Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Maxi Cosi Familyfix Autostoel Base - Isofix

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Autostoeltjes

productinformatie
bol.com zegt:bol.com zegt:
Maxi Cosi Familyfix Autostoel Base - Isofix - van Maxi-Cosi in de categorie IsoFix of EasyBase.
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:
De veiligste en makkelijkste manier van vervoeren is de FamilyFix van Maxi Cosi. Door middel van deze FamilyFix zijn de Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en de Pearl razendsnel in de auto te plaatsen. Hierdoor kan de base in 2 fases gebruikt worden: van 0-13 kg met de Cabriofix en Pebble, en van 9-18 kg met de Pearl autostoel.

De Familyfix wordt eenvoudig d.m.v. Isofix in de auto geïnstalleerd. Met het Isofix systeem wordt bevestiging niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger. Er zit zelfs een indicator voor juiste bevestiging in de FamilyFix. Kortom: ga nog makkelijker en vei
liger op pad met je Maxi Cosi autostoel door middel van de Maxi Cosi FamilyFix!

Eigenschappen:


- De Maxi-Cosi FamilyFix gaat lang mee en is gemakkelijk in gebruik: er is slechts één base nodig voor twee autozitjes voor opeenvolgende leeftijden: Maxi-Cosi Pebble (baby / 0-13 kg) en Pearl (peuter / 9-18 kg).
- Maakt gebruik van IsoFix bevestigingspunten voor een uitstekende veiligheid (kan NIET geplaatst worden met 3-punts veiligheidsgordel).
- Bevestiging van correcte installatie door middel van een lampje en geluid.
- De basis biedt unieke standen voor zowel de Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble en Pearl. Voor de CabrioFix en de Pebble een extra zitstand en voor de Pearl vijf comfortabele standen.
- Waarschuwing als batterij bijna leeg is (ook zonder batterij te gebruiken, enkel de bevestigingsindicator werkt dan niet)
- Let op! Een correcte bevestiging op de FamilyFix is van groot belang. Op de geïntegreerde indicator is gemakkelijk af te lezen hoe de autostoeltjes op deze FamilyFix geplaatst kunnen worden.

Let op, deze base is niet geschikt voor de Maxi Cosi Pebble Plus
Kadocus.nl zegt:Kadocus zegt:
Maxi-Cosi FamilyFix
De Maxi-Cosi Familyfix gaat lang mee en is gemakkelijk in gebruik! Er is slechts één base nodig voor twee autostoeltjes voor opeenvolgende leeftijden: Maxi-Cosi Pebble & Cabrio Fix (baby/0-13kg) en Pearl (peuter/9-18kg). 

Specificaties

- Maakt gebruik van IsoFix bevestigingspunten voor uitstekende veiligheid
- Bevestiging van correcte installatie door middel van lampje en geluid
- Voldoet aan: ECE R44/04 (zie ook www.tuv.com)

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwag
ens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Hieronder vindt u een instructievideo van de Maxi-Cosi FamilyFix:

