Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Maxi-Cosi Tobi autostoel Nomad Black (9-18kg)

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Autostoeltjes

productinformatie
Babyenkoter.nl zegt:Babyenkoter zegt:
Het autostoeltje Maxi-Cosi Tobi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een handige autostoel met verschillende zit- en slaapstanden en een verstelbare gordel en hoofdsteun. De installatie in de auto gebeurt door middel van een 3-punts autogordel en een extra gordelspanner. Voor extra in- en uitstap gemak is het autostoeltje voorzien van een 'easy out'- gordelsysteem. Veiligheid Om je kind zo veilig mogelijk in het autostoeltje te laten zitten, is het belangrijk dat de gordels geen speling meer hebben. Of de gordels strak genoeg zijn aangespannen, kan afgelezen worden van de kleurenindicator. In geval van een aanrijding geniet je kind extra bescherming vanwege zijdelingse beschermingskussens. Comfort Vanuit de hoge positie in zijn autostoeltje heeft je kind goed zicht op wat er zich in de auto en daarbuiten afspeelt. Dankzij de vijf verschillende zit- en slaapstanden kan je kind altijd in de meest gewenste positie zitten. Gebruiksvriendelijkheid De Tobi is voorzien van een praktisch gordelsysteem. Met een druk op de knop van het slot blijven de gordels naar de zijkant staan, zodat je kind gemakkelijk in en uit kan stappen. Kenmerken Maxi-Cosi Tobi autostoel: Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg) Plaatsing met de rijrichting mee Eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel met logische gordelloop Stevige installatie dankzij gordelspanner Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen van opzij 'Easy out' gordelsysteem kan gordels naar de zijkant plaatsen, zodat eenvouding in- en uitstappen mogelijk is Kleurenindicator laat zien of gordels strak genoeg zijn aangespannen Hoge zitpositie in de auto, waardoor goed uitzicht mogelijk is 5 verschillende posities van de zitting, van verticaal tot volledig horziontaal Gelijktijdige verstelling van hoofdsteun en gordel vanaf de voorzijde, ook als het kind in het autostoeltje zit Met één hand te verstellen gordelsysteem Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04
Pinkorblue.nl zegt:Pinkorblue zegt:
Groep 1, vanaf ca. 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg) Het spelletje 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' kan nu ook door jouw kleintje gewonnen worden: De Maxi-Cosi Tobi maakt het je kind gemakkelijk, want zijn speciaal ontwikkelde basis maakt een hogere zitpositie mogelijk – je kroost zal niets ontgaan, kan alles zien wat er buiten gebeurt. Als het dan tijd is om schaapjes te gaan tellen, kan de Tobi vanzelfsprekend ook in een gerieflijke slaappositie versteld worden. En wees gerust; de kleurenindicator geeft aan of je kind op de juiste manier en veilig vastgegespt zit. Groeit met je kind mee: hoofdsteun en gordels zijn verstelbaar. Hoofdsteun en gordels kunnen aan de voorkant met éen hand versteld worden. Bevestigde veiligheid: Het Side Protection System garandeert optimale bescherming bij zijwaartse aanrijdingen De kleurindicator bevestigt de juiste montage en het juist vastgespen van je kindje. Uiterst stabiel en veilig door de gordelspanner Eenvoudig te gebruiken gordelgeleider Comfort voor je kind Het innovatieve gordelsysteem maakt snel in- en uitstappen mogelijk – de harnasgordels en het slot zitten niet meer in de weg De hoofdsteun kan aan de voorkant in verschillende hoogtes versteld worden, ook als je kind al in het stoeltje zit Het mechanisme wordt door veerkracht ondersteund en dit maakt het verstellen naar een van de vijf zitposities heel erg eenvoudig Hogere zitpositie om lekker naar buiten te kunnen kijken Eenvoudig te bevestigen met de standaard driepuntsgordel Technische details: Buitenmaten (Lengte x breedte x hoogte): 55-64 x 45 x 75 cm Afmetingen zitvlak(Lengte x breedte): 30 x 29 cm Hoogte van de rugleuning: 59 cm Gewicht: 8,8 kg
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:
Met de Maxi-Cosi Tobi (voor kinderen van 9-18 kg, 1-4 jaar) profiteer je van vliegensvlug instapgemak. Je plaatst binnen enkele seconden je kindje in het autostoeltje omdat de gordels automatisch open blijven staan. Het zitje zit heerlijk en de stoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Kortom, de Maxi-Cosi Tobi is een praktisch, veilig en comfortabel autostoeltje.
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Het autostoeltje Maxi-Cosi Tobi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een handige autostoel met verschillende zit- en slaapstanden en een verstelbare gordel en hoofdsteun. De installatie in de auto gebeurt door middel van een 3-punts autogordel en een extra gordelspanner. Voor extra in- en uitstap gemak is het autostoeltje voorzien van een 'easy out'- gordelsysteem.

