Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Borstkolven

productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:
Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf - van Medela in de categorie Borstkolf.
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:
Medela Swing Maxi Borstkolf Inclusief Calma Bestekoop dan De Medela Swing Maxi borstkolf is de nieuwe opvolger van de Swing. Het grote verschil van Swing Maxi is dat je dubbelzijdig kan kolven. Uit onderzoek blijkt dat dubbelzijdig kolven de melkproductie sterk bevordert doordat het twee keer zo snel gaat. - Meer melk met een hogere energiewaarde in vergelijking met een enkele borstkolf - Eenvoudig en comfortabel: gebruiksvriendelijke kolfinterface met vier knoppen klein en draagbaar - Dubbel kolven met 2-Phase Expression technologie: tot 18 procent meer melk afkolven - Bespaart tot twee uur per dag bij uitsluitend afkolven kleiner dan strong groter dan Handige en tijdbesparende borstkolf De Medela Swing maxi combineert de kwaliteit van de Medela Swing met een krachtigere motor voor dubbele kolfactie. In vergelijking met enkel afkolven kun je door dubbel te kolven in de helft van de tijd 18 meer melk afnemen. kleiner dan strong groter dan Meer melk met een hogere energiewaarde De Medela Swing maxi kolft tegelijkertijd van beide borsten en dat betekent dat je meer melk met een hogere energiewaarde kunt afkolven. kleiner dan strong groter dan Eenvoudig te bedienen comfortabel in het gebruik De Swing maxi heeft een heel eenvoudig ontwerp en kan gemakkelijk worden meegenomen. De borstkolf kan eenvoudig uiteen worden genomen voor reiniging en alle onderdelen met uitzondering van de slang kunnen in een magnetron worden gesteriliseerd. kleiner dan strong groter dan 2-Phase Expression technologie Dankzij de 2-Phase Expression technologie van Medela simuleert de borstkolf het natuurlijke zuiggedrag van je baby aan de borst en is deze heel comfortabel in het gebruik. De 2-Phase Expression technologie begint met een kort snel zuigritme tot de melk begint te stromen en schakelt dan over naar een trager ritme om de melk af te kolven. Met de handige knoppen omhoog/omlaag kun je het vacu en uumlm op het maximale comfortabele vacu en uumlm niveau instellen waarop je melk het best stroomt. kleiner dan strong groter dan Inhoud - PersonalFit borstschild M 24mm 2x - Freestyle connector 2x - Fles 2x - Standaard 2x - Calma 1x - Calma multideksel 2x - Motoreenheid 1x - Swing maxi-slang 1x - Netstroomadapter 1x dan dan De Medela Swing Maxi borstkolf is de nieuwe opvolger van
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Deze Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is ideaal voor moeders met een druk leven die meerdere keren per dag melk willen kolven. Met de kleine en lichte Swing kun je dubbelzijdig afkolven met de 2-Phase Expression technologie, waardoor je meer melk hebt in de helft van de tijd. Daarnaast is hij klein en compact waardoor je hem makkelijk in je tas of aan je broek kunt doen en zo tegelijkertijd andere dingen kunt doen!

De Swing maakt gebruik van de 2-Phase Expression technologie die het natuurlijke zuigritme van een baby nabootst; korte, stimulerende bewegingen opgevolg
d door langere, meer intensieve bewegingen. Dit zorgt voor een optimale melkstroom.

De Medela Swing Maxi Borstkolf wordt geleverd inclusief netstroomadapter, swing motorunit, slang met Y-stuk, connector met membraan, PersonalFit borstschild maat M (24 mm.), Calma borstvoedingsspeen, moedermelkflesje 150 ml. inclusief multideksel, en flesstandaard.

Eigenschappen:


- Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf
- Kleur: geel
- Klein en lichtgewicht
- Draagbaar
- Maximale efficiëntie
- Excl. 4 x AA batterijen
- Afmetingen: 27 x 24,5 x 8 cm
- Gewicht motor: 220 gr

Meegeleverde accessoires:


- Netstroomadapter
- Swing motorunit
- Slang met Y-stuk
- Connector met membraan
- 2-Phase Expression technologie
- PersonalFit borstschild maat M (24 mm.)
- Calma borstvoedingsspeen
- 2x moedermelkflesje 150 ml. inclusief multideksel
- 2x Flesstandaard

