Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Fujitsu fi-6400 high-speed full color scanner

8347,79
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Dw-advies.com:Klantbeoordeling Dw-advies.com: (1)
Efficiënt.
Vlotte bediening en korte responstijd voor het scannen begint.

Betrouwbaar.
Papierbeschermingsmodule en-mechanismen minimaliseren interventie door de operator.

Veelzijdig.
Scan ook gemengde batches met sterk uiteenlopende papiereigenschappen.

Intelligent.
Innovatieve technologie en geautomatiseerde routines.

Kostenefficiënt documenten scannen voor iedereen
De fi-6400 is de aangewezen keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen die een gecentraliseerde, bedrijfsbrede oplossing voor het scannen van documenten willen invoeren. Ook veel grotere organisaties die de flexibiliteit van hun scaninfrastructuur willen vergroten, zullen de aantrekkelijk geprijsde fi-6400 weten te waarderen. Bijvoorbeeld als er meerdere locaties zijn met elk een relatief bescheiden vraag naar scanfunctionaliteit, als er behoefte is aan een productieve scanner die op piekmomenten kan bijspringen, of als de wens bestaat een back-upsysteem te implementeren.

De geavanceerde, veelzijdige en intuïtieve fi-6400 is een uitkomst voor bedrijven die op zoek zijn naar een scanoplossing die niet opziet tegen grote volumes en helemaal is toegespitst op het verwerken en digitaliseren van inkomende documenten. Het integrale vastleggingsproces staat garant voor een efficiëntere workflow, eenvoudiger beheer van bedrijfsprocessen en een hoge mate van automatisering.

Bedrijven waar veel documenten in omloop zijn, profiteren dankzij geautomatiseerde routines van nog betere prestaties bij het archiveren van records, het voldoen aan nalevingseisen en het op ad-hocbasis introduceren van grote documentvolumes in workflows. Het resultaat? Een robuuste scanner met verbluffend lage TCO in vergelijking met andere modellen in zijn klasse (en daarboven). U hebt uw investering snel terugverdiend.

Vertrouw op de indrukwekkende verwerkingscapaciteit
Digitaliseer elke dag op een snelle en betrouwbare manier grote documentvolumes. Dankzij de geautomatiseerde functionaliteit hoeft de operator van de fi-6400 maar weinig in te grijpen. U profiteert van ononderbroken prestaties bij het verwerken van grote aantallen documenten.

De fi-6400 laat zich zo eenvoudig configureren en instellen dat u zelfs op ad-hocbasis workflowroutines kunt aanpassen. Met de fi-6400 kunt u scannen met een snelheid van 100 pagina’s per minuut (ppm) of, bij dubbelzijdige documenten, 200 afbeeldingen per minuut (ipm) bij 300 dpi in de modus A4 liggend (85 ppm / 170 ipm in de modus A4 staand). Als er in hogere resoluties moet worden gescand, kan de operator maximaal 600 dpi selecteren.

Profiteer van uitstekende papierinvoerprestaties
Ook gemengde documentbatches (bestaande uit documenten met verschillende fysieke kenmerken) kunnen efficiënt worden beheerd. De fi-6400 kan prima overweg met vellen van verschillend formaat (van A8 tot A3) en met wisselende materiaaleigenschappen. Denk aan papier, karton en plastic met uiteenlopende gewichten en diktes. Omdat de operator niet wordt afgeleid door storingsmeldingen, houdt hij zijn handen vrij om tijdens het scannen andere taken uit te voeren.

De fi-6400 beschikt over een papierinvoermechanisme van topklasse met functies voor papierbescherming en bescherming tegen dubbele invoer. Deze functies elimineren mogelijke problemen met de papierinvoer nog voordat ze plaatsvinden. De intelligente functie voor bescherming tegen dubbele invoer maakt het mogelijk parameters voor het scannen van documenten toe te passen. Zo kunt u de sensoren zo instellen dat ze toevoegingen (bijvoorbeeld plaketiketten) of items met een bijgevoegde foto identificeren en negeren, zodat het scanproces niet wordt verstoord.

Zorg voor een minimale impact op kantoor en milieu
De fi-6400 neemt opvallend weinig ruimte in en werkt vrijwel geluidloos. Dankzij de opvouwbare invoerklep is de fi-6400 bovendien geschikt voor plaatsing in diverse kantoorlocaties. De scanner voldoet aan veeleisende initiatieven op het gebied van milieu, afvalbeheer, recycling en duurzaamheid.

