Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Cybex Juno M-Fix autostoel Manhatten Grey

Met het Cybex Juno M-FIX autostoeltje kun je je kindje jarenlang op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilogram (9 maanden tot 4 jaar). Veiligheid De Juni M-FIX beschikt niet alleen over een veiligheidskussen maar ook over een lineair Side-impact protection systeem, zodat jouw kindje veilig in het autostoeltje zit. Daarnaast voldoet het autostoeltje aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. Gebruiksgemak Het Juno M-FIX autostoeltje is licht in gewicht en weegt slechts 6,4 kilogram. Hierdoor is het autostoeltje gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere auto, erg handig voor bij de oppas. Het veiligheidskussen kan met één hand geopend worden, zodat je je andere hand vrij hebt voor je kindje. Comfort Het Cybex Juno M-FIX autostoeltje is met dank aan het luchtcirculatiesysteem erg comfortabel voor je kindje. Hierdoor krijft je kindje het niet te warm in het autostoeltje. Het veiligheidskussen biedt je kindje meer bewegingsvrijheid dan een veiligheidsgordel. Installatie in de auto Dankzij Isofix is het een fluitje van een cent om het Cybex Juno M-FIX autostoeltje correct in de autostoel te bevestigen. Je plaatst het autostoeltje altijd met de rijrichting mee. De Isofix haken kunnen ingeschoven worden, zodat je de autostoel ook kunt gebruiken in een auto zonder Isofix. In dit geval bevestig je de autostoel met een 3-punts veiligheidsgordel. Kenmerken Veiligheidskussen kan met één hand geopend worden L.S.P. systeem voor optimale zijwaartse bescherming Verstelbare hoofdsteun (8 posities) Luchtcirculatie systeem zodat je kindje het niet te warm krijgt Licht van gewicht Eenvoudig te bevestigen met de Isofix Kan ook gebruikt worden in auto's zonder Isofix Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04 Ga naar Babyenkoter.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 178 reviews »
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
199,-
219,95
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Bekijk op Babyenkoter.nl
"Klasse shop" 947 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
189,-
219,-
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Mamaloesbabysjop.nl
"Onbekend" 0 reviews »
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
199,-
219,95
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Bestel bij Baby-Budget.nl

Prijzen voor Cybex Juno M-Fix autostoel Manhatten Grey 4 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Cybex Juno M-Fix autostoel Manhatten Grey  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
219,95199,-
"Klasse shop"
Cybex Juno M-Fix Manhattan Grey 2018 Autostoel 9-18 kg 518000400  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
219,-189,-
"Onbekend"
Cybex Juno M-Fix autostoel Manhatten Grey  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
219,95199,-
"Onbekend"
Cybex Juno M-Fix Autostoeltje Manhattan Grey  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
184,95
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Cybex
Kleur Grijs
Babyenkoter.nl zegt: Babyenkoter zegt: Met het Cybex Juno M-FIX autostoeltje kun je je kindje jarenlang op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilogram (9 maanden tot 4 jaar). Veiligheid De Juni M-FIX beschikt niet alleen over een veiligheidskussen maar ook over een lineair Side-impact protection systeem, zodat jouw kindje veilig in het autostoeltje zit. Daarnaast voldoet het autostoeltje aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. Gebruiksgemak Het Juno M-FIX autostoeltje is licht in gewicht en weegt slechts 6,4 kilogram. Hierdoor is het autostoeltje gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere auto, erg handig voor bij de oppas. Het veiligheidskussen kan met één hand geopend worden, zodat je je andere hand vrij hebt voor je kindje. Comfort Het Cybex Juno M-FIX autostoeltje is met dank aan het luchtcirculatiesysteem erg comfortabel voor je kindje. Hierdoor krijft je kindje het niet te warm in het autostoeltje. Het veiligheidskussen biedt je kindje meer bewegingsvrijheid dan een veiligheidsgordel. Installatie in de auto Dankzij Isofix is het een fluitje van een cent om het Cybex Juno M-FIX autostoeltje correct in de autostoel te bevestigen. Je plaatst het autostoeltje altijd met de rijrichting mee. De Isofix haken kunnen ingeschoven worden, zodat je de autostoel ook kunt gebruiken in een auto zonder Isofix. In dit geval bevestig je de autostoel met een 3-punts veiligheidsgordel. Kenmerken Veiligheidskussen kan met één hand geopend worden L.S.P. systeem voor optimale zijwaartse bescherming Verstelbare hoofdsteun (8 posities) Luchtcirculatie systeem zodat je kindje het niet te warm krijgt Licht van gewicht Eenvoudig te bevestigen met de Isofix Kan ook gebruikt worden in auto's zonder Isofix Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
Ga naar Babyenkoter.nl
Mamaloesbabysjop.nl zegt: Mamaloesbabysjop zegt: De Cybex Juno M-Fix is een zeer veilig en comfortabel autostoeltje met Isofix, geschikt voor groep 1 (9-18 kg, ongeveer 9 maanden tot 4 jaar oud).