Veiligheid
Om je kind zo veilig mogelijk in het autostoeltje te laten zitten, is het belangrijk dat de gordels geen speling meer hebben. Of de gordels strak genoeg zijn aangespannen, kan afgelezen worden van de
kleurenindicator. In geval van een aanrijding geniet je kind extra bescherming vanwege zijdelingse beschermingskussens.

Comfort
Vanuit de hoge positie in zijn autostoeltje heeft je kind goed zicht op wat er zich in de auto en daarbuiten afspeelt. Dankzij de vijf verschillende zit- en slaapstanden kan je kind altijd in de meest gewenste positie zitten.

Gebruiksvriendelijkheid
De Tobi is voorzien van een praktisch gordelsysteem. Met een druk op de knop van het slot blijven de gordels naar de zijkant staan, zodat je kind gemakkelijk in en uit kan stappen.

Eigenschappen


- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg)
- Plaatsing met de rijrichting mee
- Eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel met logische gordelloop
- Stevige installatie dankzij gordelspanner
- Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen van opzij
- 'Easy out' gordelsysteem kan gordels naar de zijkant plaatsen, zodat eenvouding in- en uitstappen mogelijk is
- Kleurenindicator laat zien of gordels strak genoeg zijn aangespannen
- Hoge zitpositie in de auto, waardoor goed uitzicht mogelijk is
- In 5 standen verstelbaar van zit- naar slaapstand
- Gelijktijdige verstelling van hoofdsteun en gordel vanaf de voorzijde, ook als het kind in het autostoeltje zit
- Met één hand te verstellen gordelsysteem
- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04
- Afmetingen: 44 x 74 x 64 cm
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Maxi-Cosi Tobi Autostoeltje
Met de Maxi-Cosi Tobi (voor kinderen van 9-18 kg, 1-4 jaar) profiteer je van vliegensvlug instapgemak. Je plaatst binnen enkele seconden je kindje in het autostoeltje omdat de gordels automatisch open blijven staan. Het zitje zit heerlijk en de stoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Kortom, de Maxi-Cosi Tobi is een praktisch, veilig en comfortabel autostoeltje.
Veiligheid
De Maxi-Cosi Tobi voldoet ruimschoots aan de gestelde Europese veiligheidseisen (ECE R44/04). Het autostoeltje beschikt over een gordelspanner waarmee je de autogordel extra
strak aantrekt. Handige indicatoren geven aan wanneer je het autostoeltje juist hebt bevestigd. Ook bij een botsing van opzij word je kindje optimaal beschermd.
Installatie in de auto
De Maxi-Cosi Tobi bevestig je eenvoudig met behulp van de autogordel. Het autostoeltje wordt met de rijrichting mee geplaatst.
Comfort
Ben je van plan om een lange reis te maken? Dan is de Maxi-Cosi Tobi een echte aanrader. Het autostoeltje is ergonomisch gevormd en zit heerlijk comfortabel. Daarnaast beschikt het over een verstelbare slaapstand (5 standen) en hoofdsteun.
Gebruiksgemak
Vliegensvlug instapgemak, dat is waar Maxi-Cosi Tobi voor staat. Dankzij het handige gordelsysteem en de gordelspanner ben je binnen enkele seconden klaar om veilig en comfortabel op reis te gaan.
{{babypark_advantages}}
Eigenschappen