Let op: De FamilyFix wordt geleverd zonder autostoeltje, deze dient appart besteld te worden!
Babyenkoter.nl zegt:Babyenkoter zegt:
Als je in verwachting bent, moet je vooruit plannen. Stel de toekomst van je baby veilig met de FamilyFix base. De beste veiligheid die Maxi-Cosi je te bieden heeft. De FamilyFix maakt onderdeel uit van de Car Seat Family. Met éénFamilyFix base kun je de Pebble (of CabrioFix) en de Pearl autostoeltjes gebruiken. Hierdoorgeniet je 3 ½ jaar van Isofix veiligheid en gebruiksgemak. De base beschikt over diverse standen voor de Pebble en CabrioFix, voor extra beenruimte, zodat je baby langer in de achterwaartse positie vervoerd kan worden. Kenmerken van de Maxi-Cosi FamilyFix base Isofix-base voor gebruik met autostoeljes Pebble, CabrioFix en Pearl Installatie in auto met Isofix bevestigingspunten In hoogte instelbare afsteunpoot zorgt voor extra stabiliteit en verhoogde veiligheid Met LED licht- en geluidsdisplay voor weergave correcte installatie van base in auto, juiste instelling afsteunpoot en bevestiging stoelje op base. Met één klik autostoelje op base te bevestigen Maxi-Cosi FamilyFix biedt een unieke extra zitstand voor meer beenruimte en langer achterwaarts gericht zitten Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:
De Maxi-Cosi FamilyFix is een perfecte base voor twee leeftijdsgroepen en kan worden gebruikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar.Voor een volledige gemoedsrust wordt de correcte stoelinstallatie bevestigd met een zichtbaar en hoorbaar signaal, zo kun je altijd zorgeloos op weg. Voor de Pebble heeft de FamilyFix een extra verticale positie. Hierdoor ontstaat meer beenruimte, zodat je kindje langer veilig tegen de rijrichting in vervoerd kan worden. Deze basis kan gebruikt worden met de volgende Maxi-Cosi autostoeltjes: Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi-Cosi Pebble en Maxi-Cosi Pearl.
Dekinderplaneet.be zegt:Dekinderplaneet zegt:
Maxi Cosi Base Familyfix Pebble Pearl CabriofixDe Familifix Base van Maxi Cosi gebruik je vanaf de geboorte met je draagbare autostoeltje Pebble of Cabriofix. Zo heb je geen gedoe meer met de gordel om je stoeltje in de wagen te bevestigen. De Maxi Cosi gewoon op de basis plaatsen, ‘klik’ en klaar om te vertrekken. Als er iets niet correct bevestigd is aan de basis of als je stoeltje niet goed ingeklikt zou zijn krijg je een visueel- en geluidsalarm. Als je kindje te groot is geworden voor het draagbare autostoeltje, dan kan je overstappen naar de Pearl peuter autostoel (vanaf ongeveer1 jaar of ten vroegste 9 kg) en deze op de basis plaatsen. Zo heb je jarenlang geniet van je base en heb je jarenlang isofix-veiligheid en gebruiksgemak. * Bevestiging in de wagen met isofix * Geschikt voor draagbaar autostoeltje Pebble en Cabriofix (tot ongeveer 1 jaar) * Geschikt voor peuter autostoel Pearl (vanaf 1 tot 4 jaar / 9 tot 18 kg) *
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:
De Maxi-Cosi FamilyFix is een base voor 2 opeenvolgende leeftijdsgroepen. Gebruik hem vanaf de geboorte tot en met ongeveer 1 jaar in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble of CabrioFix. En vanaf 1 jaar tot en met 3 jaar met de Maxi-Cosi Pearl. Zo hoef je niet opnieuw een base aan te schaffen wanneer je baby een peuter is geworden. En alle ouders weten hoe snel dat gaat. De FamilyFix wordt bevestigd met Isofix en de autostoel kan er zo op worden vastgeklikt. Bij juiste installatie van de autostoel wordt een zichtbaar en hoorbaar signaal afgegeven. Zo kun je het nooit fout doen en weet je zeker dat je peuter veilig vervoerd kan worden. Voor zit- en slaapcomfort heeft de base 5 verschillende standen. Uitgeput van een dagje zwemmen kan je kind lekker even indutten onderweg naar huis.
Babypark.nl zegt:Babypark zegt:
Maxi-Cosi FamilyFix
Met de maxi-Cosi FamilyFix kun je in minder dan een minuut veilig de autostoel van je kindje in de auto bevestigen. Een lampje én een geluidje geven aan wanneer je de autostoel correct geïnstalleerd hebt. Ideaal in het donker of tijdens een regenbui wanneer je zicht beperkt is. De Maxi-Cosi FamilyFix is te gebruiken in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble (0-13 kg), de Maxi-Cosi CabrioFix (0-13 kg) en de Maxi-Cosi Pearl (9-18 kg). Zo heb je jarenlang plezier van dit product. De Maxi-Cosi FamilyFix bevestig je met behulp van Isofix in de auto en biedt voor de baby
autostoeltjes een extra zitstand.
{{babypark_advantages}}
Eigenschappen

