Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen Zwart

23,2522,15
Verzendkosten: 5,95
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Snelwebshop.nl:Klantbeoordeling Snelwebshop: (67)
De eenvoud van plug-and-playDe betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantieGeavanceerde optische trackingComfortabele, geronde vormLogitech Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.
  • Bewegingsdetectietechnologie:Optisch
  • Connectiviteitstechnologie:Met bekabeling
productinformatie
Product omschrijvingSet-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een USB-poort aan. U hoeft geen software te installeren. En omdat Logitech Mouse M105 een draad heeft, kunt u deze gewoon op een USB-poort aansluiten en meteen gebruiken.<br><br>Geniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).<br><br>Speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zodat u comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik.
Officecentre.nl zegt:Officecentre zegt:Set-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een USB-poort aan. U hoeft geen software te installeren. En omdat Logitech Mouse M105 een draad heeft, kunt u deze gewoon op een USB-poort aansluiten en meteen gebruiken.Geniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).Speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen.
Maxict.nl zegt:Maxict zegt:M105. Vormfactor: Ambidextrous. Bewegingsdetectietechnologie: Optisch, Aansluiting: USB, Soort knoppen: Drukknoppen, Aantal knoppen: 3, Scroll type: Wiel. Stroombron: Kabel. Gewicht muis: 73 g. Kleur van het product: Zwart
Megekko.nl zegt:Megekko zegt:Set-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een USB-poort aan. U hoeft geen software te installeren. En omdat Logitech Mouse M105 een draad heeft, kunt u deze gewoon op een USB-poort aansluiten en meteen gebruiken.<br><br>Geniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).<br><br>Speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zodat u comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Logitech® Muis M105 Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm
- De eenvoud van plug-and-play
- Geavanceerde optische tracking
- Comfortabele, geronde vorm

Kabelmaxx.nl zegt:Kabelmaxx zegt:• De eenvoud van plug-and-play

• De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie

• Geavanceerde optische tracking

• Comfortabele, geronde vorm

Logitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:De coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs.Plug-and-playSluit de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. Geen software of batterijen nodig.De betrouwbaarheid van LogitechU krijgt een muis waarop u kunt rekenen met de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen, plus een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar.Loopt soepelGeniet van soepele cursorbesturing, nauwkeurige tracking en gemakkelijke tekstselectie.Comfortabele, geronde vormUw hand bevindt zich in een comfortabelere positie dan met uw touchpad.De coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs.Eenvoudige set-up en gebruiksvriendelijkSet-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een USB-poort aan. U hoeft geen software te installeren. En omdat de muis een draad heeft, kunt u deze gewoon op een USB-poort aansluiten en meteen gebruiken.Optische tracking met hoge definitieGeniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).Comfortabel, symmetrisch ontwerp van volledig formaatSpeciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zodat u comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik.Ontwikkeld door LogitechDeze muis is het resultaat van het kwaliteits- en ontwerpproces dat we hebben toegepast bij de productie van ruim een miljard muizen en waarmee we andere fabrikanten ver achter ons laten.
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Logitech M105, USB, Kantoor, Wiel, Optisch, PC, Ambidextrous De coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs.

Plug-and-play
Sluit de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. Geen software of batterijen nodig.

De betrouwbaarheid van Logitech
U krijgt een muis waarop u kunt rekenen met de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen, plus een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar.

Loopt soepel
Geniet van soepele cursorbesturing, nauwkeurige tracking en gemakkelijke tekstselectie.

Comfortabele, geronde vorm
Uw hand bevindt zich in een comfortabelere positie dan met uw touchpad.

De coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs.

Eenvoudige set-up en gebruiksvriendelijk
Set-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een USB-poort aan. U hoeft geen software te installeren. En omdat de muis een draad heeft, kunt u deze gewoon op een USB-poort aansluiten en meteen gebruiken.

Optische tracking met hoge definitie
Geniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).

Comfortabel, symmetrisch ontwerp van volledig formaat
Speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zodat u comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik.

