Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Synology RT1900AC Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart draadloze router Zwart

193,60
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: 2 - 3 werkdagen
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Qdealer.nl:Klantbeoordeling Qdealer: (5)
Synology RT1900AC, Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), IEEE 802.11ac, 1300 Mbit/s, IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, Extern De Synology Router RT1900ac is een zeer snelle, draadloze router die speciaal ontworpen is voor thuis en op kantoor. De nieuwste draadloze technologieën zorgen voor een snelle en betrouwbare verbinding via wifi. De revolutionaire software-ervaring is ongelofelijk intuïtief, zelfs voor mensen die niet technisch aangelegd zijn. De geavanceerde beheertools bieden gebruikers de mogelijkheid de gegevensflow in het netwerk te finetunen

Een software-ervaring die alles verandert
Synology Router Manager (SRM) 1.1 is het besturingssysteem dat op de Synology Router RT1900ac draait. Met de gebruiksvriendelijke interface wordt het beheren van uw netwerk en wifi-instellingen ontzettend eenvoudig en geavanceerde gebruikers en professionals hebben robuuste tools bij de hand.

Tik, veeg en beheer alles
Installeer de DS-router op uw Android- of iOS-apparaat en beheer heel eenvoudig de instellingen van de Synology Router RT1900ac vanuit uw handpalm. De DS-router voorziet u van robuuste tools en mogelijkheden, waaronder een eenvoudige installatie, beheer van uw draadloze netwerk, real-time verkeerscontrole en -bediening, en nog veel meer.

Snelle, eenvoudige configuratie
De Synology Router RT1900ac is ontworpen om het set-upproces te vereenvoudigen. U hoeft de Synology Router alleen maar op uw huidige modem aan te sluiten, "router.synology.com" in een webbrowser in te voeren en de interactieve installatiegids te volgen.

Sluit de kabels aan volgens de meegeleverde installatiehandleiding
Met een computer aangesloten op de Synology Router, open een webbrowser en ga naar router.synology.com

Snelle, betrouwbare wifi
De Synology Router RT1900ac, die voorzien is van drie krachtige antennes en ondersteuning voor de nieuwste 802.11ac draadloze netwerkstandaard, zendt zowel een 2.4 als een 5 GHz spectrum uit voor een gecombineerde gegevensoverdrachtsnelheid van tot wel 1900 Mbps . U hoeft zich geen zorgen meer te maken over problemen met de snelheid, zelfs niet als er meerdere mensen tegelijk gebruikmaken van het netwerk.
Online gamen zonder vertraging

Profiteer van een gebruiksvriendelijke prioritering van de bandbreedte en bediening van het netwerkverkeer zodat uw games altijd de snelheid en lage latentie krijgen die ze nodig hebben.

Soepele videostreaming
Geniet van afspelen zonder vertraging tijdens het streamen van 4K films vanaf uw favoriete online videoservice of speel thuisvideo's af op een DLNA-compatibele televisie of mediaspeler die u op een externe opslag heeft opgeslagen.

Snelle bestandsoverdracht
Deel snel en moeiteloos belangrijke bestanden en documenten als u samenwerkt met zakenpartners of anderen.

Traditionele routers zenden draadloze signalen in alle richtingen uit, ongeacht waar uw laptop of smartphone zich bevindt. Met de intelligente Beamforming-technologie richt de Synology Router RT1900ac de draadloze signalen op tot wel zes ondersteunde apparaten, leidend tot een lagere latentie, een lager stroomverbruik en een beter draadloos bereik.

Krachtig connectiviteitbeheer
Voor geavanceerde thuisgebruikers en admins voor bedrijven biedt Synology Router Manager 1.1 tools om de connectiviteit te beheren, zodat uw netwerk vlot en precies werkt zoals u wilt.

Smart WAN

Voor diegenen die ononderbroken netwerkconnectiviteit nodig hebben, kan Smart WAN uw Synology Router RT1900ac verbinding laten maken met het internet via twee netwerkinterfaces. Als een van de verbindingen offline gaat vanwege ISP problemen of andere problemen, dan kan de traffic naar de andere interface worden overgeschakeld. De taakverdeling kan de traffic over beide interfaces verdelen volgens de aanpasbare instellingen, waardoor u de traffic via een specifieke interface kunt leiden, volgens de bestemming of het bronadres.