- Jarenlang gebruiksgemak en veilig je kindje vervoeren,
- Geschikt voor: Maxi-Cosi Pebble, Maxi-Cosi CarbrioFix en Maxi-Cosi Pearl,
- Bevestiging met Isofix,
- Indicatie lampje en geluid voor correcte installatie,
- Extra zitstand voor Maxi-Cosi Pebble en Maxi-Cosi CabrioFix,
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie,
Model - Type: Maxi-Cosi Pearl,
EAN Code: 8712930031734,
Artikelcode fabrikant: 63300080,
Kleurnaam: Zwart,
Bevestigingswijze: Isofix,
Hoofdsteun: Nee,
Inclusief zitverkleiner: Ja,
Slaapstand: Ja,
Bekleding wasbaar: Ja
Baby-Budget.nl zegt:Baby-Budget zegt:
Als je in verwachting bent, moet je vooruit plannen. Stel de toekomst van je baby veilig met de FamilyFix base. De beste veiligheid die Maxi-Cosi je te bieden heeft.

De FamilyFix maakt onderdeel uit van de Car Seat Family. Met éénFamilyFix base kun je de Pebble (of CabrioFix) en de Pearl autostoeltjes gebruiken. Hierdoorgeniet je 3 ½ jaar van Isofix veiligheid en gebruiksgemak.

De base beschikt over diverse standen voor de Pebble en CabrioFix, voor extra beenruimte, zodat je baby langer in de achterwaartse positie vervoerd kan worden.

Kenmerken van de Maxi-Cosi FamilyFix base
• Isofix-base voor gebruik met autostoeljes Pebble, CabrioFix en Pearl
• Installatie in auto met Isofix bevestigingspunten
• In hoogte instelbare afsteunpoot zorgt voor extra stabiliteit en verhoogde veiligheid
• Met LED licht- en geluidsdisplay voor weergave correcte installatie van base in auto, juiste instelling afsteunpoot en bevestiging stoelje op base.
• Met één klik autostoelje op base te bevestigen
• Maxi-Cosi FamilyFix biedt een unieke extra zitstand voor meer beenruimte en langer achterwaarts gericht zitten
• Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04
Pinkorblue.nl zegt:Pinkorblue zegt:
DOREL Maxi Cosi FamilyFix (IsoFix) voor de modellen: Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en Pearl De Maxi-Cosi FamilyFix Basis is een semi-universele Fix Basis waar de Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en Pearl op bevestigd kunnen worden. De Maxi-Cosi FamilyFix kan met IsoFix op een in de rijrichting wijzende autostoel bevestigd worden. Controleer voor het plaatsen altijd de lijst met type auto's . Gebruiksgemak Gebruik de IsoFix bevestiging voor optimale veiligheid Is lang te gebruiken en eenvourdig te hanteren: je hebt slechts een Basis voor twee autostoeltjes voor opeenvolgende leeftijdsgroepen nodig: Maxi-Cosi Pebble (baby*/0-13kg) en Pearl (peuter/9-18kg) Een licht- en geluidssignaal geven aan of de stoel op de juiste manier geïnstalleerd is De Basis heeft zowel voor de Maxi-Cosi Pebble (groep 0 ) als ook voor de Pearl (groep 1) een unieke verstelmogelijkheid voor een extra zitstand * De Maxi-Cosi FamilyFix Basis kan ook met de Maxi-Cosi CabrioFix gebruikt worden Groep/ Gewichtsklasse: Groep 0 in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble of CabrioFix: vanaf geboorte tot ca. 12 maanden (0-13kg) Groep 1 in combinatie met de Maxi-Cosi Pearl: vanaf 9 maanden tot ca. 3,5 jaar (9-18kg) Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen: ECE R44/04 Afmetingen Breedte: 35 cm Diepte: 55 cm Hoogte: 17 cm (met steunpoot: 48-65cm) Gewicht: 6,8 kg De Maxi Cosi wordt NIET meegeleverd Je ontvangt enkel de FamilyFix Basis.
Babyhuiscasita.nl zegt:Babyhuiscasita zegt:
Familyfix