Voer taken na het scannen efficiënter uit
Tijdsbesparing, beeldverbeteringsfuncties zoals automatische kleurdetectie, automatische afdrukrichting, intelligent en geavanceerd dynamisch drempelbeheer voor geoptimaliseerde afbeeldingen (iDTC en ADTC) en geavanceerde detectie van dubbele invoer dragen dag in, dag uit bij aan efficiëntere verwerking van documenten. Dankzij de automatische beeldkwaliteitscontrole worden onregelmatigheden, zoals grote vouwen en scheuren, en zelfs toevoegingen aan vellen, automatisch gedetecteerd en gemeld. Documenten met onregelmatigheden kunt u vervolgens afzonderlijk verwerken. Aan de uitvoerzijde zorgt de automatische stapelfunctie ervoor dat de gescande documenten op de juiste manier worden verzameld om te archiveren.

Beheer vanaf één locatie
Met de Scanner Central Admin-software kunt u de scanners van Fujitsu vanaf één locatie in het wereldwijde systeem beheren en onderhouden. Zo beperkt u de tijd dat de scanner niet kan worden gebruikt.

Software, interfaces en compatibiliteit
Via het geïntegreerde bedieningspaneel en LCD-scherm ziet u in één oogopslag de instellingen, de bedrijfsstatus en de vooraf ingestelde scanopties. De fi-6400 kan via een USB-interface worden bediend, zodat er direct beheer mogelijk is via een PaperStream IP TWAIN- of ISIS-stuurprogramma.

PaperStream IP – beeldverbetering van hoge kwaliteit
PaperStream IP is het scannerstuurprogramma voor de fi-6400-scanner. PaperStream IP is niet alleen volledig conform de TWAIN- en ISIS-interface van industriestandaard, maar levert ook standaard zeer uitgekiende beeldverwerking die automatisch bepaalde functies toepast, zoals het verwijderen van ruis en achtergrondpatronen en tekenvergroting. Dit levert uitzonderlijk duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit op die meteen in de workflow van gebruikers kunnen worden geïmporteerd.

PaperStream IP heeft een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface waarop u kunt omschakelen tussen de modus Beheerder en Gebruiker, voor een eenvoudiger scanproces en beperkte gebruikersfouten.

Daarnaast introduceert PaperStream IP de nieuwe modus Assisted Scanning (Scannen met hulp). Hiermee kan de gebruiker visueel de afbeelding met de beste kwaliteit selecteren uit meerdere afbeeldingen van de pagina en hoeft hij de gescande parameters niet meer handmatig een voor een te verfijnen.

PaperStream Capture – verbeterd vastleggen
PaperStream Capture is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor vastleggen waarmee gebruikers moeiteloos scanroutines kunnen maken. Deze routines bevatten alle instellingen en de configuratie die nodig zijn om het scanproces te regelen, vanaf het scannen tot het versturen van de afbeeldingen naar de gedefinieerde workflow van de gebruikers of bedrijven.

Wanneer de profielen zijn gemaakt, kunnen deze met één klik op de knop worden uitgevoerd. De profielen die het meest worden gebruikt kunnen zelfs met de scanknop op het voorpaneel van de fi-6400-scanner worden verbonden om zo het hele scanproces te stroomlijnen.

