Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Maxi Cosi Titan Nomad Black Isofix Autostoel 9-36 kg 8603710110

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Autostoeltjes

productinformatie
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
Maak kennis met de Maxi Cosi Titan autostoel: een perfecte pasvorm en maximaal comfort voor kinderen tussen 9 maanden en 12 jaar! Een snel groeiend kind vraagt natuurlijk om een autostoel die perfect met hem of haar meegroeit. De Maxi Cosi Titan is dan ook zeer eenvoudig te verstellen.

Wanneer je kind nog klein is (vanaf 9 maanden tot ongeveer 3,5 jaar) gebruik je het meegeleverde verkleinkussen en de 5-punts veiligheidsgordel van de autostoel met zachte gordelbeschermers. Daarna gebruik je de autostoel in de groep 2/3 stand (van 3,5 tot 12 jaar), waarbij je het verkleinkussen en
het gordelsysteem verwijderd, en je kind veilig vastzet met de 3-puntsgordel van de auto.

Ook qua comfort zit het wel goed met de Maxi Cosi Titan. Het autostoeltje is ontwikkeld op basis van orthopedische adviezen met zeer zachte bekleding en een anatomisch gevormde zitting. De meegroeiende, in hoogte verstelbare hoofdsteun zorgt niet alleen voor extra comfort, maar biedt ook nog eens optimale bescherming in geval van een zijwaartse aanrijding. De comfortabele ruststanden zorgen er daarnaast voor dat je kleintje ook lekker een dutje kan doen in de autostoel.

De Maxi Cosi Titan wordt in de auto bevestigd door het makkelijke en zeer veilige ISOFIX systeem met Top Tether bevestiging. In de groep 2/3 stand bevestig je de autostoel met de ISOFIX bevestigingshaken gecombineerd met de 3-punts autogordel, waarmee je ook je kind vast zet in de autostoel.

Kortom: ben je op zoek naar een ISOFIX autostoel die jarenlang meegroeit met je kind? Dan zal je met deze autostoel zeker geen spijt krijgen!

Eigenschappen:

- Groep 1/2/3 autostoel (9-36 kg, 9 maanden tot 12 jaar)
- Groeit optimaal mee met je kind
- Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
- Afneembare, wasbare bekleding
- Incl. afneembare zitverkleiner
- In hoogte verstelbare hoofdsteun
- Verstelbaar in diverse ruststanden
- Bevestiging met ISOFIX en Top-Tether
- 5-punts veiligheidsgordel voor groep 1 (9-36 kg), daarna gebruik je de 3-punts autogordel
- Zachte gordelbeschermers
- Ontwikkeld op basis van orthopedische adviezen
- Anatomisch gevormde zitting
bol.com zegt:bol.com zegt:
Maxi Cosi Titan Autostoel - Nomad Black - van Maxi-Cosi in de categorie Autostoeltje.
Babyhuiscasita.nl zegt:Babyhuiscasita zegt:
Autostoel Titan

De autostoel Titan van Maxi Cosi kan je gebruiken van 9 maanden tot 12 jaar. Ideaal dus, want dit stoeltje is een groep 1, 2 en 3 autostoel ineen. Je hebt dus jarenlang plezier van deze autostoel. Voor extra veiligheid en comfort is de hoofdsteun eenvoudig te verstellen en houdt je het hoofdje van je kindje altijd in de veilige zone. In het begin gebruik je de 5-puntsgordel om je kindje in de stoel te zetten. Vanaf ongeveer 3,5 jaar kan je je kindje met de 3 punts gordel van de auto vast zetten. De autostoel groeit dus steeds met je kindje mee. Fijn is dat de stoe
l diverse ligstanden heeft, zo kan je kindje lekker slapen als het moe is. Belangrijk is natuurlijk dat de een autostoel goed in de auto geinstalleerd word. Dit doe je met de Isofix bevestigingspunten van de auto. De Top Tether zorgt ervoor dat de stoel nog beter blijft vastzitten. Gebruik de autostoel met de rijrichting mee. Gratis Bezorgen

Babyhuis Casita bezorgt gratis je producten aan huis. Bestel vandaag nog voor 16.30 uur je product en je hebt het deze morgen al in huis. Babyhuis Casita is je betrouwbare leverancier voor al je babyspullen. Ben je op zoek naar een boxkleed of een leuke kinderstoel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Leeftijd kind: 9 mnd - 12 jaar
Baby-Budget.nl zegt:Baby-Budget zegt:
Een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit. Bij Maxi-Cosi hebben we daar iets op bedacht: een autostoeltje voor meerdere leeftijden. De Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2/3 ineen.

Je gebruikt deze Titan autostoel eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3). Voor maximaal comfort en pasvorm kun je de hoofdsteun heel eenvoudig verstellen.

De Isofix-bevestiging met zogenaamde ‘top tether’ aansluiting houdt het autostoeltje stevig op z’n plek.