- Comfortabele en veilige hoofdsteun,
- Optimale bescherming, ook bij een botsing van opzij,
- Vliegensvlug instapgemak met de openstaande gordels,
- Gordelklemmen aan bovenzijde,
- 5-punts veiligheidsgordel met gordelkussens,
- Stevige installatie dankzij gordelspanner,
- Kleurenindicator laat zien of gordels strak genoeg zijn aangespannen,
- Hoge zitpositie in de auto, zodat je kindje om zich heen kan kijken,
- In hoogte verstelbare gordels,
- Zachte en comfortabele bekleding,
- Ergonomisch van vorm,
- Verstelbare slaapstand (5 standen),
- Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnorm ECE R44/04,
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie,
Model - Type: Maxi-Cosi Tobi,
EAN Code: 8712930126102,
EAN Code 2: 8712930126171,
Artikelcode fabrikant: 8601710120,
Groep: Groep 1,
Lengte kind: 80 - 105 cm,
Leeftijdscategorie: 1 - 6 jaar,
Kleurnaam: Nomad Black,
Voldoet aan i-Size norm: Nee,
Bevestigingswijze: Autogordel,
360° draaibaar: Nee,
Type gordel: 3-punts veiligheidsgordel,
Rijrichting: Vooruit,
Hoofdsteun: Ja,
Inclusief zitverkleiner: Nee,
Slaapstand: Ja,
Bekleding wasbaar: Ja,
Gewicht: 8,8 kg,
Afmetingen: Breedte: 45cm, Diepte: 64cm, Hoogte: 73cm,
Testoordeel Consumentenbond: 7,1,
Testoordeel ANWB: Goed,
Awards: Beste koop volgens de Consumentenbond / ANWB Award: Goed
Babyhuiscasita.nl zegt:Babyhuiscasita zegt:
Autostoel

De Maxi-Cosi Tobi is een zeer veilig autostoeltje in de groep 1 autostoelen. Deze stoel is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg. Denk hierbij aan een leeftijd van ca. 9 maanden tot maximaal 4 jaar. De unieke kenmerken van de , zijn onder meer dat de gordels met pilot system (gordels gaan uit zichzelf naar boven toe als de gordel wordt los gemaakt) zijn uitgevoerd, en dat je kindje hoger zit in de Maxi-Cosi Tobi t.o.v. andere autostoelen. De Maxi-Cosi Tobi is gemakkelijk te verstellen van een zit naar een ligpositie. Optionele accessoires van Maxi-Cosi voor deze auto
stoel zijn uiteraard ook bij ons te verkrijgen. Kenmerken Maxi-Cosi Tobi: De Tobi is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg (9 maanden tot 4 jaar); Gordels voorzien van het "pilot-system", voor het makkelijke in en uit de stoel plaatsen van uw kleine; Gordelhoogte en hoofdsteunen zijn van de Maxi-Cosi Tobi gemakkelijk en zeer eenvoudig gelijktijdig te verstellen; Autostoel wordt met de rijrichting mee geplaatst; Makkelijk te installeren met een 3-punts autogordel; Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen van opzij; Dankzij de kleurenindicator kan je zien of de gordels strak genoeg zijn aangespannen; Hoge zitpositie in de auto, waardoor goed uitzicht mogelijk is; Verstelbaar in 5 posities van zit- naar slaapstand; Met één hand te verstellen gordelsysteem; Goedgekeurd volgens de ECE R44/04 norm. Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijs, nieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruime assortiment van 16.000 producten.
Inbegrepen items: In hoogte verstelbare hoofdverkleiner

Gewicht: 8.7 kg
Leeftijd kind: 9 mnd - 4 jaar
Baby-Budget.nl zegt:Baby-Budget zegt:
Het autostoeltje Maxi-Cosi Tobi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een handige autostoel met verschillende zit- en slaapstanden en een verstelbare gordel en hoofdsteun. De installatie in de auto gebeurt door middel van een 3-punts autogordel en een extra gordelspanner. Voor extra in- en uitstap gemak is het autostoeltje voorzien van een 'easy out'- gordelsysteem.

Veiligheid
Om je kind zo veilig mogelijk in het autostoeltje te laten zitten, is het belangrijk dat de gordels geen speling meer hebben. Of de gordels strak genoeg zijn aangespannen, kan afgelezen worden van de
kleurenindicator. In geval van een aanrijding geniet je kind extra bescherming vanwege zijdelingse beschermingskussens.

Comfort
Vanuit de hoge positie in zijn autostoeltje heeft je kind goed zicht op wat er zich in de auto en daarbuiten afspeelt. Dankzij de vijf verschillende zit- en slaapstanden kan je kind altijd in de meest gewenste positie zitten.

Gebruiksvriendelijkheid
De Tobi is voorzien van een praktisch gordelsysteem. Met een druk op de knop van het slot blijven de gordels naar de zijkant staan, zodat je kind gemakkelijk in en uit kan stappen.

