.

Hoe werkt het? Een aanrijding wordt direct gedetecteerd door de Isofix punten achterop de autostoel. Het s
ignaal wordt in slechts 0,015 seconden naar het airbag systeem verzonden. De airbags blazen vervolgens op en vullen zich met koele lucht op borsthoogte van je kind. 0,08 seconden na de aanrijding worden het hoofdje en nekje van je kind optimaal ondersteund. Daarna lopen de airbags direct leeg. Geen verstikkingsgevaar dus!i-Size veiligheid
De Maxi-Cosi AxissFix Air is geschikt voor kinderen met een lengte van 61 tot 105 cm (ca. 4 maanden tot 4 jaar, 4 tot 18 kg). Doordat de Maxi Cosi AxissFix Air geschikt is voor achterwaarts vervoer tot een lengte van 87 cm (ongeveer 2 jaar) voldoet hij aan de hoofdlijn van de nieuwe i-Size veiligheids regelgeving. Achterwaarts vervoeren wordt in deze nieuwe regelgeving aangeraden tot een leeftijd van 15 maanden met een maximum van 2 jaar. Vanaf 15 maanden tot 4 jaar kan je kindje voorwaarts gericht vervoerd worden.

360° draaiend zitje
Naast de unieke Maxi-Cosi Air Safety Technology beschikt de Axissfix Air over vele functies voor nog meer veiligheid en comfort. Zo bevat de AxissFix Air autostoel net als de reguliere Axissfix het revolutionaire roterende design. Hierdoor hoef je je niet meer in moeilijke bochten te wringen om je kindje comfortabel in het autozitje te zetten. Hij draait namelijk eenvoudig naar je toe! Het roterende autozitje is een ware doorbraak in baby- en kindervervoer.

Het AxissFix Air autozitje roteert 90 graden naar links of naar rechts afhankelijk van welke deur gewenst is. Vervolgens is in de gedraaide positie ook het vastzetten van de harnasgordel veel gemakkelijker. Voor extra gebruiksgemak wordt de gordelhoogte automatisch aangepast als de hoogte van de hoofdsteun wordt versteld.

Isofix bevestiging
De AxissFix Air wordt in de auto bevestigd met het zeer veilige Isofix systeem waarmee de autostoel direct aan het chassis bevestigd wordt. Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor bevestiging van kinderzitjes in auto's. In veel nieuwe auto's bevindt zich tegenwoordig een Isofix systeem. Het systeem bestaat uit 2 haken (bevestigingspunten) die zich bevinden tussen de rugleuning en de zitting van de achterbank.

Comfort
Voor optimaal comfort is de Maxi Cosi AxissFix Air zo ontworpen dat het zitje verstelbaar is in verschillende ruststanden. De hoofdsteun biedt extra ondersteuning aan het hoofdje en de hele autostoel is ergonomisch vormgegeven. Ook de gordelkussens zijn erg zacht en comfortabel in het gebruik.

Baby Innovation Award
Hoera, de AxissFix Air is door een deskundige jury, een moder panel en consumenten bekroond met de Baby Innovation Award 2018 in de categorie Mobiliteit!

Eigenschappen:

- Autostoel met revolutionair geïntegreerd airbag systeem
- i-Size gecertificeerd
- Geschikt voor i-Size klasse 61-105 cm (ca. 4 maanden tot 4 jaar / 4 tot 18 kg)
- Airbags in gordelpads bieden directe ondersteuning aan hoofdje en nekje bij een aanrijding
- Zitje 360° draaibaar
- Eenvoudig en veilig met Isofix te bevestigen met Top Tether
- Groeit met je kindje mee
- Eerste 15 maanden tot 2 jaar (61-87 cm) achterwaarts vervoeren
- Vanaf 2 tot 4 jaar voorwaarts vervoeren met een maximum van 19 kg
- In verschillende ruststanden verstelbaar zitje
- Verstelbare hoofdsteun en gordelharnas die met je kind meegroeien
- Optimale bescherming van nek en hoofd
- 5-punts veiligheidsgordel met gordelkussentjes
- Comfortabele en zachte bekleding
- Ergonomische kuipvorm