Smart Connect

U weet niet zeker welke apparaten verbinding moeten maken met de 2.4 en 5 Ghz-banden? Met Synology's Smart Connect draadloze technologie maken apparaten automatisch verbinding met de meest geschikte band volgens de vooraf ingestelde of aanpasbare criteria, zodat gebruikers kunnen profiteren van de beste WiFi zonder zich zorgen te hoeven maken over technische details.

Content filteren en monitoren
Synology Router Manager (SRM) 1.1 bevat geavanceerde traffictools die een gewone router overtreffen. Beperk bandbreedtegebruik, blokkeer schadelijke inhoud en stel in hoe gegevens door uw netwerk thuis of op kantoor gaan.

Met Application Layer QoS (Quality of Service), dat is aangedreven door een deep packet inspectie-engine, kunt u zien hoeveel bandbreedte wordt verbruikt door individuele toepassingen en apparaten. Als iemand te veel bandbreedte verbruikt met toepassingen die niet essentieel zijn - zoals YouTube of Spotify -, kunt u de bandbreedte beperken die het apparaat mag gebruiken voor de specifieke toepassing zonder de bandbreedte te wijzigen die voor andere toepassingen wordt gebruikt.
Trafficrapport

Om de bandbreedtevereisten beter te beheren en beoordelen, kunt u gemakkelijk te begrijpen rapporten opstellen die het trafficgebruik van applicaties en apparaten gedurende een bepaalde tijdsperiode vermelden. Netwerkbeheerders kunnen deze rapporten gebruiken om traffic beter te begrijpen, om te controleren of bepaalde apparaten of applicatie te veel bandbreedte gebruiken en om beveiligingsproblemen te onderzoeken.

Ouderlijk toezicht

Ouders of bedrijfseigenaren kunnen eenvoudig een planning instellen om aan te geven of kinderen of personeel internettoegang mogen hebben. Met de integratie van de ingebouwde Google SafeSearch en een enorme database met gevaarlijke of ongeschikte websites, kunt u eenvoudig instellen wat voor content is toegestaan en op effectieve wijze met slechts enkele klikken duizenden websites blokkeren. Aan de hand van verschillende aanpasbare profielen kunt u verschillende soorten inhoud blokkeren voor specifieke familieleden of werknemers.

Intelligent filteren op webinhoud

Terwijl traditionele routers filteren op webinhoud op basis van URL's om specifieke content te blokkeren of toe te staan in het netwerk, is de Synology Router Manager voorzien van een intelligentere technologie om te filteren op webinhoud. Deze technologie controleert tijdens de DNS-opzoekfase van de communicatie met het internet of content wordt geblokkeerd of toegestaan. Daardoor is het lastiger om content die niet is toegestaan door te laten, waardoor het verbruik van de systeemhulpbron ook wordt verlaagd.

Bescherm uw netwerk
Naast de standaard beveiiligingstools, zoals het blokkeren van denial-of-service en firewallbeheer, biedt Synology Router Manager innovatieve tools die uw netwerk beschermen tegen externe aanvallen.

-Intrusion Prevention Beta
Het add-on pakket Intrustion Prevention biedt de functies Intrusion detection system (IDS) en Intrusion prevention system (IPS) om uw netwerk en apparaten tegen kwaadwillende partijen te beschermen. IDS analyseert traffic en detecteert aanvallen, verbetert dus de veiligheidsregels om toekomstige beveiligingsproblemen te vermijden. IPS inspecteert netwerkpaketten om proactief verdachte traffic en verzoeken te voorkomen.

Security Advisor
Deze handige diagnostiektool helpt u de beveiligingsinstellingen van uw specifieke omgeving te optimaliseren en te begrijpen. Door het uitvoeren van uitvoerige analyses van systeeminstellingen, wachtwoordsterkte en netwerkvoorkeuren minimaliseert de Veiligheidsadviseur beveiligingslekken en beschermt de Synology Router RT1900ac - evenals uw gehele netwerk.