Let op: omdat dit een hygiënegevoelig product betreft, gelden er afwijkende retourvoorwaarden.
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:
Met de Medela Swing Maxi dubbele elektrische borstkolf kunt u heel comfortabel melk kolven. De kolf imiteert het natuurlijke zuiggedrag van uw baby voor een natuurlijke toeschietreflex. En omdat het een dubbele borstkolf is, bespaart u een hoop tijd. Dat is wel zo handig met een baby. Door dubbelzijdig af te kolven met de 2-Phase Expression technologie produceert u tot wel 18 procent meer melk en bent u 2 keer zo snel klaar dan wanneer u enkelzijdig zou afkolven.
Comfortabel en optimaal kolven
Dankzij het ontwerp van de kolf kunt u gewoon rechtop zitten tijdens het kolven. De mel
k stroomt dan toch in het flesje. Zo kunt u fijn en comfortabel kolven. U bent dan ontspannen en dat helpt bij het kolven. De 2 Phase Expression technologie maakt het kolven erg natuurlijk. Dat is erg belangrijk, want u moet wel goed ontspannen zijn om zo optimaal mogelijk te kolven. Zo kolft u meer.
Inclusief 2 Medela moedermelkflesjes
Bij deze Medela dubbele borstkolf krijgt u 2 Medela moedermelkflesjes van 150 ml om de melk in op te vangen. U mag de markering niet overschrijden. Kunt u per keer meer dan 150 ml kolven? Dan is het verstandig om Medela moedermelkflesjes van 250 ml te gebruiken.
Met Medela Calma flesspeen
Bij de Medela Swing Maxi dubbele elektrische borstkolf krijgt u een Medela Calma flesspeen. Medela adviseert om de volgende redenen om voor het voeden deze speciale flesspeen te gebruiken :
- Uw baby kan in zijn of haar eigen ritme drinken, pauzeren en ademen.
- De melk stroomt alleen als er een vacuüm gecreëerd is.
- Uw baby’s natuurlijke drinktechniek blijft behouden, waardoor het kleintje makkelijk weer kan overschakelen op de borst.
Met de Calma speen drinkt uw baby dus heel natuurlijk. Dit maakt de kans op flesweigering bijzonder klein en kunt u vaak moeiteloos wisselen tussen voeding aan de borst of met de fles.

Lees voor meer informatie over het gebruik van de Medela Swing Maxi dubbele elektrische borstkolf de handleiding.
Ikbenmama.nl zegt:Ikbenmama zegt:
De Swing Maxi is een compacte, dubbele elektrische borstkolf. Uitgerust met het 2 fase kolfprogramma, waar Medela bekend om is. Met een simpele knop wissel je van de eerste naar de tweede fase. Je kunt het vacuum zelf bepalen en de Swing Maxi stelt dan automatisch het optimale zuigritme in voor het beste resultaat. De Swing Maxi is ook enkelzijdig te gebruiken, maar er is gebleken dat bij dubbel afkolven de borsten beter geleegd worden. Met deze elektrische borstkolf kun je 18% meer afkolven dan met een enkele elektrische kolf.

De Swing Maxi is geschikt om tot (ongeveer) 9 keer p
er week te gebruiken, ter voorkoming van voortijdige slijtage. Hij is zowel met een adapter als met (6 AAA) batterijen te gebruiken. De kolf is gemakkelijk in elkaar te zetten en te reinigen.

Inclusief Calma!
Bij de Swing Maxi wordt standaard een Calma voedingssysteem geleverd. Deze is speciaal ontwikkeld voor het geven van borstvoeding. Uit normale flesjes loopt de melk ook als de baby niet zuigt, of in de speen hapt. Dit is niet zo aan de borst. Bij Calma stroomt de melk alleen als je baby drinkt zoals aan je borst. Hierdoor zijn risico's voor het weigeren van de fles of slechter drinken aan de borst geminimaliseerd.

In de verpakking vind je:
* De kolf (motor+connectoren+slangen+adapter) * 2x moedermelkflesje 150ml * 2x fleshouder * 2x afsluitdeksel voor flesjes * 2x borstsschild maat medium (24mm) * Calma voedingssysteem
De kolf en de onderdelen zijn vrij van bpa.

