Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Medela Calma Speen (1st)

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Flessenspenen

productinformatie
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren. Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst. Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding. De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:Medela Calma Met Calma behoudt je baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan je baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Eigenschappen: - Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. - De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren. - Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst. - Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding. - De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:Het Calma voedingssysteem van Medela is gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van een baby. Dankzij het unieke vacuümsysteem in de speen wordt er voorkomen dat je baby lucht binnen krijgt tijdens het drinken. Zo kan hij of zij drinken, pauzeren en ademen net zoals aan de borst.

Er is één maat en vorm van de Medela Calma speen beschikbaar voor alle baby's.De melkstroom, vorm en lengte van de speen zijn zo ontworpen dat ze blijven aansluiten op de behoefte van je groeiende baby.

De speen is volledig BPA vrij, en geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.

Eigenschappen:

- Medela Calma Speen
- Kleur: transparant
- Gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van een baby
- Speciaal vacuümsysteem in de speen
- Vergelijkbaar met borstvoeding
- 1 maat en vorm speen voor alle baby's
- Volledig BPA vrij
- Geschikt voor gebruik vanaf 0 maanden
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Maakt het baby´s mogeli
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:Medela Calma speen is voor baby's die normaal borstvoeding krijgen de ideale voedingsoplossing, omdat zij met Calma net zo kunnen zuigen, slikken en ademen als bij borstvoeding. Zowel bij het drinken aan uw borst als bij het drinken met Calma moet uw baby een vacuüm opbouwen in zijn/haar mond om de melk te laten stromen. De melkstroom stopt, net als bij het drinken aan de borst, zo gauw als uw baby stopt met zuigen. Net als bij borstvoeding kan uw baby in het natuurlijke ritme drinken en pauzeren, regelmatig en rustig ademen, zijn unieke vacuüm opbouwen door een combinatie van tong- en kaakbewegingen en zijn natuurlijke zuiggedrag behouden. Het is voor de baby makkelijker om te wisselen tussen speen en borst.
Etrias.nl zegt:Etrias zegt:De Medela Calma speen is de ideale oplossing om uw baby afgekolfde melk te voeden. Met een standaard speen leert uw baby een andere zuig-techniek dan bij borstvoeding. Bij borstvoeding moeten baby's een vacuüm opbouwen, waardoor de moedermelk gaat stromen. Met de Medela Calma speen kunnen baby's die borstvoeding krijgen net zo zuigen, slikken en ademen als bij de borstvoeding. Hierdoor kunt u makkelijker wisselen van borst naar fles. De Medela Calma speen is gebaseerd op recent onderzoek dat gedaan is door Medela in samenwerking met onderzoekers van de Universiteit van West Australië. De Medela Calma spenen passen op alle Medela flessen. De Calma speen kan in een magnetron sterilisator.
Speen
Merk: Medela
Serie: Calma
Geschikt voor alle Medela melkflessen
Voor drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren
Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode
Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst
Babyhuyswebshop.nl zegt:Babyhuyswebshop zegt:Calma – bijna net als borstvoeding geven
De Medela Calma is uitsluitend bedoeld als alternatief voor borstvoeding voor moeders die moedermelk aan hun baby's willen geven. Het Calma voedingssysteem is ontwikkeld in samenwerking met borstvoedingsexperts van de Hartmann Human Lactation Research Group [onderzoeksgroep lactatie bij mensen] van de University of Western Australia. Met Calma kan je baby net als aan de borst zuigen, slikken en ademen:

- je baby kan volgens een natuurlijk ritme drinken, pauzeren en ademen en blijft kalm en ontspannen, net als aan de borst > - je baby moet een vacuüm creëren om de melkstroom op gang te brengen, net zoals bij borstvoeding
- je baby kan zijn natuurlijke zuiggedrag behouden, waardoor het eenvoudiger wordt om te wisselen tussen Calma en de borst

Voordelen van Calma
De melkstroom (flow), vorm en lengte van Medela Calma zijn zo ontworpen dat ze blijven aansluiten op de behoeften van je groeiende baby.
Dankzij een uniek ventilatiesysteem voorkomen de speen van Calma dat de baby tijdens het voeden lucht hapt.
Made in Switzerland, van BPA-vrij materiaal.

