Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Babybio Caprea 3 geitenmelk vanaf 10 maanden

nieuw
27,66
Verzendkosten: 4,95
-
+
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling De-drogisterij.nl:Klantbeoordeling De-drogisterij: (13)
Caprea 3 Geitenmelk vanaf 10 maanden. Kenmerken: Babybio per 900g. EAN: 3288131584461. Groep: Babybio baby peuter voeding.
Babybio Caprea Bio Groeimelk 3  
  
Groeimelk op basis van biologische geitenmelk. 
Peutermelk : voor baby’s van 10 maanden tot kinderen van 3 jaar 
900 gram 
Wist u dat uw kind tot 3 jaar specifieke nutritionele behoeften heeft? Uw kindje wordt actiever en heeft behoefte aan een gevarieerde en gezonde voeding. Daarom ontwikkelde Babybio de Caprea Bio Groeimelk, een zeer complete formule voor zuigelingen vanaf 10 maanden geproduceerd in Frankrijk met bio
logische geitenmelk.
De volle melk in Caprea Bio Groeimelk is afkomstig van geiten, geteeld volgens de principes van biologische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding.  
Vanaf 10 maanden is Babybio Groeimelk ideaal om Caprea 2 op te volgen. Ook geschikt als biologische zuivelvoeding in poedervorm voor peuters tot 3 jaar. 
Waarom geitenmelk
Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. 
Caprea Bio Groeimelk 3: 
- Bevat de juiste dosis eiwitten voor een evenwichtige voeding van de baby
-Bevat Vitamine D dat bijdraagt aan de botgroei
-Is gebalanceerd in essentiële vetzuren
-Bevat biologische plantaardige oliën: bio zonnebloem- en koolzaadolie
 
Over Babybio:
Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. 
Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel.
Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, ... ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw.
Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. 
Dit doen zij onder andere door:
-    Strenge selectie van producenten en grondstoffen
-    Unieke garanties op het gebied van kindervoeding
-    Producten afkomstig uit de biologische landbouw 
Biologische babyvoeding: 
Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby's zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo's en afgeleide producten van ggo's uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600.
Ingredienten
GEITENMELK* in poeder (37%), maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*, koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitaminen (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantothenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine0waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfatocoferol acetaat), L-Tryptofaan, L-isoleucine.
*Ingrediënten uit biologische landbouw.

Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten.
Werkstof / gemiddelde voedingsanalyse
 
Voor 100 g poeder
Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5%
VRE*
Energie
2065 kJ / 493 kcal
280 kJ / 67 kcal
 
Eiwitten
Waarvancaseïne
Waarvanoplosbareeiwitten
10.2 g
8.2 g
2 g
1.4 g
1.1 g
0.3 g
 
Koolhydraten
Waarvanlactose
Waarvanmaltodextrine
61.2 g
25.7 g
35.5 g
8.3 g
3.5 g
4.8 g
 
Vetstoffen
Waarvanlinolzuur
Waarvanalfa-linoleenzuur
23 g
2130 mg
320 mg
3.1 g
288 mg
43 mg
 
Mineralen
Natrium
Kalium
Chloride
Calcium
Fosfor
Magnesium
Ijzer
Zink
Koper
Jodium
Selenium
Mangaan
Fluoride
137 mg
620 mg
525 mg
600 mg
355 mg
65 mg
8 mg
5 mg
230 µg
152 µg
22 µg
50 µg
< 493 µg
18 mg
84 mg
71 mg
81 mg
48 mg
8.8 mg
1.1 mg
0.7 mg
31 µg
21 µg
3 µg
6.8 µg
< 67 µg

26%
Vitamines
Vitamine A
Vitamine D
Thiamine
Riboflavine
Niacine
Pantotheenzuur
Vitamine B6
Biotine
Foliumzuur
Vitamine B12
Vitamine C
Vitamine K
Vitamine E
635 µg-ER
12 µg
600 µg
900 µg
3896 µg
3500 µg
507 µg
22.2 µg
133 µg
1.1 µg
112 mg
40 µg
16.9 mg a-ET
86 µg-ER
1.6 µg
81 µg
122 µg
526 µg
473 µg
68 µg
3 µg
18 µg
0.1 µg
15 mg
5.4 µg
2.3 mg a-ET
 