Gewicht en omvang Gewicht 32 kg Breedte 460 mm Diepte 430 mm Hoogte 310 mm Poorten & interfaces Standaard interfaces USB 1.1,USB 2.0 Minimale systeemeisen Ondersteunt Windows Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64 Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2 x64,Windows Server 2008 x64,Windows Server 2012 R2 x64,Windows Server 2012 x64,Windows Server 2016 x64 Energie Soort voeding Sector Typisch stroomverbruik 200 W Stroomverbruik (in standby) 3,2 W Stroomverbruik (indien uit) 0,5 W Frequentie 50/60 Ingangsspanning 100-240 Scannen Maximum scanformaat 297 x 420 mm Optische scanresolutie 600 x 600 DPI Kleurenscans Ja Film-scannen Nee Duplex scannen Ja Kleurdiepte invoer 24 Bit Kleurdiepte uitvoer 8 Bit ADF scan snelheid (b/w, A4) 100 ppm ADF scan snelheid (colour, A4) 100 ppm Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4) 200 ipm Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4) 200 ipm Zwart / wit scannen kleurenmodi Grijstinten, Monochroom Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent Temperatuur, in bedrijf 15 - 35 °C Papier ISO A-series afmetingen (A0...A9) A3,A3+,A4,A5,A6,A7,A8 Mediagewicht, automatische doorvoer 20 - 209 g/m² Ondersteunde scanning media types Normaal papier Maximale ISO A-series papierformaat A3 Certificaten Energy Star-certificaat Ja RoHS compliance Ja Invoercapaciteit Standaard invoercapaciteit 500 vel Design Beeldscherm LCD Kleur van het product Zwart, Wit Soort scanner ADF + Manual feed scanner Inhoud van de verpakking Meegeleverde software PaperStreamIP
PaperStream Capture Meegeleverde drivers Ja Meegeleverde kabels Sector, USB Snelstartgids Ja Prestatie Type beeldsensor Dual CCD Lichtbron Witte led Dagelijkse diensten cyclus (max) 40000 pagina's Scanner-drivers ISIS,TWAIN
 • Merk:Fujitsu
 • Interfacetype:USB 2.0
 • Max. documentgrootte:297 mm x 420 mm
 • Optische resolutie:600 dpi x 600 dpi
productinformatie
Product omschrijving-
Algemene productdetails
ProductlijnFujitsu fi
MerkFujitsu
EAN4939761307911
SKUPA03575-B401
Algemene kenmerken
InterfacetypeUSB 2.0
Max. ondersteund mediaformaatA3 (297 x 420 mm)
TypeDocumentscanner - bureaumodel
Type apparaatDocumentscanner - bureaumodel
Media Handling
Max. documentgrootte297 mm x 420 mm
Details ondersteunde documentgrootteLange documenten - tot 297 x 3048 mm
Ondersteund mediatypeGewoon papier
Opslagcapaciteit voor documenten500 vellen
Type media-invoerAutomatisch
Omgevingsparameters
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruik20 - 80% (niet condenserend)
Max. gebruikstemperatuur35 °C
Min. gebruikstemperatuur15 °C
Scanner
Optische resolutie600 dpi x 600 dpi
Automatisch dubbelzijdig scannen 
Conformiteitsnormen scannerTWAIN | ISIS
Diepte grijsschaal (extern)8-bit (256 grijswaarden)
Geïnterpoleerde resolutie1200 dpi x 1200 dpi
IngangstypeKleur
Kleurdiepte (extern)24-bit (16,7 miljoen kleuren)
Max. snelheid voor scannen document kleur100 ppm
Max. snelheid voor scannen document z/w100 ppm
ScanmodusEnkele/dubbele beweging
ScannerfunctiesColor Dropout | Ultrasonic Double Feed Detection | Intelligent Multi-Feed Function (iMFF) | Paper Protection Function | Image Emphasis | Automatic Image Orientation | Error Diffusion | automatische kleurdetectie | automatische paginaformaat-detectie | onder-bovenscheiding | blanco pagina overslaan | Dither | Simplified DTC | Advanced DTC | Multi-Image Output | ingebouwd LCD-scherm | Remove Background | Deskew | Long Document Scanning | Background Color Switching
ScanonderdeeltypeDubbele CCD
Scansnelheid Details100 pagina's per minuut - landschap - A4 - 200 dpi|100 pagina's per minuut - landschap - A4 - 300 dpi|200 afbeeldingen per minuut - duplex - landschap - A4 - 200 dpi|200 afbeeldingen per minuut - duplex - landschap - A4 - 300 dpi|85 pagina's per minuut - portret - A4 - 200 dpi|85 pagina's per minuut - portret - A4 - 300 dpi|170 afbeeldingen per minuut - duplex - portret - A4 - 200 dpi|170 afbeeldingen per minuut - duplex - portret - A4 - 300 dpi
Schakelcyclus40000 scans per dag
Type lamp-/lichtbronWitte LED-matrix
Software / systeemvereisten
Benodigd besturingssysteemMicrosoft Windows Vista (32/64 bits), Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2008 (32-/64-bits), Windows 8 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bits), Windows 8.1 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2012 (64-bit), Microsoft Windows Server 2012 R2 (64-bit), Windows 10 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2016 (64-bit)
Software meegeleverdScanner Central Admin | Software Operation Panel | PaperStream IP | PaperStream Capture
Stroom
Gebruikt Vermogen Operationeel (Standby)200 Watt
Stroomverbruik slaapstand0.5 Watt
Vereiste netspanning120/230 V wisselstroom
VoedingExterne stroomadapter
Uitbreiding / aansluiting
Interfaces uitbreidingen / aansluitingenUSB 2.0 - Type B
Diversen
ConformiteitsnormenDirective 2009/125/EC | RoHS 2011/65/EU
Kabels meegeleverd1 x USB-kabel
Milieunormen
ENERGY STAR-versie 
EPA Energy Star 
Garantie van de fabrikant
Garantie & SupportBeperkte garantie - onderdelen en werkuren - 1 jaar - ter plaatse - response-tijd: volgende werkdag
Service & Support1 jaar garantie
Service & Support detailsBeperkte garantie - onderdelen en werkuren - 1 jaar - ter plaatse - response-tijd: volgende werkdag
Afmetingen & gewicht
Breedte46 cm
Diepte43 cm
Hoogte31 cm
Massa32 kg

Andere varianten

Voor jou gevonden: Scanners

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.