Maatvoering:
Pinkorblue.nl zegt:Pinkorblue zegt:
Een hele nieuwe dimensie van veiligheid: De AxissFix Air stelt nieuwe normen op het gebied van veiligheid. Geïntegreerde airbags bieden extra bescherming rondom het hoofd en de schouders van het kind. Het autostoeltje combineert de huidige i-Size-veiligheidsregeling (R129) met een 360° draaimechanisme. Zo zet je het kindje binnen enkele seconden veilig in het autostoeltje.. De AxissFix Air is uitgerust met ISOFIX en kan veilig en snel in de auto worden gemonteerd. Alles in slechts één autostoeltje. Het stoeltje kan worden bevestigd met de rijrichting me of achterwaarts (tot ongeveer 2 jaar of 87 cm) en past zich dus aan aan elk ontwikkelingsstadium van het kind. Eigenschappen: Geïntegreerde airbags zorgen voor een bijzonder hoog beschermingsniveau in een naar voren gerichte positie Achterwaarts vervoeren tot ca. 2 jaar (87 cm) voor betere bescherming van hoofd en nekje Het kind kan snel gemakkelijk en worden vastgemaakt Kan achterwaarts worden gebruikt van 61 tot 87 cm (ongeveer 4 maanden tot ongeveer 2 jaar); vooruit van 76 tot 105 cm (ongeveer 15 maanden tot ongeveer 4 jaar) Gordelsysteem en hoofdsteun tegelijk te verstellen Eenvoudig wisselen van rijrichting Indicator geeft richtingwissel aan Praktische gordelhaken Comfortable gordelverstelling Wasbare stoffering 7-voudig verstelbare hoofdsteun 4 zit- en ligposities Ruime en zachte zitting Schouder- en gordelvoering ISOFIX installatie met Top Tether Hoogwaardige en schokdempende hoofdsteun 5-punts gordelsysteem Anti-slip schouderpads Gordelspanner Top Theter installatie indicator
Kindermaxx.nl zegt:Kindermaxx zegt:
Maxi Cosi AxissFix Air van ca. 4 maanden tot ca. 4 jaar Maximaal 19 kg Van 61 tot 105 cm Op het gebied van veiligheid staat de Maxi Cosi AxissFix Air met kindermaxx op de voorgrond. Dankzij de gepatenteerde Air Safety Technology® kunt u uw kind zo veilig mogelijk naar voren vervoeren. Air Safety Technology® betekent dat de airbags in de hoofdsteun worden geïntegreerd, die onmiddellijk opengaat wanneer het ISOFIX-bevestigingselement het signaal van een botsing doorgeeft. Onmiddellijk na de impact komt de koude lucht uit de airbags om te voorkomen dat uw kind verplettert. Dit innovatieve systeem vermindert de krachten op hoofd en nek bij een ongeval met 55 procent! De Maxi Cosi AxissFix Air is net zo eenvoudig en praktisch in gebruik als de andere i-Size Maxi Cosi-stoelen: hij voldoet aan de huidige i-Size-veiligheidsvoorschriften (R129), heeft een geïntegreerd 360°-rotatiemechanisme voor maximale gebruiksvriendelijkheid en kan tot ca. 2 jaar of 87 cm achterwaarts worden gebruikt. Overigens is de Maxi Cosi AxissFix Air 's werelds eerste kinderzitje met ingebouwde airbags! Eigenschappen: Geïntegreerde airbags 360° draaibare stoel Riemsysteem en hoofdsteun gelijktijdig verstelbaar Gemakkelijke verandering van rijrichting Grootte-indicator geeft de verandering van richting aan Praktische gordelhaken maken het gemakkelijker om de veiligheidsgordel te bevestigen Comfortabele gordelverstelling met één hand 7-voudige instelling van de hoofdsteun 4 zittende en rustposities in elke richting Comfortabele zitting met extra zachte vulling Schouder en riemgesp vulling ISOFIX-installatie met Top Tether Beschermende hoofdsteun van hoogwaardig, schokabsorberend materiaal 5-puntsgordelsysteem met harnasgordel Anti-slip schoudervullingen gordelspanner Top Tether installatie display Achterwaarts gericht op de weg van 61-87 cm (ca. 4 maanden tot 2 jaar) Naar voren gericht van 76-105 cm (van 15 maanden tot ca. 4 jaar) Wasbare hoes i-grootte (R129) goedkeuring Gemaakt in Europa
Algemene productdetails
MerkMaxi-Cosi
KleurGrijs
SoortAutostoeltjes
OptiesIsofix
ProductlijnMaxi Cosi AxissFix Air

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Autostoeltjes

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.