Ontwikkeld door Logitech
Deze muis is het resultaat van het kwaliteits- en ontwerpproces dat we hebben toegepast bij de productie van ruim een miljard muizen en waarmee we andere fabrikanten ver achter ons laten.
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Logitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.De eenvoud van plug-and-playGeavanceerde optische trackingComfortabele, geronde vorm
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Logitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.De eenvoud van plug-and-playGeavanceerde optische trackingComfortabele, geronde vorm Dit artikel heeft ean 5099206035720
Megamobile.be zegt:Megamobile zegt:Optical, usb, win/mac de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. plug-and-play sluit de muis gewoon aan op een usb-poort voor onmiddellijk gebruik. geen software of batterijen nodig. de betrouwbaarheid van logitech u krijgt een muis waarop u kunt rekenen met de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen, plus een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar. loopt soepel geniet van soepele cursorbesturing, nauwkeurige tracking en gemakkelijke tekstselectie. comfortabele, geronde vorm uw hand bevindt zich in een comfortabelere positie dan met uw touchpad. de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. eenvoudige set-up en gebruiksvriendelijk set-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een usb-poort aan. u hoeft geen software te installeren. en omdat de muis een draad heeft, kunt u deze gewoon op een usb-poort aansluiten en meteen gebruiken. optische tracking met hoge definitie geniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi). comfortabel, symmetrisch ontwerp van volledig formaat speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. zodat u comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik. ontwikkeld door logitech deze muis is het resultaat van het kwaliteits- en ontwerpproces dat we hebben toegepast bij de productie van ruim een miljard muizen en waarmee we andere fabrikanten ver achter ons laten. logitech m105. aansluiting: usb, bewegingsdetectietechnologie: optisch, bedoeld voor: kantoor. kleur van het product: zwart, formaat: ambidextrous, oppervlakte kleur: monotoon. voeding: kabel. compatibele besturingssystemen: windows xp windows vista windows 7 mac os x v10.5+ linux 2.6+, minimale systeemeisen: usb, verbindingstechnologie: bedraad technische specificaties: invoerapparaat aansluiting usb aantal knoppen 3 bewegingsdetectietechnologie optisch bedoeld voor kantoor aanbevolen gebruik pc scroll ja scroll type wiel aantal scroll wheels 1 design kleur van het product zwart formaat ambidextrous oppervlakte kleur monotoon ergonomie plug and play ja energie voeding kabel minimale systeemeisen ondersteunt windows ja ondersteunt mac-besturingssysteem ja ondersteunt linux ja verpakking gebruiksaanwijzing ja overige specificaties minimale systeemeisen usb verbindingstechnologie bedraad compatibele besturingssystemen windows xp
windows vista
windows 7
mac os x v10.5+
linux 2.6+ usb ja
Snelshops.nl zegt:Snelshops zegt:De eenvoud van plug-and-playDe betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantieGeavanceerde optische trackingComfortabele, geronde vormLogitech Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.
Onlinehandelshuis.nl zegt:Onlinehandelshuis zegt:• De eenvoud van plug-and-play

• De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie

• Geavanceerde optische tracking

• Comfortabele, geronde vormLogitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.
TodoTipo.nl zegt:TodoTipo zegt:• De eenvoud van plug-and-play
• De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie
• Geavanceerde optische tracking
• Comfortabele, geronde vormLogitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Aansluiting: USB
Besturingssysteem: Windows 10
Besturingssysteem: Windows 7
Besturingssysteem: Windows 8
Besturingssysteem: Windows Vista
Aantal knoppen: 3
Gebruik: Bureaumodel
Aantal drukknoppen: 3 Knoppen
DPI: 1000 dpi
Ergonomie: Tweehandig
Webshopje.nl zegt:Webshopje zegt:• De eenvoud van plug-and-play• De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie• Geavanceerde optische tracking• Comfortabele, geronde vorm
Directsale.nl zegt:Directsale zegt:Logitech M105, USB, Kantoor, Wiel, Optisch, PC, Ambidextrous
Office-deals.nl zegt:Office-deals zegt:* Logitech Mouse M105. * Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. * Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. * Geen software of batterijen nodig. * En u kunt re
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Logitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.De eenvoud van plug-and-playGeavanceerde optische trackingComfortabele, geronde vorm
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:• De eenvoud van plug-and-play • De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie • Geavanceerde optische tracking • Comfortabele, geronde vorm
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Logitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm.

