Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

FIFA 08 - PS3

Tip je vrienden
Bekijk specificaties »
Expert reviews
Consumenten reviews
1.647.612 shoppers lezen jaarlijks reviews over games op beslist.nl
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review
Specificaties
Product omschrijving In FIFA 08 krijg je meer actie voorgeschoteld dan ooit. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om als een echte voetbalprof te spelen.

Stap in de schoenen van een prof via het nieuwe speltype Speel als prof: Teamspel-seizoen. In dat speltype word je uitgedaagd dezelfde onderdelen van het spel onder de knie te krijgen als een echte voetbalprof: van positie kiezen en tackelen tot het spel 'lezen' en passen. Ga het veld op met een zelf ontworpen speler om een hele wedstrijd als die voetballer te spelen en groei in de loop van het seizoen uit tot een topspeler. Nooit eerder heb je voetbal op deze manier kunnen ervaren: je vaardigheden één voor één verbeteren, net als een echte prof. Speel met maximaal drie vrienden die allemaal gekoppeld zijn aan een speler van je favoriete club, voltooi individuele uitdagingen om de eigenschappen van je speler op te schroeven en bezorg je ploeg overwinningen. Je speelt tegen diezelfde vrienden om de beste speler van het seizoen te worden.

Vanaf het moment dat je het veld opstapt, moet je in FIFA 08 denken en reageren als een echte voetballer, omdat je de complete controle over alle actie krijgt. Met de nieuwe handmatige besturing kun je het spel dicteren. Je krijgt de controle over steekpasses en voorzetten. Bestuur de keeper in één-tegen-éénsituaties om zelf de aanvaller af te stoppen. Krijg optimale controle over je verdedigers met nieuwe handmatige besturingsmogelijkheden. Gebruik de rechter joystick om snel van verdediger te veranderen en precies te kiezen wie je bij het verdedigen wilt besturen. Je hebt nu ook meer invloed dan ooit om een aanval af te slaan met nieuwe defensieve en positietactieken. Daarmee kun je ervoor zorgen dat spelers op het juiste moment op de juiste plek staan, rekening houdend met alle gevaren en mogelijkheden.

Coach je club op een slimme manier door je in te stellen op je tegenstander met behulp van nieuwe aangepaste opstellingen. Bedenk zelf een strategie om tot de beste opstelling en tactiek te komen. Wijs taken toe en zet spelers op precies de goede plek ten opzichte van hun medespelers om de tegenstander aan te pakken.

FIFA 08 op het PlayStation 2 computer entertainment systeem introduceert online voetbalclubs, zodat je zelf een groep gelijkgestemde voetbalfans kunt vormen om de strijd aan te gaan met online* uitdagers. Vestig je naam in de online gemeenschap door je voetbalclub hoog op de ranglijst te krijgen. Pak meer punten naar gelang het belang van de wedstrijd als je Interactieve competities speelt of het opneemt tegen andere voetbalclubs in een beladen wedstrijdtoernooi.

Belangrijkste kenmerken:

- Handmatige besturing: Dicteer het spel met nieuwe handmatige besturingsmogelijkheden voor steekpasses en voorzetten. Bestuur de keeper in één-tegen-éénsituaties om zelf de aanvaller af te stoppen. Gebruik de rechter joystick om over te schakelen naar de speler die je tijdens het verdedigen wilt besturen.

- Speel als prof: Teamspel-seizoen: Speel de rol van profvoetballer, ontwerp zelf een speler en test jezelf gedurende het hele seizoen op één positie. Kies de juiste positie, verbeter je eigenschappen en ontwikkel jezelf tot een topspeler. Speel samen met vrienden die gekoppeld zijn aan een speler van hetzelfde team, maar speel ook tégen die vrienden in individuele uitdagingen. Alle prestaties worden bijgehouden via uitgebreide statistieken, zodat je kunt zien wie er echt een prof is.

- Eigen opstellingen: Bedenk zelf een strategie om tot de beste opstelling en tactiek te komen. Bepaal de exacte positie van elke speler in de opstelling en wijs specifieke aanvallende en verdedigende looppatronen toe om de tegenstander zoek te spelen.

- Verbeterde kunstmatige intelligentie: De nieuwe verdedigings- en positielogica vereist meer tactisch inzicht om de tegenstander op te rollen. De nieuwe kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat spelers op het juiste moment op de juiste plek staan. Sterren onderscheiden zich door specifieke spelers- en teamkenmerken.

- Verbeteringen speltype Coach: Nieuwe functies zijn vriendschappelijke wedstrijden om je team voor het nieuwe seizoen te testen, nieuwe trainingsmogelijkheden om je spelers scherp te krijgen en verwachtingen van het bestuur die veranderen afhankelijk van je successen... of mislukkingen.

- Online voetbalclubs (PlayStation 2): Vorm zelf een groep gelijkgestemde voetbalfans, ga de strijd aan met online uitdagers en richt een voetbalclub op. Vestig je naam in de online gemeenschap door je club hoog op de ranglijst te krijgen. Pak meer punten naar gelang het belang van de wedstrijd bijvoorbeeld als je Interactieve competities speelt of het opneemt tegen andere voetbalclubs in een beladen wedstrijdtoernooi.

- Herhalingen uitwisselen (pc): Je kunt nu je beste wedstrijden of alleen de hoogtepunten opslaan en aan anderen laten zien! Je kunt gemakkelijk een wedstrijd of belangrijke momenten vastleggen en exporteren als videobestand om met vriend en vijand te delen. Schep op over bepalende spelmomenten en doelpunten of leg alle negentig minuten vast om je favoriete wedstrijden opnieuw te beleven.

- Compleet authentiek: Met accurate kopieën van 30 competities, 30 echte stadions en 14. 000 spelers.
Compatibiliteit
CompatibiliteitCompatibiliteitPS3
Algemene kenmerken
Game-genreSport
Simulatie
Verschenen op29/10/2008
Eigenschappen
MerkEA
Leeftijd
Leeftijdsclassificatie (PEGI)Leeftijdsclassificatie (PEGI)
Algemene productdetails
EANEAN5030946068418
Verschenen in2008