22%
23%
16%

30%

33%
45%
46%
*Referentiewaarden voor de etikettering van levensmiddelen voor zuigelingen en jonge kinderen.
Voedingsschema
Baby's van 10 maanden en ouder met een gemiddeld gewicht van 8 kg: 240 ml water met 8 maatschepjes voeding, 2 flessen per 24 uur.
De hoeveelheden zijn enkel ter indicatie opgegeven: uw kinderarts kan ze in bepaalde gevallen aanpassen. Bij de bereiding van de zuigfles, kunnen kleine poederdeeltjes achterblijven. Dit doet niets af aan de voedingskwaliteit van het product.
Bereiding
Reinig en steriliseer de zuigflessen, spenen en toebehoren met de grooste zorg (1/4 uur door te koken of koud in een daartoe geschikt toestel).
Giet de in de voedingstabel vermeld hoeveelheid mineraalwater in de zuigvles en verwarm tot maximum 40°C.
Leng de benodigde aantal afgestreken maatschepjes melkpoeder aan met water (1 maatschepje per 30 ml water)
Sluit de zuigfles af en schud krachtig.
Controleer voor het toedienen zorgvuldig de temperatuur op de binnenzijde van uw pols.
Belangrijke informatie
Was uw handen voor elke bereiding en maak de zuigfles pas klaar op het moment van de voeding, nooit vooraf.
Giet elke rest onmiddellijk weg
Gebruik enkel het maatschepje dat in de doos zit.
Reinig en steriliseer de zuigfles, spenen en toebehoren na de maaltijd met de grootste zorg.
Zorg ervoor dat u uw baby goed vasthoudt tijdens het geven van de zuigfles.
Bewaring
Voor het openen moet de doos bewaard blijven op een droge plaats. Gelieve na het openen de doos goed te sluiten. Ze mag maximaal 4 weken na opening bewaard worden op een droge plaats.
Fabrikant
Oce Bio
Nijverheidstraat 96
B-2160  Wommelgem
België
  • Leeftijd:peutermelk
  • Toepassing:Biologisch
  • Type:Groeimelk
productinformatie
Drogist.nl zegt:Drogist zegt:
Caprea 3 geitenmelk vanaf 10 maanden 900g op voorraad. 1-2 werkdagen. Profiteer van gratis verzending.
Drogisterijaanbiedingen.nl zegt:Drogisterijaanbiedingen zegt:
Caprea 3 Geitenmelk 10 Maand van het merk Babybio. In deze verpakking zit 900g.
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:
Babybio Caprea Bio Groeimelk 3 Groeimelk op basis van biologische geitenmelk. Peutermelk : voor baby’s van 10 maanden tot kinderen van 3 jaar 900 gram Wist u dat uw kind tot 3 jaar specifieke nutritionele behoeften heeft? Uw kindje wordt actiever en heeft behoefte aan een gevarieerde en gezonde voeding. Daarom ontwikkelde Babybio de Caprea Bio Groeimelk, een zeer complete formule voor zuigelingen vanaf 10 maanden geproduceerd in Frankrijk met biologische geitenmelk. De volle melk in Caprea Bio Groeimelk is afkomstig van geiten, geteeld volgens de principes van biologische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding. Vanaf 10 maanden is Babybio Groeimelk ideaal om Caprea 2 op te volgen. Ook geschikt als biologische zuivelvoeding in poedervorm voor peuters tot 3 jaar. Waarom geitenmelk Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. Caprea Bio Groeimelk 3: - Bevat de juiste dosis eiwitten voor een evenwichtige voeding van de baby -Bevat Vitamine D dat bijdraagt aan de botgroei -Is gebalanceerd in essentiële vetzuren -Bevat biologische plantaardige oliën: bio zonnebloem- en koolzaadolie Over Babybio: Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel. Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, ... ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw. Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. Dit doen zij onder andere door: - Strenge selectie van producenten en grondstoffen - Unieke garanties op het gebied van kindervoeding - Producten afkomstig uit de biologische landbouw Biologische babyvoeding: Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby's zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo's en afgeleide producten van ggo's uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600. Ingredienten GEITENMELK* in poeder (37%), maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*, koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitaminen (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantothenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine0waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfatocoferol acetaat), L-Tryptofaan, L-isoleucine. *Ingrediënten uit biologische landbouw. Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten. Werkstof / gemiddelde voedingsanalyse Voor 100 g poeder Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5% VRE* Energie 2065 kJ / 493 kcal 280 kJ / 67 kcal Eiwitten Waarvancaseïne Waarvanoplosbareeiwitten 10.2 g 8.2 g 2 g 1.4 g 1.1 g 0.3 g Koolhydraten Waarvanlactose Waarvanmaltodextrine 61.2 g 25.7 g 35.5 g 8.3 g 3.5 g 4.8 g Vetstoffen Waarvanlinolzuur Waarvanalfa-linoleenzuur 23 g 2130 mg 320 mg 3.1 g 288 mg 43 mg Mineralen Natrium Kalium Chloride Calcium Fosfor Magnesium Ijzer Zink Koper Jodium Selenium Mangaan Fluoride 137 mg 620 mg 525 mg 600 mg 355 mg 65 mg 8 mg 5 mg 230 µg 152 µg 22 µg 50 µg < 493 µg 18 mg 84 mg 71 mg 81 mg 48 mg 8.8 mg 1.1 mg 0.7 mg 31 µg 21 µg 3 µg 6.8 µg < 67 µg 26% Vitamines Vitamine A Vitamine D Thiamine Riboflavine Niacine Pantotheenzuur Vitamine B6 Biotine Foliumzuur Vitamine B12 Vitamine C Vitamine K Vitamine E 635 µg-ER 12 µg 600 µg 900 µg 3896 µg 3500 µg 507 µg 22.2 µg 133 µg 1.1 µg 112 mg 40 µg 16.9 mg a-ET 86 µg-ER 1.6 µg 81 µg 122 µg 526 µg 473 µg 68 µg 3 µg 18 µg 0.1 µg 15 mg 5.4 µg 2.3 mg a-ET 22% 23% 16% 30% 33% 45% 46% *Referentiewaarden voor de etikettering van levensmiddelen voor zuigelingen en jonge kinderen. Voedingsschema Baby's van 10 maanden en ouder met een gemiddeld gewicht van 8 kg: 240 ml water met 8 maatschepjes voeding, 2 flessen per 24 uur. De hoeveelheden zijn enkel ter indicatie opgegeven: uw kinderarts kan ze in bepaalde gevallen aanpassen. Bij de bereiding van de zuigfles, kunnen kleine poederdeeltjes achterblijven. Dit doet niets af aan de voedingskwaliteit van het product. Bereiding Reinig en steriliseer de zuigflessen, spenen en toebehoren met de grooste zorg (1/4 uur door te koken of koud in een daartoe geschikt toestel). Giet de in de voedingstabel vermeld