Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Medela Freestyle - dubbele elektrische borstkolf

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Borstkolven

productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:
Medela Freestyle - dubbele elektrische borstkolf - van Medela in de categorie Borstkolf.
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Deze Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf is ideaal voor moeders met een druk leven die meerdere keren per dag melk willen kolven. Met de kleine en lichte Freestyle kun je dubbelzijdig afkolven met de 2-Phase Expression technologie, waardoor je 18% meer melk hebt in de helft van de tijd. Daarnaast heeft hij een bevestigingsclip waarmee je hem makkelijk aan je blouse of broek kunst bevestigen en zo tegelijkertijd andere dingen kunt doen!

De Medela Freestyle is voorzien van alle nodige accessoires, en heeft een oplaadbare accu waarmee je tot 3 uur kunt kolven en niet afhan
kelijk bent van een stopcontact. Het digitale scherm geeft de vacuümkracht tijdens het kolven en de stimulatiefase (kies een comfortabel vacuümniveau van een tot negen) weer en is voorzien van een timer zodat je tijdens het kolven de tijd niet in de gaten hoeft te houden. Het digitale scherm is ook voorzien van achtergrondverlichting, zodat je in het donker kunt afkolven terwijl je baby slaapt. Ideaal!

De Freestyle maakt gebruik van de 2-Phase Expression technologie die het natuurlijke zuigritme van een baby nabootst; korte, stimulerende bewegingen opgevolgd door langere, meer intensieve bewegingen. Dit voor een optimale melkstroom.

De Medela Freestyle Borstkolf wordt geleverd inclusief netstroomadapter, swing motorunit, slang, 2-componentenconnector, PersonalFit borstschild maat M (24 mm.), vacuümklep met membraan, Calma borstvoedingsspeen, moedermelkflesje 150 ml. inclusief multideksel, flesstandaard, draagkoord en handig bewaartasje.

Eigenschappen:


- Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf
- Kleur: geel
- Klein en lichtgewicht
- Draagbaar
- Maximale efficiëntie
- Oplaadbare accu met een kolftijd tot 3 uur
- Digitaal scherm met achtergrondverlichting
- Afmetingen motor: 12 x 9 x 6 cm
- Gewicht motor: 264 gr

Meegeleverde accessoires:


- Netstroomadapter
- Swing motorunit
- Bevestigingsclip
- Slang
- 2-componentenconnector
- 2-Phase Expression technologie
- PersonalFit borstschild maat M (24 mm.)
- Vacuümklep met membraan
- Calma borstvoedingsspeen
- 2x moedermelkflesje 150 ml. inclusief multideksel
- 2x flesstandaard
- Draagkoord
- Bewaartas

Let op: omdat dit een hygiënegevoelig product betreft, gelden er afwijkende retourvoorwaarden.
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Medela Freestyle Borstkolf
De Freestyle kolf is een van de kleinste dubbele elektrische borstkolven ter wereld. Dankzij de Freestyle bespaar je kostbare tijd en geniet je van meer bewegingsvrijheid tijdens het afkolven. Deze borstkolf is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De Freestyle is klein en licht van gewicht. Wanneer de accu volledig is opgeladen kan de Freestyle 3uur kolven.
Efficiënt
Dubbel afkolven in combinatie met de 2-Phase Expression Technology, ofwel 2-Fase afkolven, vergroot de hoeveelheid afgekolfde melk.
Comfort
De individueel regelbare vacuüminstelli
ng en de geheugenfunctie zorgen voor een grote mate van comfort.
Let op!
In verband met hygiëne kan dit artikel niet geretourneerd worden

Eigenschappen:

- Voorzien van een adapter en oplaadbare accu,
- Met de handsfree accessoires maak je de kolfschilden vast aan je beha, waardoor je je handen vrij hebt,
- Voorzien van geheugenfunctie zodat je je favoriete stand kan inhouden,
- Verpakt in een stijlvolle schoudertas met koeltasje voor meer gemak onderweg,