- De eenvoud van plug-and-play
- Geavanceerde optische tracking
- Comfortabele, geronde vorm
Geeektech.com zegt:Geeektech.com zegt:• De eenvoud van plug-and-play • De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie • Geavanceerde optische tracking • Comfortabele, geronde vorm • De eenvoud van plug-and-play • De betrouwbaarheid van Logitech met 3 jaar garantie • Geavanceerde optische tracking • Comfortabele, geronde vorm Logitech® Muis M105. Het is de coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs. Dankzij het plug-and-play-ontwerp sluit u de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. U krijgt ook drie jaar garantie, vloeiende cursorbesturing en een comfortabele, geronde vorm. Specifications: DPI1000 dpiErgonomieTweehandigKleurZwartAansluitingUSBMateriaalKunststofAantal knoppen3Aantal drukknoppen3 KnoppenBesturingssysteemWindows 10BesturingssysteemWindows 8BesturingssysteemWindows 7BesturingssysteemWindows VistaGebruikBureaumodel Package contents: • Muis • Handleiding
Androidmediashop.nl zegt:Androidmediashop zegt:De coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs.

Plug-and-play
Sluit de muis gewoon aan op een USB-poort voor onmiddellijk gebruik. Geen software of batterijen nodig.

De betrouwbaarheid van Logitech
U krijgt een muis waarop u kunt rekenen met de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen, plus een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar.

Loopt soepel
Geniet van soepele cursorbesturing, nauwkeurige tracking en gemakkelijke tekstselectie.

Comfortabele, geronde vorm
Uw hand bevindt zich in een comfortabelere positie dan met uw touchpad.

De coole, kleurrijke muis met draad voor een vriendelijke prijs.

Eenvoudige set-up en gebruiksvriendelijk
Set-up is snel en gemakkelijk: sluit de draad gewoon op een USB-poort aan. U hoeft geen software te installeren. En omdat de muis een draad heeft, kunt u deze gewoon op een USB-poort aansluiten en meteen gebruiken.

Optische tracking met hoge definitie
Geniet van responsieve, soepele cursorbesturing en nauwkeurige tracking, en gemakkelijke tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).

Comfortabel, symmetrisch ontwerp van volledig formaat
Speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zodat u comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik.

Ontwikkeld door Logitech
Deze muis is het resultaat van het kwaliteits- en ontwerpproces dat we hebben toegepast bij de productie van ruim een miljard muizen en waarmee we andere fabrikanten ver achter ons laten.
InvoerapparaatAansluitingUSBBedoeld voorKantoorSoort knoppenDrukknoppenAantal knoppen3Scroll typeWielBewegingsdetectietechnologieOptischAanbevolen gebruikPCScrollJaAantal scroll wheels1DesignVormfactorAmbidextrousKleur van het productZwartOppervlakte kleurMonotoonErgonomiePlug and playJaEnergieStroombronKabelMinimale systeemeisenOndersteunt WindowsJaOndersteunt Mac-besturingssysteemJaOndersteunt LinuxJaGewicht en omvangBreedte60,6 mmDiepte100,6 mmHoogte33,5 mmGewicht muis73 gVerpakkingGebruiksaanwijzingJaOverige specificatiesCompatibele besturingssystemenWindows XP
Windows Vista
Windows 7
Mac OS X v10.5+
Linux 2.6+Minimale systeemeisenUSBUSBJaConnectiviteitstechnologieBedraad
Algemene productdetails
ProductlijnLogitech
EAN5099206035720
MerkLogitech
SKU910-002943
Algemene kenmerken
KleurZwart
Type apparaatMuis
Input device
BewegingsdetectietechnologieOptisch
ConnectiviteitstechnologieMet bekabeling
InterfaceUSB
VoorzieningenScroll wiel
Software / Systeemvereisten
Benodigd besturingssysteemLinux Kernel 2.6 of hoger, Microsoft Windows Vista / XP / 7, Apple MacOS X 10.5 of hoger
Benodigd besturingssysteemLinux Kernel 2.6 of hoger, Microsoft Windows Vista / XP / 7, Apple MacOS X 10.5 of hoger
Uitbreiding / Aansluiting
Interfaces uitbreidingen / aansluitingen1 x USB - 4 pin USB Type A
Diversen
Compatibel met Windows 72) Apparaten of applicatie met "Compatibel met Windows 7" logo hebben verzekering van Microsoft dat deze producten hebben tests doorstaan voor compatibiliteit en betrouwbaarheid met 32-bits en 64-bits Windows 7.
ConformiteitsnormenPlug and Play
Kabels meegeleverd1 x USB-kabel - geïntegreerd
Garantie van de fabrikant
Garantie & SupportBeperkte garantie - 3 jaar
Service & Support3 jaar garantie
Service & Support detailsBeperkte garantie - 3 jaar

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Computermuizen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.