hoeveelheid mineraalwater in de zuigvles en verwarm tot maximum 40°C. Leng de benodigde aantal afgestreken maatschepjes melkpoeder aan met water (1 maatschepje per 30 ml water) Sluit de zuigfles af en schud krachtig. Controleer voor het toedienen zorgvuldig de temperatuur op de binnenzijde van uw pols. Belangrijke informatie Was uw handen voor elke bereiding en maak de zuigfles pas klaar op het moment van de voeding, nooit vooraf. Giet elke rest onmiddellijk weg Gebruik enkel het maatschepje dat in de doos zit. Reinig en steriliseer de zuigfles, spenen en toebehoren na de maaltijd met de grootste zorg. Zorg ervoor dat u uw baby goed vasthoudt tijdens het geven van de zuigfles. Bewaring Voor het openen moet de doos bewaard blijven op een droge plaats. Gelieve na het openen de doos goed te sluiten. Ze mag maximaal 4 weken na opening bewaard worden op een droge plaats. Fabrikant Oce Bio Nijverheidstraat 96 B-2160 Wommelgem België
Deweegschaal.nl zegt:Deweegschaal zegt:
Babybio Caprea Bio Groeimelk 3 Groeimelk op basis van biologische geitenmelk. Peutermelk : voor baby’s van 10 maanden tot kinderen van 3 jaar 900 gram Wist u dat uw kind tot 3 jaar specifieke nutritionele behoeften heeft? Uw kindje wordt actiever en heeft behoefte aan een gevarieerde en gezonde voeding. Daarom ontwikkelde Babybio de Caprea Bio Groeimelk, een zeer complete formule voor zuigelingen vanaf 10 maanden geproduceerd in Frankrijk met biologische geitenmelk. De volle melk in Caprea Bio Groeimelk is afkomstig van geiten, geteeld volgens de principes van biologische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding. Vanaf 10 maanden is Babybio Groeimelk ideaal om Caprea 2 op te volgen. Ook geschikt als biologische zuivelvoeding in poedervorm voor peuters tot 3 jaar. Waarom geitenmelk Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. Caprea Bio Groeimelk 3: - Bevat de juiste dosis eiwitten voor een evenwichtige voeding van de baby -Bevat Vitamine D dat bijdraagt aan de botgroei -Is gebalanceerd in essentiële vetzuren -Bevat biologische plantaardige oliën: bio zonnebloem- en koolzaadolie Over Babybio: Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel. Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, ... ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw. Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. Dit doen zij onder andere door: - Strenge selectie van producenten en grondstoffen - Unieke garanties op het gebied van kindervoeding - Producten afkomstig uit de biologische landbouw Biologische babyvoeding: Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby's zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo's en afgeleide producten van ggo's uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600. Ingredienten GEITENMELK* in poeder (37%), maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*, koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitaminen (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantothenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine0waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfatocoferol acetaat), L-Tryptofaan, L-isoleucine. *Ingrediënten uit biologische landbouw. Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten. Werkstof / gemiddelde voedingsanalyse Voor 100 g poeder Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5% VRE* Energie 2065 kJ / 493 kcal 280 kJ / 67 kcal Eiwitten Waarvancaseïne Waarvanoplosbareeiwitten 10.2 g 8.2 g 2 g 1.4 g 1.1 g 0.3 g Koolhydraten Waarvanlactose Waarvanmaltodextrine 61.2 g 25.7 g 35.5 g 8.3 g 3.5 g 4.8 g Vetstoffen Waarvanlinolzuur Waarvanalfa-linoleenzuur 23 g 2130 mg 320 mg 3.1 g 288 mg 43 mg Mineralen Natrium Kalium Chloride Calcium Fosfor Magnesium Ijzer Zink Koper Jodium Selenium Mangaan Fluoride 137 mg 620 mg 525 mg 600 mg 355 mg 65 mg 8 mg 5 mg 230 µg 152 µg 22 µg 50 µg 18 mg 84 mg 71 mg 81 mg 48 mg 8.8 mg 1.1 mg 0.7 mg 31 µg 21 µg 3 µg 6.8 µg 26% Vitamines Vitamine A Vitamine D Thiamine Riboflavine Niacine Pantotheenzuur Vitamine B6 Biotine Foliumzuur Vitamine B12 Vitamine C Vitamine K Vitamine E 635 µg-ER 12 µg 600 µg 900 µg 3896 µg 3500 µg 507 µg 22.2 µg 133 µg 1.1 µg 112 mg 40 µg 16.9 mg a-ET 86 µg-ER 1.6 µg 81 µg 122 µg 526 µg 473 µg 68 µg 3 µg 18 µg 0.1 µg 15 mg 5.4 µg 2.3 mg a-ET 22% 23% 16% 30% 33% 45% 46% *Referentiewaarden voor de etikettering van levensmiddelen voor zuigelingen en jonge kinderen. Voedingsschema Baby's van 10 maanden en ouder met een gemiddeld gewicht van 8 kg: 240 ml water met 8 maatschepjes voeding, 2 flessen per 24 uur. De hoeveelheden zijn enkel ter indicatie opgegeven: uw kinderarts kan ze in bepaalde gevallen aanpassen. Bij de bereiding van de zuigfles, kunnen kleine poederdeeltjes achterblijven. Dit doet niets af aan de voedingskwaliteit van het product. Bereiding Reinig en steriliseer de zuigflessen, spenen en toebehoren met de grooste zorg (1/4 uur door te koken of koud in een daartoe geschikt toestel). Giet de in de voedingstabel vermeld hoeveelheid mineraalwater in de zuigvles en verwarm tot maximum 40°C. Leng de benodigde aantal afgestreken maatschepjes melkpoeder aan met water (1 maatschepje per 30 ml water) Sluit de zuigfles af en schud krachtig. Controleer voor het toedienen zorgvuldig de temperatuur op de binnenzijde van uw pols. Belangrijke informatie Was uw handen voor elke bereiding en maak de zuigfles pas klaar op het moment van de voeding, nooit vooraf. Giet elke rest onmiddellijk weg Gebruik enkel het maatschepje dat in de doos zit. Reinig en steriliseer de zuigfles, spenen en toebehoren na de maaltijd met de grootste zorg. Zorg ervoor dat u uw baby goed vasthoudt tijdens het geven van de zuigfles. Bewaring Voor het openen moet de doos bewaard blijven op een droge plaats. Gelieve na het openen de doos goed te sluiten. Ze mag maximaal 4 weken na opening bewaard worden op een droge plaats. Fabrikant Oce Bio Nijverheidstraat 96 B-2160 Wommelgem België
Ecomarkt.nl zegt:Ecomarkt zegt:
Caprea 3 Geitenmelk vanaf 10 maande
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:
Merk: Babybio
Inhoud: 900g