Wordt geleverd inclusief:
- Freestyle slang,
- Dekselinleg en deksel met opening,
- Calma met multideksel,
- Netstroomadapter,
- Schoudertas,
- Afkolfset,
- Koeltasje met koelelement,
- 4 flesjes en flessenstandaard,
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie,
Kleurnaam: Transparant,
EAN Code: 7612367025683
Babyplezier.nl zegt:Babyplezier zegt:
De Medela Freestyle is kleinste dubbele elektrische borstkolf ter wereld geeft een moeder meer tijd en flexibiliteit in haar dagelijkse leven. De Medela Freestyle kolf is ideaal voor dagelijks en frequent gebruik. Alle producten die direct in contact komen met moedermelk zijn, en waren altijd al BPA-vrij.
- Met 2-Phase Expression
- Om dubbel of enkel mee te kolven
- SoftFit Borstschild en PersonalFit Borstschild voor maximaal comfort en resultaat
- Hands-free accessoires voor meer bewegingsvrijheid tijdens het kolven (ook te gebruiken in combinatie met de Medela Comfort zwangerscha
ps- en voedings-BH)
- Stijlvolle schoudertas met koeltasje voor meer gemak onderweg
- De oplaadbare accu van de Medela Freestyle biedt 3 uur kolftijd
- Display met verlichting biedt informatie over de kolfsessie
- Geheugenfunctie voor het bewaren van favoriete instellingen
- Met Medela Calma
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:
Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf dan De Medela Freestyle is een innovatieve elektrische borstkolf die in de palm van je hand past en met de uitstekende werking die je van Medela kunt verwachten. De borstkolf heeft een aantal doordachte functies en biedt maximale mobiliteit vrijheid en flexibiliteit. en bull Draagbaar: dankzij het kleine formaat en de oplaadbare accu kun je vrijwel overal kolven en bull Eenvoudige interactie met digitale display geheugen timer en achtergrondverlichting en bull Meer melk in kortere tijd met 2-Phase Expression technologie en dubbel kolven De perfecte borstkolf voor drukbezette moeders Klein licht en voorzien van een bevestigingsclip - de Medela Freestyle dubbele borstkolf is ontworpen voor moeders met een druk leven. Bevestig de kolf aan je bloes steek hem in je zak en kolf melk af terwijl je andere dingen doet. Deze kolf is bijzonder effici en eumlnt en perfect voor moeders die meerdere keren per dag melk moeten afkolven. en nbsp Draagbaar De kolf weegt slechts 370 gram en is daarmee een van de kleinste dubbele borstkolven op de markt. Hij is ontworpen voor vrouwen die dagelijks meerdere keren moeten kolven. De Freestyle heeft een handig formaat en bevat een oplaadbare accu zodat je vrijwel overal kunt kolven. Eenvoudige interactie Het digitale scherm geeft de vacu en uumlmkracht tijdens het kolven en de stimulatiefase kies een comfortabel vacu en uumlmniveau van een tot negen weer en is voorzien van een timer zodat je tijdens het kolven de tijd niet in de gaten hoeft te houden. Het scherm is ook voorzien van achtergrondverlichting zodat je in het donker kunt afkolven terwijl je baby slaapt. Een bijzonder handige functie van de Medela Freestyle is de geheugenfunctie. Hiermee kun je een comfortabel vacu en uumlmniveau instellen dat automatisch wordt geselecteerd bij elk volgend gebruik van de borstkolf. En als je klaar bent kun je de flessen bewaren in een koeltas en alles opbergen in de handige klassiek zwarte draagtas. 2-Phase Expression technologie Dankzij de 2-Phase Expression technologie van Medela simuleert de borstkolf het natuurlijke zuiggedrag van je baby aan de borst en is deze heel comfortabel in het gebruik. De 2-Phase Expression begint met een kort snel zuigritme tot de melk begint te stromen. Dan volgt een langzaam ritme om de melk af te kolven. Met de handige knoppen omhoog/omlaag kun je het vacu en uumlm instellen op een comfortabel niveau waarop je melk het best stroomt. dan dan kleiner dan strong groter dan Inhoud verpakking: - 1 x Motoreenheid - 1 x Freestyle slang - 2 x PersonalFit borstschild maat M - 2 x Freestyle connector - 4 x fles 150 ml - 2 x flessenstandaard - 1 x netstroomadapter - 1 x koelelement - 1 x koeltasje - 1 x oplaadbare accu - 1 x Freestyle tas - 1 x Calma - 2 x Calma multideksel - 4 x ringdeksel met inleg dan dan De Medela Freestyle is een innovatieve elektrische borstkolf
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:
Deze Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf is ideaal voor moeders met een druk leven die meerdere keren per dag melk willen kolven. Met de kleine en lichte Freestyle kun je dubbelzijdig afkolven met de 2-Phase Expression technologie, waardoor je 18% meer melk hebt in de helft van de tijd. Daarnaast heeft hij een bevestigingsclip waarmee je hem makkelijk aan je blouse of broek kunst bevestigen en zo tegelijkertijd andere dingen kunt doen!
Ikbenmama.nl zegt:Ikbenmama zegt:
De Medela Freestyle is een compacte kolf met het 2-fase systeem () waar Medela bekend om is. Deze kolf heeft alles om te kolven op de manier die jij wilt: efficiënt, gemakkelijk en waar dan ook te gebruiken.