- Natuurlijke overgang tussen borst- en flesvoeding
- Eén maat en vorm voor alle baby's
- Veilig drinken – de baby slikt geen lucht in tijdens het voeden
- BPA-vrij en van Zwitserse makelij – veilig voor jou en je baby

Babyplezier.nl zegt:Babyplezier zegt:Waarom Medela Calma? Uit ons meest recente onderzoek in samenwerking met de onderzoekers van de Universiteit van West Australië is gebleken dat vacuüm een belangrijke rol speelt bij borstvoeding. Baby´s leren al snel dat ze in hun mondje een vacuüm moeten opbouwen en dat daardoor de moedermelk begint te stromen. Dit is de natuurlijke drinktechniek: best hard werken!
Normale spenen dwingen uw baby om onnatuurlijk te drinken Wanneer u uw kindje een fles met een standaardspeen geeft, leert het een andere techniek aan dan bij borstvoeding. De melk stroomt ook als uw kindje niet zuigt en de melk stopt niet met stromen wanneer uw baby eigenlijk even wil pauzeren. Hierdoor kan uw baby zich gemakkelijk verslikken en wordt het voor uw kindje moeilijk om regelmatig te ademen.
Medela Calma - de beste speen voor uw baby Voor een moeder die op zoek is naar de beste voedingsoplossing, om haar baby haar afgekolfde moedermelk te voeden, is Calma de ideale oplossing. Calma is gebaseerd op het onderzoek van de Universiteit van West Australië. Calma is, voor baby´s die normaal borstvoeding krijgen, de ideale voedingsoplossing omdat zij met Calma net zo kunnen zuigen, slikken en ademen als bij borstvoeding. Zowel bij het drinken aan de borst als bij het drinken met Calma moet uw baby een vacuüm opbouwen in zijn of haar mondje, om de melk te laten stromen. De melkstroom stopt, net als bij het drinken aan de borst, zo gauw als uw baby stopt met zuigen. Met Calma zit je goed Net als bij borstvoeding, kan je baby: In het natuurlijke ritme drinken en pauzeren Regelmatig en rustig ademen Zijn of haar unieke vacuüm opbouwen door een combinatie van tong- en kaakbewegingen Zijn of haar natuurlijke zuiggedrag behouden, zodat het voor uw baby gemakkelijk is om van drinken aan de borst over te gaan op drinken met Calma en daarna gewoon weer terug kan aan de borst
Deweegschaal.nl zegt:Deweegschaal zegt:Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren. Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst. Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding. De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Medela
Inhoud: 1st

Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.
Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren. Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst. Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding. De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Medela Calma Speen dan Calma is een innovatief voedingssysteem voor babys die borstvoeding krijgen. Het heeft geen negatieve invloed op de borstvoeding en laat babys drinken zoals ze aan de borst hebben geleerd waardoor ze gemakkelijker tussen de borst en Calma wisselen. dan dan Calma en ndash bijna net als borstvoeding geven De Medela Calma is uitsluitend bedoeld als alternatief voor borstvoeding voor moeders die moedermelk aan hun babys willen geven. Het Calma voedingssysteem is ontwikkeld in samenwerking met borstvoedingsexperts van de Hartmann Human Lactation Research Group onderzoeksgroep lactatie bij mensen van de University of Western Australia. Met Calma kan je baby net als aan de borst zuigen slikken en ademen: dan dan - je baby kan volgens een natuurlijk ritme drinken pauzeren en ademen en blijft kalm en ontspannen net als aan de borst - je baby moet een vacu en uumlm cre en eumlren om de melkstroom op gang te brengen net zoals bij borstvoeding - je baby kan zijn natuurlijke zuiggedrag behouden waardoor het eenvoudiger wordt om te wisselen tussen Calma en de borst Voordelen van Calma: De melkstroom flow vorm en lengte van Medela Calma zijn zo ontworpen dat ze blijven aansluiten op de behoeften van je groeiende baby. Dankzij een uniek ventilatiesysteem voorkomen de speen van Calma dat de baby tijdens het voeden lucht hapt. Made in Switzerland van BPA-vrij materiaal. - Natuurlijke overgang tussen borst- en flesvoeding - E en eacuten maat en vorm voor alle babys - Veilig drinken en ndash de baby slikt geen lucht in tijdens het voeden - BPA-vrij en van Zwitserse makelij en ndash veilig voor jou en je baby dan dan Calma is een innovatief voedingssysteem voor babys die
Mooigezond4u.nl zegt:Mooigezond4u zegt:Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.
* Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst.
* De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren.
* Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst.
* Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding.
* De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.

Voordeligfit.nl zegt:Voordeligfit zegt:Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.
* Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst.
* De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren.
* Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst.
* Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding.
* De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.

De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan na een voeding fles gewoon weer terug aan borst. speen. Kenmerken: Medela per 1st. EAN: 7612367021944. Groep: Medela baby peuter zuigflessen spenen.
Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.

- Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst.
- De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren.
- Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst.
- Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding.
- De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.

Algemene productdetails
MerkMedela
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.