Babybio Caprea Bio Groeimelk 3  
  
Groeimelk op basis van biologische geitenmelk. 
Peutermelk : voor baby’s van 10 maanden tot kinderen van 3 jaar 
900 gram 

Wist u dat uw kind tot 3 jaar specifieke nutritionele behoeften heeft? Uw kindje wordt actiever en heeft behoefte aan een gevarieerde en gezonde voeding. Daarom ontwikkelde Babybio de Caprea Bio Groeimelk, een zeer complete formule voor zuigelingen vanaf 10 maanden geproduceerd in Frankrijk met biologische geitenmelk.
De volle melk in Caprea Bio Groeimelk is afkomstig van geiten, geteeld v
olgens de principes van biologische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding.  
Vanaf 10 maanden is Babybio Groeimelk ideaal om Caprea 2 op te volgen. Ook geschikt als biologische zuivelvoeding in poedervorm voor peuters tot 3 jaar. 

Waarom geitenmelk
Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. 

Caprea Bio Groeimelk 3: 
- Bevat de juiste dosis eiwitten voor een evenwichtige voeding van de baby
-Bevat Vitamine D dat bijdraagt aan de botgroei
-Is gebalanceerd in essentiële vetzuren
-Bevat biologische plantaardige oliën: bio zonnebloem- en koolzaadolie
 
Over Babybio:
Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. 

Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel.

Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, ... ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw.

Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. 
Dit doen zij onder andere door:
-    Strenge selectie van producenten en grondstoffen
-    Unieke garanties op het gebied van kindervoeding
-    Producten afkomstig uit de biologische landbouw 

Biologische babyvoeding: 
Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby's zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo's en afgeleide producten van ggo's uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600.

Ingredienten
GEITENMELK* in poeder (37%), maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*, koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitaminen (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantothenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine0waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfatocoferol acetaat), L-Tryptofaan, L-isoleucine.
*Ingrediënten uit biologische landbouw.

Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten.

Werkstof / gemiddelde voedingsanalyse

Voor 100 g poeder

Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5%

VRE*

Energie

2065 kJ / 493 kcal

280 kJ / 67 kcal

Eiwitten

Waarvancaseïne

Waarvanoplosbareeiwitten

10.2 g

8.2 g

2 g

1.4 g

1.1 g

0.3 g

Koolhydraten

Waarvanlactose

Waarvanmaltodextrine

61.2 g

25.7 g

35.5 g

8.3 g

3.5 g

4.8 g

Vetstoffen

Waarvanlinolzuur

Waarvanalfa-linoleenzuur

23 g

2130 mg

320 mg

3.1 g

288 mg

43 mg

Mineralen

Natrium

Kalium

Chloride

Calcium

Fosfor

Magnesium

Ijzer

Zink

Koper

Jodium

Selenium

Mangaan

Fluoride

137 mg

620 mg

525 mg

600 mg

355 mg

65 mg

8 mg

5 mg

230 µg

152 µg

22 µg

50 µg

18 mg

84 mg

71 mg

81 mg

48 mg

8.8 mg

1.1 mg

0.7 mg

31 µg

21 µg

3 µg

6.8 µg

26%

Vitamines

Vitamine A

Vitamine D

Thiamine

Riboflavine

Niacine

Pantotheenzuur

Vitamine B6

Biotine

Foliumzuur

Vitamine B12

Vitamine C

Vitamine K

Vitamine E

635 µg-ER

12 µg

600 µg

900 µg

3896 µg

3500 µg

507 µg

22.2 µg

133 µg

1.1 µg

112 mg

40 µg

16.9 mg a-ET

86 µg-ER

1.6 µg

81 µg

122 µg

526 µg

473 µg

68 µg

3 µg

18 µg

0.1 µg

15 mg

5.4 µg

2.3 mg a-ET

22%

23%

16%

30%

33%

45%

46%

*Referentiewaarden voor de etikettering van levensmiddelen voor zuigelingen en jonge kinderen.

Voedingsschema
Baby's van 10 maanden en ouder met een gemiddeld gewicht van 8 kg: 240 ml water met 8 maatschepjes voeding, 2 flessen per 24 uur.

De hoeveelheden zijn enkel ter indicatie opgegeven: uw kinderarts kan ze in bepaalde gevallen aanpassen. Bij de bereiding van de zuigfles, kunnen kleine poederdeeltjes achterblijven. Dit doet niets af aan de voedingskwaliteit van het product.

Bereiding
Reinig en steriliseer de zuigflessen, spenen en toebehoren met de grooste zorg (1/4 uur door te koken of koud in een daartoe geschikt toestel).
Giet de in de voedingstabel vermeld hoeveelheid mineraalwater in de zuigvles en verwarm tot maximum 40°C.
Leng de benodigde aantal afgestreken maatschepjes melkpoeder aan met water (1 maatschepje per 30 ml water)
Sluit de zuigfles af en schud krachtig.
Controleer voor het toedienen zorgvuldig de temperatuur op de binnenzijde van uw pols.

Belangrijke informatie
Was uw handen voor elke bereiding en maak de zuigfles pas klaar op het moment van de voeding, nooit vooraf.
Giet elke rest onmiddellijk weg
Gebruik enkel het maatschepje dat in de doos zit.
Reinig en steriliseer de zuigfles, spenen en toebehoren na de maaltijd met de grootste zorg.
Zorg ervoor dat u uw baby goed vasthoudt tijdens het geven van de zuigfles.

Bewaring
Voor het openen moet de doos bewaard blijven op een droge plaats. Gelieve na het openen de doos goed te sluiten. Ze mag maximaal 4 weken na opening bewaard worden op een droge plaats.