De Freestyle is klein, de motor past in de palm van je hand. Hij heeft een oplaadbare accu, waardoor je niet meer afhankelijk bent van vele batterijen of de aanwezigheid van een stopcontact. De motor heeft een verlicht LCD display, waarop je precies kunt zien wat je instellingen zijn en hoe lang je aan het afkolven bent.
Daarnaast heeft de Freestyle een geheugenfunctie. Als j
e je favoriete instellingen gevonden hebt, kun je deze vastleggen met een druk op de knop. Met dezelfde knop gebruik je precies die instellingen weer bij je volgende kolfsessie.

De Freestyle wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt. De kolf komt in een discrete, zeer praktische, zwarte schoudertas met daarin los het Medela koeltasje met voorgevormd koelelement en vier 150ml moedermelkflesjes.
<w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent

Maat:
Amazon.de zegt:Amazon.de zegt:
medela melkpomp freestyle – Kleine elektrische doppelmilchpumpe met groot effect Waarschijnlijk de medela melkpomp freestyle – een van de wereldwijd kleinste elektrische doppelmilchpumpen – is speciaal ontworpen voor de dagelijks en regelmatige gebruik ontworpen om moeders een zo mogelijk lange borstvoeding optimaal te ondersteunen. Met de medela melkpomp freestyle geniet het een maximale vrijheid tijdens het abpumpens, het andere win door het gelijktijdig, tweezijdige wegpompen met de fase van 2 expressionstechnologie heel veel tijd voor uw baby en zich. Kenmerken & bijzonderheden van de medela melkpomp freestyle U is efficiënt dubbelzijdig wegpompen en 2 fase Expression technologie maken een max. Bespaart tijdU is innovatief klein, licht en stil, maar toch extreem krachtigU is comfortabel individueel instelbare vakuumstufen en de geheugenfunctie bieden comfortU gecontroleerd alle relevante informatie worden op het scherm weergegevenDe werking van de 2 fase Expression technologieEerst wordt een sneller te stellen, om de milchspendereflex te stimuleren, zodat de melk te vloeien begint – deze fase wordt stimulationsphase genoemd. Vervolgens wordt met een trage pumprhythmus de melk op zachte en efficiënte abgepumpt – deze fase wordt abpumpphase genoemd. De hier beschreven 3-fasen Expression, de de stellen van uw baby door het wegpompen in twee verschillende modi nachahmt, dient de snellere activering van milchspendereflexes en maximaliseert het milchfluss. getCurrentHomeDir ()}] out/Pictures/wysiwigpro/lieferumfang. jpg "/> inhoud motoreenheid verbindungsstücken en slangen 2 personlafit brusthaben (maat M, 24 mm) 2 poten 1 calma-zuiger< P
Etrias.nl zegt:Etrias zegt:
De dubbele, elektrische borstkolf Freestyle combineert een meermaals bekroond ontwerp met de nieuwste technologie. Het grote voordeel van deze elektrische borstkolf is zijn compacte formaat, waardoor u de borstkolf gemakkelijk mee kunt nemen in uw schouder- of handtas. De set komt inclusief een schoudertas en koeltas, zodat u het ook eenvoudig mee kunt nemen zonder het in andere tassen te doen. Het gepatenteerde 2-Fasen systeem van Medela zorgt ervoor dat u meer melk afkolft in minder tijd. De verschillende vacuümniveaus en instellingen zijn goed te zien op de verlichte display (met geheugenfunctie) en maken van het kolven een comfortabele aangelegenheid. Dankzij de geheugenfunctie kunt u uw favoriete instellingen opslaan. Na het kolven kunt u de borstkolf gemakkelijk uit elkaar halen en reinigen. U kunt de set gebruiken om zowel dubbel- als enkelzijdig te kolven. De borstkolf is uitgerust met een oplaadbare accu, die mits volledig opgeladen tot wel 3 uur meegaat. De borstkolf wordt geleverd inclusief schoudertas, afkolfset, koeltasje, flesjes (4x) en een voorgevormd koelelement. De kolfset is geschikt voor dagelijks gebruik en is erg veilig,
Borstkolfset
Merk: Medela
Type: Elektrische kolf
2-Fasen Afkolftechnologie
Gebaseerd op het natuurlijke zuigritme van baby's
Klein en lichtgewicht
Kolfduur: 3 uur (mits volledig opgeladen)
Dubbel- of enkelzijdig kolven
Veilig in gebruik
Verlichte display
Geschikt voor dagelijks gebruik
Inclusief: Schoudertas, afkolfset, koeltas- en element, flesjes (4x)
Geheugenfunctie voor favoriete instellingen
Algemene productdetails
Merk Medela
Soort Borstkolven
Type Elektrisch
Productlijn Freestyle
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.