Kenmerken Maxi-Cosi Titan autostoel: • Groep 1/2/3 autostoel (9-36 kg, 9 maanden tot 12 jaar)
• Groeit optimaal mee met je kind
• Afneembare, wasbare bekleding
• Incl. afneembare zitverkleiner
• In hoogte verstelbare hoofdsteun
• Verstelbaar in diverse ruststanden
• Bevestiging met ISOFIX en Top-Tether
• 5-punts veiligheidsgordel voor groep 1 (9-18 kg), daarna gebruik je de 3-punts autogordel
• Zachte gordelbeschermers
• Ontwikkeld op basis van orthopedische adviezen
• Anatomisch gevormde zitting
• Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
Babyenkoter.nl zegt:Babyenkoter zegt:
Een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit. Bij Maxi-Cosi hebben we daar iets op bedacht: een autostoeltje voor meerdere leeftijden. De Maxi-Cosi Titan is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 1-2/3 ineen. Je gebruikt deze Titan autostoel eerst als peuterautostoeltje (groep 1) met het vijfpunts-gordelsysteem. Daarna is de Titan net zo eenvoudig te bevestigen met een gewone driepunts-gordel voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3). Voor maximaal comfort en pasvorm kun je de hoofdsteun heel eenvoudig verstellen. De Isofix-bevestiging met zogenaamde ‘top tether’ aansluiting houdt het autostoeltje stevig op z’n plek. Kenmerken Maxi-Cosi Titan autostoel: Groep 1/2/3 autostoel (9-36 kg, 9 maanden tot 12 jaar) Groeit optimaal mee met je kind Afneembare, wasbare bekleding Incl. afneembare zitverkleiner In hoogte verstelbare hoofdsteun Verstelbaar in diverse ruststanden Bevestiging met ISOFIX en Top-Tether 5-punts veiligheidsgordel voor groep 1 (9-18 kg), daarna gebruik je de 3-punts autogordel Zachte gordelbeschermers Ontwikkeld op basis van orthopedische adviezen Anatomisch gevormde zitting Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Maxi-Cosi Titan Autostoeltje Nomad Black
Het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Dat betekent dat deze stoel een groep 1, 2 en 3 autostoel ineen is. Handig, want zo heb je jarenlang plezier van het autostoeltje.
Veiligheid
Het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. De hoofdsteun is verstelbaar voor optimale veiligheid en comfort. Doordat de hoofdsteun eenvoudig te verstellen is bevindt het hoofd van je kindje zich altijd in de veilige zone.
Installatie in de auto
Om het Maxi-Cosi Titan Auto
stoeltje correct in de auto te installeren maak je gebruik van Isofix bevestigingspunten en een Top Tether. Hiermee is de autostoel muurvast bevestigd aan het chassis van de auto. Het autostoeltje wordt altijd met de rijrichting mee gebruikt.
Comfort
Je gebruikt eerst de 5-punts gordel om je kindje in de autostoel te installeren. Vanaf ongeveer 3,5 tot 12 jaar kun je je kindje met de 3-punts autogordel bevestigen. Het autostoeltje groeit stapsgewijs steeds met je kindje mee. Voor optimaal comfort heeft de autostoel diverse ligstanden.
Gebruiksgemak
Doordat de autostoel bevestigd wordt met Isofix is de installatie van de autostoel een fluitje van een cent. Hierdoor is het geen probleem om de autostoel te wisselen tussen verschillende auto’s. Omdat de autostoel geschikt is voor kinderen van allerlei leeftijden is deze autostoel ook perfect voor grootouders of de oppas.
{{babypark_advantages}}
Eigenschappen

- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar,
- Voor jarenlang plezier,
- Eenvoudige bevestiging met Isofix en TopTether,
- Verstelbare hoofdsteun,
- Diverse ligstanden,
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04,
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie,
EAN Code: 3220660300884,
Artikelcode fabrikant: 8603710110,
Groep: Groep 1/2/3,
Lengte kind: 80 - 135/150 cm,
Leeftijdscategorie: 1 - 12 jaar,
Kleurnaam: Nomad Black,
Voldoet aan i-Size norm: Nee,
Bevestigingswijze: Isofix,
360° draaibaar: Nee,
Type gordel: 5-punts veiligheidsgordel,
Rijrichting: Vooruit,
Hoofdsteun: Ja,
Inclusief zitverkleiner: Ja,
Slaapstand: Ja,
Bekleding wasbaar: Ja
Pinkorblue.nl zegt:Pinkorblue zegt:
Een handige oplossing van baby tot peuter tot kind. Kinderen groeien snel en groeien daarom snel uit dingen. De Maxi-Cosi Titan met zijn uiterst verstelbare hoofdsteun is ontworpen voor de toekomst: De hoofdsteun biedt een perfecte pasvorm en maximaal comfort voor kinderen van 9 tot 36 kg. Het autostoeltje groep 1/2/3 wordt eerst gebruikt met een 5-punts veiligheidsgordel om het kind vast te maken (groep 1). Daarna verandert hij in een groep 2/3 autostoel dat de eigen 3-punts veiligheidsgordel van het voertuig gebruikt. Voor optimaal comfort en een perfecte pasvorm kan de hoofdsteun eenvoudig worden aangepast. De ISOFIX-connectoren zorgen ervoor dat de stoel stevig en veilig is verbonden met het voertuig. Productdetails: De hoofdsteun is verstelbaar in verschillende hoogtes 5 verschillende rust- en ligposities 5-punts of 3-punts harnas (afhankelijk van de leeftijd van het kind) Veilig zitje dankzij een comfortabele stoelinzet Veiligheid dankzij verbeterde bescherming tegen aanrijdingen van de zijkant Inbouwrichting: voorwaarts Bevestiging met Isofix-connectoren of Top Tether Inclusief kussen voor kleine kinderen Technische details: Afmetingen buitenmaten: 50,5 x 44,5 x 63 cm Afmetingen zitvak: 31 x 28 cm Lengte van de rugleuning: 50 cm Gewicht: 11 kg Materiaal hoes: 100% polyester; Voering: 100% polyurethaan Materiaal vulling: 100% polypropylen Wasbare stoffering
Vanbellebaby.nl zegt:Vanbellebaby zegt:
De Maxi-Cosi Titan Autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Dat betekent dat deze stoel een groep 1, 2 en 3 autostoel ineen is. Deze meegroei autostoel is dus erg handig omdat je er zo jarenlang plezier van hebt.

De Maxi-Cosi Titan Autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. De hoofdsteun is in verschillende hoogtes verstelbaar voor optimale veiligheid en comfort. Om de Maxi-Cosi Titan Autostoelt correct in de auto te installeren maak je gebruik van Isofix bevestigingspunten en een Top Tether. Hiermee is de autostoel muurvast bevestigd aan
het chassis van de auto. Deze autostoel wordt altijd met de rijrichting mee gebruikt. Je gebruikt eerst de 5-punts gordel om je kindje in de autostoel te installeren. Vanaf ongeveer 3,5 tot 12 jaar kun je je kindje met de 3-punts autogordel bevestigen. Het autostoeltje groeit stapsgewijs steeds met je kindje mee. Voor optimaal comfort heeft de autostoel diverse ligstanden.

Doordat de autostoel bevestigd wordt met Isofix is de installatie van de autostoel een fluitje van een cent. Hierdoor is het geen probleem om de autostoel te wisselen tussen verschillende auto’s. Omdat de autostoel geschikt is voor kinderen van allerlei leeftijden is deze autostoel ook perfect voor grootouders of voor de oppas.

Eigenschappen Maxi-Cosi Titan:

- geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar
- voor jarenlang gebruiksgemak
- eenvoudige bevestiging met Isofix en TopTether
- verstelbare hoofdsteun
- meerdere ligstanden
- voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04

Kleur: Zwart
Garantie: Levenslang voor 1e eigenaar
Merk: Maxi-Cosi
Kindermaxx.nl zegt:Kindermaxx zegt:
De Maxi Cosi Titan op de kindermaxx kan een langdurige metgezel voor uw gezin worden: het is ontworpen om uw kind te beschermen vanaf de leeftijd van 9 maanden tot de leeftijd van 12 jaar tijdens het vervoer in de auto. De Maxi Cosi Titan groeit met uw kind mee, de eenvoudig te verstellen hoofdsteun maakt het mogelijk. In de kinderzitgroep 1 wordt deze met een 5-puntsgordel vastgezet, deze wordt later eenvoudig en snel verwijderd, zodat in groep 2/3 het kind met de eigen 3-puntsgordel van het voertuig kan worden vastgemaakt. De Maxi Cosi Titan is niet alleen praktisch, maar biedt ook een hoge mate van comfort en veiligheid voor de nakomelingen. Hij wordt volgens het ISOFIX-principe bevestigd, zodat de stoel ook stevig en veilig met het voertuig verbonden is. Waarom de Maxi Cosi Titan? Gebruik van 9 maanden tot 12 jaar Eenvoudig verstelbare hoofdsteun Stevige ISOFIX- en Top Tether-bevestiging aan de auto Meerdere comfortabele zit- en slaapposities Gebruiksgemak • Eenvoudig verstelbare hoofdsteun • Gelijktijdig verstellen van veiligheidsgordel en hoofdsteun • Wasbare hoes • ISOFIX-bevestiging met Top Tether Comfort • 5 standen van zitten naar slapen • Peuterkussen voor de beste pasvorm Veiligheid • Uitstekende testresultaten • Installatiesignalen Algemeen • Vijfpuntsveiligheidsgordel • Side Protection System • Voorwaarts gericht autostoeltje
Algemene productdetails
MerkMaxi-Cosi
KleurZwart
SoortAutostoeltjes
OptiesIsofix, Doorgroei
ProductlijnMaxi Cosi Titan
GroepGroep 1/2/3: 9-36 kg
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.