Let op:
* Je ontvangt 2 flesjes in de doos. Wil je er meer? De flesjes zijn los (per drie) te bestellen De Calma incl flesje en de Calma spenen zijn ook afzonderlijk te bestellen * Ikbenmama.nl is Medela service center en helpt je ook graag snel mocht er onverhoopt wat misgaan met de kolf. Schoonmaakinstructies
Het goed schoonhouden van je borstkolf is erg belangrijk. In verband met de hygiene en zeker ook om ervoor te zorgen dat je kolf lang meegaat. Veel klachten vinden hun oorzaak in achtergebleven melkresten of verkeerd teruggeplaatste onderdelen. Zelfs het kleinste membraam moet gewoon goed worden geplaatst! Controleer hier hoe je goed zorgt voor je beste vriend.
* Reinigen van de Freestyle * Reinigen van de Swing * Reinigen van de Harmony bij vacuumverlies * Reinigen van de Harmony algemeen * Reinigen van de Difrax kolf
* Handleiding Avent Isis IQ Uno
Hoe werkt het met garantie op Medela borstkolven?
Op de Medela Swing zit een fabrieksgarantie van een jaar. Op de Medela Freestyle en de Swing Maxi zit een fabrieksgarantie van twee jaar. Het garantietermijn gaat in vanaf de datum die op de aankoopbon staat vermeld. Een fabrieksgarantie is wat anders dan een defect dat al meteen op een kolf zit als je deze net voor het eerst wilt gebruiken / uit de doos haalt. Heel soms kan er een fabricagefout optreden en dan kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van je retourneringrecht. Controleer altijd zodra je de kolf hebt uitgepakt of alle onderdelen in de doos zitten en of de kolf naar behoren functioneert.
De garantie is altijd van toepassing op de motor ( accu) en de adapter. Op de onderdelen heb je een geen fabrieksgarantie garantie, mocht een onderdeel bij ontvangst defect zijn, neem dan contact met ons op, dan lossen we het op.

Op de onderdelen heb je dus geen gebruiksgarantie.
Aanspraak maken op de garantie
Wil je aanspraak maken op de fabrieksgarantie omdat je Medela borstkolf defect is? Dan zijn dit de stappen die jij en wij ondernemen om je kolf weer werkend en goed te krijgen:
* Neem contact op met Ikbenmama.nl en vermeld je naam en als je deze hebt ook het ordernummer (anders zoeken we die a.h.v. je naam op). Omschrijf de klacht. * We proberen eerst of we je op afstand kunnen helpen, per e-mail of telefoon.Sommige problemen kun je namelijk zelf heel eenvoudig oplossen en dat scheelt weer in de tijd dat je zonder kolf zou moeten doen. * Lukt dat niet, dan vragen we je de kolf of het onderdeel terug te sturen naar ons. Wij bekijken deze, meten het door, vervangen eventuele onderdelen. Lukt het ons niet je kolf te repareren, dan starten we de garantieprocedure. Houd er in dit geval rekening mee dat je in dit geval een paar dagen zonder kolf moet doen, eventuele kosten die je maakt voor het huren van een kolf zijn voor je eigen rekening. Hetzelfde geldt voor de verzendkosten om de kolf(onderdelen) weer naar ons te versturen. Uiteraard zijn de servicekosten alsmede verzendkosten voor het afwikkelen van je klacht en terugsturen van je kolf(onderdelen) voor onze rekening. Uiteraard doen we ons best en stellen we alles in werking om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, dat is ook de reden waarom we alle onderdelen op voorraad hebben. Soms duurt het echter iets langer, wegens de aard van het defect, graag hiervoor je begrip. We doen echt ons best voor je. VERLEENDE GARANTIE
Maak je aanspraak op de garantie, dan wordt bekeken of inderdaad de klacht onder de garantie valt. Het is een product/fabrieksgarantie, dit betekent dat onderdelen en motor gedurende de gestelde garantieperiode feilloos moeten functioneren bij normaal gebruik. De fabrikant bepaalt of dit het geval is. Schade door abnormaal gebruik (bijvoorbeeld melk in de motor, het laten vallen van de kolf, etc) valt altijd buiten de garantie. Als dit is vastgesteld, dan kunnen wij hier verder niets voor je doen, het staat je uiteraard wel vrij bezwaar in te dienen bij de fabrikant als je meent dat het oordeel niet terecht is en we helpen je hier natuurlijk graag bij als je dit wenst. Ikbenmama is een tussenpersoon: wij regelen de garantie of verwijzen je of helpen je verder, maar de garantie wordt dus verleend door de fabrikant. (DIt geldt uiteraard niet als product defect is bij levering, dan gelden andere regels).
Kolf ouder en defect?
Dan is er geen fabrieksgarantie meer. Wil niet zeggen dat we je kolf niet kunnen bekijken of repareren, alleen zijn er dan kosten aan verbonden. Is je kolf bij Ikbenmama.nl gekocht, dan bekijken en meten we je kolf gratis door. De kosten voor eventuele onderdelen die vervangen moeten worden of als je kolf naar de reparatieservice van het betreffende merk moet worden gestuurd, zijn wel voor eigen rekening. Het door- en terugsturen van de kolf doen we ook gratis vanuit onze service.
Tweedehands kolf
Op tweedehands kolven zit geen garantie, ook niet als de kolf bij ons is gekocht. De garantie is altijd alleen van toepassing op de eerste koper.