De Maxi-Cosi Family Fix is speciaal ontwikkeld om op de  (groep 1), de  (groep 1) en de  (groep 2), snel en zeer eenvoudig op een een veilig manier in de auto te kunnen bevestigen. niet meer "hangen" over de kleine, of lang in de kou te staan, nee klik-klak en je bent klaar.
Om de Maxi-Cosi FamilyFix base te kunnen bevestigen heb je wel een Isofix aansluiting nodig in de auto (de familyfix kan niet worden bevestigd met een 3-puntsgordel).
De Maxi-Cosi FamilyFix heeft de volgende kenmerken:
- De Maxi-Cosi FamilyFix kan worden gebriukt voor de autostoel groep 0 en is g
eschikt voor de groep I (maxi-cosi Pearl). Hierdoor kun je de FamilyFix gebruiken tot 4 jaar.
- Wordt bevestigd middels een isofix aansluiting. Hierdoor een super veilige bevestiging. 
- Geeft signalen (geluid, licht) af bij een correcte maar ook bij een foute installatie. Maxi-Cosi Cabriofix

De is een autostoel in de groep 0. Uw kind is in de leeftijd van 0 tot 12 maanden en heeft een gewicht van 0 tot 13 kg. De Maxi-Cosi Cabriofix is één van de meest verkochte modellen ter wereld. Deze autostoel staat voor handig, veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

Dit autostoeltje kan daarnaast ook worden gebruikt op bijna alle merken kinderwagens. Om deze op de kinderwagen te kunnen plaatsen heeft u daarvoor een speciale adapter nodig van het merk van de desbetreffende kinderwagen.
De maxi-cosi cabriofix wordt standaard geleverd inclusief verkleiner, zonnekap en 3-punts veiligheidsgordel. Aan de achterzijde van de maxi-cosi zit een klein opbergvakje om kleine spulletjes in te plaatsen. De Maxi-Cosi Cabriofix kan bevestigd worden in de auto op 3 manieren, te weten:
- met de 3-puntsgordel
- met de Maxi-Cosi Easybase 2
- met de Maxi-Cosi FamilyFix Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby. De online klantenservice en winkel zijn elke werkdag en zaterdag geopend. Wij staan altijd voor je klaar. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.

Woonboulevardpoortvliet.nl zegt:Woonboulevardpoortvliet zegt:
Met een baby op komst kan je niet anders dan vooruitzien en vooruit plannen. Garandeer de veiligheid van je kind in de auto nu en in de toekomst met de FamilyFix base (ISOFIX). ISOFIX is de veiligste manier om het autostoeltje te bevestigen. De in hoogte verstelbare steunpoot zorg voor extra stabiliteit en verhoogde veiligheid en ISOFIX biedt eenvoudige installatie en optimale veiligheid zonder autogordels. Je bevestigt het autostoeltje met één klik op deze base. Op het licht- en geluidsdisplay zie je direct of je de base correct hebt geïnstalleerd, of je de steunpoot juist afgesteld hebt en of de plaatsing van het stoeltje op base op de juiste wijze is gedaan.

FamilyFix base gebruik je direct na de geboorte met het Pebble of CabrioFix baby-autostoeltje. Is je kind daarvoor te groot geworden, dan stap je over op de Pearl peuterstoel, die je op dezelfde FamilyFix base klikt. Twee opeenvolgende stoeltjes op één en dezelfde base bieden je hiermee jarenlange ISOFIX-veiligheid en gebruiksgemak. Zo kan je als ouder vanaf baby tot peuter genieten van veilige en comfortabele autoreizen!
Algemene productdetails
Merk Maxi-Cosi
Kleur Zwart
Soort Autostoeltjes
Opties Isofix
Productlijn Maxi Cosi Familyfix
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.