QualysGuard veiligheidsscan

Synology streeft naar een veilige software-ervaring voor alle gebruikers. Met de hulp van QualysGuard, een betrouwbare en toonaangevende scanneer, kan Synology uitgebreide systeemscans uitvoeren en oplossingen uitvoeren. Resultaten van beveiligingsscan weergeven

Neem uw bestanden overal mee naartoe
Door verbinding te maken met een extern opslagapparaat kan Synology Router RT1900ac een privé cloudsever worden, zodat u overal toegang hebt tot uw bestanden, foto's met familie en vrienden kunt delen, of een back-up kunt maken van gegevens op uw Windows of Mac computer.

Bestanden doorbladeren en beheren
File Station is een handige verkenner om bestanden op een opslagapparaat, dat verbonden is met de Synology Router RT1900ac, te organiseren en te delen. Upload de bestanden vanaf een computer door ze te slepen en neer te zetten in uw browser en vervolgens met vrienden of collega's te delen door hen een link te sturen.

Gegevens synchroniseren op verschillende apparaten
Met Cloud Station kunt u een privéserver voor het synchroniseren van bestanden opstellen, zodat u documenten, video's of foto's kunt synchroniseren tussen uw Synology Router RT1900ac en andere apparaten, zoals uw comouter of mobiele apparaten. Als u op een apparaat een bestand wijzigt, dan wordt dit automatisch op de andere apparaten bijgewerkt, zodat u zich kunt verplaatsen tussen thuis en werk, dekstop en mobiel, dit alles terwijl u naadloos kunt blijven werken aan hetzelfde bestand.

Een back-up maken van persoonlijke computers
Met de applicatie Cloud Station Backup kunt u gemakkelijk een back-up maken van bestanden op uw Windows, Mac of Linux computers op een opslagapparaat dat met uw Synology Router RT1900ac is verbonden. Bestandversiegeschienis slaat van elk bestand 32 kopieën op, zodat u terug in de tijd kunt keren en bestanden kunt herstellen die werden overschreven of per ongeluk verwijderd.

Werkt met Time Machine

Met ondersteuning voor Apple's Time Machine back-up kunnen Mac-gebruikers verbinding maken met een extern opslagapparaat dat verbonden is met Synology Router RT1900ac en een back-up maken van bestanden op een of meerdere Mac-computers. Gezien het maken van een back-up via het netwerk gebeurt, moet u niet meer een externe harde schijf aansluiten wanneer u een back-up van gegevens wilt maken.
VPN-ondersteuning, RADIUS Server en andere mogelijkheden
Ga verder dan een simpele router met een rijke selectie aan add-on softwarepakketten die verkrijgbaar zijn via Synology's Package Center. Transformeer uw Synology Router RT1900ac in een persoonlijke VPN-server, professionele RADIUS authenticatieserver, 24/7 downloadhub, multimediabibliotheek of voeg andere handige functies toe voor gebruik thuis of op kantoor.

Printer delen
U kunt een dubbel draadloos netwerk aanmaken voor gasten, waardoor uw bezoekers tijdelijk de mogelijkheid biedt verbinding te maken met het internet en u tegelijkertijd uw lokale hulpbronnen beschermt, zoals servers met gevoelige informatie en bestanden. Dit is zeer handig voor bedrijven of andere instellingen die bezoekers draadloos internet willen aanbieden, maar hen uit de buurt willen houden van gevoelige gegevens, zoals de bestandsserver.

De gratis QuickConnect-service van Synology is de makkelijkste manier om toegang te krijgen tot uw Synology Router RT1900ac, zelfs als u niet thuis of op kantoor bent. U hoeft alleen maar een unieke, aanpasbare QuickConnect ID aan te maken om te kunnen inloggen op Synology Router Manager, toegang te verkrijgen tot aangesloten opslagapparatuur en nog veel meer te doen vanaf waar dan ook ter wereld, als u maar een internetverbinding heeft.

Met netwerkprogramma's kunt u eenvoudig netwerkverbindingen testen, analyseren en eventuele problemen met de verbinding oplossen door middel van de Ping- en Traceroute-tools. Daarnaast kunt u met het Wake on LAN-paneel apparaten die zijn aangesloten op de Synology Router RT1900ac op afstand aanzetten.