Maat:
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Medela Swing Maxi 2-Fase Borstkolf
Met de Swing Maxi kan je twee borsten tegelijk afkolven. Uit onderzoek van de universiteit van West Australië is gebleken dat je baby eerst sneller en zachter zuigt om je melk te laten toeschieten en daarna langzamer en dieper om te drinken, in 2 fases dus. De Swing Maxi is uitgerust met deze unieke 2-Fase technologie. Bij de Swing Maxi wordt ook een Calma voedingssysteem geleverd. Bij Calma stroomt de melk alleen als je baby drinkt als aan de borst. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over fles weigeren of risico's voor u borstvoeding.
Voordel
en van dubbel afkolven
De borst wordt beter geleegd, met deze dubbele elektrische borstkolf kan je 18% meer afkolven dan met een enkele elektrische kolf. Omdat de borsten met dubbel kolven beter geleegd worden heeft de moedermelk een hogere energiewaarde.
Eigenschappen:

- Werkt op AAA batterijen en netstroom,
- Kolfset en flesjes zijn Bisphenol-A vrij,
- Vacuüm instelbaar, zuigritme past zich automatisch aan,
- Inclusief Calma speen,

Let op!
In verband met hygiëne kan dit artikel niet geretourneerd worden, Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie,
Kleurnaam: Transparant,
EAN Code: 7612367026130
Etrias.nl zegt:Etrias zegt:
De dubbele elektrische borstkolf Swing combineert een meermaals bekroond ontwerp met de nieuwste technologie. Een groot voordeel van deze elektrische borstkolf is zijn compacte formaat, waardoor u de borstkolf gemakkelijk mee kunt nemen in uw schouder- of handtas. Het gepatenteerde 2-Fasen systeem is gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van baby's en zorgt ervoor dat u meer melk afkolft in minder tijd. De verschillende vacuümniveaus en instellingen maken van het kolven een comfortabele aangelegenheid. De kolf is geschikt om tot wel 9x per week te kolven. Na het kolven kunt u de borstkolf gemakkelijk uit elkaar halen en reinigen. De borstkolf wordt inclusief 2x PersonalFit borstschild 24 mm, 2x fles (150 ml), Calma speen, netstroom adapter, bewaarzakje en gebruikershandleiding geleverd.
Borstkolf
Merk: Medela
Type: Elektrische kolf
2-Fasen Afkolftechnologie
Gebaseerd op het natuurlijk zuigritme van baby's
Geschikt voor intensief gebruik
Extra sterke motor
Kolft meer melk in minder tijd
Inclusief: borstkolf, borstschild (2x), fles (2x), Calma speen, adapter, bewaarzakje
Dekinderplaneet.be zegt:Dekinderplaneet zegt:
Swing Maxi Dubbele Elektrische BorstkolfDe Medela Swing maxi combineert de kwaliteit van de Medela Swing met een krachtigere motor voor dubbele kolfactie. In vergelijking met enkel afkolven, kun je door dubbel te kolven in de helft van de tijd 18% meer melk afnemen.De Medela Swing maxi kolft tegelijkertijd van beide borsten en dat betekent dat je meer melk met een hogere energiewaarde kunt afkolven.De Swing maxi heeft een heel eenvoudig ontwerp en kan gemakkelijk worden meegenomen. De borstkolf kan eenvoudig uiteen worden genomen voor reiniging, en alle onderdelen (met uitzonderingvan de slang) kunnen in een magnetron worden gesteriliseerd.Dankzij de 2-Phase Expression technologie van Medela simuleertde borstkolfhetnatuurlijke zuiggedrag van je baby aan de borst en is deze heel comfortabel in het gebruik. De 2-Phase Expression technologie begint met een kort, snel zuigritme tot de melk begint te stromen en schakelt dan over naar
Algemene productdetails
Merk Medela
Kleur Geel
Soort Borstkolven
Type Elektrisch
Productlijn Swing maxi
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.