Fabrikant
Oce Bio
Nijverheidstraat 96
B-2160  Wommelgem
België
Voordeligfit.nl zegt:Voordeligfit zegt:
Babybio Caprea Bio Groeimelk 3  
  
Groeimelk op basis van biologische geitenmelk. 
Peutermelk : voor baby’s van 10 maanden tot kinderen van 3 jaar 
900 gram 

Wist u dat uw kind tot 3 jaar specifieke nutritionele behoeften heeft? Uw kindje wordt actiever en heeft behoefte aan een gevarieerde en gezonde voeding. Daarom ontwikkelde Babybio de Caprea Bio Groeimelk, een zeer complete formule voor zuigelingen vanaf 10 maanden geproduceerd in Frankrijk met biologische geitenmelk.
De volle melk in Caprea Bio Groeimelk is afkomstig van geiten, geteeld volgens de principes van biolog
ische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding.  
Vanaf 10 maanden is Babybio Groeimelk ideaal om Caprea 2 op te volgen. Ook geschikt als biologische zuivelvoeding in poedervorm voor peuters tot 3 jaar. 

Waarom geitenmelk
Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. 

Caprea Bio Groeimelk 3: 
- Bevat de juiste dosis eiwitten voor een evenwichtige voeding van de baby
-Bevat Vitamine D dat bijdraagt aan de botgroei
-Is gebalanceerd in essentiële vetzuren
-Bevat biologische plantaardige oliën: bio zonnebloem- en koolzaadolie
 
Over Babybio:
Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. 

Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel.

Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, ... ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw.

Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. 
Dit doen zij onder andere door:
-    Strenge selectie van producenten en grondstoffen
-    Unieke garanties op het gebied van kindervoeding
-    Producten afkomstig uit de biologische landbouw 

Biologische babyvoeding: 
Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby's zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo's en afgeleide producten van ggo's uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600.

Ingredienten
GEITENMELK* in poeder (37%), maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*, koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitaminen (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantothenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine0waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfatocoferol acetaat), L-Tryptofaan, L-isoleucine.
*Ingrediënten uit biologische landbouw.

Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten.

Werkstof / gemiddelde voedingsanalyse

Voor 100 g poeder

Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5%

VRE*

Energie

2065 kJ / 493 kcal

280 kJ / 67 kcal

Eiwitten

Waarvancaseïne

Waarvanoplosbareeiwitten

10.2 g

8.2 g

2 g

1.4 g

1.1 g

0.3 g

Koolhydraten

Waarvanlactose

Waarvanmaltodextrine

61.2 g

25.7 g

35.5 g

8.3 g

3.5 g

4.8 g

Vetstoffen

Waarvanlinolzuur

Waarvanalfa-linoleenzuur

23 g

2130 mg

320 mg

3.1 g

288 mg

43 mg

Mineralen

Natrium

Kalium

Chloride

Calcium

Fosfor

Magnesium

Ijzer

Zink

Koper

Jodium

Selenium

Mangaan

Fluoride

137 mg

620 mg

525 mg

600 mg

355 mg

65 mg

8 mg

5 mg

230 µg

152 µg

22 µg

50 µg

18 mg

84 mg

71 mg

81 mg

48 mg

8.8 mg

1.1 mg

0.7 mg

31 µg

21 µg

3 µg

6.8 µg

26%

Vitamines

Vitamine A

Vitamine D

Thiamine

Riboflavine

Niacine

Pantotheenzuur

Vitamine B6

Biotine

Foliumzuur

Vitamine B12

Vitamine C

Vitamine K

Vitamine E

635 µg-ER

12 µg

600 µg

900 µg

3896 µg

3500 µg

507 µg

22.2 µg

133 µg

1.1 µg

112 mg

40 µg

16.9 mg a-ET

86 µg-ER

1.6 µg

81 µg

122 µg

526 µg

473 µg

68 µg

3 µg

18 µg

0.1 µg

15 mg

5.4 µg

2.3 mg a-ET

22%

23%

16%

30%

33%

45%

46%

*Referentiewaarden voor de etikettering van levensmiddelen voor zuigelingen en jonge kinderen.

Voedingsschema
Baby's van 10 maanden en ouder met een gemiddeld gewicht van 8 kg: 240 ml water met 8 maatschepjes voeding, 2 flessen per 24 uur.

De hoeveelheden zijn enkel ter indicatie opgegeven: uw kinderarts kan ze in bepaalde gevallen aanpassen. Bij de bereiding van de zuigfles, kunnen kleine poederdeeltjes achterblijven. Dit doet niets af aan de voedingskwaliteit van het product.

Bereiding
Reinig en steriliseer de zuigflessen, spenen en toebehoren met de grooste zorg (1/4 uur door te koken of koud in een daartoe geschikt toestel).
Giet de in de voedingstabel vermeld hoeveelheid mineraalwater in de zuigvles en verwarm tot maximum 40°C.
Leng de benodigde aantal afgestreken maatschepjes melkpoeder aan met water (1 maatschepje per 30 ml water)
Sluit de zuigfles af en schud krachtig.
Controleer voor het toedienen zorgvuldig de temperatuur op de binnenzijde van uw pols.