Veiligheid door verstelbaar veiligheidskussen
De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en vermindert de impact van de botsing aanmerkelijk. Het kussen kan je kind niet verwonden, terwijl gevoelige lichaamsdelen zoals hoofd, nek, schouders en organen worden beschermd.

Het veiligheidskussen van de Juno M-Fix is eenvoudig met één hand te verstellen. Het past zich op die manier perfect aan het lichaam van het kind aan en zorgt zo voor maximaal comfort. Bovendien biedt het, vergeleken met gebruikelijke vijfpuntsgordelsystemen, meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam, terwijl je kind vooral bij frontale botsingen optimaal is beschermd.

Veiligheid door L.S.P. System Plus
Bij zijdelingse botsingen absorbeert het Linear Side-impact Protection Systeem (L.S.P. System) de energie van de impact in een zeer vroeg stadium. Het L.S.P. systeem bestaat uit individueel aanpasbare zijbeschermers in combinatie met de hoofd- en schouderbeschermers.

De kracht van een zijdelingse botsing wordt geabsorbeerd in een lineaire reeks van reacties door middel van beschermende kussens aan de zijkanten en schouder- en hoofdbeschermers. Tegelijkertijd worden de krachten die ontstaan door de botsing in een zeer vroeg stadium geabsorbeerd en wordt het hoofd actief naar een veilige positie geleid.

Isofix
De aansluitingen van het autostoeltje klikken gemakkelijk vast in de ISOFIX bevestigingspunten van de auto. Isofix zorgt voor een makkelijkere en stevigere bevestiging in de auto. Geen ISOFIX aansluitpunten in de auto? Geen probleem, want de ISOFIX connectoren van de Juno M-Fix kunnen eenvoudig worden weggeklapt, zodat het autozitje ook in auto's zonder ISOFIX past.

Comfort
De rugleuning en zitting van de Juno M-Fix zijn te verstellen in een comfortabele relaxstand en de hoofdsteun kan in maar liefst 8 posities versteld worden. Hierdoor kan je de Juno M-Fix optimaal aanpassen aan het lichaam van je kind. Het luchtcirculatiesysteem in de autostoel voorkomt overmatige transpiratie en werkt daarnaast verkoelend in de zomer.

Eigenschappen

- Geschikt voor groep 1 (9-18 kg, 9 maanden tot 4 jaar)
- Verstelbaar veiligheidskussen
- Bevestiging met ISOFIX of met autogordel
- Uitklapbare Isofix connectors, zodat de autostoel ook geschikt is voor auto's zonder Isofix
- L.S.P. System Plus voor optimale zijwaartse bescherming
- L.S.P. zijbeschermers individueel verstelbaar
- In 8 posities verstelbare hoofdsteun
- Eenvoudig te verstellen van zitstand naar relaxstand
- Luchtcirculatiesysteem tegen overmatig transpireren
- Uitwasbare hoes (30°C)
- Goedgekeurd volgens de ECE R44/04 norm
- Afmetingen: 41x52x58 cm (LxBxH)
- Gewicht: 6,8 kg
Ga naar Mamaloesbabysjop.nl
Baby-Budget.nl zegt: Baby-Budget zegt: Met het Cybex Juno M-FIX autostoeltje kun je je kindje jarenlang op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilogram (9 maanden tot 4 jaar).

Veiligheid De Juni M-FIX beschikt niet alleen over een veiligheidskussen maar ook over een lineair Side-impact protection systeem, zodat jouw kindje veilig in het autostoeltje zit. Daarnaast voldoet het autostoeltje aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

Gebruiksgemak Het Juno M-FIX autostoeltje is licht in gewicht en weegt slechts 6,4 kilogram. Hierdoor is het autostoeltje gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere auto, erg handig voor bij de oppas. Het veiligheidskussen kan met één hand geopend worden, zodat je je andere hand vrij hebt voor je kindje.