Kenmerken Maxi-Cosi Tobi autostoel: • Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg)
• Plaatsing met de rijrichting mee
• Eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel met logische gordelloop
• Stevige installatie dankzij gordelspanner
• Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen van opzij
• 'Easy out' gordelsysteem kan gordels naar de zijkant plaatsen, zodat eenvouding in- en uitstappen mogelijk is
• Kleurenindicator laat zien of gordels strak genoeg zijn aangespannen
• Hoge zitpositie in de auto, waardoor goed uitzicht mogelijk is
• 5 verschillende posities van de zitting, van verticaal tot volledig horziontaal
• Gelijktijdige verstelling van hoofdsteun en gordel vanaf de voorzijde, ook als het kind in het autostoeltje zit
• Met één hand te verstellen gordelsysteem
• Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04
Vanbellebaby.nl zegt:Vanbellebaby zegt:
De Maxi-Cosi Tobi in de kleur Nomad Black is een autostoel geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilo. Denk hierbij aan een leeftijd tussen de 9 maanden en 3,5 jaar. Deze autostoel wordt met de 3-punts autogordel in de auto bevestigd. De eenvoudige bevestiging in de auto zorgt ervoor dat je deze handige autostoel makkelijk van de ene naar de andere auto kunt overzetten. Verder heeft deze autostoel handige gordels, die open blijven staan, zodat je je kindje nooit op de gordels in de auto kunt zetten.

Eigenschappen Maxi-Cosi Tobi:

- meerdere zitstanden
- heel eenvoudig en snel met
3-punts autogordel te plaatsen en verwijderen
- groeit met je kindje mee door gelijktijdige verstelling van hoofdsteun en harnasgordels
- easy out gordelsysteem dat open blijft staan zodat je je kindje snel in en uit het stoeltje kunt halen
- hoge zitpositie in de auto waardoor je kindje goed zicht heeft naar buite
Gewichtsindicatie: ± 9 kilo tot ± 18 kilo
Kleur: Zwart
Leeftijdsindicatie: ± 9 maanden tot ± 3,5 jaar
Garantie: Levenslang voor 1e eigenaar
Groep: Groep 1
Merk: Maxi-Cosi
Kindermaxx.nl zegt:Kindermaxx zegt:
""Ik zie, ik zie wat jij niet ziet"" is veel leuker als je peuter ook echt uit het raam kan kijken. Vanuit de extra hoge positie in een Maxi-Cosi Tobi autostoeltje heeft je peuter goed zicht op wat er allemaal gebeurt binnen en buiten de auto. En wanneer het tijd is voor een dutje, is de Tobi gemakkelijk te verstellen naar een comfortabele ruststand. De Tobi is voorzien van een kleurenindicator die aangeeft dat je peuter veilig is vastgezet. De Tobi wordt stevig geïnstalleerd in de auto door middel van de autogordel en een extra gordelspanner. Gebruiksgemak Zeer gemakkelijk gelijktijdig verstellen van hoofdsteun en gordelsysteem Innovatief gordelsysteem dat open blijft staan zodat je kindje gemakkelijk in en uit de stoel kan De bekleding is afneembaar zonder het gordelsysteem los te maken Bekleding mag gewassen worden in de wasmachine Dankzij de installatie met de autogordel past deze stoel in bijna alle auto's Comfort 5 comfortabele zit- en slaapstanden voor optimaal comfort onderweg Veiligheid 5-punts gordelsysteem biedt je peuter de beste bescherming bij ongevallen Optimale veiligheid bij ongevallen van opzij dankzij het Side Protection System (SPS) Excellente testresultaten bij diverse test instituten, waaronder de ANWB Algemeen Autostoeltje voor voorwaartsgericht vervoer vanaf ca. 9 maanden tot ongeveer 4 jaar Ontwikkeld in Europa
Kadocus.nl zegt:Kadocus zegt:

Autostoel Maxi-Cosi Tobi Nomad Black
Maxi-Cosi bewijst met het autostoeltje Maxi-Cosi Tobi weer eens dat zij topkwaliteit leveren. Met de Maxi-Cosi Tobi Origami Black zorgt u ervoor dat uw kindje hoger zit in de auto zodat er beter naar buiten gekeken kan worden voor de nodige afleiding. Het is natuurlijk ook mogelijk om het autostoeltje in een ligstand te zetten zodat uw kindje een dutje kan doen wanneer dat nodig is.

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze gara
ntie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.
Algemene productdetails
MerkMaxi-Cosi
KleurZwart
SoortAutostoeltjes
OptiesSlaapstand
ProductlijnMaxi Cosi Tobi
GroepGroep 1: 9-18 kg
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.