Met de USB-poort kunt u een printer delen binnen uw draadloze netwerk. U hoeft de printer alleen maar aan te sluiten, waarna iedereen die verbinding heeft met het netwerk kan profiteren van een centrale netwerkprinter - zonder dat u nog meer kabels moet aansluiten.
 • Type apparaat:Draadloze router - 4-poorts switch (geïntegreerd)
 • Connectiviteitstechnologie:Draadloos ▪ met bekabeling
 • Frequentieband:2,4 GHz / 5 GHz
 • Gegevensoverdrachtsnelheid:1.9 Gbps
 • Protocol voor gegevenskoppeling:Ethernet ▪ Fast Ethernet ▪ Gigabit Ethernet ▪ IEEE 802.11b ▪ IEEE 802.11a ▪ IEEE 802.11g ▪ IEEE 802.11n ▪ IEEE 802.11ac
productinformatie
Algemene productdetails
ProductlijnSynology
EAN4711174721986
MerkSynology
SKURT1900AC
Algemene kenmerken
Type apparaatDraadloze router - 4-poorts switch (geïntegreerd)
CapaciteitVerbinding / aantal gebruikers: 70
ConformiteitsnormenIEEE 802.11b | IEEE 802.11a | IEEE 802.11g | IEEE 802.11n | DLNA-GECERTIFICEERD | IEEE 802.11ac | RoHS
Type bijvoegselDesktop
VoorzieningenFirewall-beveiliging | DMZ-poort | DHCP-ondersteuning | NAT-ondersteuning | VPN-ondersteuning | Wake-on-LAN (WOL) | IGMP-spionage | DoS bescherming tegen aanval | server voor dynamisch DNS | beheerbaar | printerserver | MAC adresfiltering | IPv6-ondersteuning | VPN passthrough | URL filtering | ouderlijke controle | toegangspunt operationele modus | firmware die kan worden opgewaardeerd | download client | Quality of Service (QoS) | RADIUS-ondersteuning | SSH-ondersteuning | DHCP-server | sms-alert | BitTorrent Client | Wireless Client Mode | DNS-server | DLNA Media Server | poort-triggering | Stateful Packet Inspection Firewall (SPIF) | eMule-cliënt | ondersteuning 3G/4G USB-dongle | Traffic Control | 3T3R MIMO technologie | DHCP client | kennisgeving via e-mail | VPN-server | SNMP-ondersteuning | Wi-Fi Protected Setup (WPS v2) | bundelvormende technologie
Antenne
AntenneKan extern worden losgemaakt
DirectiviteitOmnidirectioneel
Hoeveelheid antennes3
Geheugen
RAM256 MB DDR3 SDRAM
Netwerk
ConnectiviteitstechnologieDraadloos | met bekabeling
Frequentieband2,4 GHz / 5 GHz
Gegevensoverdrachtsnelheid1.9 Gbps
Protocol voor gegevenskoppelingEthernet | Fast Ethernet | Gigabit Ethernet | IEEE 802.11b | IEEE 802.11a | IEEE 802.11g | IEEE 802.11n | IEEE 802.11ac
Netwerk-/transportprotocolPPTP | L2TP | IPSec | PPPoE | FTP | DDNS
Protocol voor beheer op afstandSNMP | SSH
RoutingprotocolIGMP | statische IP-routing
StatuslampjesVoeding | status | WAN | LAN
Omgevingsparameters
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruik5 - 95% (niet-condenserend)
Max. gebruikstemperatuur50 °C
Min. gebruikstemperatuur5 °C
Processor
Processor1 x 1 GHz
Stroom
Energieverbruik (gebruik)10.82 Watt
Vereiste netspanningAC 100/230 V (50/60 Hz)
VoedingExterne stroomadapter
Uitbreiding / Aansluiting
Interfaces uitbreidingen / aansluitingenLAN: 4 x 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45|USB 3.0: 1 x 9-pins USB type A|WAN: 1 x 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45
Uitbreidingsslot(s)1 SDXC
Diversen
AuthentificatiemethodeRADIUS
Encryptie-algoritmeWPA | WPA2 | WPA-Enterprise | WPA2-Enterprise | WEP
Kabels meegeleverd1 x netwerkkabel
Garantie van de fabrikant
Garantie & SupportBeperkte garantie - 2 jaar
Service & Support2 jaar garantie
Service & Support detailsBeperkte garantie - 2 jaar
Afmetingen & gewicht
Breedte20,6 cm
Diepte16 cm
Hoogte6,6 cm
Massa510 g

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bridges & routers

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.