Comfort Het Cybex Juno M-FIX autostoeltje is met dank aan het luchtcirculatiesysteem erg comfortabel voor je kindje. Hierdoor krijft je kindje het niet te warm in het autostoeltje. Het veiligheidskussen biedt je kindje meer bewegingsvrijheid dan een veiligheidsgordel.

Installatie in de auto Dankzij Isofix is het een fluitje van een cent om het Cybex Juno M-FIX autostoeltje correct in de autostoel te bevestigen. Je plaatst het autostoeltje altijd met de rijrichting mee. De Isofix haken kunnen ingeschoven worden, zodat je de autostoel ook kunt gebruiken in een auto zonder Isofix. In dit geval bevestig je de autostoel met een 3-punts veiligheidsgordel.

Kenmerken • Veiligheidskussen kan met één hand geopend worden
• L.S.P. systeem voor optimale zijwaartse bescherming
• Verstelbare hoofdsteun (8 posities)
• Luchtcirculatie systeem zodat je kindje het niet te warm krijgt
• Licht van gewicht
• Eenvoudig te bevestigen met de Isofix
• Kan ook gebruikt worden in auto's zonder Isofix
• Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
Babypark.nl zegt: Babypark zegt: Cybex Juno M-Fix Autostoeltje

Met het Cybex Juno M-Fix Autostoeltje kun je je kindje jarenlang op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-18 kg. Dat komt overeen met circa 9 maanden tot 4 jaar.

Veiligheid

Dankzij het veiligheidskussen en het L.S.P. systeem zit jouw kindje veilig in het Cybex Juno M-Fix Autostoeltje. Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

Installatie in de auto

Dankzij Isofix is het een fluitje van een cent om het Cybex Juno M-Fix Autostoeltje correct in je auto te bevestigen. Je plaatst het autostoeltje altijd met de rijrichting mee. De Isofix haken kunnen overigens ook ingeschoven worden zodat je de autostoel ook kunt gebruiken in een auto zonder Isofix. Je bevestigt de autostoel in dat geval met de 3-punts autogordel.

Comfort

Het Cybex Juno M-Fix Autostoeltje is erg comfortabel voor je kindje dankzij het luchtcirculatiesysteem. Hierdoor krijgt je kindje het niet te warm in het autostoeltje. Het veiligheidskussen biedt je kindje meer bewegingsvrijheid dan een veiligheidsgordel.

Gebruiksgemak

Het Cybex Juno M-Fix Autostoeltje weegt slechts 6,4 kg. Zo kun je het autostoeltje dus gemakkelijk verplaatsen van de ene naar de andere auto, handig voor bij de oppas! Het veiligheidskussen kan met één hand geopend worden zodat je je andere hand vrij hebt voor je kindje.
{{babypark_advantages}}
Eigenschappen

- Geschikt voor kinderen van 9-18 kg (9 maanden – 4 jaar)
- Veiligheidskussen kan met één hand geopend worden
- L.S.P. systeem voor optimale zijwaartse bescherming
- Verstelbare hoofdsteun (8 posities)
- Luchtcirculatie systeem zodat je kindje het niet te warm krijgt
- Lichtgewicht (slechts 6,4 kg)
- Eenvoudige bevestiging met Isofix
- Kan ook worden gebruikt in auto’s zonder Isofix
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04

- Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
- EAN Code: 4058511210629
- Artikelcode fabrikant: 518000400
- Gewicht kind: 9 tot 18 kg
- Lengte kind: 80 - 105 cm
- Leeftijdscategorie: 1 - 4 jaar
- Kleurnaam: Manhattan Grey
- Collectie: 2018
- Isofix: Ja
- Voldoet aan i-Size norm: Nee
- Bevestigingswijze: Isofix en/of autogordel
- 360° draaibaar: Nee
- Type gordel: Veiligheidskussen
- Rijrichting: Vooruit
- Hoofdsteun: Ja
- Inclusief zitverkleiner: Nee
- Slaapstand: Ja
- Bekleding wasbaar: Ja
- Gewicht: 6,4 kg
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.