Belangrijke informatie
Was uw handen voor elke bereiding en maak de zuigfles pas klaar op het moment van de voeding, nooit vooraf.
Giet elke rest onmiddellijk weg
Gebruik enkel het maatschepje dat in de doos zit.
Reinig en steriliseer de zuigfles, spenen en toebehoren na de maaltijd met de grootste zorg.
Zorg ervoor dat u uw baby goed vasthoudt tijdens het geven van de zuigfles.

Bewaring
Voor het openen moet de doos bewaard blijven op een droge plaats. Gelieve na het openen de doos goed te sluiten. Ze mag maximaal 4 weken na opening bewaard worden op een droge plaats.

Fabrikant
Oce Bio
Nijverheidstraat 96
B-2160  Wommelgem
België
Merk: Babybio
Inhoud: 900g
Mooigezond4u.nl zegt:Mooigezond4u zegt:
Babybio Caprea Bio Groeimelk 3  
  
Groeimelk op basis van biologische geitenmelk. 
Peutermelk : voor baby’s van 10 maanden tot kinderen van 3 jaar 
900 gram 

Wist u dat uw kind tot 3 jaar specifieke nutritionele behoeften heeft? Uw kindje wordt actiever en heeft behoefte aan een gevarieerde en gezonde voeding. Daarom ontwikkelde Babybio de Caprea Bio Groeimelk, een zeer complete formule voor zuigelingen vanaf 10 maanden geproduceerd in Frankrijk met biologische geitenmelk.
De volle melk in Caprea Bio Groeimelk is afkomstig van geiten, geteeld volgens de principes van biolog
ische landbouw. Ze worden gevoed met gras of biologische voeding.  
Vanaf 10 maanden is Babybio Groeimelk ideaal om Caprea 2 op te volgen. Ook geschikt als biologische zuivelvoeding in poedervorm voor peuters tot 3 jaar. 

Waarom geitenmelk
Geitenmelk is een licht verteerbaar en voedzaam alternatief. Het is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals onder andere de vitamines A, D, B1, B2 en B12 en de mineralen calcium, magnesium en zink. Het bevat veel essentiële vetzuren en heeft van nature een heerlijke en milde smaak. 

Caprea Bio Groeimelk 3: 
- Bevat de juiste dosis eiwitten voor een evenwichtige voeding van de baby
-Bevat Vitamine D dat bijdraagt aan de botgroei
-Is gebalanceerd in essentiële vetzuren
-Bevat biologische plantaardige oliën: bio zonnebloem- en koolzaadolie
 
Over Babybio:
Babybio is afkomstig uit Frankrijk en biedt een compleet assortiment biologische producten voor je baby aan. 

Op die manier helpen de biologische producten van Babybio vanaf de eerste maanden bij de voedingsvoorlichting en smaakopvoeding van kinderen. Ze worden samengesteld volgens de aanbevelingen van kinderartsen op basis van kwalitatief hoogwaardige biologische ingrediënten en zonder overbodige supplementen, meestal zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout en zonder bindmiddel.

Babybio past zijn recepten aan door de meest bekende allergenen (kiwi, selder, ... ) te bannen en streeft ernaar om zoveel mogelijk recepten aan te bieden die geen melk, gluten of eieren bevatten, zodat elke baby, allergisch of niet, kan genieten van een smakelijke voeding die is aangepast aan zijn behoeften. Babybio is onderworpen aan een dubbele reglementering, die van de kindervoeding en die van de biologische landbouw.

Babybio heeft zich geëngageerd om de gezondheid en de toekomst van de baby veilig te stellen door gezonde en milieuvriendelijke voeding aan te bieden. 
Dit doen zij onder andere door:
-    Strenge selectie van producenten en grondstoffen
-    Unieke garanties op het gebied van kindervoeding
-    Producten afkomstig uit de biologische landbouw 

Biologische babyvoeding: 
Tot de leeftijd van 3 jaar is het organisme van de baby nog niet volledig ontwikkeld, het kan nog geen giftige stoffen wegwerken. Omdat baby's zo gevoelig zijn, legt de wetgeving op de kindervoeding strenge regels vast voor de samenstelling ervan. Babybio gebruikt ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en voldoet zo op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier aan die regels. De biologische landbouw is veruit de natuurlijkste manier om de aanvoer van giftige stoffen te vermijden: de productiemethode geeft de voorkeur aan natuurlijke meststoffen en gebruikt geen chemische producten. Bovendien wordt het gebruik van ggo's en afgeleide producten van ggo's uitgesloten. De biologische productiemethode van de Babybio-producten is gegarandeerd door het AB logo, het Europese logo en gecertificeerd door Ecocert sas F-32600.

Ingredienten
GEITENMELK* in poeder (37%), maltodextrines van mais*, plantaardige oliën (zonnebloemolie*, koolzaad*, zonnebloem*), LACTOSE*, mineralen (calcium carbonaat, magnesiumchloride, kaliumfosfaat, kaliumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat), vitaminen (L-ascorbaat van sodium, retinolacetaat, cholecalciferol, nicotinamide, fytomenadion, D-pantothenaat uit calcium, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminemononitraat, pyridoxine0waterstofchloride, riboflavine, foliumzuur, DL-alfa-tocoferol, ascorbylpalmitaat, D-alfatocoferol acetaat), L-Tryptofaan, L-isoleucine.
*Ingrediënten uit biologische landbouw.

Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten.

Werkstof / gemiddelde voedingsanalyse

Voor 100 g poeder

Voor 100 ml melk samengesteld op 13,5%

VRE*

Energie

2065 kJ / 493 kcal

280 kJ / 67 kcal

Eiwitten

Waarvancaseïne

Waarvanoplosbareeiwitten

10.2 g

8.2 g

2 g

1.4 g

1.1 g

0.3 g

Koolhydraten

Waarvanlactose

Waarvanmaltodextrine

61.2 g

25.7 g

35.5 g

8.3 g

3.5 g

4.8 g

Vetstoffen

Waarvanlinolzuur

Waarvanalfa-linoleenzuur

23 g

2130 mg

320 mg

3.1 g

288 mg

43 mg

Mineralen

Natrium

Kalium

Chloride

Calcium

Fosfor

Magnesium

Ijzer

Zink

Koper

Jodium

Selenium

Mangaan

Fluoride

137 mg

620 mg

525 mg

600 mg

355 mg

65 mg

8 mg

5 mg

230 µg

152 µg

22 µg

50 µg

18 mg

84 mg

71 mg

81 mg

48 mg

8.8 mg

1.1 mg

0.7 mg

31 µg

21 µg

3 µg

6.8 µg

26%

Vitamines

Vitamine A

Vitamine D

Thiamine

Riboflavine

Niacine

Pantotheenzuur

Vitamine B6

Biotine

Foliumzuur

Vitamine B12

Vitamine C

Vitamine K

Vitamine E

635 µg-ER

12 µg

600 µg

900 µg

3896 µg

3500 µg

507 µg

22.2 µg

133 µg

1.1 µg

112 mg

40 µg

16.9 mg a-ET

86 µg-ER

1.6 µg

81 µg

122 µg

526 µg

473 µg

68 µg

3 µg

18 µg

0.1 µg

15 mg

5.4 µg

2.3 mg a-ET

22%

23%

16%

30%

33%

45%

46%

*Referentiewaarden voor de etikettering van levensmiddelen voor zuigelingen en jonge kinderen.

Voedingsschema
Baby's van 10 maanden en ouder met een gemiddeld gewicht van 8 kg: 240 ml water met 8 maatschepjes voeding, 2 flessen per 24 uur.

De hoeveelheden zijn enkel ter indicatie opgegeven: uw kinderarts kan ze in bepaalde gevallen aanpassen. Bij de bereiding van de zuigfles, kunnen kleine poederdeeltjes achterblijven. Dit doet niets af aan de voedingskwaliteit van het product.

Bereiding
Reinig en steriliseer de zuigflessen, spenen en toebehoren met de grooste zorg (1/4 uur door te koken of koud in een daartoe geschikt toestel).
Giet de in de voedingstabel vermeld hoeveelheid mineraalwater in de zuigvles en verwarm tot maximum 40°C.
Leng de benodigde aantal afgestreken maatschepjes melkpoeder aan met water (1 maatschepje per 30 ml water)
Sluit de zuigfles af en schud krachtig.
Controleer voor het toedienen zorgvuldig de temperatuur op de binnenzijde van uw pols.

Belangrijke informatie
Was uw handen voor elke bereiding en maak de zuigfles pas klaar op het moment van de voeding, nooit vooraf.
Giet elke rest onmiddellijk weg
Gebruik enkel het maatschepje dat in de doos zit.
Reinig en steriliseer de zuigfles, spenen en toebehoren na de maaltijd met de grootste zorg.
Zorg ervoor dat u uw baby goed vasthoudt tijdens het geven van de zuigfles.

Bewaring
Voor het openen moet de doos bewaard blijven op een droge plaats. Gelieve na het openen de doos goed te sluiten. Ze mag maximaal 4 weken na opening bewaard worden op een droge plaats.

Fabrikant
Oce Bio
Nijverheidstraat 96
B-2160  Wommelgem
België
Merk: Babybio
Inhoud: 900g
Algemene productdetails
Soort Babyvoeding
Soort babyvoeding Flesvoeding
Leeftijd peutermelk
Toepassing Biologisch
Type Groeimelk

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Flesvoeding

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.